12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Noapte buna si bafta maine !Skumpyk86 a scris:ies si eu... nb!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
fetelorrr parerea mea este k Arnav o sa tina cu Kushi :X:X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Deci nu mai sunt singura care crede asta ..AdrianaMatza a scris:fetelorrr parerea mea este k Arnav o sa tina cu Kushi :X:X
Va tine cu ea ..dar se despart...
petronela- vip
petronela a scris:Noapte buna si bafta maine !
multam
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
va tine cu ea dar se despart parca ai fi Shyam ca numai el e avocat ai vazut ce frumos se apara exact ca un avoxcat de meserie i-a pus pe toti cu botul pe labe pana in prezent hai sa vedem ce o fi maine.Eu merg la culcare ca ma doare degetelul bosumflat.Noate buna.Ta, ta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris: va tine cu ea dar se despart parca ai fi Shyam ca numai el e avocat ai vazut ce frumos se apara exact ca un avoxcat de meserie i-a pus pe toti cu botul pe labe pana in prezent hai sa vedem ce o fi maine.Eu merg la culcare ca ma doare degetelul bosumflat.Noate buna.Ta, ta.
Va pupic si eu de noapte buna !
petronela- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl- moderator
Buna...se pare ca Manorma va spune ca a auzit-o pe Khushi cerandu-i lui Shyam sa divorteze de Anjali..offf...
SBS
shyaam truth being exposed.. arnav trying to say to anji.. but she does not wanr to listen to anybody.. & after the scene evrybody shown seeing arnav mobile phone.. the VO that as if there some proff of shyam hidden in his mobile the way all r looking...
Credit:sp1581
de pe twitter Akshay....
SBS
shyaam truth being exposed.. arnav trying to say to anji.. but she does not wanr to listen to anybody.. & after the scene evrybody shown seeing arnav mobile phone.. the VO that as if there some proff of shyam hidden in his mobile the way all r looking...
Credit:sp1581
de pe twitter Akshay....
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Joi 05 Iul 2012, 12:44 pm, editata de 4 ori
Andreea_Miha- vip
Serialul nu se termina(aparuse zvonuri iar)...mai sunt multe povesti de aratat,trecutul lui Arnav,Shyam el insusi va confesa de ce s-a cassatorit cu Anjali etc...
poza editata..
poza editata..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Serialul nu se termina(aparuse zvonuri iar)...mai sunt multe povesti de aratat,trecutul lui Arnav,Shyam el insusi va confesa de ce s-a cassatorit cu Anjali etc...
poza editata..
Ce bine arata.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce bine arata.
hehe...
Andreea_Miha- vip
Buna fetelor ! Deci sa inteleg ca si astazi o sa taca Arnav ?
De ce ? A vorbit prea mult in ultima luna ? Si din cate am inteles eu, Anjali nu o sa mai fie cea dragutza si nejutorata, se va transforma intr-o femeie dura. Iar Khushi o sa fie de vina pentru tot. Fantastic ... felicitari scenaristilor, deja ma ia durerea de cap.
Ps : Miha ai dat licenta azi ?
De ce ? A vorbit prea mult in ultima luna ? Si din cate am inteles eu, Anjali nu o sa mai fie cea dragutza si nejutorata, se va transforma intr-o femeie dura. Iar Khushi o sa fie de vina pentru tot. Fantastic ... felicitari scenaristilor, deja ma ia durerea de cap.
Alexa20 a scris:Buna fetelor ! Deci sa inteleg ca si astazi o sa taca Arnav ?
Nu degeaba se numesc creativi!
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Buna fetelor ! Deci sa inteleg ca si astazi o sa taca Arnav ?
Nu stiu ce sa cred Alexa ..pentru ca depinde ce articol citesti..am pus dincolo in unul spune ca Arnav il va da afara pe Shyam din casa si Anjali o va invinovati pe Khushi...dar cred ca Anjali se intoarce impotriva lu Khushi..si cum si Manorma spune de fata cu toti ca a auzit-o pe Khushi cerandu-i lui Shyam sa divorteze de Anjali,sa nu uitam ca si Arnav a auzit asta...cred ca o sa iasa o incurcatura de nu mai intelegem nimic...
Da,azi am avut testul grila si mai o proba de sustinere a lucrari maine sau sambata..diseara cand se afiseaza notele la proba scrisa se afiseaza comisile si cand dam fiecare (6-8 iulie 2012 - sustinerea lucrarii de licenta (diploma) ).....
Andreea_Miha- vip
buna feteleeee ....eu cred k o sa tina cu Kushi arnav si nu o sa o dea afara ......asta este pararea mea....acum sa vedevm
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:buna feteleeee ....eu cred k o sa tina cu Kushi arnav si nu o sa o dea afara ......asta este pararea mea....acum sa vedevm
Buna.Acum se vede cat de mult o apreciaza Arnav pe Khushi.Spr ca Anjali sa nu-i faca viata calvar ce deja e prea mult.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna.Acum se vede cat de mult o apreciaza Arnav pe Khushi.Spr ca Anjali sa nu-i faca viata calvar ce deja e prea mult.
eu exact asta cred ca se va intampla. Cred ca Anjali o sa ii faca viata un calvar.
Alexa20 a scris:
eu exact asta cred ca se va intampla. Cred ca Anjali o sa ii faca viata un calvar.
la fel si eu cred !
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:
Si mai e si Mamiji!!N-o sa-mi placa asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si mai e si Mamiji!!N-o sa-mi placa asta.
Stii, Shyam a lasat-o pe Khushi fara dovezi, dar el nu a stiut ca NK este implicat in toata povestea asta. Daca prin gratie Divina ii arata Nk camera aia, atunci as fi foarte fericita. Dar chiar daca se va intampla asta, Anjali nu o sa creada pe nimeni in afara de sotul ei, si dupa cum spune ca o sa se transforme personajul lui Anjali la 360 de grade, deci nu ma astept la nimic bun.
Mami ji o sa fie alaturi de Anjali, pentru ca a auzit chestia cu divortul .... Nu stiu, nu prea imi vine sa vad urmatoarele episoade
Tu nu ai vazut episoadele trecute, cel putin pe ala de Marti cand a intrat Arnav in casa. LA intrare ia spus ca Shyam este vinovatul, a intrat prima Khushi, iar cand a intrat Arnav, era cu ochii pe Shyam. Oare io fi spus ceva Khushi ? Pffff
Alexa20 a scris:Tu nu ai vazut episoadele trecute, cel putin pe ala de Marti cand a intrat Arnav in casa. LA intrare ia spus ca Shyam este vinovatul, a intrat prima Khushi, iar cand a intrat Arnav, era cu ochii pe Shyam. Oare io fi spus ceva Khushi ? Pffff
Eu cred ca ia spus si poate ia aratat si ceva.Dar pe mine ma enerveaza ca o lasa pe Khushi sa lupte singura de parca ar fi batalia ei nu si a lui.Dovezi daca acum nu are Khushi sigur mai tarziu se va arata ceva, ceva sau poate chiar cineva il va da de gol si atunci...Ce o sa mai faca Anjali?
iulianagl- moderator
Nu stiu cat de adevarat e,cred ca e inventia pers respective nu ca a auzit din surse etc...dar e posibil si interesant...
"hii friends..
have some news for u people..
first of all i want to tell u all that Abhaas is not leaving IPKKND ..he is still an important part of the show may be he will be out for some days but not leaving. secondly in the coming episodes there is change in anjali's behaviour after facing shyam's evil face and also she will have a negative attituade towards khushi this will create problems in bwtn arnav and anjali ..after sometime this will be shown that the 6 months are about to an end and becaus of the rift btwn anjali and arnav khushi may decide to leave Raizada mansion and she will not confess her love to arnav...as per now this is it.
note: there may be a bit change in the story cauz of the changes made by writers on per day basis..so please dont ask me further questions its a request...believe or not its all on you."
Credit:lovelyme12
"hii friends..
first of all i want to tell u all that Abhaas is not leaving IPKKND ..he is still an important part of the show may be he will be out for some days but not leaving. secondly in the coming episodes there is change in anjali's behaviour after facing shyam's evil face and also she will have a negative attituade towards khushi this will create problems in bwtn arnav and anjali ..after sometime this will be shown that the 6 months are about to an end and becaus of the rift btwn anjali and arnav khushi may decide to leave Raizada mansion and she will not confess her love to arnav...as per now this is it.
note: there may be a bit change in the story cauz of the changes made by writers on per day basis..so please dont ask me further questions its a request...believe or not its all on you."
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Nu stiu cat de adevarat e,cred ca e inventia pers respective nu ca a auzit din surse etc...dar e posibil si interesant...
"hii friends..
Cine stie, e posibil si asta. Vom vedea noi in episoadele urmatoare ce o sa se intample. Nu imi mai fac planuri, ca sa nu cad de pe norisor
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum