11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
El oricum a fost confuz de la inceput...cred ca nu e lucid inca.. degeaba l-au udat ..mai mult l-au ametit..iulianagl a scris:
Cred ca si una si alta ca poate s-a creat iar o confuzie in capul lui.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Alexa20 a scris:
Cand te intorci ?
Miercuri.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
petronela a scris:
El oricum a fost confuz de la inceput...cred ca nu e lucid inca.. degeaba l-au udat ..mai mult l-au ametit..
Dar stii eu cred ca din intamplare rapirea asta a lui a fost si un test pt. Khshi, acum vede el cat de mult tine la el.
iulianagl- moderator
Pana miercuri poate se reunesc si stai si tu linistita la mare.... cupidoniulianagl a scris:
Miercuri.
petronela- vip
petronela a scris:
Pana miercuri poate se reunesc si stai si tu linistita la mare.... cupidon
Ai vrut sa spui, reintalnesc Unirea lor trebuie sa o vedem in episaodele viitoare, si asta in varianta 3d
Daca o mai si impusca ..isi da si viata pentru el.. a fost un test si pentru el..a vazut ce inseamna sa stea departe de ea..iulianagl a scris:
Dar stii eu cred ca din intamplare rapirea asta a lui a fost si un test pt. Khshi, acum vede el cat de mult tine la el.
petronela- vip
Si eu m-am intrebat cum adica reunire..ca astia au trambitat in promo marea reunire..Alexa20 a scris:
Ai vrut sa spui, reintalnesc Unirea lor trebuie sa o vedem in episaodele viitoare, si asta in varianta 3d
Unire in varianta 3D..suna tare bine.. dar nu cred ca va fi prea curand..
petronela- vip
petronela a scris:
Pana miercuri poate se reunesc si stai si tu linistita la mare.... cupidon
Ca sunt nelinistita rau. Mai dar ce-l mai uda pe Chote.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Si eu m-am intrebat cum adica reunire..ca astia au trambitat in promo marea reunire..
Unire in varianta 3D..suna tare bine.. dar nu cred ca va fi prea curand..
Eu inca o astept. Nu in varianta 3D, macar in varianta normala, doar sa o arate. Stii, atunci cand esti langa cineva tot timpul, nu ii dai foarte multa importanta, dar cand esti departe de el, atunci ai vrea sa il vezi tot timpul. Asa s-a intamplat si cu ei doi. Au realizat amandoi, ceea ce simt unul pentru celalalt. Acum nu cred ca o sa isi faca declaratii siropoase, si nici nu o sa o astepte Arnav pe Khushi cu petale de trandafiri asternute la picioarele ei. Cred ca Deja nu l-ar mai chema ASR ci Maan Singh Khurana
iulianagl a scris:
Ca sunt nelinistita rau. Mai dar ce-l mai uda pe Chote.
S-au gandit ca dau nu au audienta cu rapirea, macar sa il ude sa faca audienta cu muschi lui
Alexa20 a scris:
S-au gandit ca dau nu au audienta cu rapirea, macar sa il ude sa faca audienta cu muschi lui
Cum ia spus Khushi odata cand au stat la ea acasa Bechaie Chote!Nu stiu daca am scris cum trebuie dar am scris cuma am auzit eu adica Saracul Chote.Si eu zic tot asa Saracele de noi.
iulianagl- moderator
Am zis eu ca astia au o problema cu apa..ploaia..cred ca nu o platesc, de fac atata risipa..Alexa20 a scris:
petronela- vip
petronela a scris:
Am zis eu ca astia au o problema cu apa..ploaia..cred ca nu o platesc, de fac atata risipa..
Da le iese atat de mine in apaaaaaaaa ... Inca mai tin minte ce i-a facut Drashti lui Gurmeet cand dansa in ploaie Saracul de el.
Cum adica nu isi fac declaratii siropoase ..cand unul cand altul..tot timpul.. doar in VIS..Alexa20 a scris:
Eu inca o astept. Nu in varianta 3D, macar in varianta normala, doar sa o arate. Stii, atunci cand esti langa cineva tot timpul, nu ii dai foarte multa importanta, dar cand esti departe de el, atunci ai vrea sa il vezi tot timpul. Asa s-a intamplat si cu ei doi. Au realizat amandoi, ceea ce simt unul pentru celalalt. Acum nu cred ca o sa isi faca declaratii siropoase, si nici nu o sa o astepte Arnav pe Khushi cu petale de trandafiri asternute la picioarele ei. Cred ca Deja nu l-ar mai chema ASR ci Maan Singh Khurana
petronela- vip
petronela a scris:
Cum adica nu isi fac declaratii siropoase ..cand unul cand altul..tot timpul.. doar in VIS..
In vis, de la distanta ... Ca in realitate sunt mai rau ca Tom si Jerry
Vorba lui Iuli..saracele de noi.. visam si noi cai verzi pe pereti..Alexa20 a scris:
Da le iese atat de mine in apaaaaaaaa ... Inca mai tin minte ce i-a facut Drashti lui Gurmeet cand dansa in ploaie Saracul de el.
petronela- vip
Mai sa nu-mi spuneti ca Payal ii confirma ce a spus Mamiji?
iulianagl- moderator
E atat de socata ca nu are timp sa mai confirme nimic..dar probabil privirea ei ingrozita o da de gol...iulianagl a scris:Mai sa nu-mi spuneti ca Payal ii confirma ce a spus Mamiji?
petronela- vip
petronela a scris:
E atat de socata ca nu are timp sa mai confirme nimic..dar probabil privirea ei ingrozita o da de gol...
A si dat-o ce mai!!!Proasta fata.Dar Payal mereu a fost prostuta de felul ei.
iulianagl- moderator
Nu mai conteaza..daca e sa se afle adevarul toate au fost partase la tacere...si ea si Bua.. Probabil vine marea confruntare..atunci sa vezi circ.. a fost prea multa drama in ultimul timpiulianagl a scris:
A si dat-o ce mai!!!Proasta fata.Dar Payal mereu a fost prostuta de felul ei.
petronela- vip
eu una nu imi mai fac nici un plan ....ce o fi o fi ....k o sa albesc dreaqu de tot cu astia
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Va rog frumos daca vrea cineva sa traduca ce se spune aici...
Sorry Gurmeet, myself and my family love you very much but, from tomorrow onwards I won't be voting for you on Jhalak anymore.The day Debina decides to keep her feet away from the sets of Jhalak, I shall make sure to be the first to vote for you.
You may vote, it's your choice! But do not grumble on the day Debina loiters everywhere with him in pride.Laughing at your efforts.You're are not making Gurmeet the winner, but at the end of Jhalak Debina might end up being the winner.Tell me do you want a bitch like her to become popular?Do you want a great guy like Gurmeet live with a PIG like the Dustbin?Tomorrow you guys will vote for Gurmeet for sure, but are you happy to see him go kiss the PIG?Who wins?The longer Gurmeet's on Jhalak, the more Debina will make advantage.I want to see Gurmeet succeed in life, but that is once he stands on his own feet leaving aside the PIG.
Sorry Gurmeet, myself and my family love you very much but, from tomorrow onwards I won't be voting for you on Jhalak anymore.The day Debina decides to keep her feet away from the sets of Jhalak, I shall make sure to be the first to vote for you.
You may vote, it's your choice! But do not grumble on the day Debina loiters everywhere with him in pride.Laughing at your efforts.You're are not making Gurmeet the winner, but at the end of Jhalak Debina might end up being the winner.Tell me do you want a bitch like her to become popular?Do you want a great guy like Gurmeet live with a PIG like the Dustbin?Tomorrow you guys will vote for Gurmeet for sure, but are you happy to see him go kiss the PIG?Who wins?The longer Gurmeet's on Jhalak, the more Debina will make advantage.I want to see Gurmeet succeed in life, but that is once he stands on his own feet leaving aside the PIG.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
petronela a scris:
Nu mai conteaza..daca e sa se afle adevarul toate au fost partase la tacere...si ea si Bua.. Probabil vine marea confruntare..atunci sa vezi circ.. a fost prea multa drama in ultimul timp
Corect!!Dar la naiba acum a prins-o Shy pe Khushi oare cum o sa scape ea din mainile unui taur furios?Ca el acum vede numai rosu in fata lui.
iulianagl- moderator
Mai stii cand am zis ca o rapeste si pe Khushi.. cred ca trebuie sa avem grija ce ne dorim, ca se indeplineste..iulianagl a scris:
Corect!!Dar la naiba acum a prins-o Shy pe Khushi oare cum o sa scape ea din mainile unui taur furios?Ca el acum vede numai rosu in fata lui.
petronela- vip
Numai noi sa ne facem programare la coafor..AdrianaMatza a scris:eu una nu imi mai fac nici un plan ....ce o fi o fi ....k o sa albesc dreaqu de tot cu astia
petronela- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum