11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Garo a scris:Alexa,acestea sunt doar o parte din intrebarile la care astept raspuns + ce accident a avut Anjali in urma caruia are probleme cu piciorul si mai ales cine este vinovat de acesta?...raspunsurile la aceste intrebari ne vor lamuri de ce Arnav nu crede in Dumnezeu,in dragoste,in casatorie,adica in nimic decit in sora lui!!!!...buna ziua,doamnelor...m/am bagat si eu in vorba...
Corect. Alte mistere. Daca scenaristul nu omite sa ne spuna si noua adevarata poveste din spatele acestui comportament a lui Arnav, atunci o sa ramanem in continuare cu intrebarile astea in gand.
Garo a scris:Alexa,acestea sunt doar o parte din intrebarile la care astept raspuns + ce accident a avut Anjali in urma caruia are probleme cu piciorul si mai ales cine este vinovat de acesta?...raspunsurile la aceste intrebari ne vor lamuri de ce Arnav nu crede in Dumnezeu,in dragoste,in casatorie,adica in nimic decit in sora lui!!!!...buna ziua,doamnelor...m/am bagat si eu in vorba...
Buna.Asta este din cauza parintilor lui in special tatal lor, ca o sa vedeti ca pe parcursul serialului ei vorbesc mai mult de mama lor si arata scena de la nunta lui Anjali.Si eu sunt curioasa cu mult timp in urma chiar discutam cu Miha despre ce ar putea fi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:
Corect. Alte mistere. Daca scenaristul nu omite sa ne spuna si noua adevarata poveste din spatele acestui comportament a lui Arnav, atunci o sa ramanem in continuare cu intrebarile astea in gand.
Nu, eu cred ca o sa le spuna trebuie sa dezvalui misterul ca la urma urmelor asta este cel mai mare secret de pana acum si pe asta se bazeaza creativii lor.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Pai at cv lor, sa se concentreze sa desluseasca misterul asta. Ca noi deja incepem sa avem calitatile lui Mama Ji de spionaj In loc sa inceapa ura dintre Anjali si Khushi, mai bine sa o lase asa cum e si sa se concentreze pe altceva. Eu vreau Rabba VE
Ar mai fi ceva nu cred ca Anjali o s-o urasca pe Khushi eu asta chiar nu mi-o doresc ca daca stam bine si ne gandim Shyam nu la rapit pe Arnav din cauza lui Khushi el e mult mai interesat de averea si comfortul lor ca daca era sa fie asa sa o iubeasca la nebunie pe Khushi poate o parasea pe Anjali in loc sa incerce sa o omoare deci inima lui nu este pura fata de Khushi si nici fata de Raizada.Ca acum vede Khushi daca intr-adevar este sincer sau nu cand ii cere sa divorteze de Anjali daca vrea sa aibe un viitor impreuna.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 8:02 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
as vrea sa inteleg de ce in acest moment l/a rapit Shyam pe Arnav?...el si Anjali sunt casatoriti de 3 ani,este intretinut de ea,este apreciat de toata familia Raizada,atunci de ce ????...averea+banii=le avea oricind...de ce acum???
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:as vrea sa inteleg de ce in acest moment l/a rapit Shyam pe Arnav?...el si Anjali sunt casatoriti de 3 ani,este intretinut de ea,este apreciat de toata familia Raizada,atunci de ce ????...averea+banii=le avea oricind...de ce acum???
Cred ca i se urase cu binele.Nu probabil se simtea inferior dar apoi nici Arnav n-a fost bogat de la bun inceput iar pe el la ajutat Mamiji cu bani cand si-a vandut bijuteriile toate sa-l ajute sa-si puna afacerea pe picioare deci a muncit pe propriile puteri.
iulianagl- moderator
La vazut Anjali iesind din camera lui Khushi.
iulianagl- moderator
Mama, ce-i mai place sa minta Shyam.
iulianagl- moderator
Mai frate astia iar se joaca cu focul.
iulianagl- moderator
Shyam ia schimbat testamentul lui Arnav sa facut singur urmasul averii lui, singur.
iulianagl- moderator
Payal asta este prostuta rau ce ma enerveaza ca vrea sa para cineva cand de fapt poate fi ea insasi ce vrea sa-l impresioneze pe Akash.
iulianagl- moderator
A inceput cearta in cealalta familie Raizada.
iulianagl- moderator
Ce-mi place de NK saracul aleraga de colo colo, pt. Khushi.
iulianagl- moderator
Mai caramba nu-i place lui Shy ce aude de la Khushi.Daca divorteaza de Anajali pierde toata averea lui Chote.
iulianagl- moderator
Gata ii vede si Mamiji impreuna.Nuuuuuuuuuuuu!!!
iulianagl- moderator
E clara treaba Khushi pentru ce faci acum o sa suferi cu varf si indesat.Iar Chote ce face?Incearca sa-i dea pe rapitori de partea lui?Gata m-am dezumflat de tot, mi-au pierit si sperantele si vise si tot trebuie sa-mi reincarc bateriile.
iulianagl- moderator
Deci sa inteleg ca singurul care o va sprijini si va avea incredere in Khushi, in toata nebunia care se va declansa,va fi chiar Arnav Sing Raizada !
Si uite asa se intoarce roata !
Cand toata lumea avea increde in ea,el nu credea nimic si acum cand nimeni nu mai are incredere in ea, el sper sa fie cel care va crede ca e nevinovata !
Si uite asa se intoarce roata !
Cand toata lumea avea increde in ea,el nu credea nimic si acum cand nimeni nu mai are incredere in ea, el sper sa fie cel care va crede ca e nevinovata !
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Sa inteleg ca nici nu ar trebui sa ma uit la film in seara asta Fantastic, alte complicatii Petro, sa speram ca o sa fie Arnav alaturi de Khushi in toata povestea asta.
Trebuie sa intoarca roata cumva.Altfel ce se intampla..pleaca Khushi ii lasa cu rautatea si neincrederea si ..???Alexa20 a scris:Sa inteleg ca nici nu ar trebui sa ma uit la film in seara asta Fantastic, alte complicatii Petro, sa speram ca o sa fie Arnav alaturi de Khushi in toata povestea asta.
Eu cred ca de data asta Arnav va fi cu ea !
petronela- vip
petronela a scris:
Trebuie sa intoarca roata cumva.Altfel ce se intampla..pleaca Khushi ii lasa cu rautatea si neincrederea si ..???
Eu cred ca de data asta Arnav va fi cu ea !
Sa speram. Eu numi imi fac vise. Cum a spus si Miha, la cate vise imi fac o sa cad de pe norisor. Deci o sa stau si o sa ma uit la film, sa vad ce ii duce mintea. Chiar nu ma mai complic.
Nu imi fac sperante, nici nu fac scenarii dar cred ca ceva bun trebuie sa fie si pentru ea ..si mai mult decat increderea lui Arnav nu vad nimic important pentru Khushi in acest moment !Alexa20 a scris:
Sa speram. Eu numi imi fac vise. Cum a spus si Miha, la cate vise imi fac o sa cad de pe norisor. Deci o sa stau si o sa ma uit la film, sa vad ce ii duce mintea. Chiar nu ma mai complic.
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Buna...reveni..si eu in loc sa invat pe forum..
eu cea mai tare cazatura de pe norisor am avut-o cand se purta asa de frumos Arnav cu khushi si cand am vazut pormo ca ii vede pe Shyam si Khushi si apoi comportamentul lui am cazut de pe norisor de nu mai cred nimic de bine acum..mai ales ca era de 14 feb..la ei nu conteaza ca e 14 feb sau ceva evenimente...ne da drama si asa...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Deci tu nu crezi ca Arnav va avea incredere in Khushi ?Skumpyk86 a scris:
Buna...reveni..si eu in loc sa invat pe forum..
eu cea mai tare cazatura de pe norisor am avut-o cand se purta asa de frumos Arnav cu khushi si cand am vazut pormo ca ii vede pe Shyam si Khushi si apoi comportamentul lui am cazut de pe norisor de nu mai cred nimic de bine acum..mai ales ca era de 14 feb..la ei nu conteaza ca e 14 feb sau ceva evenimente...ne da drama si asa...
petronela- vip
petronela a scris:
Deci tu nu crezi ca Arnav va avea incredere in Khushi ?
Sincer nu stiu ce sa zic..mari sperante nu imi fac..cand va incepe sora lui sa zica ca ia vazut impreuna etc..la suprare mai adauga cate ceva si cum Arnav o crede si e pe rpimul loc tot e posibil..Nu imi fac sperante ca e mai bine asa...daca e de bine ma bucur daca e de rau nacar nu cad de pe norisor
apropo ai vazut ep de azi?
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Am citit rezumatul si am vazut prima parte si ultimaSkumpyk86 a scris:
Sincer nu stiu ce sa zic..mari sperante nu imi fac..cand va incepe sora lui sa zica ca ia vazut impreuna etc..la suprare mai adauga cate ceva si cum Arnav o crede si e pe rpimul loc tot e posibil..Nu imi fac sperante ca e mai bine asa...daca e de bine ma bucur daca e de rau nacar nu cad de pe norisor
apropo ai vazut ep de azi?
petronela- vip
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum