11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
K: Shyam Ji m-a cerut si pe mine in casatorie. El m-a mintit ca sa se logodeasca cu mine.
Iar ca sa sa puna mana pe toata averea lui Arnav Ji, el l-a rapit si a vrut sa il omoare.
S: Ajunge Khushi Ji ! Mai intai tu ai incercat sa te proprii de mine, spunand ca ma iubesti, iar fiindca eu te-am refuzat, tu ai facut toata inscenarea asta ? Ce femeie ieftina esti tu ....
Iar ca sa sa puna mana pe toata averea lui Arnav Ji, el l-a rapit si a vrut sa il omoare.
S: Ajunge Khushi Ji ! Mai intai tu ai incercat sa te proprii de mine, spunand ca ma iubesti, iar fiindca eu te-am refuzat, tu ai facut toata inscenarea asta ? Ce femeie ieftina esti tu ....
Moama ce palmaaaaaaaaaaaaaaaaa Ia zdruncinat capul bine de tot. Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!
WWoooowww!!!Alexa20 a scris:Moama ce palmaaaaaaaaaaaaaaaaa Ia zdruncinat capul bine de tot. Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!
A facut-o ieftina si l-a scos din sarite pe Arnav...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
Se pare ca si Nk o sa fie de fata cand o sa aibe loc dezvaluirea. Deci va fi un pivot in tot balamucul asta. Superrr
Este si NK..sper sa vina in ajutorul lui Khushi...
Dar Anjali, dupa moaca se pare ca va tine cu scumpul ei sot...
petronela- vip
Multumesc mult Alexa ca m-ai luminat...
petronela- vip
petronela a scris:Este si NK..sper sa vina in ajutorul lui Khushi...
Nu ma intereseaza de ea Sa isi ia batistuta si sa planga. Cred ca e a 6 oara cand ma uit ce palma ia tras Arnav. Ahhh parca incepe o zi frumoasa acum dupa ce am vazut promo-ul asta.
Ba eu sunt curioasa cu cine va fi Arnav,e clar ca va fi o ruptura..renunta la sora-sa pentru Khushi.??? .sa vedem ce alegere va face...Alexa20 a scris:
Nu ma intereseaza de ea Sa isi ia batistuta si sa planga. Cred ca e a 6 oara cand ma uit ce palma ia tras Arnav. Ahhh parca incepe o zi frumoasa acum dupa ce am vazut promo-ul asta.
petronela- vip
petronela a scris:
Ba eu sunt curioasa cu cine va fi Arnav,e clar ca va fi o ruptura..renunta la sora-sa pentru Khushi.??? .sa vedem ce alegere va face...
Parerea mea personala e ca Arnav o sa fie de partea lui Khushi, pentru ca a vazut cate a facut pentru el. Iar daca o sa ii mai aduca si dovezi ca Shyam si-a batut joc de toti, atunci o sa isi dea seama, ca ea nu l-a mintit niciodata. Deci sincer cred ca vor fi alaturi aici. Cat despre Anjali, nu o sa creada pe nimeni, ca de sotul ei este Dumnezeu si nu face asa ceva. A spus cineva aici pe forum ieri ca Anjali traieste intr-o lume cu printi si cu printese. Iar eu cred, ca Arnav o sa incerce sa ii deschida ochii surioarei lui.
Eu am spus ca traieste intr-un glob de cristal si o lume de povesti..Alexa20 a scris:
Parerea mea personala e ca Arnav o sa fie de partea lui Khushi, pentru ca a vazut cate a facut pentru el. Iar daca o sa ii mai aduca si dovezi ca Shyam si-a batut joc de toti, atunci o sa isi dea seama, ca ea nu l-a mintit niciodata. Deci sincer cred ca vor fi alaturi aici. Cat despre Anjali, nu o sa creada pe nimeni, ca de sotul ei este Dumnezeu si nu face asa ceva. A spus cineva aici pe forum ieri ca Anjali traieste intr-o lume cu printi si cu printese. Iar eu cred, ca Arnav o sa incerce sa ii deschida ochii surioarei lui.
Sper sa-i vina in ajutor si NK..si familia ei..
petronela- vip
petronela a scris:
Eu am spus ca traieste intr-un glob de cristal si o lume de povesti..
Sper sa-i vina in ajutor si NK..si familia ei..
Stiam eu ca a spus cineva, da am uitat cine. Bun am vazut minunata palma, imi bubuie capul de cat am ascultat-o. Acum sa ma apuc de treaba mea(Geet & Ipkknd). Ne auzim mai tarziu
Nici eu nu mai pot sa raman..ne auzim mai tarziu..Alexa20 a scris:
Stiam eu ca a spus cineva, da am uitat cine. Bun am vazut minunata palma, imi bubuie capul de cat am ascultat-o. Acum sa ma apuc de treaba mea(Geet & Ipkknd). Ne auzim mai tarziu
petronela- vip
Buna fetelor!Ma uit si eu la ep de ieri.Mai dar cum a aparut khushi intre copacei doar atunci cand a cazut in spatele ei nu se afla nici unul ..posibil ca pana a gasit-o ArnavJi sa fii crescut
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna...
Dar parca Khushi nu i-a zis lui Nk de relatia cu Shyam..i-a ascuns oare o va ajuta?
Si imi e teama ca in urma dezvaluirilor cum se zvoneste ca Anjali va pierde copilul oare ce se va intampla...?
Multam Petro de promo!
Dar parca Khushi nu i-a zis lui Nk de relatia cu Shyam..i-a ascuns oare o va ajuta?
Si imi e teama ca in urma dezvaluirilor cum se zvoneste ca Anjali va pierde copilul oare ce se va intampla...?
Multam Petro de promo!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Si eu m-am gandit ca NK s-ar putea sa nu o ajute...chiar daca Arnav e cu ea..vor fi amandoi impotriva tuturor si nu stiu ce alegere va face Arnav..s-ar putea sa-i reproseze lui Khushi si pierderea copilului..Skumpyk86 a scris:Buna...
Multam Petro de promo!
Sa se desparta odata si gata..ca mi-au scos peri albi..chiar daca o iubeste si e mai importanta sora-sa, n-are decat sa aleaga familia lui si sa o lase pe Khushi in pace...dar macar afla adevarul..de-acum ce decizie va lua ..asta va fi..
petronela- vip
Am o groaza de lucru ..dar nu ma pot abtine si mai trag un ochi pe forum...
petronela- vip
petronela a scris:
Si eu m-am gandit ca NK s-ar putea sa nu o ajute...chiar daca Arnav e cu ea..vor fi amandoi impotriva tuturor si nu stiu ce alegere va face Arnav..s-ar putea sa-i reproseze lui Khushi si pierderea copilului..
Sa se desparta odata si gata..ca mi-au scos peri albi..chiar daca o iubeste si e mai importanta sora-sa, n-are decat sa aleaga familia lui si sa o lase pe Khushi in pace...dar macar afla adevarul..de-acum ce decizie va lua ..asta va fi..
si sa nu uitam ca Shyam stie de casatoria fortata....
Andreea_Miha- vip
Dar nu stie ca e pentru 6 luni.. si tocmai se termina termenul..Skumpyk86 a scris:
si sa nu uitam ca Shyam stie de casatoria fortata....
Eu as vrea sa-i reproseze si lui Arnav ca nu a intrebat-o de Shyam si a fortat-o sa se casatoreasca cu el..si motivul care i l-a spus el cand s-au casatorit..
Sincer imi doresc sa se desparta si el sa inteleaga ce pierde...chiar daca cea care va suferi mai mult va fi tot Khushi..
petronela- vip
Faceti diferenta...
Cine o fi madam cu Barun..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Faceti diferenta...
e partenera lui din celalant serial....
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Dar nu stie ca e pentru 6 luni.. si tocmai se termina termenul..
Eu as vrea sa-i reproseze si lui Arnav ca nu a intrebat-o de Shyam si a fortat-o sa se casatoreasca cu el..si motivul care i l-a spus el cand s-au casatorit..
Sincer imi doresc sa se desparta si el sa inteleaga ce pierde...chiar daca cea care va suferi mai mult va fi tot Khushi..
si eu vreau sa se desparta....
da nu stie de cele 6 luni dar stie ca a fortat-o si deduce ca nu o iubeste si daca Khushi il acuza si Shyam isi da drumul la gura iese scantei apoi in fam...
Andreea_Miha- vip
Rating 27iunie - 3iulie
13)Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? 2.7 - 2.5
13)Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon? 2.7 - 2.5
Andreea_Miha- vip
Eu vreau sa iasa toate scanteile si artificiile...vreau sa lamureasca aproape tot daca tot s-a ajuns aici..Skumpyk86 a scris:
si eu vreau sa se desparta....
da nu stie de cele 6 luni dar stie ca a fortat-o si deduce ca nu o iubeste si daca Khushi il acuza si Shyam isi da drumul la gura iese scantei apoi in fam...
Parca vad ca e doar apa de ploaie..ii da o palma si ..Anjali lesina si se termina lamuririle...raman in acelasi stadiu.. si mai lungesc cine stie cat ...
petronela- vip
sincer si eu tot la fel cred...desi ma bucur enorm de palma dar am senzatia ca va incepe Anjali sa "vaite" lesine etc si lucrurile nu vor fii cum ne asteptam.,am senzatia ca Anjali va strica totul..dar cine stie ce surpriza ne face?petronela a scris:
Eu vreau sa iasa toate scanteile si artificiile...vreau sa lamureasca aproape tot daca tot s-a ajuns aici..
Parca vad ca e doar apa de ploaie..ii da o palma si ..Anjali lesina si se termina lamuririle...raman in acelasi stadiu.. si mai lungesc cine stie cat ...
Andreea_Miha- vip
Am si eu o intrebare...au aratat ce avea Shyam pe acel stick?Si acum unde e stick tot la el?
Andreea_Miha- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum