11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Admin_dea05 a scris:tu ai vazut Star Parivaar Awards 2012 ?..Mama ce spectacol!Bravo lor! :drunken:
Da...atunci cand a fost l-am pus si aici pe forum...erau puse linkurile pe paginile noastre de discuti..a fost frumos spectacolul pacat de proastele editari...sunt cateva care m-au facut ..adica aratau ca Sanaya e pe scena danseaza ia premiu dar apare si in sala cu Barun
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
eu nu am fost atenta la detalii si m-am uitat cel putin deschiderea am vazut-o de 3 ori pana acumSkumpyk86 a scris:Admin_dea05 a scris:tu ai vazut Star Parivaar Awards 2012 ?..Mama ce spectacol!Bravo lor! :drunken:
Da...atunci cand a fost l-am pus si aici pe forum...erau puse linkurile pe paginile noastre de discuti..a fost frumos spectacolul pacat de proastele editari...sunt cateva care m-au facut ..adica aratau ca Sanaya e pe scena danseaza ia premiu dar apare si in sala cu Barun
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:eu nu am fost atenta la detalii si m-am uitat cel putin deschiderea am vazuta de 3 ori pana acum
Eu sincer prima data nu am fost atenta dar apoi am observat unele greseli..ca ma bucuram de exemplu cand intra Sanaya sa intre pe scena de zambetul lui Barun ..dar cand m-am uitat mai atenta am observat ca de fapt Sanaya e langa el...
Andreea_Miha- vip
ex...
In min 2:41..Sanaya Barun sunt pe scena pentru premiu dar in min 2:41 cine trece prin spatele soacrei Aksharei?Sanaya cu rochita ei alb cu rosu!!!Nu se vede capu dar se vede clar rochita...
- intra Khushi sa danseze si Arnav zambea din sala dar daca te uiti atenata in min 0:12 Khushi se afla langa el se vede clar umarul cu rochita verde,desi melodia deabia incepuse si la spa Khushi asa a stat in partea dreapta a lui...
Dar aceiasi imagine e folosita si cand Khushi vine pe scenea sa prezinte un premiu...min 8:59
aceiasi imagine cand dansa Khushi dar si cand prezinta premiu...si sunt multe...
In min 2:41..Sanaya Barun sunt pe scena pentru premiu dar in min 2:41 cine trece prin spatele soacrei Aksharei?Sanaya cu rochita ei alb cu rosu!!!Nu se vede capu dar se vede clar rochita...
- intra Khushi sa danseze si Arnav zambea din sala dar daca te uiti atenata in min 0:12 Khushi se afla langa el se vede clar umarul cu rochita verde,desi melodia deabia incepuse si la spa Khushi asa a stat in partea dreapta a lui...
Dar aceiasi imagine e folosita si cand Khushi vine pe scenea sa prezinte un premiu...min 8:59
aceiasi imagine cand dansa Khushi dar si cand prezinta premiu...si sunt multe...
Andreea_Miha- vip
ce dectectiv bun estiSkumpyk86 a scris:...
Admin_dea05- Admin
Skumpyk86 a scris:...
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!!O zi buna va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimi!Lica multumesc de cafea e delicioasa
Admin_dea05- Admin
lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata la o cafea!!O zi buna va
Mersi Dadi pentru cafeluta. Chiar aveam mare nevoie de una ca sa ma trezesc pentru ca am o groaza de facut, si timpul foarte scurt. Ce se mai scurge si timpul asta uneori. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut saptamana. In fine, eu va doresc o zi buna in continuare, ma duc sa ma pregatesc pt examenul de diseara. Mai pe seara o sa aveti si episaodele puse. dulci
Admin_dea05 a scris:ce dectectiv bun esti
Buna ..scuze iesisem aseara..
in genral sunt atenta si la detali..si la iss sunt foarte multe erori/greseli..e campion la astea iss..unele sut foarte vizibile.
Andreea_Miha- vip
Si in Geet au fost dar nu asa de multe ca aici si inca nu am urmarit serialul ca voi pana in prezentSkumpyk86 a scris:[
Buna ..scuze iesisem aseara..
in genral sunt atenta si la detali..si la iss sunt foarte multe erori/greseli..e campion la astea iss..unele sut foarte vizibile.
Eu una ma uit din nou la Geet si ma uit cu aceiasi placere. Ce mult au filmat Drashti si Gurmeet impreuna! Nu ca aici actorii principali abia se vad Pacat de actori ca sunt tare frumosi si le sta asa de bine impreuna!
Admin_dea05- Admin
se pare ca Abhaas va lipsi zilele acestea..sper ca si Shyam...de pe pagina lui de facebook...
"ahhhh these days will be missed immensely"
si se pare ca multi fani i-au reprosat lui Akshay pe twitter de cum merge povestea etc...ca el a lasat urmatoarele mesaje:
"n all my experience i have come to know 1 thing, the actors in a tv show are mere puppets, in the hands of the ones who direct the story,"
"The focus groups who decide who they like and what should be dismissed and unfortunately to a handful of tv sets that decide the TRPs..."
"So, we as actors come and try and portray our characters with all honesty. Cos, in the end... Thats all we can really do!"
"Ok tweeple, this was just a musing! Everything is fine! But, thanks for all your live and concern :)"
si se pare ca multi fani i-au reprosat lui Akshay pe twitter de cum merge povestea etc...ca el a lasat urmatoarele mesaje:
"n all my experience i have come to know 1 thing, the actors in a tv show are mere puppets, in the hands of the ones who direct the story,"
"The focus groups who decide who they like and what should be dismissed and unfortunately to a handful of tv sets that decide the TRPs..."
"So, we as actors come and try and portray our characters with all honesty. Cos, in the end... Thats all we can really do!"
"Ok tweeple, this was just a musing! Everything is fine! But, thanks for all your live and concern :)"
Andreea_Miha- vip
Admin_dea05 a scris:Si in Geet au fost dar nu asa de multe ca aici si inca nu am urmarit serialul ca voi pana in prezent
Eu una ma uit din nou la Geet si ma uit cu aceiasi placere. Ce mult au filmat Drashti si Gurmeet impreuna! Nu ca aici actorii principali abia se vad Pacat de actori ca sunt tare frumosi si le sta asa de bine impreuna!
Si eu am vazut Geet dar are mai putine erori...aici aproape fiecare ep are ceva...la ultimele ep nu m-am mai uitat dar de exemplu cu cateva ep inainte cand vorbesc Anjali Shyam si Nk Khushi asculta la usa ..dar cand pleaca sa nu ii vada ei ,Nk si Khushi trag/inchid usa usor dar la cateva secunde cand iese Anjali din camera usa era deschisa larg...acesta e un ep de cand i-a vazut pata de sange pe pantofi dar mi-a ramnas in minte...si sunt foare multe.unele foarte vizibile.
La Geet se vedeau mai des dar si momentele alternau si comedie romantism drama..Imi plac Barun Sanaya dar ma satur de asteptat.
Andreea_Miha- vip
Sa nu spui ca Shyam se da ..rapit si el ???!!Skumpyk86 a scris:se pare ca Abhaas va lipsi zilele acestea..sper ca si Shyam...de pe pagina lui de facebook...
Abhaas cred ca pleaca sa se relaxeze cu vreo diva .. cupidon
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Spor la invatat!Alexa20 a scris:[
Mersi Dadi pentru cafeluta. Chiar aveam mare nevoie de una ca sa ma trezesc pentru ca am o groaza de facut, si timpul foarte scurt. Ce se mai scurge si timpul asta uneori. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut saptamana. In fine, eu va doresc o zi buna in continuare, ma duc sa ma pregatesc pt examenul de diseara. Mai pe seara o sa aveti si episaodele puse. dulci
Admin_dea05- Admin
petronela a scris:
Sa nu spui ca Shyam se da ..rapit si el ???!!
Abhaas cred ca pleaca sa se relaxeze cu vreo diva .. cupidon
Nu stiu de ce..acela a fost mesajul lui...poate va pleca si el in vacanta cateva zile...habar nu am...
Andreea_Miha- vip
Asta e prea de tot pana la urma toata lumea e rapita!Skumpyk86 a scris:[]
Nu stiu de ce..acela a fost mesajul lui...poate va pleca si el in vacanta cateva zile...habar nu am...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Asta e prea de tot pana la urma toata lumea e rapita!
pentru rapirea lui Shayam....pentru asta
Andreea_Miha- vip
Buna dragelor.Incerc sa iau bronz pentru fiecare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna dragelor.Incerc sa iau bronz pentru fiecare.
Ce frumos o fi la mareeeee Oh ce as sta si eu la plaja, si in apa..... Vreau la mareeeeeeeeeeeee
Alexa20 a scris:
Ce frumos o fi la mareeeee Oh ce as sta si eu la plaja, si in apa..... Vreau la mareeeeeeeeeeeee
lasa k te duci si u...dar momentan nu ne inunda pe aici
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Alexa20 a scris:
Vino te astept.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 8:16 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
AdrianaMatza a scris:
lasa k te duci si u...dar momentan nu ne inunda pe aici
Pana plec euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu luati voi tot bronzul i'm kidding:P
Alexa20 a scris:
Pana plec euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu luati voi tot bronzul i'm kidding:P
iulianagl- moderator
cum Abhas a zis ca va lipsi cateva zile toti au crezut ca scapa de Shyam si ca iese din serial Abhas...dar..
"Barun is shooting today also so u l c ASR, ASR, ASR in d shw.. Accordng to me Abhas is nt leavng.."
"Barun is shooting today also so u l c ASR, ASR, ASR in d shw.. Accordng to me Abhas is nt leavng.."
Andreea_Miha- vip
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum