43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
5 participanți
Pagina 11 din 43
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Re: 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
dubaisport a scris:
daca o prinde pe amanta exerseaza cu ea si replicile nevestei....trag la duble pana obosesc
Poate ca nu va avea amanta . Poate ca ii lasa impreuna . El si nevasta si bebeii . Cine stie ce planuri au . Dar sa vina mai repede momentul cand il vom revedea pe baiat . Ca ne ofilim de dor ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
VIc....ma duc la somn ,vbm maine .
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Noapte buna , Dubai !!!
victorelalove- moderator
A scris Ece ceva despre Cevdet ... Offffff ... si nu traduce nimeni .
Poate maine . ENGIN AKYUREK (24)
@eceyorenc: Cevdet Bey ve Oğulları'nın oyuncu kadrosu henüz belli değil
@eceyorenc: Cevdet bey ve Oğulları'nın oyuncu kadrosu henüz belli değil, çünkü daha karakterleri çalışıyoruz, senaryo aşamasına gelmedi proje
Poate maine . ENGIN AKYUREK (24)
@eceyorenc: Cevdet Bey ve Oğulları'nın oyuncu kadrosu henüz belli değil
@eceyorenc: Cevdet bey ve Oğulları'nın oyuncu kadrosu henüz belli değil, çünkü daha karakterleri çalışıyoruz, senaryo aşamasına gelmedi proje
victorelalove- moderator
From twitter:
ece yörenç@eceyorenc
The cast of “Cevdet Bey ve Ogullari” is not yet known, because we are still working on the characters and the screenplay. We are not at a point to cast the actors.
Cevdet Bey ve Ogullari will be on the air starting September 2013. We are working on this, will be working on it all winter, and filming will start next year.
Kenan Imirzalioglu will play in another show produced by Ay Yapim, which will be aired September 2012. The screenwriters are Sema Ergenekon and Eylem Canpolat.
We had explained that Kenan Imirzalioglu was to not going to play in Cevdet Bey ve Ogullari the day the this news was released by a newspaper.
neatza!
ece yörenç@eceyorenc
The cast of “Cevdet Bey ve Ogullari” is not yet known, because we are still working on the characters and the screenplay. We are not at a point to cast the actors.
Cevdet Bey ve Ogullari will be on the air starting September 2013. We are working on this, will be working on it all winter, and filming will start next year.
Kenan Imirzalioglu will play in another show produced by Ay Yapim, which will be aired September 2012. The screenwriters are Sema Ergenekon and Eylem Canpolat.
We had explained that Kenan Imirzalioglu was to not going to play in Cevdet Bey ve Ogullari the day the this news was released by a newspaper.
neatza!
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Buna dimineata !!!
Buna , Michi !!!
Este clar . Nu cred ca joaca Engin in Cevdet ... Sau daca joaca , pana il vedem in septembrie 2013 ...imbatranim .
Sunt suparata .Nu pot sa cred . Un an de zile ? Fara sa stim nimic ? Am dat in depresie ... Nu mai vreau nimic .
Buna , Michi !!!
Este clar . Nu cred ca joaca Engin in Cevdet ... Sau daca joaca , pana il vedem in septembrie 2013 ...imbatranim .
Sunt suparata .Nu pot sa cred . Un an de zile ? Fara sa stim nimic ? Am dat in depresie ... Nu mai vreau nimic .
victorelalove- moderator
vad ca fanii se agita. nici ei nu sunt multimiti de decizie...
michiper68- vip
michiper68 a scris:vad ca fanii se agita. nici ei nu sunt multimiti de decizie...
Siiii ???? Vor ramane cu nemultumirea . Ca si noi ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Siiii ???? Vor ramane cu nemultumirea . Ca si noi ...
daa. unii se vor reorienta . paginile engin de pe fb si siteuri se vor transforma in pagini cu ghiveci si alti actori, si in 2013 interesul lor va fi diminuat sau de loc...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
daa. unii se vor reorienta . paginile engin de pe fb si siteuri se vor transforma in pagini cu ghiveci si alti actori, si in 2013 interesul lor va fi diminuat sau de loc...
Ok . Daca el considera ca este o miscare buna . Ce putem face noi ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ok . Daca el considera ca este o miscare buna . Ce putem face noi ?
da. asteptam. ne uitam la alti actori. poate chiar e o strategie. iese engin din joc un an, lumea il va vota iar pe kivanc sau pe kenan, ay yapim va sta linistit ca nu-i face nimeni concurenta lui kenan nici chiar ei insisi , engin va citi mersul trenurilor si dupa un an se va chinui cumplit sa reintre in topuri...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
da. asteptam. ne uitam la alti actori. poate chiar e o strategie. iese engin din joc un an, lumea il va vota iar pe kivanc sau pe kenan, ay yapim va sta linistit ca nu-i face nimeni concurenta lui kenan nici chiar ei insisi , engin va citi mersul trenurilor si dupa un an se va chinui cumplit sa reintre in topuri...
Eu nu ma mai uit la nimeni .
Nu simt nevoia . Il asteptam pe Engin ... Acum ma voi uita la televizor . Ca nu mai m-am uitat de mult .
O fi si un joc al Ay Yapim . Ca prea erau exasperati ca Engin iesea primul in toate sondajele . Pot sta linistiti acum . Asta este viata .
victorelalove- moderator
incepe sultanul la kanal d . din toamna. nu ti-l recomand..victorelalove a scris:
Eu nu ma mai uit la nimeni .
Nu simt nevoia . Il asteptam pe Engin ... Acum ma voi uita la televizor . Ca nu mai m-am uitat de mult .
O fi si un joc al Ay Yapim . Ca prea erau exasperati ca Engin iesea primul in toate sondajele . Pot sta linistiti acum . Asta este viata .
michiper68- vip
michiper68 a scris: incepe sultanul la kanal d . din toamna. nu ti-l recomand..
Aoleu ...si eu care vroiam sa-l vad . Nuuuuuuuu ma batea gandul . Nici intr-o mie de ani . Ma uit la filme . Ti-am mai spus ca nu am rabdare sa vad seriele .
Sunt asa de suparata . Macar sa anunte ca-si ia liber un an . Ca asta nu inseama ca are proiect ...din 2013 . Ahaha ...
Cat de suparata sunt . Nu ma asteptam .
victorelalove- moderator
cei mai suparati sunt fanii care si-au comandat cartea... chiar ca, vor citi fanii 600 de pagini si ece oricum va scrie caii ei verzi pe pereti...le-am recomandat sa-si cumpere tarot.
michiper68- vip
Daaaaa . Pacat . Ce rau imi pare . El chiar este un actor bun .michiper68 a scris:cei mai suparati sunt fanii care si-au comandat cartea... chiar ca, vor citi fanii 600 de pagini si ece oricum va scrie caii ei verzi pe pereti...le-am recomandat sa-si cumpere tarot.
victorelalove- moderator
macar sa fi plecat cu berenik in insulele canare si papagale si virgine...dar nimic, nimic nu stim...poate inca se viseaza kerim si nu-si revine...s-o fi tuns la chelie si doarme pe jos , infashoara sarmale si sudeaza prin casa...victorelalove a scris:
Aoleu ...si eu care vroiam sa-l vad . Nuuuuuuuu ma batea gandul . Nici intr-o mie de ani . Ma uit la filme . Ti-am mai spus ca nu am rabdare sa vad seriele .
Sunt asa de suparata . Macar sa anunte ca-si ia liber un an . Ca asta nu inseama ca are proiect ...din 2013 . Ahaha ...
Cat de suparata sunt . Nu ma asteptam .
michiper68- vip
uite asha da omul in depresie si incepe sa bea apa minerala cu bule din sticle de bere...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
macar sa fi plecat cu berenik in insulele canare si papagale si virgine...dar nimic, nimic nu stim...poate inca se viseaza kerim si nu-si revine...s-o fi tuns la chelie si doarme pe jos , infashoara sarmale si sudeaza prin casa...
Pai daca Ay Yapim i-o fi spus asta este rolul pentru tine . El ce putea sa faca ?
Cred ca au si ei strategiile lor .
In fiecare an sa aiba un nou dizi puternic . Anul asta cred ca vor face doar serialul lui Kenan . La anul poate ca nici nu vor mai face serial cu Engin . Se pot intampla multe .
Stii cum este in fotbal ?
Echipele mari cumpara jucatori buni ... dar pe care nu ii folosesc niciodata . Ca au prea multi . Si ii tin pe banca de rezerve ( jucatori de zeci de milioane de euro ) doar pentru a nu juca impotriva lor .Asa cred ca fac si cu Engin . L-au tinut doar pentru a nu se duce la alta casa de productie . Dar mare lucru nu cred ca dau pe el .
victorelalove- moderator
dar eu aud de acest cevdet si fii din 2011. intai trebuia sa joace kivanc si nu le-a iesit. l-au cuplat cu bugra si au facut o porcarie identica cu om bogat om sarac. apoi am auzit de cevdet in 2012 pt kenan. kenan nu a vrut si atunci s-au gandit sa scrie ceva despre relatia tata-fiu pt kenan si au terminat cu cevdet. acum il anunta ptr 2013...parca ceva e putred...
michiper68- vip
michiper68 a scris:dar eu aud de acest cevdet si fii din 2011. intai trebuia sa joace kivanc si nu le-a iesit. l-au cuplat cu bugra si au facut o porcarie identica cu om bogat om sarac. apoi am auzit de cevdet in 2012 pt kenan. kenan nu a vrut si atunci s-au gandit sa scrie ceva despre relatia tata-fiu pt kenan si au terminat cu cevdet. acum il anunta ptr 2013...parca ceva e putred...
Poate ca-i asociaza pe toti actorii lor cu serialul asta Cevdet ... dar nu au de gand sa-l faca niciodata . Cine stie ce strategie au . Si de ce ar anunta Engin ca joaca din 2013 ? Intr-un serial ...care nu are nimic stabilit ? Nici macar povestea in mare ... O face reclama romanului . Ca uite ...si noi fugeam sa-l cumparam .
Nu cred ca au ce rol sa-i ofere lui Engin . Si parca vad ca la anul in septembrie 2013 ...pleaca la alta casa .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:uite asha da omul in depresie si incepe sa bea apa minerala cu bule din sticle de bere...
Uite si tu cat de suparata sunt . Se uita ciudat juniorul la mine .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Uite si tu cat de suparata sunt . Se uita ciudat juniorul la mine .
are dreptate.eu cel putin sunt singura in birou. nu ma vede nimeni cat sunt de suparata. dar in locul tau mi-as sterge toate pozele cu engin din telefon si le-as schimba cu cansel...cansel e singurul actor care nu poate supara pe nimeni ca e insip, incolor si inodor...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
are dreptate.eu cel putin sunt singura in birou. nu ma vede nimeni cat sunt de suparata. dar in locul tau mi-as sterge toate pozele cu engin din telefon si le-as schimba cu cansel...cansel e singurul actor care nu poate supara pe nimeni ca e insip, incolor si inodor...
Nu renunt eu la Engin asa usor . Revine el la un moment dat . Pozele le las ...ca tare frumos mai este .
Nu cred ca Ay Yapim vrea concurenta pentru Kenan . Punct . Si nu inteleg de ce ...
victorelalove- moderator
Buna fetelor!
Mare dezamagire mare.Aseara dupa ce am citit ce ati mai scris ma gandeam ca e posibil sa fie ceva din septembrie dupa care aparu vestea cu ECE.Oricum cartile lui Pamuk le puteti cumpara scrie bine si se citesc usor va intragostiti de el vorbeste o engleza fara accent e amuzant sa-l asculti, m-am uitat pe YT la niste interviuri.
Mare dezamagire mare.Aseara dupa ce am citit ce ati mai scris ma gandeam ca e posibil sa fie ceva din septembrie dupa care aparu vestea cu ECE.Oricum cartile lui Pamuk le puteti cumpara scrie bine si se citesc usor va intragostiti de el vorbeste o engleza fara accent e amuzant sa-l asculti, m-am uitat pe YT la niste interviuri.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
Pagina 11 din 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Subiecte similare
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii