12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
lica54
iulianagl
AdrianaMatza
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
petronela a scris:
Cine stie ce surpriza ne asteapta..doar scuze nu sunt de ajuns.. eu doar cu scuze nu-l iert..
Khushi il iarta si fara ele..exact cum am zis dragostea e oarba,neconditionata si ilogica..
Exact el a stiut tot timpul si de ce s-a comportat asa cu Khushi?Doar pentru simplu fapt ca Shyam ia spus ca Khushi il iubeste pe el?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:
Da, nu stiu ce sa mai zic referitor la urmatoarele episaode. Se zvoneste ca nu o sa avorteze Anjali copilul, pentru ca shyam o sa se intoarca sa il santajeze si pe ASr si pe Anjali, cum ca e tatal copilului. Iar Khushi e posibil sa plece atunci
Stai ca asta numai inteleg.Pai cine a spus ca Shyam nu e tatal copilului?Au luat-o razna de tot cealalta parte de glob?
iulianagl- moderator
Daca va fi asa chiar nu dau nici o sansa iubirii, creatorii lor.. acest film e numai despre ura si regrete ???Alexa20 a scris:
Da, nu stiu ce sa mai zic referitor la urmatoarele episaode. Se zvoneste ca nu o sa avorteze Anjali copilul, pentru ca shyam o sa se intoarca sa il santajeze si pe ASr si pe Anjali, cum ca e tatal copilului. Iar Khushi e posibil sa plece atunci
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Alexa a vrut sa spuna ca Shyam tocmai pentru ca este tatal copilului ii va santaja..un copil nu poate creste fara tata..etc..iulianagl a scris:
Stai ca asta numai inteleg.Pai cine a spus ca Shyam nu e tatal copilului?Au luat-o razna de tot cealalta parte de glob?
petronela- vip
petronela a scris:
Daca va fi asa chiar nu dau nici o sansa iubirii, creatorii lor.. acest film e numai despre ura si regrete ???
Ahhh m-a luat o durere de cap.Nu-mi vine sa cred ce intorsatura a luat serialul.Gata pleca la culcare ca e prea greu sa ma gandesc in momentul de fata la ceea ce s-a intamplat.Noapte buna.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Alexa a vrut sa spuna ca Shyam tocmai pentru ca este tatal copilului ii va santaja..un copil nu poate creste fara tata..etc..
Aha scuze nu v-am spus nu pot gandi la ora actuala.
iulianagl- moderator
Noapte buna Iuli !iulianagl a scris:
Aha scuze nu v-am spus nu pot gandi la ora actuala.
petronela- vip
Prin gestul pe care vrea sa-l faca, dovedeste ca si ea o crede pe Khushi dar o invinovateste de asta..sa se simta si mai vinovata decat e acum..
Sincer, recunosc, daca as fi in locul lui Anjali nu stiu ce decizie as lua..cand merg spre da cand spre nu..
Sincer, recunosc, daca as fi in locul lui Anjali nu stiu ce decizie as lua..cand merg spre da cand spre nu..
petronela- vip
petronela a scris:Prin gestul pe care vrea sa-l faca, dovedeste ca si ea o crede pe Khushi dar o invinovateste de asta..sa se simta si mai vinovata decat e acum..
haide Pedro eu daca as fi in locul lu Anjali as pastra copilul si m-as impaca cu familia mea si cu gandul ca Shyam este si va ramane un ticalos si fara scrupule.Cine s-a sacrificat cel mai mult pentru familie si cei dragi?
iulianagl- moderator
Tocmai asta am spus, ea este in stare de soc, are nevoie de cineva sa o indrume, cand treci prin asemenea soc nu mai stii ce e bine si ce rau..iulianagl a scris:
haide Pedro eu daca as fi in locul lu Anjali as pastra copilul si m-as impaca cu familia mea si cu gandul ca Shyam este si va ramane un ticalos si fara scrupule.Cine s-a sacrificat cel mai mult pentru familie si cei dragi?
Dar pana la urma si eu inclin sa pastrez acel copil, nu mai conteaza cine e tatal..are familia care va fi cu ea tot timpul..dar ea acum nu gandeste asa..
petronela- vip
iulianagl a scris:
Foarte bine spus. Ar trebui sa pastreze copilul, si sa incerce sa se impace cu familia ei, desi nu are incredere in nimeni acum. Ar trebui sa inteleaga, ca nimeni nu ii vrea rau si ca toata lumea se gandeste la ea. Presupun ca ea este atat de suparata, pentru ca Chote a spus ca are incredere totala in Khushi
petronela a scris:
Tocmai asta am spus, ea este in stare de soc, are nevoie de cineva sa o indrume, cand treci prin asemenea soc nu mai stii ce e bine si ce rau..
Dar pana la urma si eu inclin sa pastrez acel copil, nu mai conteaza cine e tatal..are familia care va fi cu ea tot timpul..dar ea acum nu gandeste asa..
Exact, Khushi mereu a fost un exemplu bun, si dupa cum am spus si video/promi cred ca creativii fac asta sa le aduca impreuna la bine si la rau.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Foarte bine spus. Ar trebui sa pastreze copilul, si sa incerce sa se impace cu familia ei, desi nu are incredere in nimeni acum. Ar trebui sa inteleaga, ca nimeni nu ii vrea rau si ca toata lumea se gandeste la ea. Presupun ca ea este atat de suparata, pentru ca Chote a spus ca are incredere totala in Khushi
Khushi niciodata nu a vrut raul nimanui si s-a sacrificat cu varf si indesta si pentru familia ei si pentru familia Raizada.Iar dintre toti doar Nani si Nk mai ale NK a ramas langa ea si mi-a placut cand a avut intentia s-o imbratiseze pe Khushi dar s-a bagat Payal iar Arnav a plecat fara nicimacar sa se uite la ea si la felul cum se simtea.
iulianagl- moderator
Atunci cand a plecat Arnav din camera si pe mine m-a socat..ca si Di nu a mai vazut pe nimeni in jurul lui..si reactia lui cand s-a asezat pe pat parca mi-a fat fiori..primul lucru care mi-a trecut prin cap a foat ca el renunta la iubirea lui pentru sora lui..iulianagl a scris:
Khushi niciodata nu a vrut raul nimanui si s-a sacrificat cu varf si indesta si pentru familia ei si pentru familia Raizada.Iar dintre toti doar Nani si Nk mai ale NK a ramas langa ea si mi-a placut cand a avut intentia s-o imbratiseze pe Khushi dar s-a bagat Payal iar Arnav a plecat fara nicimacar sa se uite la ea si la felul cum se simtea.
petronela- vip
petronela a scris:
Atunci cand a plecat Arnav din camera si pe mine m-a socat..ca si Di nu a mai vazut pe nimeni in jurul lui..si reactia lui cand s-a asezat pe pat parca mi-a fat fiori..primul lucru care mi-a trecut prin cap a foat ca el renunta la iubirea lui pentru sora lui..
Mie mi-a trecut prin cap ca se sacrifica din nou pentru draga lui sora.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mie mi-a trecut prin cap ca se sacrifica din nou pentru draga lui sora.
Eu am crezut ca regreta ca s-a pus de partea lui Khushi. Deja nu stiam la ce sa ma astept cand l-am vazut atat de suparat
Alexa20 a scris:
Eu am crezut ca regreta ca s-a pus de partea lui Khushi. Deja nu stiam la ce sa ma astept cand l-am vazut atat de suparat
Mie tare mi-e teama ca o sa se intample asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mie tare mi-e teama ca o sa se intample asta.
In fine, vom vedea noi ce se intampla. Dar parca nu am chef de un maha cu Anjali. Bine asta inca nu este 100% sigur ca o sa fie doar Anjali in Maha, dar sincer cred ca le crestea mai mult rating-ul daca era un maha doar pentru Arnav si Khushi
Alexa20 a scris:
In fine, vom vedea noi ce se intampla. Dar parca nu am chef de un maha cu Anjali. Bine asta inca nu este 100% sigur ca o sa fie doar Anjali in Maha, dar sincer cred ca le crestea mai mult rating-ul daca era un maha doar pentru Arnav si Khushi
Dar poate nu este maha deloc. Ca nici eu n-am chef numai de Anjali.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar poate nu este maha deloc. Ca nici eu n-am chef numai de Anjali.
Da, mai bine sa nu fie niciun maha. In fine, eu va las sa va distrati in continuare, ma apuc de treaba mea cu Geet si Iss pyaar.
Alexa20 a scris:
Da, mai bine sa nu fie niciun maha. In fine, eu va las sa va distrati in continuare, ma apuc de treaba mea cu Geet si Iss pyaar.
Eu ma distrez cu Madhu. Apropo numai posteaza nimeni Madhu ca de o saptamana incoace, nimic.Stie cineva ce se intampla?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu ma distrez cu Madhu. Apropo numai posteaza nimeni Madhu ca de o saptamana incoace, nimic.Stie cineva ce se intampla?
Nu am idee ce se intampla, sincer nu am mai vazut Madhu de foarte mult timp. O sa imi fac timp si de ea curand. Poate o fi Andrushka plecata pe undeva, cine stie
Alexa20 a scris:
Nu am idee ce se intampla, sincer nu am mai vazut Madhu de foarte mult timp. O sa imi fac timp si de ea curand. Poate o fi Andrushka plecata pe undeva, cine stie
Ok! Spor la treaba.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 10 Iul 2012, 9:47 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Din ce am inteles eu de fapt actiunea se baza mai mult pe relatia sora-frate..si cum vor reactiona ei la schimbarile din viata lor..
Arnav putem spune ca din momentul in care a intalnit-o pe Khushi a inceput de fapt si schimbarea personalitatii lui..
Tot din cauza femeii din viata lui Arnav si viata lui Anjali se va schimba..aici cred ca vor arata si schimbarea personalitaii lui Di..
In final este tot despre relatia sora-frate..
Arnav putem spune ca din momentul in care a intalnit-o pe Khushi a inceput de fapt si schimbarea personalitatii lui..
Tot din cauza femeii din viata lui Arnav si viata lui Anjali se va schimba..aici cred ca vor arata si schimbarea personalitaii lui Di..
petronela- vip
petronela a scris:Din ce am inteles eu de fapt actiunea se baza mai mult pe relatia sora-frate..si cum vor reactiona ei la schimbarile din viata lor..
Da cam asa ceva.Tu ce parere ai de asta?
iulianagl- moderator
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum