Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 7:39 pm

iulianagl a scris:

Poate asa se intampla cum spun eu dar mi-ar placea sa afle si Mami despre Shyam eu mai acum cateva zile in urma ma gandeam ca o sa afle Mami singura despre Shyam dar acum cu pozele care le-ai pus m-am gandit la varianta asta de aceea sunt asa de optimista ceva trebuie sa se intample cu neintelegerea asta si cu rapirea lui.

as vrea sa fie asa ...si daca va afla tot nu sunt optimista ca lucrurile vor merge intr-o parte pozitiva pt Khushi,ca vreau sa o creada Arnav si sa nu mai sufere asa mult Khushi ..dar am avut atatea dezamagiri..ca se va intampla ceva bun si ca se vor calma lucrurile si am luat niste cazaturi de pe norisor..
Poate afla ca Shyam la rapit pe Arnav dar sa nu uitam ca exista si logodna lu Khushi cu Shaym de care Arnav o crede vinovata si nu stie nici Nk nici Manorma..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 7:41 pm

petronela a scris:Buna seara fetelor !
Imi plac scenariile voastre..ce bine ar fi daca le-ar citi CV-ul .lor.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 283516
Iuli tu inca mai ai dorinte cu privire la A-K..eu m-am lasat pagubasa, iau totul asa cum e..nu mai visez..(pe caldura asta am mai mult cosmaruri decat vise.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 3794725983)
Daca revin la povestea sora-frate...mi-a pierit tot interesul pentru film...bine ca sunt episoade frumoase pana aici si bine ca Alexa ne bucura cu ele.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 283516
Manorama e sportiva rau..cred ca s-a molipsit de la Barun.. Smile

"nu mai visez..(pe caldura asta am mai mult cosmaruri decat vise."

la fel...nu imi fac mari sperante..cred ca o sa lungesca ep cand cu una cand cu alta pana ne saturam..si se duce tot cheful si interesul pt serial....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 7:43 pm

Skumpyk86 a scris:

as vrea sa fie asa ...si daca va afla tot nu sunt optimista ca lucrurile vor merge intr-o parte pozitiva pt Khushi,ca vreau sa o creada Arnav si sa nu mai sufere asa mult Khushi ..dar am avut atatea dezamagiri..ca se va intampla ceva bun si ca se vor calma lucrurile si am luat niste cazaturi de pe norisor..
Poate afla ca Shyam la rapit pe Arnav dar sa nu uitam ca exista si logodna lu Khushi cu Shaym de care Arnav o crede vinovata si nu stie nici Nk nici Manorma..

Exact ei nu stiu dar Arnav stie si mai e si familia Gupta si sigur ca si tata fetelor o sa se faca mai bine si o sa poata spune ce s-a intamplat cum la urmarit pe Shyam si la si vazut cu Anjali et. etc..Stai ca mai sunt multe de lamurit dar pentru acum vreau sa o termine cu rapirea lui ca deja ma doare capul cand aud de asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 24 Iun 2012, 7:51 pm

Adica vreti sa spuneti ca se intampla si minuni in filmul asta..adica se face bine tata lui Khushi ???
Voi chiar visati frumos..ba ca se afla adevarul..nici nu mai stiu care adevar..ca s-a logodit cu Shyam si nu stia ca era casatorit....ca e vinovat de accidentul tatalui ei..ca s-au casatorit pentru 6 luni..care mai sunt ???? 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 7:52 pm

iulianagl a scris:

Exact ei nu stiu dar Arnav stie si mai e si familia Gupta si sigur ca si tata fetelor o sa se faca mai bine si o sa poata spune ce s-a intamplat cum la urmarit pe Shyam si la si vazut cu Anjali et. etc..Stai ca mai sunt multe de lamurit dar pentru acum vreau sa o termine cu rapirea lui ca deja ma doare capul cand aud de asta.

da dar pana se face tatal bine imi scoate mie par alb..
Ei nu stiu si cand vor afla ca Khushi nu le-a zis tot imi e teama sa nu se intoarca impotriva ei..sa zica ca din cauza ei etc...sunt multe de lamurit sa speram ca poate vrodata macar la unele din ele sa ne dea rasp ..
Sunt de lamurit si multe uitate...detali etc...

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Dum 24 Iun 2012, 7:54 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 7:53 pm

petronela a scris:Adica vreti sa spuneti ca se intampla si minuni in filmul asta..adica se face bine tata lui Khushi ???
Voi chiar visati frumos..ba ca se afla adevarul..nici nu mai stiu care adevar..ca s-a logodit cu Shyam si nu stia ca era casatorit....ca e vinovat de accidentul tatalui ei..ca s-au casatorit pentru 6 luni..care mai sunt ???? 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 3891662330

eu nu sper prea curand dar poate odata si odata.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 244732
Iuli e optimista eu nu prea...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 24 Iun 2012, 7:55 pm

Ca Shyam l-a rapit..de ce l-a rapit ?? ca a semnat Khushi nu stiu ce ..acte..??
Voi ce adevaruri stiti ca mai sunt de aflat ? 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 7:56 pm

Skumpyk86 a scris:

eu nu sper prea curand dar poate odata si odata.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 244732
Iuli e optimista eu nu prea...

Daaaa eu sunt cea mai visatoare, asa ca daca doriti si voi ceva optimism va dau cu cea mai mare placere. Smile Smile Hei dar ati vazut ultimul episod postat din Madhu, ce fain a fost.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 7:56 pm

petronela a scris:Ca Shyam l-a rapit..de ce l-a rapit ?? ca a semnat Khushi nu stiu ce ..acte..??
Voi ce adevaruri stiti ca mai sunt de aflat ? 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 3891662330

Mai dar daca se gaseste cineva sa-l rapeasca pe Shyam? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 24 Iun 2012, 7:57 pm

Cred ca era bun Hercule Poirot sa dezlege toate misterele .. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 7:57 pm

petronela a scris:Cred ca era bun Hercule Poirot sa dezlege toate misterele .. Smile

Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 24 Iun 2012, 7:58 pm

iulianagl a scris:

Daaaa eu sunt cea mai visatoare, asa ca daca doriti si voi ceva optimism va dau cu cea mai mare placere. Smile Smile Hei dar ati vazut ultimul episod postat din Madhu, ce fain a fost.
A aparut marele superstar in Madhu?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 24 Iun 2012, 7:59 pm

iulianagl a scris:

Mai dar daca se gaseste cineva sa-l rapeasca pe Shyam? Smile
Ma ofer sa-l rapesc eu daca nu e nimeni interesat .. cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 8:00 pm

petronela a scris:

Nu inca dar se spune ca maine o sa apara cum n-am inteles ca e ciudat rau promo-ul de maine.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 8:00 pm

petronela a scris:

Te ajut si eu daca vrei. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 8:07 pm

iulianagl a scris:

vreau si eu ....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 8:10 pm

iulianagl a scris:

Nu inca dar se spune ca maine o sa apara cum n-am inteles ca e ciudat rau promo-ul de maine.

In ep de luni apare ...asa a zis iubita lui din viata reala pe twitter

"''Gdmorninggg lovlies!!!Hold ur heart beautiful girl..Finallyy Vivian aka RK is entering the show on Monday..so plz watch n spread d word''
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 8:11 pm

petronela a scris:

"''Gdmorninggg lovlies!!!Hold ur heart beautiful girl..Finallyy Vivian aka RK is entering the show on Monday..so plz watch n spread d word''

desi postul de televiziune a zis ca el va avea intrarea pe 26 marti!Dar poate luni la final...

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Dum 24 Iun 2012, 8:15 pm, editata de 3 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 8:12 pm

petronela a scris:

pe Shyam nu ma bag...dar la Abhaas da!
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 8:14 pm

Skumpyk86 a scris:

Oyyy sa apara dar mie tot mai drag imi este Mukund. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 24 Iun 2012, 8:15 pm

iulianagl a scris:

Bonjurel Dadi plec la mare ca numai tace asta mic vrea la mare si vrea la mare si asa m-am hotarat sa plec dar nu pierd decat 4 episoade care o sa le traduc dupa ce ma intorc iar la Madhu sunt 5 ep. care tot asa o sa recuperez dupa ce ma intorc.Imi pare rau dar trebuie sa-i fac pe plac.

Iuliana trebue sa-i faci si copilului pe plac...si plus de asta te mai relaxezi si tu putin te mai deconectezi putin de calculator iar cand te intorci pe noi tot aici ne gasesti...noi suntem rabdatoare si asteptam....dar pe cand plecarea?
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 8:16 pm

Skumpyk86 a scris:

pe Shyam nu ma bag...dar la Abhaas da!

Pe Shyal-as rapi si l-as bate sa-i sune apa in cap. Evil or Very Mad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 8:17 pm

iulianagl a scris:

Oyyy sa apara dar mie tot mai drag imi este Mukund. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 283516

si eu deabia astept sa incep sa il vad si sa recuperez ep ..dar mai am doua sapt scap de licenta apoi plec in vacanta cel putin doua sapt asa ca nu am sanse prea curand..Nu e nimic ca se stang mai multe ep..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 24 Iun 2012, 8:17 pm

lica54 a scris:

Iuliana trebue sa-i faci si copilului pe plac...si plus de asta te mai relaxezi si tu putin te mai deconectezi putin de calculator iar cand te intorci pe noi tot aici ne gasesti...noi suntem rabdatoare si asteptam....dar pe cand plecarea?

Smile Smile Ai dreptate dar parca mie tot imi lipseste rutina mea de zi cu zi.Dar nu-i nimic Dumnezeu le oranduie pe toate.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 24 Iun 2012, 8:17 pm

iulianagl a scris:

Pe Shyal-as rapi si l-as bate sa-i sune apa in cap. Evil or Very Mad

pentru asta te-as ajuta si eu! Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum