9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Madhubala is a story of a girl who was born on a film set and has since then grown up in that environment. A common girl with no ambitions, devoid of glamour, Madhu is happy as a beautician but everything changes when she meets RK, a leading superstar.
http://colors.in.com/in/shows/madhubala-ek-ishq-ek-junoon-3485.html
https://www.youtube.com/user/colorstv?feature=watch
Noul Track
Blestemul unei mame:
"...inima ta va fi naruita in asa fel incat si dusmanilor tai le va fi mila de tine.D-zeu ti-a scris in destin ca incepand de azi,tu nu te vei mai odihni niciodata in pace...deoarece nelinistile nu te vor lasa sa dormi, RK!..Tu vei tanji dupa iubire in acelasi fel in care un om tanjeste dupa apa in mijlocul desertului.Tu RK, vei tanji dupa putina iubire! Vei plange si vei astepta dupa ea.Tu vei suferii foarte mult, RK.. foarte mult! "
I hate love stories.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Ține mâna în șold, dar prima dată așa am văzut, îmi și imaginam cum stă unul cu camera între picioarele lui RK. Scena cu masajul părului a fost foarte frumoasă, chiar am văzut pe fața lui RK niște sentimente. Văzut fără subtitrare filmul nu pare foarte acid. Dar vorbele chiar sunt dure. Îmi place ce i-a spus Madhu în ep. 199, sper să aibă putere să meargă și în continuare tot așa, să nu cedeze nici o clipă.
Ai vazut ce strangea scaunul!
iulianagl- moderator
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Si scena ccu cazatura a fost frumos filmata pentru o clipa am crezut ca chiar ii pare rau de Madhu dar dupa aia s-a cait ca si-a facut griji de ea si ea a vazut asta.
iulianagl- moderator
Superb !!!!!!iulianagl a scris:
I hate love stories.
Nu exista si cu subtitrare ?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Superb !!!!!!
Nu exista si cu subtitrare ?
Nu doar in hindi am gasit-o.
iulianagl- moderator
Da și o să-l tot strângă de acum înainte. Va fi plăcut să-l văd cum i se topește inima. Încă sper să se întâmple asta.iulianagl a scris:
Ai vazut ce strangea scaunul!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Da și o să-l tot strângă de acum înainte. Va fi plăcut să-l văd cum i se topește inima. Încă sper să se întâmple asta.
Se topeste sub focul arzator a lui Madhu dar nu se da batut.
iulianagl- moderator
eu mam convins azi ca rk o iubeste pe madhu tare
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Nu ia placut ca la respins sa o ajute ce fel a luat-o de mana si apoi in brate.Iar saracul Bittu ii este teama sa nu pateasca ceva rau Madhu adica mai rau decat o glezna rasucita.
iulianagl- moderator
S-a căit că nu-și poate controla sentimentele față de ea. Și în mașină la fel. Cred că simte că pierde și cu atât mai mult va încerca să-i facă viața un calvar. Dacă și Madhu îi răspunde pe măsură atunci filmul chiar va fi pe gustul meu.iulianagl a scris:Si scena ccu cazatura a fost frumos filmata pentru o clipa am crezut ca chiar ii pare rau de Madhu dar dupa aia s-a cait ca si-a facut griji de ea si ea a vazut asta.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Oare cu Deepali ce o fi vrand sa puna la cale...Ori o fi spus ceva de Madhu si el o fi vrand sa-i coaca ceva?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Din contră va lupta și mai aprig. Mă întreb totuși până unde vor ajunge cu lupta asta.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:S-a căit că nu-și poate controla sentimentele față de ea. Și în mașină la fel. Cred că simte că pierde și cu atât mai mult va încerca să-i facă viața un calvar. Dacă și Madhu îi răspunde pe măsură atunci filmul chiar va fi pe gustul meu.
Eu asa mi-as dori sa-i raspunda si sa-i intoarca mingile ca la un meci de tenis nu gresesc ca la un meci de squash sa fie exact ca un zid iar mingea sa se intoarca la Rk cu cea mai mare forta sa simta cu cine are de a face.
iulianagl- moderator
Noi suntem convinse dar cine îl convinge și pe el?vittoria a scris:eu mam convins azi ca rk o iubeste pe madhu tare
narcisa- vip
lica54 a scris:
Oare cu Deepali ce o fi vrand sa puna la cale...Ori o fi spus ceva de Madhu si el o fi vrand sa-i coaca ceva?
Eu cred ca ia spus ca Madhu inca considera ca este casatorita cu el.Si probabil de asta se va lega el.Asa am inteles din promo ala care nu avea nici un inteles.
iulianagl- moderator
Îmi place prietenia dintre Madhu și Bittu și aș vrea ca RK să sufere că o prețuiește mai mult pe Madhu dar cel mai mult aș vrea să-l văd gelos și din păcate aici Buttu nu poate fi de nici un ajutor.iulianagl a scris:Nu ia placut ca la respins sa o ajute ce fel a luat-o de mana si apoi in brate.Iar saracul Bittu ii este teama sa nu pateasca ceva rau Madhu adica mai rau decat o glezna rasucita.
narcisa- vip
narcisa a scris:Noi suntem convinse dar cine îl convinge și pe el?
victoria- vip
narcisa a scris:Îmi place prietenia dintre Madhu și Bittu și aș vrea ca RK să sufere că o prețuiește mai mult pe Madhu dar cel mai mult aș vrea să-l văd gelos și din păcate aici Buttu nu poate fi de nici un ajutor.
Doar sa-i faca lipeala cu altcineva.
iulianagl- moderator
Tot asta mi-a trecut și mie prin cap dar oare cum ar putea să folosească asta împotriva ei? Nu că n-ar avea ei destule idei, dar totuși Madhu nu-l consideră pe el soțul ei.iulianagl a scris:
Eu cred ca ia spus ca Madhu inca considera ca este casatorita cu el.Si probabil de asta se va lega el.Asa am inteles din promo ala care nu avea nici un inteles.
narcisa- vip
in momentul de fata nu cred sa intre nimeni in serial dar dupa cred ca da cind rk o sa recunuasca ca o iubeste
victoria- vip
Bittu pe post de Cupidon. Am mai râs eu de el dar tare aș vrea să văd asta. Dacă tot au în plan 2000 de episoade poate vedem și scenariul ăsta.iulianagl a scris:
Doar sa-i faca lipeala cu altcineva.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Nu poate suporta sa spuna cineva ceva de rau de Madhu numai el are drepturi deplina asupra ei sa o jigneasca...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
narcisa a scris:Tot asta mi-a trecut și mie prin cap dar oare cum ar putea să folosească asta împotriva ei? Nu că n-ar avea ei destule idei, dar totuși Madhu nu-l consideră pe el soțul ei.
Acum nu-lmai considera dar cand a vorbit ziaristilor atunci a dat de inteles ca relatia lor inca continua doar iubirea a disparut si ca traiesc separati.Ar fi culmea sa apara RK la brat cu altcineva si casatorit doar sa-i faca in ciuda ei singura solutie este ea sa-si insceneze disparitia sau moartea asa cum a facut si maica-sa sa vedem atunci ce face RK stiind ca nu o s-o mai vada niciodata pe Madhu in fata ochilor.
iulianagl- moderator
vittoria a scris:in momentul de fata nu cred sa intre nimeni in serial dar dupa cred ca da cind rk o sa recunuasca ca o iubeste
Pai doar atunci o sa recunoasca cand deja ea este cu altcineva.
iulianagl- moderator
Poate peste încă o sută de episoade, după ce-și epuizează RK toate modalitățile de a-și bate joc de Madhu.vittoria a scris:in momentul de fata nu cred sa intre nimeni in serial dar dupa cred ca da cind rk o sa recunuasca ca o iubeste
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum