Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Iul 2012, 6:24 pm

iulianagl a scris:

Yes Pedro!! 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 2364036189 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 1518446744
Chiar imi place mult videoclipul... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 283516
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Empty Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 6:26 pm

petronela a scris:
Chiar imi place mult videoclipul... 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 283516

Why this kolavery!!! Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 6:33 pm

Chestia ca daca maha episod este doar pentru Anjali si avortul ei atunci 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 41236902 Ma asteptam la cu totul altceva spre exemplu tatal lor care si el trebuie rezolvat intr-un fel apoi contractul lor care nimeni nu mai zice nimic.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 6:34 pm

12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 I3QxNP0XRNjzs :2a:
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Dum 08 Iul 2012, 6:43 pm

mijto :X
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 6:45 pm

AdrianaMatza a scris:mijto :X

Ce?:X
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Iul 2012, 6:58 pm

iulianagl a scris:Chestia ca daca maha episod este doar pentru Anjali si avortul ei atunci 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 41236902 Ma asteptam la cu totul altceva spre exemplu tatal lor care si el trebuie rezolvat intr-un fel apoi contractul lor care nimeni nu mai zice nimic.
Poate in ep Maha Anjali se impaca cu Khushi...iar de contract ..expira.. Smile ce sa mai rezolve..sa-l prelungeasca ???? Smile
La ce nebunie a fost pe forum ..nu stiu ce vor face, cum o sa potoleasca fanii..mai bine zis fanele... Smile
Toata lumea asteapta urmatoarea miscare a lui ASR...dar cred ca toata saptamana viitoare se vor vaita cu Anjali.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 41236902 chiar au reusit sa-l faca de duzina..si ce frumos era,pana acum 6 luni...ma uit cu placere la acele episoade, chiar deosebite..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:00 pm

petronela a scris:
Poate in ep Maha Anjali se impaca cu Khushi...iar de contract ..expira.. Smile ce sa mai rezolve..sa-l prelungeasca ???? Smile
La ce nebunie a fost pe forum ..nu stiu ce vor face, cum o sa potoleasca fanii..mai bine zis fanele... Smile
Toata lumea asteapta urmatoarea miscare a lui ASR...dar cred ca toata saptamana viitoare se vor vaita cu Anjali.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 41236902 chiar au reusit sa-l faca de duzina..si ce frumos era,pana acum 6 luni...ma uit cu placere la acele episoade, chiar deosebite..

Si eu tot la fel. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:36 pm

Uitandu-ma la episoadele din trecut sincer tare mi-as dori ca Shyam sa fie fratele pierdut a lui Khushi.Pacat de actor pentru un asa rol.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Dum 08 Iul 2012, 7:37 pm

iulianagl a scris: :2a:

la poza aceasta am spus k e mijto Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:41 pm

Ce am intrat cumva in alta parte?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:42 pm

Anda ai schimat look-ul?Doamne am crezut ca am intrat inalta parte si nu stiam unde.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:43 pm

AdrianaMatza a scris:

la poza aceasta am spus k e mijto Smile

Intelesei iubita dar am glumit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Iul 2012, 7:47 pm

iulianagl a scris:Uitandu-ma la episoadele din trecut sincer tare mi-as dori ca Shyam sa fie fratele pierdut a lui Khushi.Pacat de actor pentru un asa rol.
Doamne am crezut ca nu mai stiu sa intru pe forum ...m-am pierdut.. Smile
Abhaas am vazut ca este foarte apreciat pentru acest rol..si mai ales pentru interpretarea de vineri ..toata lumea si-a scos palaria in fata lui..si culmea il asteapta sa revina.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:48 pm

petronela a scris:
Doamne am crezut ca nu mai stiu sa intru pe forum ...m-am pierdut.. Smile
Abhaas am vazut ca este foarte apreciat pentru acest rol..si mai ales pentru interpretarea de vineri ..toata lumea si-a scos palaria in fata lui..si culmea il asteapta sa revina.. Smile

Si eu am crezut tot acelasi lucru.Sincer si eu il astept sa revina dar intr-o varianta mai buna adica o persoana mai buna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Iul 2012, 7:50 pm

iulianagl a scris:

Si eu am crezut tot acelasi lucru.Sincer si eu il astept sa revina dar intr-o varianta mai buna adica o persoana mai buna.
Indienii astia cred ca sunt razbunatori, ca ei nu-l asteapta intr-o varianta mai buna.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:52 pm

petronela a scris:
Indienii astia cred ca sunt razbunatori, ca ei nu-l asteapta intr-o varianta mai buna.. Smile

Serios?Deci as fi singura care ar dori asta? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Iul 2012, 7:55 pm

iulianagl a scris:

Serios?Deci as fi singura care ar dori asta? Smile
Daca A-K se vor iubi in continuare.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 244732 trebuie sa vina cineva sa-i mai aduca cu picioarele pe pamant.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Dum 08 Iul 2012, 7:56 pm

iulianagl a scris:

Intelesei iubita dar am glumit.
Smile ok
Smile si eu m-am speriat am zis k am intrat in alta parte Smile kand am vazut noul aspect:D
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 7:56 pm

petronela a scris:
Daca A-K se vor iubi in continuare.. 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 244732 trebuie sa vina cineva sa-i mai aduca cu picioarele pe pamant.. Smile

Oare de aste e pus el acolo sa le mai dea cate o desteptare? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Iul 2012, 8:05 pm

iulianagl a scris:

Oare de aste e pus el acolo sa le mai dea cate o desteptare? Smile
Vrei sa stea doar pe norisori... Smile
Sincer nu stiu ce idei vor mai avea creativii lor...dar nu cred ca o sa vedem de acum inainte marea lor iubire...
Ma gandeam la Geet..actiunea a fost interesanta in special in primele 180 de episoade..iti vine sa revezi acele ep de zeci de ori..apoi e previzibil..incepi sa banuiesti ce se poate intampla..dar intr-adevar este plin de iubire...cred ca daca nu era Drashti si Gurmeet cu ..iubirea lor..serialul nu avea atata succes..
In Iss si actorii si actiunea au fost diferite, superbe..la fel ..200 de episoade..apoi s-a transformat ..nici nu stiu in ce...nu numai ca nu e previzibil , dar a devenit enervant...si ajungi sa te uiti mai mult pentru actori.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 8:18 pm

petronela a scris:
Vrei sa stea doar pe norisori... Smile
Sincer nu stiu ce idei vor mai avea creativii lor...dar nu cred ca o sa vedem de acum inainte marea lor iubire...
Ma gandeam la Geet..actiunea a fost interesanta in special in primele 180 de episoade..iti vine sa revezi acele ep de zeci de ori..apoi e previzibil..incepi sa banuiesti ce se poate intampla..dar intr-adevar este plin de iubire...cred ca daca nu era Drashti si Gurmeet cu ..iubirea lor..serialul nu avea atata succes..
In Iss si actorii si actiunea au fost diferite, superbe..la fel ..200 de episoade..apoi s-a transformat ..nici nu stiu in ce...nu numai ca nu e previzibil , dar a devenit enervant...si ajungi sa te uiti mai mult pentru actori.. Smile

Exact daca nu erau ei si la actiune care s-a transformat... Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Iul 2012, 8:46 pm

Vreau sa spun ca si sanaya are ceva special si de ce pentru ca daca juca alta actrita in rolul Khushi nu avea acelasi farmec spre exepmlu scena cu rochia de mireasa cand era cu Lavy la cumparaturi daca o juca Lavany nu cred ca reusea sa transmita ceea ce a transmis Sanaya.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Iul 2012, 8:51 pm

iulianagl a scris:Vreau sa spun ca si sanaya are ceva special si de ce pentru ca daca juca alta actrita in rolul Khushi nu avea acelasi farmec spre exepmlu scena cu rochia de mireasa cand era cu Lavy la cumparaturi daca o juca Lavany nu cred ca reusea sa transmita ceea ce a transmis Sanaya.
La episodul ala ai ajuns ?
Iin ep ala .. Arnav..in oglinda zici ca e dublura lui..e tare negru.. Smile
Am vazut si eu zilele astea episoadele de la inceput...cum pune Alexa filmul nu rezist si m uit in continuare..frumoase episoade, numai ca alerg dupa ele sa le gasesc cu subtitrare..ca unele au diparut sau nu se deschid..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 08 Iul 2012, 8:56 pm

Oau....!Am intrat de 2 ori si-am iesit, dupa care am intrat din nou...
Buna! Buna la toata lumea!
Brilianta schimbare de site......Felicitari realizatorilor!!! 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 1522473840
Cele trei doamne sunt la loc de cinste printre domni.....frumos aramjament.....Drashti langa Kenam ....Tuba si Sanaya...
Frumos! Frumos si iar Frumos!!!!
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum