12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Ba au aratat ca este inteligent si inainte,a reusit sa manipuleze de fiecare data orice situatie cat de dificila era, in favoarea lui..reusind sa castige increderea familiilor Raizada si Gupta..de asta aratau ca niste cretini, nu au crezut nimic din ce spuneau Payal, Khushi si Nk..iar ASR ..dezamagitor..acea palma a venit cam tarziu..dupa ce a fost insultata in toate felurile Khushi..iulianagl a scris:
De ce?Pentru ca pana acum nu ia aratat inteligenta.
S-a dovedit încă o dată că pentru ASR sora lui este în continuare mai presus de toate! Trist, dar adevărat! Mă întreb dacă Khushi va fi vreodată la fel de importanta pentru a ASR?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Ba au aratat ca este inteligent si inainte,a reusit sa manipuleze de fiecare data orice situatie cat de dificila era, in favoarea lui..reusind sa castige increderea familiilor Raizada si Gupta..de asta aratau ca niste cretini, nu au crezut nimic din ce spuneau Payal, Khushi si Nk..iar ASR ..dezamagitor..acea palma a venit cam tarziu..dupa ce a fost insultata in toate felurile Khushi..
S-a dovedit încă o dată că pentru ASR sora lui este în continuare mai presus de toate! Trist, dar adevărat! Mă întreb dacă Khushi va fi vreodată la fel de importanta pentru a ASR?
Intr-un fel ma bucur ca le-a aratat cat de inteligent a fost Shyam.S-a gasit in sfarsit cineva de clasa sociala mijlocie sa le arate la toata Raizada ca aparentele inseala.Singururl regret este si ramane ca Khushi sufera cel mai mult iar de faptul ca daca ea o sa fie atat de importanta ca acum pentru Chote, sincer, mi-e teama ca nu.Sa nu se intoarca impotriva ei iar sa nu uitam ca mai e si Mami care mereu a avut ceva impotriva ei si a lui Khushi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Melodia este super mi-ar placea sa stiu ce spun versurile oare o s-o gasesc in engleza?Ma duc sa caut.
iulianagl- moderator
Cand am vazut filmul live am fost tare incantata..dar cand l-am revazut cu subtitrare, am fost dezamagita de toate jignirile aduse lui Khushi si Payal..de tacerea lui Arnav , la un moment dat am crezut ca iese din camera cu sora-sa si o lasa singura de tot, ca oricum era absent, pe Khushi..iulianagl a scris:
Intr-un fel ma bucur ca le-a aratat cat de inteligent a fost Shyam.S-a gasit in sfarsit cineva de clasa sociala mijlocie sa le arate la toata Raizada ca aparentele inseala.Singururl regret este si ramane ca Khushi sufera cel mai mult iar de faptul ca daca ea o sa fie atat de importanta ca acum pentru Chote, sincer, mi-e teama ca nu.Sa nu se intoarca impotriva ei iar sa nu uitam ca mai e si Mami care mereu a avut ceva impotriva ei si a lui Khushi.
Inainte de a intra in casa Khushi aproape i-a murit in brate si el statea mut si accepta toate jignirile care i-au fost aduse ?? ...si a acuzat-o pe Payal ca umbla dupa bogatul Raizada ? din ce imi amintesc eu a fost invers.. si Shyam care nu a recunoscut acum ca o iubeste, dar Arnav stia de fapt adevarul, dar nu a reactionat in nici un fel, a asteptat sa-l roage Khushi sa aibe incredere in ea ???...
De ce avea cuvinte cand o jignea si o insulta pe Khushi, iar acum n-a scos nici un cuvant..
...si nu credeau nimic din ce spune pentru ca nu avea probe..nici Shyam nu avea probe sa-si arate nevinovatia..cand a fost logodita cu Shyam au stiut cum il cheama pe logodnicul ei si acum au uitat toti...
Pentru Di a atras-o pe Khushi în această ... căsătorie, pentru propriul său interes??? de ce nu a lăsat-o să aibă propria sa viata.. Nu mai cred ca vine vremea razbunarii...sa sufere Arnav pentru Khushi..
petronela- vip
petronela a scris:
Cand am vazut filmul live am fost tare incantata..dar cand l-am revazut cu subtitrare, am fost dezamagita de toate jignirile aduse lui Khushi si Payal..de tacerea lui Arnav , la un moment dat am crezut ca iese din camera cu sora-sa si o lasa singura de tot, ca oricum era absent, pe Khushi..
Inainte de a intra in casa Khushi aproape i-a murit in brate si el statea mut si accepta toate jignirile care i-au fost aduse ?? ...si a acuzat-o pe Payal ca umbla dupa bogatul Raizada ? din ce imi amintesc eu a fost invers.. si Shyam care nu a recunoscut acum ca o iubeste, dar Arnav stia de fapt adevarul, dar nu a reactionat in nici un fel, a asteptat sa-l roage Khushi sa aibe incredere in ea ???...
De ce avea cuvinte cand o jignea si o insulta pe Khushi, iar acum n-a scos nici un cuvant..
...si nu credeau nimic din ce spune pentru ca nu avea probe..nici Shyam nu avea probe sa-si arate nevinovatia..cand a fost logodita cu Shyam au stiut cum il cheama pe logodnicul ei si acum au uitat toti...
Pentru Di a atras-o pe Khushi în această ... căsătorie, pentru propriul său interes??? de ce nu a lăsat-o să aibă propria sa viata.. Nu mai cred ca vine vremea razbunarii...sa sufere Arnav pentru Khushi..
Au ademenit baietii Raizda si i-au exploatat. Intr-adevar jicnirile aduse de Shyam lui Khushi chiar nu-si aveau rostul eu asa am vazut dupa ce l-am vazut cu sbs si chestia a fost ca toti erau muti de uimire si totusi tacerea lor mi-a spus, ca ei stiau asta poate de mult timp, adica despre Shyam dar n-au vrut sa recunoasca sau poate le-a fost frica sa scoata la iveala asta.Nu stiu ce sa spun deocamdata nici noua nu ne-a aratat prea multe acum chiar ca am ajuns intr-un punct mort faptul ca Arnav ia tras o palma lui Shyam ma face sa cred ca a facut-o de ochii lumii iar in particular se intoarce impotriva ei dupa tot ce a auzit din gura lui Shy ca a facut Khushi si a dres.De aia am zis sa vedem urmatoarea mutare a lui Arnav.Iar Shyam mai are un atuu in mana casatoria falsa a lui Chote pe asta n-a zis-o de fata cu toti.
iulianagl- moderator
Nu stiu cum vor repara ce au facut in aceste trei episoade..dar daca tot ele vor avea de suferit..iulianagl a scris:
Au ademenit baietii Raizda si i-au exploatat. Intr-adevar jicnirile aduse de Shyam lui Khushi chiar nu-si aveau rostul eu asa am vazut dupa ce l-am vazut cu sbs si chestia a fost ca toti erau muti de uimire si totusi tacerea lor mi-a spus, ca ei stiau asta poate de mult timp, adica despre Shyam dar n-au vrut sa recunoasca sau poate le-a fost frica sa scoata la iveala asta.Nu stiu ce sa spun deocamdata nici noua nu ne-a aratat prea multe acum chiar ca am ajuns intr-un punct mort faptul ca Arnav ia tras o palma lui Shyam ma face sa cred ca a facut-o de ochii lumii iar in particular se intoarce impotriva ei dupa tot ce a auzit din gura lui Shy ca a facut Khushi si a dres.De aia am zis sa vedem urmatoarea mutare a lui Arnav.Iar Shyam mai are un atuu in mana casatoria falsa a lui Chote pe asta n-a zis-o de fata cu toti.
totul a ramas nerezolvat..din cauza tacerii lui Arnav ..
Sincer si eu m-am bucurat cand am vazut palmele , dar ma asteptam ca Arnav sa sara totusi in ajutorul lui Khushi si sa lamureasca problemele.
...as vrea sa plece amandoua din casa Raizada..
petronela- vip
petronela a scris:
Nu stiu cum vor repara ce au facut in aceste trei episoade..dar daca tot ele vor avea de suferit..
totul a ramas nerezolvat..din cauza tacerii lui Arnav ..
Sincer si eu m-am bucurat cand am vazut palmele , dar ma asteptam ca Arnav sa sara totusi in ajutorul lui Khushi si sa lamureasca problemele.
...as vrea sa plece amandoua din casa Raizada..
Si eu.Ai vazut asta?
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 9:08 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Da.Superb, l-am vazut la Alexa...foarte bine sincronizate versurile cu imaginile..iulianagl a scris:
Si eu.Ai vazut asta?
petronela- vip
petronela a scris:
Da.Superb, l-am vazut la Alexa...foarte bine sincronizate versurile cu imaginile..
Da e maestra in asa ceva.
iulianagl- moderator
N-am vazut Madhu de cateva zile..daca si acolo voi fi la fel de dezamagita..
petronela- vip
petronela a scris:N-am vazut Madhu de cateva zile..daca si acolo voi fi la fel de dezamagita..
Eu l-am vazut si n-am fost dezamagita.
iulianagl- moderator
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:buna feteleee
iulianagl- moderator
Buna !AdrianaMatza a scris:buna feteleee
petronela- vip
iulianagl- moderator
A cata dubla e ??..iulianagl a scris:
petronela- vip
petronela a scris:
A cata dubla e ??..
"N" dubla.
iulianagl- moderator
Asta am spus si eu deci noi suntem intr-un punct mort au resit creativii sa ne aduca la asemenea punct.Deci ep. de luni se vede care va fi relatia Khushi Arnav si restul familiei.Dar sincer eu am o indoiala ca Arnav o sa fie de partea ei adica sa-i dea atentie mai multa decat lui sora-sa.Deci el mai are unele indoieli.
iulianagl- moderator
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 9:09 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Exact!Nu stiu cum vor incerca sa rezolve toata nebunia din ultimele trei episoade..eu sunt dezamagita de cum au incercat sa scoata la suprafata adevarul..totul a ramas nerezolvat..totul depinde de ASR...de cat de bine va sti el sa faca acest echilibru intre dragostea pentru Di si Khushi..daca in continuare va fi drama si cea care va avea de suferit va fi tot Khushi, cred ca acest serial a pierdut mult din frumusetea care a avut-o la inceput si care l-a facut diferit de restul serialelor..iulianagl a scris:Asta am spus si eu deci noi suntem intr-un punct mort au resit creativii sa ne aduca la asemenea punct.Deci ep. de luni se vede care va fi relatia Khushi Arnav si restul familiei.Dar sincer eu am o indoiala ca Arnav o sa fie de partea ei adica sa-i dea atentie mai multa decat lui sora-sa.Deci el mai are unele indoieli.
petronela- vip
petronela a scris:
Exact!Nu stiu cum vor incerca sa rezolve toata nebunia din ultimele trei episoade..eu sunt dezamagita de cum au incercat sa scoata la suprafata adevarul..totul a ramas nerezolvat..totul depinde de ASR...de cat de bine va sti el sa faca acest echilibru intre dragostea pentru Di si Khushi..daca in continuare va fi drama si cea care va avea de suferit va fi tot Khushi, cred ca acest serial a pierdut mult din frumusetea care a avut-o la inceput si care l-a facut diferit de restul serialelor..
Exact.Dar sa-ti spun ceva ce am citi RK intra la racoare acum nu stiu daca-l baga Madhu sau din cauza ca il bruscheaza pe cameraman cica sunt doua noi intrari inspectorul strict care-l inchide pe RK si tatal lui.
iulianagl- moderator
Cred ca acolo mai pierde din aroganta, dar castiga ...ura lui pentru Madhu, daca e din cauza ei..si atunci chiar ne asteapta o mare dragoste intre ei..iulianagl a scris:
Exact.Dar sa-ti spun ceva ce am citi RK intra la racoare acum nu stiu daca-l baga Madhu sau din cauza ca il bruscheaza pe cameraman cica sunt doua noi intrari inspectorul strict care-l inchide pe RK si tatal lui.
petronela- vip
petronela a scris:
Cred ca acolo mai pierde din aroganta, dar castiga ...ura lui pentru Madhu, daca e din cauza ei..si atunci chiar ne asteapta o mare dragoste intre ei..
iulianagl- moderator
Ai vazut ce suparata sunt pe Arnav ?? L-am pus la avatar cum il smotoceste Khushi....cred ca in episodul de ieri merita si el o palma pentru trezirea la realitate..si desfundat urechile....ca era si surd si mut..
petronela- vip
petronela a scris: Ai vazut ce suparata sunt pe Arnav ?? L-am pus la avatar cum il smotoceste Khushi....cred ca in episodul de ieri merita si el o palma pentru trezirea la realitate..si desfundat urechile....ca era si surd si mut..
Merita dar eu cred ca el a avut un motiv pentru asta si mai cred ca inca nu are destule probe ca ai vazut ca a intrebat-o inainte de a intra in casa a intrebat-o daca are dovezi.Cred ca este totul aranjat intre el si Khushi am mai zis asta si ieri sau alaltaieri.
iulianagl- moderator
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum