9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris: Bittu pe post de Cupidon. Am mai râs eu de el dar tare aș vrea să văd asta. Dacă tot au în plan 2000 de episoade poate vedem și scenariul ăsta.
De ce nu, sa le incerce pe toate.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:
Nu poate suporta sa spuna cineva ceva de rau de Madhu numai el are drepturi deplina asupra ei sa o jigneasca...
Dar pana cand o sa mai aibe drepturi depline?Odata si odata tot trebuie sa-si refaca viata Madhu, nu?
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Ochii care nu se văd se uită. O să sufere puțin și pe urmă își va vedea de viața lui. Eu vreau să-l zgândăre clipă de clipă, să nu-l slăbească deloc. Dar mi-ar plăcea și mie să dispară puțin însă atunci când el își va da seama că nu mai poate trăi fără ea.iulianagl a scris:
Acum nu-lmai considera dar cand a vorbit ziaristilor atunci a dat de inteles ca relatia lor inca continua doar iubirea a disparut si ca traiesc separati.Ar fi culmea sa apara RK la brat cu altcineva si casatorit doar sa-i faca in ciuda ei singura solutie este ea sa-si insceneze disparitia sau moartea asa cum a facut si maica-sa sa vedem atunci ce face RK stiind ca nu o s-o mai vada niciodata pe Madhu in fata ochilor.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ce v-am spus eu priviti RK se casatoreste oficial dar nu cu Madhu.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Ochii care nu se văd se uită. O să sufere puțin și pe urmă își va vedea de viața lui. Eu vreau să-l zgândăre clipă de clipă, să nu-l slăbească deloc. Dar mi-ar plăcea și mie să dispară puțin însă atunci când el își va da seama că nu mai poate trăi fără ea.
Ei uite ca nu se poate se casatoreste oficila dar nu cu Madhu si asta maine.
iulianagl- moderator
Sper ca nu divorteaza Deepali ca sa se casatoreasca cu RK.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
....ce privire de catelus parasit are......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
narcisa a scris:Ochii care nu se văd se uită. O să sufere puțin și pe urmă își va vedea de viața lui. Eu vreau să-l zgândăre clipă de clipă, să nu-l slăbească deloc. Dar mi-ar plăcea și mie să dispară puțin însă atunci când el își va da seama că nu mai poate trăi fără ea.
Si sa sti ca-l va zgadara nu vadeti ca mereu isi aduce aminte clipe petrecute impreuna...si acestea il vor duce la disperare incet dar siigur....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Daca se casatoreste RK cu altcineva gata numai are rost nimic ea o sa ajunga vedeta iar el o sa regrete ce a facut.
iulianagl- moderator
Daca se casatoreste intr-adevar...inseamna ca ei se inspira din viata lui Madhubala...poate macar finalul il schimba....iulianagl a scris:Daca se casatoreste RK cu altcineva gata numai are rost nimic ea o sa ajunga vedeta iar el o sa regrete ce a facut.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:Ce v-am spus eu priviti RK se casatoreste oficial dar nu cu Madhu.
SOK! SOK!SOK!
Nu imi vine a crede......situatia e complicata rau....pardon mintea lui....
tiberici- vip
iulianagl a scris:Daca se casatoreste RK cu altcineva gata numai are rost nimic ea o sa ajunga vedeta iar el o sa regrete ce a facut.
Chiar nu pot sa cred cum se casatoreste la urgenta?
lica54- vip
Sunt sigura ca o face la ambitie dar nu cred ca asta o sa-mi placa asa mult, mai bine Tom si Jerry decat RK casatorit cu altcineva si sa i se scurga ochii dupa Madhu si in acelasi timp nici sa o lase sa-si vada de viata lui.Deci voi spune pas nu as fi vrut sa urmareasca poveste adevaratei Madhubala dar daca e asa imi pare rau.
iulianagl- moderator
Vai de viața noii neveste, ce-o să mai suporte și ea din partea lui RK. Nu-mi place ideea cu căsătoria lui, m-am desumflat complet.
narcisa- vip
scuze dar toti din madhu sunt nebuni pentru ce fac ca rk sa se insuare nu inteleg numai madhu e cea care gindeste bine
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
narcisa a scris:Vai de viața noii neveste, ce-o să mai suporte și ea din partea lui RK. Nu-mi place ideea cu căsătoria lui, m-am desumflat complet.
Daca noua nevasta e ....Scorpia isi merita soarta.....alta razbunarea nici ca merita.....
tiberici- vip
narcisa a scris:Vai de viața noii neveste, ce-o să mai suporte și ea din partea lui RK. Nu-mi place ideea cu căsătoria lui, m-am desumflat complet.
Narcisa astia sigur o sa-mi dea un atac de cord de toata frumusetea si asa inainte de a urca sus am avut tensiune 18 cu 11.
iulianagl- moderator
Fetelor maine e si ziua de nastere a lui Gurmeet...Si asa astia de la Punar sarbatoresc de cateva zile maine il sarbatoresc si pe Gurmeet cu mare fast...
lica54- vip
Dacă se inspiră din viața ei ce naiba au de gând să arate în 2000 de episoade? Că ai spus că a murit tânără.petronela a scris:
Daca se casatoreste intr-adevar...inseamna ca ei se inspira din viata lui Madhubala...poate macar finalul il schimba....
narcisa- vip
lica54 a scris:Fetelor maine e si ziua de nastere a lui Gurmeet...Si asa astia de la Punar sarbatoresc de cateva zile maine il sarbatoresc si pe Gurmeet cu mare fast...
Am vazut ca taia tortul mai de unul singur.
iulianagl- moderator
eu du doresc ca madhu sa muara la urma atunci chia nu o sa mai privesc seriale indiene
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
vittoria a scris:eu du doresc ca madhu sa muara la urma atunci chia nu o sa mai privesc seriale indiene
Astia ne cam duce cu zaharelul.
iulianagl- moderator
Mie aceasta veste mi-a lasat un gust amar
lica54- vip
Au spus ca doar se inspira, nu refac viata ei..deci..ce putem vedea in 2000 de episoade ?? au glumit, nu ajung ei la atatea episoade cu asemenea poveste...narcisa a scris:Dacă se inspiră din viața ei ce naiba au de gând să arate în 2000 de episoade? Că ai spus că a murit tânără.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum