43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
5 participanți
Pagina 25 din 43
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
iar au inceput...
One of my friends went on the set in June, and was able to go into the set itself (her uncle knows one of the operations managers), and she said that he also does a lot of exercises for vocals and for his mouth, to relax his muscles, I guess? But, she said that he was very jovial on the set, laughing with everyone, kidding around with Beren and others, no attitude, came and got his own food, etc. So, I think he is just a quiet personality, but is still courteous and fun with people he knows, and prefers to keep a distance with people he doesn't know.
One of my friends went on the set in June, and was able to go into the set itself (her uncle knows one of the operations managers), and she said that he also does a lot of exercises for vocals and for his mouth, to relax his muscles, I guess? But, she said that he was very jovial on the set, laughing with everyone, kidding around with Beren and others, no attitude, came and got his own food, etc. So, I think he is just a quiet personality, but is still courteous and fun with people he knows, and prefers to keep a distance with people he doesn't know.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
gix a scris:Noapte buna fetelor.
noapte buna gix!!! asa repede pleci? eu am reusit sa-i ruinez petrecerea lui vic fiind cazuta in limba dupa povstile cu engin!
michiper68- vip
michiper68 a scris:m-au alergat nu gluma...inca mai discuta dar au trecut in altele... asta a fost interesant, ce a facut fana la usha baiatului, cat curaj!! sa suni la usha, la noi e mai simplu ca suna la interfon, la toateeee si apoi zbiara poshtaaaaa!!! si sigur se gaseste cate o baba sa deschida usha de la intrare ..
Da . Mare curaj . Ea , saracutza , se gandea ca este sustinuta de prietena ... si a lasat-o la greu . Ar fi fost ca o razbunare a destinului sa-i raspunde Engin ... si sa o invite in casa . Atunci sa o fi vazut pe prietena ce facea ...
Gix !
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:
Da . Mare curaj . Ea , saracutza , se gandea ca este sustinuta de prietena ... si a lasat-o la greu . Ar fi fost ca o razbunare a destinului sa-i raspunde Engin ... si sa o invite in casa . Atunci sa o fi vazut pe prietena ce facea ...
Gix !
saliva pe la usha!!! asa-i trebuie ...poate prietena se mai ducea la filmari si i-a fost frica sa nu afle engin ca ea stie si ce model de boxeri are el pe sarma...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
noapte buna gix!!! asa repede pleci? eu am reusit sa-i ruinez petrecerea lui vic fiind cazuta in limba dupa povstile cu engin!
Lasa ca si eu sunt la fel de cazuta dupa Engin . L-am culcat si pe sotz . Il trezesc maine dimineata devreme sa-i dau cadoul .
Interesant . Dar este normal ca Engin sa fie in largul lui langa persoanele pe care le cunoaste si sa fie reticent langa fani .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
saliva pe la usha!!! asa-i trebuie ...poate prietena se mai ducea la filmari si i-a fost frica sa nu afle engin ca ea stie si ce model de boxeri are el pe sarma...
Daca stia si unde sta ... cred ca stia si unde isi usuca Engin imbracamintea .
Hai ca mai m-am inveselit putin cu povestirile fanelor .
Michi !!!
Mor de somn .
Multumesc pentru stiri .
Vorbim maine . Sau astazi...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Lasa ca si eu sunt la fel de cazuta dupa Engin . L-am culcat si pe sotz . Il trezesc maine dimineata devreme sa-i dau cadoul .
Interesant . Dar este normal ca Engin sa fie in largul lui langa persoanele pe care le cunoaste si sa fie reticent langa fani .
dar dupa cum il descrie fana pare in zodia gemenilor. recunosc caracteristicile...
michiper68- vip
noapte buna vic!!! ne auzim ..azi
michiper68- vip
buna dimineata tuturor !!
Vic ..la multi ani sotului tau ,sanatate si sa aveti parte numai de clipe frumoase impreuna,alaturi de bebelul vostru !!
Vic ..la multi ani sotului tau ,sanatate si sa aveti parte numai de clipe frumoase impreuna,alaturi de bebelul vostru !!
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna fetelor!
La multi ani Vic pentru sotul tau.
imi cer scuze aseara nu am fost atenta cine oferea sampania.
La multi ani Vic pentru sotul tau.
imi cer scuze aseara nu am fost atenta cine oferea sampania.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
Buna ziua , dragi copii !!!
Multumesc , fetelor !!! Sunteti dragute .
La fel si voua . Sa fiti iubite , sanatoase si fericite !!
Noroc cu o fana cu spirit de observatie . Ca eu nici nu bagasem de seama . Cred ca cel din stanga este fratele lui . Se uita dupa avioane sau ce face . Poate voi il vazuserati deja .
Multumesc , fetelor !!! Sunteti dragute .
La fel si voua . Sa fiti iubite , sanatoase si fericite !!
Noroc cu o fana cu spirit de observatie . Ca eu nici nu bagasem de seama . Cred ca cel din stanga este fratele lui . Se uita dupa avioane sau ce face . Poate voi il vazuserati deja .
victorelalove- moderator
I was reading your posts about Engin new
project.I was wondering that he might use
that time to do his military service.???
Pai iar este vorba despre armata ? Nu rezolvase ? Ca eu asa am auzit .
project.I was wondering that he might use
that time to do his military service.???
Pai iar este vorba despre armata ? Nu rezolvase ? Ca eu asa am auzit .
victorelalove- moderator
parca rezolvase! nu mai face el armata la varsta lui.
eu ma voi uita la agir roman cand va incepe serialul, au anuntat ca va fi si caner cindoruk in serial. e actorul pricipal. s-a mutat la ay yapim. mi-a placut de el in stapana inimii.
eu ma voi uita la agir roman cand va incepe serialul, au anuntat ca va fi si caner cindoruk in serial. e actorul pricipal. s-a mutat la ay yapim. mi-a placut de el in stapana inimii.
michiper68- vip
buna michi
a mai spus ceva tanti care a sunat la engin la usha ??????
victorelalove- moderator
seamana cu el fratele lui. eu am zis ca e poza de familie, pare apropiat de cuplul celalalt, iar a mai scos unchiul niste poze de colectie ca sa nu mai sufere fanii...
michiper68- vip
michiper68 a scris:seamana cu el fratele lui. eu am zis ca e poza de familie, pare apropiat de cuplul celalalt, iar a mai scos unchiul niste poze de colectie ca sa nu mai sufere fanii...
Daa . Unchiul sa fie bun si sa mai faca poze acum cand stau la masa si in sufragerie .
Dar fratele iesise la alergat ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:buna michi
lucreaza in publicitate. nu e din turcia. acum discuta de firat si cum stie el sa-si faca reclama . are un interviu lung intr-o revista. si si-au dat seama ca e alevi -o minoriate religioasa in turcia. si el si beren sunt alevi.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Daa . Unchiul sa fie bun si sa mai faca poze acum cand stau la masa si in sufragerie .
Dar fratele iesise la alergat ?
treningul e normal dar uite cu ce e incaltat! mai bine-si lua gumari. si aseara ziceaui fanele ca nu dintr-o famile saraca engin, kivanc e dintr-o famile foarte saraca...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
lucreaza in publicitate. nu e din turcia. acum discuta de firat si cum stie el sa-si faca reclama . are un interviu lung intr-o revista. si si-au dat seama ca e alevi -o minoriate religioasa in turcia. si el si beren sunt alevi.
Pai si sa treaca la Firat dudile . Cine le tine ?
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
treningul e normal dar uite cu ce e incaltat! mai bine-si lua gumari. si aseara ziceaui fanele ca nu dintr-o famile saraca engin, kivanc e dintr-o famile foarte saraca...
Este sau nu este Engin dintr-o familie saraca ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai si sa treaca la Firat dudile . Cine le tine ?
sunt impotriva lui. rauu. are un singur serial facut -fatmagul, si 11 episoade in kis masali si vara asta a fost peste tot, unde e lumea buna din media hop si el, ba cu bade iscil, ba cu ece, ba cu muri, acum interviul ala kilometric...sunt suparate ca engin refuza si reclame si oferte...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
sunt impotriva lui. rauu. are un singur serial facut -fatmagul, si 11 episoade in kis masali si vara asta a fost peste tot, unde e lumea buna din media hop si el, ba cu bade iscil, ba cu ece, ba cu muri, acum interviul ala kilometric...sunt suparate ca engin refuza si reclame si oferte...
Pai vezi ? Aici este problema . Firat trebuie sa apara si el cu ceva . Engin...asa este el . Mai retras . Si uite ca tot pe el il placem . Poate tocmai de asta place .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Este sau nu este Engin dintr-o familie saraca ?
ele zic ca e din clasa de mijloc. tatal lui era ceva lucrator guvernamental. asa citisem. si murat la fel zicea de tatal lui care a fost profesor. probabil lucrator guvernamental e bugetar. salariat la stat, leafa sigura.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
ele zic ca e din clasa de mijloc. tatal lui era ceva lucrator guvernamental. asa citisem. si murat la fel zicea de tatal lui care a fost profesor. probabil lucrator guvernamental e bugetar. salariat la stat, leafa sigura.
Aha . Inteleg .
Mai m-am gandit . Tot imi place Engin de mor . Chiar si asa ascuns cum este el . Lasa ca trebuie sa apara el . Ii spune lumea ca fanele de dorul lui .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Aha . Inteleg .
Mai m-am gandit . Tot imi place Engin de mor . Chiar si asa ascuns cum este el . Lasa ca trebuie sa apara el . Ii spune lumea ca fanele de dorul lui .
ti-ai facut in calendar de perete si stergi zilele sa vezi cate au mai ramas pana in septembrie 2013? pe mine incertitudinea asta ma termina. mai ales ca cevdet si fii e cel mai scremut proiect ay yapim, are el o hiba de tot nu le iese nici cu laxative.
michiper68- vip
Pagina 25 din 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii