Serialesitelenovelet
15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Admin_dea05
petronela
AdrianaMatza
tiberici
iulianagl
Andreea_Miha
11 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Empty Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:07 pm

IPKKND 6th August 2012 Written Update

The show begins with Manorama worrying about Arnav’s Dadiji…, she is anxious to hear Dadiji getting out of old shelter home.
NK & Payal is just staring her …

Khushi is watering the plants…

At Drawing room, NK ask Manorama why is she so worried about Arnav’s Dadiji…. ?
Manorama says: She is very wiered and STRICT…..

An old women is shown approaching Raizada house with suitcase ….
At the same time Khushi is going out with bucket full of water… She gets scared to see suddenly an old women entering her house….. and the bucket falls down with water smearing all over Dadiji’s face…
Suddenly NK and Payal comes ….. and Khushi says she saw lizard…

NK says the old women is not lizard……
Suddenly Manorama too joins and she gets scared to see Dadiji… mobile falls out of her hand….

BREAK

Dadiji ask about Arnav and Anjali to Manorama.
Manorama replies they have gone out.
Khushi goes forward to clean Dadiji’s wet hand … Khushi slips and hold Dadiji’s hand….
Dadiji says: Doesn’t this house servants have manners ???
Manorama doesn’t correct Dadiji’s confusion …
Dadiji enters the house and in her room.

Manorama tells payal to bring clean water in order to wash Dadiji.
Everyone is shocked and worried….

At kitchen, Payal and Khushi talk about Dadiji…. Payal says she felt sorry for Dadiji calling Khushi servant.
Payal tells Khushi to take milk for Dadiji … and there tell her that she is not servent but this house daughter-in-law.
Khushi takes milk but Dadiji seems to be chanting prayers in front of goddess…
Khushi knocks but she doesn’T hear….

When Khushi tries to enter …. She STOP HER with HAND signal.. .tells her to get out with hand movement…
Later when Dadi comes down.. she sees Khushi cleaning temple goddess …
Dadi once again comes down and sees that and scolds both Khushi and Manorama…. for letting a servant come near temple. She tells Manorama to make the place holy once again by cleansing…..

Suddenly … bell rings… Anjali comes when she hears Dadi’s sound she runs towards her……
Someflashback… but cannot understand much…
Anjali hugs her… and ask her where had she been … Arnav and she had tries to meet her but couldn’t meet.. where had she gone.. after that night….

BREAK

Dadiji ask with Anjali how are everyone… and DAMADJI ?
Anjali is speechless… she starts crying….. and turn her face and goes into her room….
Manorama, Khushi, Payal, NK are scared… what to tell her…..
Dadiji looks their face.. and goes to Anjali’S room where she is crying….
Anjali cries on Dadiji’S lap.-…
Dadiji ask once again ….. Where is DAMADJI….
Anjali says: everything is destroyed…. I missed you so much .. .why did u left us…..
Dadiji wipes her tears….. and says: Now i have come back everything will be fine…
DUMBO … is happy …..

Moments later when Anjali and Dadiji comes of the room …
Arnav and Nani too enters the room… they both sees them…..

Looks like Arnav with Nani … Vs. Anjali with Dadi…… coming soon….

EPISODE ENDS

PRECAP

Dadiji ask Nani, why was she not informed about Arnav’s marriage…
Arnav says I HAD NOT TOLD ANYONE…. I married without anyones presence…
Dadi is angry she is about to scold Arnav.. while she sees Khushi behind outside the door.. trying to enter the room.. .once again she signals her to STOP HER with her hands…
Arnav goes out and stands by side of Khushi holding her arms…

DADJI IS SHOCKED….
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Empty Re: 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Lun 06 Aug 2012, 6:12 pm

iulianagl a scris:

Uita-te si zi-mi si mie parerea m-a enervat faza dintre Dadi si Anji ca ainceput asta sa boceasca ca o nebuna si e urata la naibii cand plange nu-mi place dar uita-te si vezi si tu ce fel face Dadi cu ei si mai ales cu Khushi care crede ca nu este o persoana pura o crede pe Khushi murdara, murdara de ce?Ca baba naibii e mai murdara adica pacatoasa ca ea.
Daca e un ep urat nu merita sa pierd timpul cu el..iar umilita Khushi...nu ma incanta...iar lunatica plangand ..mie nu mi-a placut de ea nici cand radea ..dar bocind.. 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
Ai spus ceva de final..ca revine Arnav ..faca ce vor..incet, incet renunt daca merge actiunea asa...si cred ca renunta si ei la film din cate vad..ca ei nu vor fi incantati in final sa fie doar blamati pe toate forumurile...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:14 pm

petronela a scris:
Daca e un ep urat nu merita sa pierd timpul cu el..iar umilita Khushi...nu ma incanta...iar lunatica plangand ..mie nu mi-a placut de ea nici cand radea ..dar bocind.. 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
Ai spus ceva de final..ca revine Arnav ..faca ce vor..incet, incet renunt daca merge actiunea asa...si cred ca renunta si ei la film din cate vad..ca ei nu vor fi incantati in final sa fie doar blamati pe toate forumurile...

Dar sa o termine si gata e prea de tot.Finalul a fost bun si mi-a placut de NK cum ii ia apararea lui Khushi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 06 Aug 2012, 6:17 pm

Ep de azi...

povestit
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 06 Aug 2012, 6:17 pm

Atunci merg sa vad finalul.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:18 pm

petronela a scris:Atunci merg sa vad finalul.. Smile

Finalul chiar merita vazut.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:20 pm

Wauu iar au inceput comentariile negative si dezamagirile pe forumuri.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 06 Aug 2012, 6:22 pm

iulianagl a scris:

Finalul chiar merita vazut.
Deci l-am vazut..Arnav va fi de partea lui Khushi..in sfarsit...deci voi continua sa vad maine ce se intampla.. Smile daca maine renunta la ea, renunt si eu..la ei.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:23 pm

petronela a scris:
Deci l-am vazut..Arnav va fi de partea lui Khushi..in sfarsit...deci voi continua sa vad maine ce se intampla.. Smile daca maine renunta la ea, renunt si eu..la ei.. Smile

Pai asta m-a si motivat sa ma uit dar daca continua asa atunci chiar ca nu ma mai uit ca n-are rost sa-mi toc creierii cu asa ceva.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:26 pm

Anda sau Denisa daca se poate deschide o pagina si pentru Kitani Mohabbat Hai 2, va rog mult de tot.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 06 Aug 2012, 6:28 pm

iulianagl a scris:

Pai asta m-a si motivat sa ma uit dar daca continua asa atunci chiar ca nu ma mai uit ca n-are rost sa-mi toc creierii cu asa ceva.
15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2364036189
Eu nu ma mai enervez de mult cu ei....dar nu merita sa ma uit la ceva care sa inceapa sa ma enerveze decat sa ma deconecteze..imi pare rau pentru ei doi..sunt superbi..daca nu reusesc sa salveze cumva actiunea..ar fi bine sa-si caute alte roluri.. 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:29 pm

petronela a scris:
15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2364036189
Eu nu ma mai enervez de mult cu ei....dar nu merita sa ma uit la ceva care sa inceapa sa ma enerveze decat sa ma deconecteze..imi pare rau pentru ei doi..sunt superbi..daca nu reusesc sa salveze cumva actiunea..ar fi bine sa-si caute alte roluri.. 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 3891662330

Exact!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 06 Aug 2012, 6:35 pm

kiss 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 06 Aug 2012, 6:38 pm

Skumpyk86 a scris: kiss 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 155656
Gata pleci ? kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 06 Aug 2012, 6:45 pm

petronela a scris:
Gata pleci ? kiss

Da..neinteresant ep..am citit cateva discuti am vazut ca uni zic ca poate dadi ii obliga sa se recasatoreasca dar in fine sincer o zi pe norisor alta iau cazatura groaznica..
A fost Shyam Anjali acum dadi dar m-am plictisit mereu intervine cineva..

Imi pare rau de Khushi...degeaba ii ia maine apararea daca se supara iar pe ea..si orice scene ar face ei nu cred ca pot recompensa suferirnta si prin cate a trecut Khushi..

Ma mai uit un pic pe youtube si gata...Cu iss o zi soare alta nor..dar din pacate nor doar pt Khushi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:50 pm

Skumpyk86 a scris:

Da..neinteresant ep..am citit cateva discuti am vazut ca uni zic ca paote dadi ii obliga sa se recasatoreasca dar in fine sincer o zi pe norisor alta iau cazatura groaznica..
A fost Shyam Anjali acum dadi dar m-am plictisit mereu intervine cineva..

Imi pare rau de Khushi...degeaba ii ia maine apararea daca se supara iar pe ea..si orice scene ar face ei nu cred ca pot recompensa suferirnta si prin cate a trecut Khushi..

Ma mai uit un pic pe youtube si gata...Cu iss o zi soare alta nor..dar din pacate nor doar pt Khushi...

Si ce ma enervat a fost ca ia promis Dadi lui Di ca sa nu-si faca probleme este Dadi acum si va aranja ea lucrurile.Deci asta e prea de tot ce poate sa faca ea sa-l forteze pe Arnav sa-l aduca inapoi pe Shy si atunci Khushi ce sa faca pleaca ca asa ar fi si normal si nu inteleg daca pleaca ea sa plece si el cu ea sa se spele toti pe cap cu Dadi Di si Shyam.Nu stiu iar incurca itele deci nimeni nu este fericita de treaba asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:52 pm

Madhubala a fost un episod bun.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 06 Aug 2012, 6:56 pm

iulianagl a scris:

Si ce ma enervat a fost ca ia promis Dadi lui Di ca sa nu-si faca probleme este Dadi acum si va aranja ea lucrurile.Deci asta e prea de tot ce poate sa faca ea sa-l forteze pe Arnav sa-l aduca inapoi pe Shy si atunci Khushi ce sa faca pleaca ca asa ar fi si normal si nu inteleg daca pleaca ea sa plece si el cu ea sa se spele toti pe cap cu Dadi Di si Shyam.Nu stiu iar incurca itele deci nimeni nu este fericita de treaba asta.

Crede-ma ca nici nu m-am uitat acolo..la cati nervi mi-a facut..ca sa ii promita ceva trebuie sa stie dinainte ce s-a intamplat.M-am asteptat la un ep trist dar nu chiar asa..de ce sa plece Arnav Khushi ?sa plece ceilanti ca aia e casa lui...nu asa i-a zis el ep cand Anjali o angajase pe Khushi?Dar in fine visez si eu..noua dadi judeca omul inainte sa il cunoasca..

Dar dupa cum a vb zici ca s-a intalnit cu Shyam inainte..interesant e si aparitia ei dupa atata timp acasa..dar in fine gata nu ma complic sa faca ce vor....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 6:56 pm

15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 302428_398677480181793_75655331_n
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 7:00 pm

Skumpyk86 a scris:

Crede-ma ca nici nu m-am uitat acolo..la cati nervi mi-a facut..ca sa ii promita ceva trebuie sa stie dinainte ce s-a intamplat.M-am asteptat la un ep trist dar nu chiar asa..de ce sa plece Arnav Khushi ?sa plece ceilanti ca aia e casa lui...nu asa i-a zis el ep cand Anjali o angajase pe Khushi?Dar in fine visez si eu..noua dadi judeca omul inainte sa il cunoasca..

Dar dupa cum a vb zici ca s-a intalnit cu Shyam inainte..interesant e si aparitia ei dupa atata timp acasa..dar in fine gata nu ma complic sa faca ce vor....

Eu cred ca ea a venit la indemnul lui Shyam, nu crede-ti?Asa dintr-o data sa dispara si apoi sa apara in casa altcuiva si sa inceapa sa snifuiasca ici si colo ca ea de parca ar fi cea mai curata persoana.Daca Arnav se supara iar pe Khushi deci n-are rost sa mai stea in casa aia sa plece de data asta fara nicio explicatie si nu La Buaji in lata parte fara sa stie nimeni.Dar ce mama naibii e sac de box?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 06 Aug 2012, 7:02 pm

De ce spuneti ca Arnav se supara iar pe Khushi ?
Daca accepta sa vina Shyam logic ei doi trebuie sa plece din casa...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 7:05 pm

petronela a scris:De ce spuneti ca Arnav se supara iar pe Khushi ?

pai asa a dat Mishti spoiler ca Arnav se va supara pe Khushi pentru nu stiu ce si ea tot incearca sa dovedeasca contrarul de ce crede Chote in fine bull shit din asta care te face sa crezi ca degeaba incearca sa o cucereasca si sa o faca a lui pe veci ca vorba aia ai vazut tu vre-u ghepard sa-si schimbe spoturile?
Hai ca ies si revin mai tarziu ca a venit poporul si trebuie arenjata cina sunt si eu un fel de Khushi ca pentru Dadi. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 06 Aug 2012, 7:05 pm

iulianagl a scris:

Eu cred ca ea a venit la indemnul lui Shyam, nu crede-ti?Asa dintr-o data sa dispara si apoi sa apara in casa altcuiva si sa inceapa sa snifuiasca ici si colo ca ea de parca ar fi cea mai curata persoana.Daca Arnav se supara iar pe Khushi deci n-are rost sa mai stea in casa aia sa plece de data asta fara nicio explicatie si nu La Buaji in lata parte fara sa stie nimeni.Dar ce mama naibii e sac de box?

asta m-am intrebat si eu de cand am auzit ca e de mult "plecata" si revine acasa...ma intrebam de ce acum..nu o fi la indemnul cuiva..dar cine stie...e mai greu chestia cu parasire nu cred pentru ca de obicei Khushi de sacrifica si nu ar accepta ca Arnav sa fie departe de sora..fam..si plus ca ei mai au cateva zile de contract..nu cred ca ar pleca cu el....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 06 Aug 2012, 7:07 pm

Daca vrei iti recomand Kitani ca e un serial usor de vazut si fara nervi deci la mine a trecut 15 episoade ca sa ajung sa nu-mi placa de cineva si tot nu sunt convinsa adica nu ma lasa inima sa-l urasc.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 06 Aug 2012, 7:07 pm

In cuming week u ll c Arnav wll b angry on Khushi due to sum reason & Khushi wll convince her...

Ruthna Manana track wll cum up...

U ll also c 1 song seq while Khushi convince her...

Song wll b AAJA PIYA TOHE PYAR DU...

"Ruthna Manana means a small fight followed by consolation"

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 06 Aug 2012, 7:10 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum