2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
+9
andrushka
Admin_dea05
Lucica10
tiberici
petronela
anyta
lica54
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
Multumim pt traducere.In sf am aflat de ce sunt asa importante acele pozele din copilarie.iulianagl a scris:Asa si Madhu a aflat inca o latura a lui RK.Bun de acum incepe distractia.Sincer imi plac foarte mult dialogurile dintre ei sunt super si felul cum le interpreteaza...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
Admin_dea05 a scris:Multumim pt traducere.In sf am aflat de ce sunt asa importante acele pozele din copilarie.
Eu am aflat de ce sunt asa de importante pentru el sticlele de alcool.Si sa credem ca e prima data cand dupa atatea ani cand a dormit fara pic de alcool?Oooo boy, ar trebui sa-i multumeasca in genunchi lui Madhu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dar totusi mai avem de aflat de ce s-a sinucis tatal lui?De ce si-a pus capat zilelor?
iulianagl- moderator
Ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Sper ca el sa nu aibe acelasi sfarsit.iulianagl a scris:Dar totusi mai avem de aflat de ce s-a sinucis tatal lui?De ce si-a pus capat zilelor?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Seema Mishra to enter Colors' Madhubala
The actress will play the role of RK's girlfriend in the show.
Once again, according to our source the forthcoming track of the show will witness the entry of an interesting character in the life of the protagonist RK's (Vivian Dsena) life. Dipali played by Seema Mishra will be entering the show as RK's girlfriend.
Dipali will be seen decorating a room where she asks Madhu (Drashti Dhami) to share the room with RK. The upcoming episodes will also bring some bitter-sweet fights between RK and Madhu for the fans.
si se pare ca ea este
Rating 12 - 18 sept!
18)Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 2.4 - 2.3
The actress will play the role of RK's girlfriend in the show.
Once again, according to our source the forthcoming track of the show will witness the entry of an interesting character in the life of the protagonist RK's (Vivian Dsena) life. Dipali played by Seema Mishra will be entering the show as RK's girlfriend.
Dipali will be seen decorating a room where she asks Madhu (Drashti Dhami) to share the room with RK. The upcoming episodes will also bring some bitter-sweet fights between RK and Madhu for the fans.
si se pare ca ea este
Rating 12 - 18 sept!
18)Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon 2.4 - 2.3
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Cine doreste sa-l vada.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cine doreste sa-l vada.
:drunken:
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Cine doreste sa-l vada pe cel de azi!!!!
Este super...gheata se topeste usor, usor....... bestia se inblanzeste usor, usor.......
http://apni.tv/episode/58627/
Este super...gheata se topeste usor, usor....... bestia se inblanzeste usor, usor.......
http://apni.tv/episode/58627/
tiberici- vip
Bonjur!In ep de azi mi-a placut atitudinea luiRK a duso pe Madhu la Padmini sa nu mai stea cu grija pentru fica ei...Un adevarat cavaler ia vazut suferinta lu Madhu din cauza piciorului si a dus-o numai in brate...aici chiar mi-au fost foarte dragi...Rk sa purtat cu adevarat ca un sot ce are grija de sotia sa...Am impresia ca la venirea acestei fete in casa lui a fost o surpriza si pentru el ca a ramas mut nu a scos nici un cuvant...acum ramane de vazut cine este acea domnisoara si ce intentii are.....a cam ramas fara grai si se uita cam lung dupa RK cand luato pe Madhu in brate si a urcato scarile ....sunt curioasa ce e-o fi spus RK lu Madhu in camera...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Cei tremurau mainile lui RK cand sa o lege pe Madhu la sari
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Cei tremurau mainile lui RK cand sa o lege pe Madhu la sari
Da! Da!..... marele RK...superstarul feroce....e de fapt un mielusel la vederea spatelui nevestisii.....
Stiti voi "caini care latra nu musta".......
Si indiferent cine este fata cea noua sau ce-a reprezentat in trecut pt RK acum l-a durut in cot de prezenta ei.....
Si-a luat nevasta in brate si-a dus-o in camera.......de fata cu toti..... mi-a placut atitudinea lui......
"Rufele murdare" se spala intre ei doi.....RK & Madhu..... ce este intre ei, intre ei ramane....
PS: Vom vedea maine ce urmeaza....
tiberici- vip
Buna deci avem episoade frumoase pe tot frontul.
iulianagl- moderator
super a fost episodul din seara asta:X:X:X:X:X
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Mama m-am inecat cu mar cand am vazut ca el vrea s-o ia in brate si ea il opreste.Super!
iulianagl- moderator
Cred ca astia vor sa-mi stea marul in gat, de tot.
iulianagl- moderator
Cine a zis ca s-a imblanzit Bestia?
iulianagl- moderator
Ok deci iubita lui Rk s-a intors de la Londra.
iulianagl- moderator
Hee se mai considera si nora?
iulianagl- moderator
Ce inocenta este Madhu pe langa iubita lui. E urata si are gura stramba.
iulianagl- moderator
stiti cumva cum se numeste melodia aia care canta cand Madhu si RK erau impreuna??? cand ea l-a luat pe el in brate, canta o melodie?? stiti cum se numeste???
anyta- vip
anyta a scris:stiti cumva cum se numeste melodia aia care canta cand Madhu si RK erau impreuna??? cand ea l-a luat pe el in brate, canta o melodie?? stiti cum se numeste???
Nu, de ce?
iulianagl- moderator
ca imi place, si vreau sa o descarc in caliulianagl a scris:
Nu, de ce?
anyta- vip
anyta a scris: ca imi place, si vreau sa o descarc in cal
Chiar nu stiu, imi pare rau, e cunoscuta cumva?
iulianagl- moderator
eu cred ca am mai auzit-o intr-un film, nu stiu siguriulianagl a scris:
Chiar nu stiu, imi pare rau, e cunoscuta cumva?
anyta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum