Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Mier 04 Iul 2012, 10:55 pm

Alexa20 a scris:Hey fetelor, dar voi va mai aduceti aminte ca NK a pus o minicamera in camera lui Shyam ? Oare o sa o foloseasca ca dovada ?

Tocmai ce ti-am zis eu mai devreme NK are un as in maneca.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 10:56 pm

si din ep de ieri...
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Ar_Hi_3rd_July_2012_041
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Ar_Hi_3rd_July_2012_03712.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Ar_Hi_3rd_July_2012_035
Oare o fii de ieri???
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 10:56 pm

petronela a scris:
De asta am si zis ca faceau probe si ..inauntru.. Smile

macar sa visez si eu ..cine stie ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 10:57 pm

Cred ca tocmai am fost surprinsa placut..daca lesina Khushi si ii face iar respiratie gura la gura... cupidon .
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 04 Iul 2012, 10:58 pm

petronela a scris:Cred ca tocmai am fost surprinsa placut..daca lesina Khushi si ii face iar respiratie gura la gura... cupidon .

Da ce ii mai place sa ii faca respiratie gura la gura Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:00 pm

petronela a scris:Cred ca tocmai am fost surprinsa placut..daca lesina Khushi si ii face iar respiratie gura la gura... cupidon .
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 244732 sper sa nu ma trezesc din vis...miane si sa fii fost din ep trecut..dar nu pare respiratie gura la gura ci ca vrea sa o sarute...hehe..si Barun spune sa tac sa nu am vro surpriza maine si sa ma duc la culcare.. Smile
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Uu3ty
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 11:00 pm

Alexa20 a scris:

Da ce ii mai place sa ii faca respiratie gura la gura Smile Smile
Parca as lesina si eu..daca as fi langa el.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:02 pm

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Cpr1
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Cpr2
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 04 Iul 2012, 11:02 pm

petronela a scris:
Parca as lesina si eu..daca as fi langa el.. Smile

Cred ca e cel mai bun doctor Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 11:02 pm

Skumpyk86 a scris:
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 244732 sper sa nu ma trezesc din vis...miane si sa fii fost din ep trecut..dar nu pare respiratie gura la gura ci ca vrea sa o sarute...hehe..si Barun spune sa tac sa nu am vro surpriza maine si sa ma duc la culcare.. Smile
Nu e respiratie gura la gura..am avut dreptate ..URAAAAAAAAAAAAAAA......deci o crede si mai departe.. cupidon scrie-n carte... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 283516 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 283516
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:04 pm

petronela a scris:
Nu e respiratie gura la gura..am avut dreptate ..URAAAAAAAAAAAAAAA......deci o crede si mai departe.. cupidon scrie-n carte... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 283516 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 283516

Nu stiu petro...sincer...uite ce spune cineva
"guys, that pic that is posted in ipkknd fb fan page is old.. just watch this video and see the bg at 4:40 where he lifts her from ground after cpr.
it is the same bg that's posted in fb.

Nu stiu ce sa cred.m-am uitat si eu in min respectiv si cam seamana zona dar cum o tine el pe ea nu...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:06 pm

poate e doar o poza pt pagina oficiala a lor ..habar nu am....pe forum dicuti ba ca e veche ba e noua..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 11:15 pm

Skumpyk86 a scris:

Nu stiu petro...sincer...uite ce spune cineva
"guys, that pic that is posted in ipkknd fb fan page is old.. just watch this video and see the bg at 4:40 where he lifts her from ground after cpr.
it is the same bg that's posted in fb.

Nu stiu ce sa cred.m-am uitat si eu in min respectiv si cam seamana zona dar cum o tine el pe ea nu...
Luata din alt unghi este din acest video..m-am uitat si eu acum.. sad
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 04 Iul 2012, 11:17 pm

petronela a scris:
Eu cred ca este din episodul de ieri. Nu cred eu ca in urmatoarele episoade Arnav ramane la fel de murdar Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 11:20 pm

Alexa20 a scris:Eu cred ca este din episodul de ieri. Nu cred eu ca in urmatoarele episoade Arnav ramane la fel de murdar Smile Smile
Da, cel de ieri..dar si in video care l-a pus Miha acum..e altfel surprinsa si rotita putin imaginea..dar arata senzational, cat pe ce sa ma las surprinsa.. prea mult... Smile

Ultima editare efectuata de catre petronela in Mier 04 Iul 2012, 11:20 pm, editata de 1 ori
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:20 pm

petronela a scris:

Nu stiu ce sa zic sincr...dar ma uitam la comentarile pe facebook...
"OMG!!! were they practicing cause Arnie really needs to take a shower, just saying :) hope it's not another dream sequence!!!" Smile

"is this a spoiler pic? coz m not familiar with the background. Looks different from that jungle scene'

"omggggg this looks like 1 4m yesterday! bt omg different BG!! aww not that i am complaining if it is new!! LOL
will we get another lip kiss please? pretty please with cherry on top?:D
aww i love these twoo!!!! ♥️"

"its old"

"Yesterdays-old!"

"What a steamy, hot & intimate pic of Arnav & Khushi. It seems as if ASR is kissing her on the lips. Haaye main marjawa. Kitna sona pic diya hai. It seems that he is desperate to complete the incomplete kiss that he left on Diwali."

sunt comentari multe pareri diferite...vom vedea..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 04 Iul 2012, 11:21 pm

Am citit si eu alea. Smile Niciun comentariu nou, nicuin spoiler nou. Vreau sa aflu mai multee Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 11:22 pm

Skumpyk86 a scris:

Nu stiu ce sa zic sincr...dar ma uitam la comentarile pe facebook...
"OMG!!! were they practicing cause Arnie really needs to take a shower, just saying :) hope it's not another dream sequence!!!" Smile

"is this a spoiler pic? coz m not familiar with the background. Looks different from that jungle scene'

"omggggg this looks like 1 4m yesterday! bt omg different BG!! aww not that i am complaining if it is new!! LOL
will we get another lip kiss please? pretty please with cherry on top?:D
aww i love these twoo!!!! ♥️"

"its old"

"Yesterdays-old!"

"What a steamy, hot & intimate pic of Arnav & Khushi. It seems as if ASR is kissing her on the lips. Haaye main marjawa. Kitna sona pic diya hai. It seems that he is desperate to complete the incomplete kiss that he left on Diwali."

sunt comentari multe pareri diferite...vom vedea..
Sunt mai disperate ca noi... Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:23 pm

petronela a scris:
Da, cel de ieri..dar si in video care l-a pus Miha acum..e altfel surprinsa si rotita putin imaginea..dar arata senzational, cat pe ce sa ma las surprinsa.. prea mult... Smile

da la asta ma uitam si eu ca pare un pic diferita...dar poate unghiul cum a fost facuta..aici are mana pe fata ei ca si cum ar saruta-o iar in acel video am vazut ca o prinde de fata ca sa ii faca respiratia gura la gura..si deasta ma gandesc ca e doar o poza pentru pagina serialului s casei de productie ca sa atraga atentia...asa au facut si cu aceea poza in care discutam daca e sau nu Shyam si tot asa...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 11:25 pm

Skumpyk86 a scris:

da la asta ma uitam si eu ca pare un pic diferita...dar poate unghiul cum a fost facuta..aici are mana pe fata ei ca si cum ar saruta-o iar in acel video am vazut ca o prinde de fata ca sa ii faca respiratia gura la gura..si deasta ma gandesc ca e doar o poza pentru pagina serialului s casei de productie ca sa atraga atentia...asa au facut si cu aceea poza in care discutam daca e sau nu Shyam si tot asa...
Daca te uiti atent si rotesti putin imaginea exact asa o tine..nu atunci cand ii face respiratie gura la gura..si se vad in spate si plantele..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:26 pm

petronela a scris:
Daca te uiti atent si rotesti putin imaginea exact asa o tine..nu atunci cand ii face respiratie gura la gura..si se vad in spate si plantele..

aha...ok..eu m-am uitat in mare..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:27 pm

ea e iubita lui Karan (Nk)
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 41432_1116385289_6699_n
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 04 Iul 2012, 11:29 pm

O seara linistita fetelor! 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 2074734341
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 04 Iul 2012, 11:29 pm

ies si eu... nb!kiss 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 04 Iul 2012, 11:31 pm

Skumpyk86 a scris:

aha...ok..eu m-am uitat in mare..
M-am uitat iar..cand o ridica dupa ce ii face respiratie ..in aer...
e luata imaginea superb....au surprins exact secunda in care pare ca o saruta..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum