12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Din priviri s-au inteles.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Off nu o sa ne astepte deloc eisoade placute. Dar finalul a fost fenomenal. Chiar m-a facut sa finalul lor si Rabba Ve
Bună seara fetele. Într-adevăr finalul a fost apoteotic, orice scenă între Sanaya și Barun e superbă, un cuplu care nu și-a pierdut farmecul deși filmul nu s-a ridicat la înălțimea lor.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Alexa pentru episoade, pe căldurile astea sunt singurul lucru care mă delectează.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pentru prma data Anjali ii spune lui Chote, Arnav.Scary!!
iulianagl- moderator
Cu multa placere ! Da si mie imi este foarte cald, desi stau la curte. In general camera mea este racoroasa, doar daca tin geamul deschis, insa acum au venit niste veri de-ai lu tata, si stau fix in geamul meu si palavragesc Asa ca am geamul inchis si mor de caldnarcisa a scris: Alexa pentru episoade, pe căldurile astea sunt singurul lucru care mă delectează.
iulianagl a scris:Pentru prma data Anjali ii spune lui Chote, Arnav.Scary!!
Nu scary, mie mi-a stat inima in gat cand am auzit. Am fost foarte dezamagita cand am auzit ca i-a spus asta. Sunt convinsa ca o sa ii schimbe caracterul lui Anjali. Si cu siguranta o sa fie foarte rea cu Khushi ceea ce o sa ma enerveze si mai tare
Ce dispretuitor se uita Mamiji la Khushi.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Nu scary, mie mi-a stat inima in gat cand am auzit. Am fost foarte dezamagita cand am auzit ca i-a spus asta. Sunt convinsa ca o sa ii schimbe caracterul lui Anjali. Si cu siguranta o sa fie foarte rea cu Khushi ceea ce o sa ma enerveze si mai tare
Exact si cine are de suferit...noi!!
iulianagl- moderator
Bravo lui NK a sta alaaturi de Khushi pana in ultimul moment.
iulianagl- moderator
superb clip!lica54 a scris:Sanaya Irani si Drashti Dhami.
https://www.youtube.com/v/s3nQJHa1Fac
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
fetelor ce se intampla?..v-ati pregatit batistele?iulianagl a scris:Alexa20 a scris:
Exact si cine are de suferit...noi!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:fetelor ce se intampla?..v-ati pregatit batistele?
Numai imi pregatesc nicio batista. Nu numai ca o sa suferim noi, o sa sufere si Khushi si Arnav. Imi face numai nervi cu Anjali a lor. Trebuia sa se afle adevarul la un moment dat, dar parca prea exagereaza Anjali cu prea iubitul ei sot tradator, Shyam. Pfffff
Sincer mie mi-a stat inima in loc in ultimele 5 minute....m-am uitat cu atata intensitate la secventa..desi n-au scos nici un sunet au exprimat atat de multe..numai prin gesturi si priviri..am crezut ca nu-mi mai revin..cred ca vom mai vedea asemenea scene sfasietoare..asta e abia inceputul..Alexa20 a scris:
Numai imi pregatesc nicio batista. Nu numai ca o sa suferim noi, o sa sufere si Khushi si Arnav. Imi face numai nervi cu Anjali a lor. Trebuia sa se afle adevarul la un moment dat, dar parca prea exagereaza Anjali cu prea iubitul ei sot tradator, Shyam. Pfffff
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Sincer mie mi-a stat inima in loc in ultimele 5 minute....m-am uitat cu atata intensitate la secventa..desi n-au scos nici un sunet au exprimat atat de multe..numai prin gesturi si priviri..am crezut ca nu-mi mai revin..cred ca vom mai vedea asemenea scene sfasietoare..asta e abia inceputul..
Bine spus, o sa mai avem astfel de scene sfasietoare. Chiar si Chote stia ca adevarul asta o sa o distruga pe sorsa, dar cu toate astea, el trebuia sa spuna adevarul tuturor. Singurul vinovat in toata treaba asta, este Shyam. Si dupa cum am spus si duminica, Shyam a manipulat pe toata lumea foarte bine. I-a avut pe toti la degetul mic, iar acum este foarte logic ca toata lumea sa fie in dubiu in cine sa creada. Dar Mami ji ahhh ce palme i-as trage.
Frumos!Superb!..Serialul sufera dupa aceste scene pacat ca au fost prea putine pana acumpetronela a scris:
Sincer mie mi-a stat inima in loc in ultimele 5 minute....m-am uitat cu atata intensitate la secventa..desi n-au scos nici un sunet au exprimat atat de multe..numai prin gesturi si priviri..am crezut ca nu-mi mai revin..cred ca vom mai vedea asemenea scene sfasietoare..asta e abia inceputul..
Admin_dea05- Admin
La Manorma ne asteptam la reactia asta..dar nu ma asteptam la Akhas..acum el e in dubiu daca sa mai aiba incredere sau daca o mai iubeste pe Payal ???Alexa20 a scris:
Bine spus, o sa mai avem astfel de scene sfasietoare. Chiar si Chote stia ca adevarul asta o sa o distruga pe sorsa, dar cu toate astea, el trebuia sa spuna adevarul tuturor. Singurul vinovat in toata treaba asta, este Shyam. Si dupa cum am spus si duminica, Shyam a manipulat pe toata lumea foarte bine. I-a avut pe toti la degetul mic, iar acum este foarte logic ca toata lumea sa fie in dubiu in cine sa creada. Dar Mami ji ahhh ce palme i-as trage.
NK a ramas pana la final alaturi de Khushi..
Acu s-a transformat in melodrama..asta n-a mai fost pana acum..
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Cand si-a gasit si el fericirea uite ce-i face sora-sa trebuie sa inteleaga ca Shyam este vinovat si niciodata n-a fost asa cum a crezut ea hai mai zic daca o placea pe Khushi eu pot intelege asta dar sa-l rapeasca chiar pe cel care la intretinut de cand s-a insurat cu sora lui si pe deasupra sa mai vrea sa si-l omoare pentru avere este prea de tot.Exact si cainele care musca mana celui care-i da de mancare.Urat!!Iar daca creativii se gandesc sa-i schimbe caracterul lui Anjali atunci inseamna ca nu mai au idei cand pot gasi altceva bun pentru ea decat sa-i faca viata calvar fratelui ei si lui Khushi.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
La Manorma ne asteptam la reactia asta..dar nu ma asteptam la Akhas..acum el e in dubiu daca sa mai aiba incredere sau daca o mai iubeste pe Payal ???
NK a ramas pana la final alaturi de Khushi..
Acu s-a transformat in melodrama..asta n-a mai fost pana acum..
Maanorama tot o taranca necizelata a ramas, pacat.
iulianagl- moderator
Tot asa a ramas..dar eu cred ca este destul de inteligenta sa-si dea seama de fapt care e adevarul..iulianagl a scris:
Maanorama tot o taranca necizelata a ramas, pacat.
Mie imi pare rau ca de aici ii vor schimba si caracterul lui Arnav nu numai a lui Di..
petronela- vip
petronela a scris:
Tot asa a ramas..dar eu cred ca este destul de inteligenta sa-si dea seama de fapt care e adevarul..
Mie imi pare rau ca de aici ii vor schimba si caracterul lui Arnav nu numai a lui Di..
Si mie!Parca nu prea imi place cum iau turnura lucrurile.
iulianagl- moderator
Arnav prin secventa de astazi a reusit sa sterga neputinta lui din ep de vineri cand a aceptat sa fie umilita Khushi..iulianagl a scris:
Si mie!Parca nu prea imi place cum iau turnura lucrurile.
petronela- vip
petronela a scris:
Arnav prin secventa de astazi a reusit sa sterga neputinta lui din ep de vineri cand a aceptat sa fie umilita Khushi..
Probabil o sa aflam maine si explicatia cand i-o da lui Nani deci el stia ce fel era Shyam si totusi a invinovatit-o pe Khushi pentru asta, sper sa-si ceara scuze in fata ei ca altfel nu-l iert nici moarta, prin cate a trecut din cauza lui si cate nu ia facut doar pentru nemernicul si mincinosul de Shyam?Sper sa dea o explicatie buna pentru asta.
iulianagl- moderator
Cine stie ce surpriza ne asteapta..doar scuze nu sunt de ajuns.. eu doar cu scuze nu-l iert..iulianagl a scris:
Probabil o sa aflam maine si explicatia cand i-o da lui Nani deci el stia ce fel era Shyam si totusi a invinovatit-o pe Khushi pentru asta, sper sa-si ceara scuze in fata ei ca altfel nu-l iert nici moarta, prin cate a trecut din cauza lui si cate nu ia facut doar pentru nemernicul si mincinosul de Shyam?Sper sa dea o explicatie buna pentru asta.
Khushi il iarta si fara ele..exact cum am zis dragostea e oarba,neconditionata si ilogica..
petronela- vip
petronela a scris:
Cine stie ce surpriza ne asteapta..doar scuze nu sunt de ajuns.. eu doar cu scuze nu-l iert..
Khushi il iarta si fara ele..exact cum am zis dragostea e oarba,neconditionata si ilogica..
Da, nu stiu ce sa mai zic referitor la urmatoarele episaode. Se zvoneste ca nu o sa avorteze Anjali copilul, pentru ca shyam o sa se intoarca sa il santajeze si pe ASr si pe Anjali, cum ca e tatal copilului. Iar Khushi e posibil sa plece atunci
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum