Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 8:26 am

Neata, neata kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de lica54 Lun 16 Iul 2012, 8:26 am

Dragalaselor buna dimineata la o cafea!Va doresc o zi buna si o saptamana faina kiss kiss kiss

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 BURhe

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 38b4yqox13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Fadci8f5
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 16 Iul 2012, 8:30 am

Alexa20 a scris:Neata, neata kiss

Buna dimineata Alexa!Alexa pe pagina unde pui tu Iss de ce nu mai apar ep pana la 89 apar numai pana la 80 ce se intampla le pui in alta parte?

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Stock-photo-continental-breakfast-54476113
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 8:35 am

Intr-un fel ma bucur ca sanatatea lui Shashi se imbunatateste pe zi ce trece poate daca se indreapta el afla si ceilalti ce a mai putut face Shyam in afara de cele aratate in special lui Di.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 9:04 am

Eu cred ca surpriza lui Chote de ziua lui Khushi este ca ia scris cu beculete aprinse la piscina ceva ori ca o iubeste ori ca vrea sa-si petreaca toata viata lui cu ea, acording de ce ia spus NK ca daca nu era el Chote si Akash ramaneau toata viata lor ca niste amaratti de burlaci iar tot din cauza lui Chote isi petrece toata viata lui cu Khushi si de aici ia venit ideea lui Chote de aceea nu a lasat-o sa se duca in camera. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 9:12 am

Ce se enervase Chote pe Khushi ca a stricat geanta de firma.Ce prostie si pe capul lui ca si cum ia parut rau ca ia luat-o.Cine l-o pus, doar stia ca ea nu e fita ca alte fete din viata lui si mai si ii spune ca o sa capete gustul modei.What crap!!Chote ar fi bine sa nu te mai dai in spectacol ca sincer Khushi nu e impresionata de asta deloc.O impresionai daca-i spuneai un simplu la multi ani dar cum tu nu poti spune nici macar atat atunci cheltuie bani aiurea.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 9:17 am

Pe el nu la servit cu laduu din cauza ca nu ia spus nimic.Corect.Nk e atat de natural si..exact ca si Khushi de ce a trebuit ca Chote sa-i fure inima si nu NK? sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 9:29 am

NK tweeted tat n upcoming celebration track tere wil also be some funny scenes...while shooting even barun laughed his tummy out its seems :D he he he he sooo v can have some mixture of romance & fun n 2day episode :D ♥

oopppsss...forgot :P sentiment tooo ....as per te precap :P

anjali's water tank wil bust out .... wait for tat scene :P lol
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 9:44 am

lica54 a scris:

Buna dimineata Alexa!Alexa pe pagina unde pui tu Iss de ce nu mai apar ep pana la 89 apar numai pana la 80 ce se intampla le pui in alta parte?

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Stock-photo-continental-breakfast-54476113

Dadi pe pagina acolo direct, iti apare activitatea mea. Si am mai curatat din ele ieri, de aceea nu iti mai apare direct. Dar vezi ca scrie acolo VIDEOS, dai acolo si iti apar toate episoadele. O sa pun episoadele si aici pe forum, ca sa le aveti mai al indemana kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 10:32 am

Dadi ti-am pus episoadele aici, doar ca trebuie sa ai rabdare ca se incarca greu pagina.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 1:09 pm

Ghinion, nici macar vis nu este. Ei doar se jucau sad Dar mi-a placut joaca lorrrr 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:12 pm

Alexa20 a scris:Ghinion, nici macar vis nu este. Ei doar se jucau sad Dar mi-a placut joaca lorrrr 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 283516

Smile Smile
SBB` Credit- tanya of IF
Khushi is sleeping on the bed .. A moved Arnav in his purple night suit is looking intensly at her..Keeps a rose by her pillow..leans down and plants a gentle kiss full of emotions on her forehead ** I can hear the tinkle of ur broken hearts *
Khushi is flaunting a suddenly ballooned stomach ... A loving and affectionate Arnav comes , sits by her side, gently places a kiss on her big tummy ... Khushi is sleeping peacefully ! .. Arnav looks at Khushi and at the honewala Baby with Puppy eyes !!
Sanaya, " Yes, That we were just fooling around and it was not a true scene ..U saw what was the real scene "
VO..Wah, This 2 are finest actors..even this jooti scene they do with finesse and elan and convince us with their acting
we see Sanaya piling up all the cushions inside her quilt and sleeping peacefully..Arnav coming and kissing the tummy ...
Next comes the actual sequence...Khus hi is sleeping , Arnav comes by her side ...looks lovingly at her, adoring almost.. gently pushes away the stands of hair ... Places the red rose by her side ..then gently leans downand places a kiss on her forehead...he is so much in love that tears gather in his eyes as his love for her remains unexpressed ,,,
BS n SI are standing together , SI "Yes Khushi is irritated by Arnav cos he is doing everything but not wishing her..which is theonly thing she craves for "
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:14 pm

Mai frate astia se joaca si in realitate? Smile What the!!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:15 pm

Saraca Khushi un la multi ani vrea sa auda de la Chote. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:19 pm

Pe mine ce ma surprinde cel mai tare este faptul ca Barun intra foarte usor in jocurile ei daca ea e tapul la toate jocurile lor.Nu stiu am vazut si scenele cu Mohit dar in realitate jocurile dintre Barun si Sanaya par mult mai reale decat realitatea dintre Mohit si Sanaya.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 1:20 pm

iulianagl a scris:Mai frate astia se joaca si in realitate? Smile What the!!!

Ce joaca pe ei sad Cand am vazut scena am facut niste ochi mari ca bufnita. Cred ca nici nu m-am miscat timp de 2 minute cat a tinut segmentul cu ei. Oricum, joaca bine amandoi ..... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:21 pm

Stiti ce mi-ar placea acolo unde o pupa pe burtica in episod sa fie mana ei acolo iar el sa-i pupe mana apoi pe frunte.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 1:21 pm

iulianagl a scris:Pe mine ce ma surprinde cel mai tare este faptul ca Barun intra foarte usor in jocurile ei daca ea e tapul la toate jocurile lor.Nu stiu am vazut si scenele cu Mohit dar in realitate jocurile dintre Barun si Sanaya par mult mai reale decat realitatea dintre Mohit si Sanaya.

Doamne ce isi faceau Sanaya si Mohit cand jucau impreuna in Jaab mill .... Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:21 pm

Alexa20 a scris:

Ce joaca pe ei sad Cand am vazut scena am facut niste ochi mari ca bufnita. Cred ca nici nu m-am miscat timp de 2 minute cat a tinut segmentul cu ei. Oricum, joaca bine amandoi ..... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 283516

Jocurile intre ei doi par mult mai reale decat realitatea intre ea si Mohit.Hai ca m-am repetat.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 1:23 pm

iulianagl a scris:Stiti ce mi-ar placea acolo unde o pupa pe burtica in episod sa fie mana ei acolo iar el sa-i pupe mana apoi pe frunte.

Dar oare nu si-a primit surpriza ? Adica ar fi trebuit sa fie minipetrecerea surpriza pentru Khushi. Sper ca din intamplare Anjali nu a ajuns acolo, sa spuna ca totula fost aranjat pentru ea ca o iau la bataie. Iar daca Chote nu ii spune la multi ani lui Khushi il omor 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754 Nesimtitu, sa ii zica feti la multi ani 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 1:27 pm

iulianagl a scris:

Jocurile intre ei doi par mult mai reale decat realitatea intre ea si Mohit.Hai ca m-am repetat.

Oricum ar fi, imi plac de toti 3 Sanaya, Barun Mohit. Sunt super haiosi toti. Pe nevasta lui Barun nu am vazut-o, deci nu pot sa imi dau cu parerea despre ea. Am vazut cateva poze, si este frumusica. Dar apreciez la Barun, ca isi pastreaza viata intima departe de camerele de filmat. Iar sotia lui nu este pisaloaga ca altele gen Debina. Iar Sanaya si Mohit arata foarte bine impreuna. Mie una chiar imi plac 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:27 pm

Alexa20 a scris:

Dar oare nu si-a primit surpriza ? Adica ar fi trebuit sa fie minipetrecerea surpriza pentru Khushi. Sper ca din intamplare Anjali nu a ajuns acolo, sa spuna ca totula fost aranjat pentru ea ca o iau la bataie. Iar daca Chote nu ii spune la multi ani lui Khushi il omor 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754 Nesimtitu, sa ii zica feti la multi ani 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754

Alex cred ca-i face si surpriza si petercere, dar tot nu-i spune la multi ani ceea ce-si doreste ea cel mai mult asa tabara pe el ca si eu te urmez. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 1:40 pm

iulianagl a scris:

Alex cred ca-i face si surpriza si petercere, dar tot nu-i spune la multi ani ceea ce-si doreste ea cel mai mult asa tabara pe el ca si eu te urmez. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754

Smile Smile Daca ne propunem strangem o armata intreaga de oameni Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:42 pm

Alexa20 a scris:

Smile Smile Daca ne propunem strangem o armata intreaga de oameni Smile Smile

Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 1:48 pm

Buna fetelor!
Ei se joaca si eu visam de sambata la un ..bebe... stupid hai ca mi-au indeplinit dorinta, chiar si in joaca... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum