11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Multumesc mult Adriana!AdrianaMatza a scris:Petro si Iuli va doresc un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Petronela!Cu ocazia zilei cea sosit in prag si porti frumosul nume eu iti urez un sincer si calduros LA MULTI ANI! sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi..te si te imbratisez cu multa dragoste bunicuta...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Iuliana!la cei 21 de ani de casnicie iti doresc multa sanatate bucurii si viata lunga alaturi de cei dragi te imbratisez cu drag si te dulce..
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Vin 29 Iun 2012, 5:42 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Multumesc mult Lica !lica54 a scris:Petronela!Cu ocazia zilei cea sosit in prag si porti frumosul nume eu iti urez un sincer si calduros LA MULTI ANI! sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi..te si te imbratisez cu multa dragoste bunicuta...
Multumesc si pentru toate bunatatile pe care ni le oferi zi de zi !
petronela- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Pentru Petro si pentru toate fetele care astazi sarbatoresc ceva.....important din viata lor!!!!
Pentru Petro si pentru toate fetele care astazi sarbatoresc ceva.....important din viata lor!!!!
Este doar o zi obisnuita pentru multi dintre noi, dar este una dintre cele mai frumoase din tot anul, pentru ca este ziua voastra!
La multi ani, de Sf. Petru si Pavel!
La multi ani!
La multi ani!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Multumesc mult Tiberici!tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea![center]Este doar o zi obisnuita pentru multi dintre noi, dar este una dintre cele mai frumoase din tot anul, pentru ca este ziua voastra!
La multi ani!
petronela- vip
Am ras noi ca o rapeste pe Khushi si asta s-a intamplat..
Acum trebuie sa o salveze Arnav ... e o mare nebunie ..
petronela- vip
petronela a scris:Am ras noi ca o rapeste pe Khushi si asta s-a intamplat..
Pe bune ? E o gluma sau se intampla cu adevarat ? Deja mie teama sa ma mai uit la film Poate ajung si eu rapita
dar voi pe ce site va uitati la iss pyar... inainte???? vreau si eu sa vad
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Nu e gluma.. uita-te ... deja e distractiv....nu mai spun de Anjali ce miorlait credibil are...Alexa20 a scris:
Pe bune ? E o gluma sau se intampla cu adevarat ? Deja mie teama sa ma mai uit la film Poate ajung si eu rapita
petronela- vip
petronela a scris:
Nu e gluma.. uita-te ... deja e distractiv....nu mai spun de Anjali ce miorlait credibil are...
Cred ca e cea mai buna gluma spus pana acum. Ii rapeste pe toti Cred ca pana si Laxmi o sa fie rapita
Din film nu am inteles nimic..noroc de rezumate...Alexa20 a scris:
Cred ca e cea mai buna gluma spus pana acum. Ii rapeste pe toti Cred ca pana si Laxmi o sa fie rapita
Si eu asteptam marea ..reunire si cand colo..Shyam o ia cu el...mama ce era..cel mai mult mi-a placut promo..cu Arnav urmarind masina in care e Khushi si strigand-o de zor...ori fac accident ori ii ajunge Arnav ori il rapeste din nou pe Arnav..ce mai e triller..
petronela- vip
buna seara,doamnelor!...Petronela,Iuliana-Dumnezeu sa va ocroteasca mereu pe voi si pe cei dragi voua,La multi ani!...
o seara placuta si distractiva,va doresc
Alexa pt.episoade
Alexa pt.episoade
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Multumesc mult !Garo a scris:buna seara,doamnelor!...Petronela,Iuliana-Dumnezeu sa va ocroteasca mereu pe voi si pe cei dragi voua,La multi ani!...
Alexa pt.episoade
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti cu fericire, sanatate si ganduri bune!
petronela- vip
Deci azi am recuperat tot ce am pierdut. Doamne ce frumos a fost episodul de azi. Ce frumos a raspuns Arnav cand intrebau aia cine a schimbat benzina cu apa, la care el Khushi Kumari Gupta Singh Raizada Foarte tare. Ma enerveaza insa tragedia cu Anjali. Cred ca deja ma plictiseste plansul ei isteric. Deci saptamana viitoare il vom vedea pe Barun, niceeeeeeeee
Buna seara.Multumesc din inima dragelor.Da asa e Alx mai am un pic si ajung la nunat de argint.Ce viata?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ce crezi ca se intampla ? Cum reusesc sa scape amandoi ?Alexa20 a scris:Deci azi am recuperat tot ce am pierdut. Doamne ce frumos a fost episodul de azi. Ce frumos a raspuns Arnav cand intrebau aia cine a schimbat benzina cu apa, la care el Khushi Kumari Gupta Singh Raizada Foarte tare. Ma enerveaza insa tragedia cu Anjali. Cred ca deja ma plictiseste plansul ei isteric. Deci saptamana viitoare il vom vedea pe Barun, niceeeeeeeee
In afara de faza cu apa -benzina, nu pot sa zic ca mi-a placut asa tare ep ..si da , mi-au placut nervii lui Shyam..
petronela- vip
Oho gata ma apuc de tradus ca de abia astept sa vad ce s-a intamplat.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Ce crezi ca se intampla ? Cum reusesc sa scape amandoi ?
In afara de faza cu apa -benzina, nu pot sa zic ca mi-a placut asa tare ep ..si da , mi-au placut nervii lui Shyam..
Deci chiar vreiam sa vad atitudinea lui ASR, ii duceam lipsa. Iar Shyam, ahhhhhhhhhhhhh mi corazon ce frumos tipa el de furie Deci cred ca eswte primul personaj negativ, pe care il palc asa de mult. Are un zambet incredibil de frumos Iar Barun ehee eheee heeee Si Gurmeeeet si Karan
Deci Arnav va avea incredere in Khushi..daca nu se intampla cine stie ce altceva intre timp...dar sa vezi ce miorlaie Anjali..ce-o sa-l doara sufletul pe Arnav pentru ea... ..el inca nu stie cine l-a rapit??Alexa20 a scris:
Deci chiar vreiam sa vad atitudinea lui ASR, ii duceam lipsa. Iar Shyam, ahhhhhhhhhhhhh mi corazon ce frumos tipa el de furie Deci cred ca eswte primul personaj negativ, pe care il palc asa de mult. Are un zambet incredibil de frumos Iar Barun ehee eheee heeee Si Gurmeeeet si Karan
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Ce-ti mai plac..Indienii!!
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Deci Arnav va avea incredere in Khushi..daca nu se intampla cine stie ce altceva intre timp...dar sa vezi ce miorlaie Anjali..ce-o sa-l doara sufletul pe Arnav pentru ea... ..el inca nu stie cine l-a rapit??
O sa afle acum, cred. Daca nu o fugi Shyam. Dar oricum ii spune Khushi. Ma enerveaza Anjali ca se miorlaie prea tare Iar matusa aia nu poate sa stea in banca ei ? hello hy
petronela a scris:
Deci Arnav va avea incredere in Khushi..daca nu se intampla cine stie ce altceva intre timp...dar sa vezi ce miorlaie Anjali..ce-o sa-l doara sufletul pe Arnav pentru ea... ..el inca nu stie cine l-a rapit??
Si pana azi nici Shyam nu stia ca Khushi stie ca el la rapit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce-ti mai plac..Indienii!!
Imi place doar ce este frumos. Chiar si lui Dumnezeu ii place ce e frumos, asa ca mie de ce sa nu imi placa ?
Unde sa fuga ? in padure.. ..parca-l vad imbracat ca Flinstonii, cu muschii la vedere...Alexa20 a scris:
O sa afle acum, cred. Daca nu o fugi Shyam. Dar oricum ii spune Khushi. Ma enerveaza Anjali ca se miorlaie prea tare Iar matusa aia nu poate sa stea in banca ei ? hello hy
petronela- vip
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum