Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Garo Dum 15 Iul 2012, 8:53 am

buna dimineata,doamnelor!...o duminica minunata,va doresc!
un ep.f.frumos...ce diferenta intre cele doua familii...daca Arnav va vizita mai des fam.Gupta,va invata mai usor abecedarul convietuirii intr/o familie...poate el a facut studii inalte fiind un Raizada,dar nu a trecut ciclu primar si daca o vrea inapoi pe sotia lui trebuie sa o ia de la/nceput...pt Buaji un buchet mare deflori,a fost la inaltime!...multumesc pt.traduceri...
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 15 Iul 2012, 9:28 am

Garo a scris:buna dimineata,doamnelor!...o duminica minunata,va doresc!
un ep.f.frumos...ce diferenta intre cele doua familii...daca Arnav va vizita mai des fam.Gupta,va invata mai usor abecedarul convietuirii intr/o familie...poate el a facut studii inalte fiind un Raizada,dar nu a trecut ciclu primar si daca o vrea inapoi pe sotia lui trebuie sa o ia de la/nceput...pt Buaji un buchet mare deflori,a fost la inaltime!...multumesc pt.traduceri...
Buna dimi Garo!
cam asa sunt eu la ora asta.. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 1064687750 .. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 1879074228
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 9:34 am

petronela a scris:Spuneam ieri ca mi-e dor de Khushi vesela, gata sa faca nazbatii si sa raspunda la orice cuvant al lui Arnav..
dar am primit ceva mai mult..astazi am vazut un ASR care incepe sa se schimbe daca o vrea pe Khushi in viata lui pentru totdeauna..un ASR care s-a uitat la ea cu dor ..cu neliniste..cu frica de a nu o pierde....iar avand in vedere ca nu a fost in stare nici sa-i spuna la multi ani..cred ca mai e mult de lucru la caracterul lui pana reuseste sa-si exprime sentimentele si sa o castige din nou..ieri era foarte sigur pe el, astazi am vazut ca i-a mai scazut din siguranta, dar depune eforturi..
Abia astept sa vad ce le mai trece prin cap creatorilor sa ne arate din transformarea lui ASR in ..acel Arnav care a avut curajul sa-i spuna la telefon ca o iubeste dar in fata ei nu are curajul sa-si arate sentimentele..

Neata, neata, neata ... Petro ai dreptate in tot ce ai spus. Si eu o vreiam pe Khushi vesela si cu zambetul pe buze, dar pe langa asta am primit si comedie. Tot ce incearca Arnav sa faca, este ceva nou pentru el. Cu toate stim cum era ASR inainte, ca nici nu zambea, nici nu stia ce e aia iubire etc etc etc. Imi place noul lui caracter 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 283516 Iar ieri cred ca si-a dat seama, ca pe Khushi nu o intereseaza lucrurile scumpe. Cred ca saptamana viitoare o sa fie bestiala .... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 9:34 am

Admin_dea05 a scris:Noapte buna! Ceva dulce sa ai somnul mai usor.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 Ak22

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 9:36 am

narcisa a scris:Mă pregătesc să plec în vacanță. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 165638
Distractie placuta atunci ! Cred ca in vacanta o sa te refaci complet, abia astept sa plec si eu Smile As pleca pe jos Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 15 Iul 2012, 9:43 am

Dragalaselor buna dimineata la o cafea!O duminica placuta mai racoroasa cu multe bucurii alaturi de cei dragi kiss kiss

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 YC6wP

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 5bjpoid1
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 10:20 am

Buna dimineata ladies.Sincer mi-ar placea ca Chote sa petreaca mai mult timp la Khushi acasa ca numai asa va invata sa fie el insusi ati vazut ce mina avea la Gupta si cand a venit la Raizada parca si-a pus o masca pe fata la Gupta e Chote iar la Raizada e ASR, si bunica a fost de acord ca a facut bine ca a mers la Gupta si a si mancat acolo, Chote are nevoie si de asa ceva ca nu tot pe lumea asta este sa ai bani ca tocmai cei care au nu sunt fericiti pe cand ceilalti cum sunt Gupta ce dezinvolti si ce frumos vorbesc intre ei cu glume si rasete.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 15 Iul 2012, 11:41 am

Buna! Buna la toata lumea!
Fete dragi, va rog unde pot vedea si eu ultimul ep. tradus de Alexa din Iss.... adica ep. 89...
Multumesc anticipat! kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 11:47 am

Ce ma enerveaza Mamiji.Ce crede ea ca Payal e sclava ei si a familiei Raizada?De ce mama naibii baga asemenea personaje in acest episod mai ales in acest episod.Chiar imi pare rau ca am votat-o.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 15 Iul 2012, 11:52 am

iulianagl a scris:Ce ma enerveaza Mamiji.Ce crede ea ca Payal e sclava ei si a familiei Raizada?De ce mama naibii baga asemenea personaje in acest episod mai ales in acest episod.Chiar imi pare rau ca am votat-o.
Sper ca in scurt timp si Payal sa reactioneze intr-un fel...sa se transforme si ea din... pisica in tigru ... Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 11:53 am

iulianagl a scris:Ce ma enerveaza Mamiji.Ce crede ea ca Payal e sclava ei si a familiei Raizada?De ce mama naibii baga asemenea personaje in acest episod mai ales in acest episod.Chiar imi pare rau ca am votat-o.

Si eu am votat-o, dar cred ca personajul ei numai este asa de funny ca la inceput. Acum mi se pare o soacra care vrea sa ii faca viata imposibila nurorii. Eu am auzit ca mamele de baieti sunt un pic mai posesive cu ei, dar nici chiar asa !!!! Adica pana la urma daca vrei nepoti, si daca il vrei pe baiat insurat, banuiesc ca trebuie sa aibe si o sotie, nu ? Iar daca tu ii faci viata imposibila, ce rezolvi ?Dar oricum, pe mine deja Akash si Manu este una mare 0 !!!
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 11:55 am

petronela a scris:
Sper ca in scurt timp si Payal sa reactioneze intr-un fel...sa se transforme si ea din... pisica in tigru ... Smile Smile

Da, si eu vreau sa ia initiativa si sa plece naibi de langa nebuni aia. Khurshi e cat de cat acceptata de familie. Si ea nu are o soacra pe cap, cum are Payal. Ea o are pe bunica, prietena ei cea mai buna. Sii evident pe Di, care nu ia facut niciodata probleme. Acum ca s-au distantat un pic, era normal. Pana la urma, noi stim cine este personajul negativ in film, dar ea in viata ei nu stie asta. Deci nu o pot condamna complet. Sunt de acord ca exagereaza uneori cu situatia asta, dar asta este.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 11:56 am

petronela a scris:

Si eu mi-as dori asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 11:57 am

Alexa20 a scris:

Si eu am votat-o, dar cred ca personajul ei numai este asa de funny ca la inceput. Acum mi se pare o soacra care vrea sa ii faca viata imposibila nurorii. Eu am auzit ca mamele de baieti sunt un pic mai posesive cu ei, dar nici chiar asa !!!! Adica pana la urma daca vrei nepoti, si daca il vrei pe baiat insurat, banuiesc ca trebuie sa aibe si o sotie, nu ? Iar daca tu ii faci viata imposibila, ce rezolvi ?Dar oricum, pe mine deja Akash si Manu este una mare 0 !!!

Nu intotdeauna este asa, dar manu chiar a devenit insuportabila si Akash pe langa ea.Nu inteleg ce vor sa demonstreze cu asta creativii lor.Sa arate cat de prosti sunt unii indieni?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 11:59 am

Alexa20 a scris:

Da, si eu vreau sa ia initiativa si sa plece naibi de langa nebuni aia. Khurshi e cat de cat acceptata de familie. Si ea nu are o soacra pe cap, cum are Payal. Ea o are pe bunica, prietena ei cea mai buna. Sii evident pe Di, care nu ia facut niciodata probleme. Acum ca s-au distantat un pic, era normal. Pana la urma, noi stim cine este personajul negativ in film, dar ea in viata ei nu stie asta. Deci nu o pot condamna complet. Sunt de acord ca exagereaza uneori cu situatia asta, dar asta este.

Exact si Nani e o foarte buna cunoscatoare de caractere.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 12:01 pm

Ce simpatic este Chote cu, cadoul in brate la usa. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 12:08 pm

Iuliana Ghici ... am facut rost de versurile de la melodia care mi-ai dat-o tu in turca .... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 92073 I'm so happy
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 12:12 pm

Alexa20 a scris:Iuliana Ghici ... am facut rost de versurile de la melodia care mi-ai dat-o tu in turca .... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 92073 I'm so happy

Serios???Ma surprinzi iubita, abia astept sa vad clipul. kiss Acum ies ca a venit cineva la mine.Ma enerveaza dar asta e ne auzim mai tarziu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 12:32 pm

iulianagl a scris:

Serios???Ma surprinzi iubita, abia astept sa vad clipul. kiss Acum ies ca a venit cineva la mine.Ma enerveaza dar asta e ne auzim mai tarziu.

Da, am rugat o tipa din turcia sa imi scrie versurile in turca. Acum le-am pus pe un forum, poate poate ma ajuta si le traduce in engleza. Oricum, este bine ca avem versurile macar in turca, nu ?
I'm very happy 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 92073
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Dum 15 Iul 2012, 1:11 pm

buna feteleee ma duc sa ma uit si eu la episodul de ieri sa ma rad si io nu numai voi Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Dum 15 Iul 2012, 1:19 pm

doamneee in ce hal se balbaie Arnavji Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 15 Iul 2012, 1:24 pm

AdrianaMatza a scris:buna feteleee ma duc sa ma uit si eu la episodul de ieri sa ma rad si io nu numai voi Smile

In general daca ma uit la un film rad o singura data la el, dar cand m-am mai uitat azi de dimineata, am ras cu lacrimi Happy singh, handsfree Smile Smile Smile Doamne, a fost fenomenal episodul de ieri. Mi-a facut ziua frumoasa si ieri si azi
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 2:06 pm

Gata fetele m-am intors sper ca nimeni sa nu ma mai deranjeze ca altfel numai termin de tradus episodul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 2:07 pm

Nu inteleg de ce-i ii este asa greu lui Chote sa-i ureze la multi ani lui Khushi. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 15 Iul 2012, 2:30 pm

dar nu inteleg ce inseamna in conceptia lui Akash sa fii nora a acestei familii?Dar sa-l intrebe si pe el cineva ce inseamna sa fii ginere intr-o familie?Ca de cand s-a casatorit cu Payal nimic n-a facut pentru Gupta.Iar acum ii scoate ochii lui Payal ca nu indeajuns de nora pentru Raizada?Pai s-o lase frate si sa gaseasca iar o MIss India ca poate asa e fericita si Mami ca are o nora pe placul ei si Akash ca poate e indeajuns de nora pentru Raizada?Ce proasta e Payal. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 22 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 22 din 40 Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum