9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Alexa20 a scris:
Ce misto e facuta poza asta, dar si secventa a fost pe masura
Da mi-a placut foarte mult de Drashti a interpretat scena super, super.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Da mi-a placut foarte mult de Drashti a interpretat scena super, super.
Dar cel mai mult mi-a placut cand i-a tras palma aia. Acum sunt curioasa, ce o sa faca Rk ? O sa o inchida in camera ???
Alexa20 a scris:
Dar cel mai mult mi-a placut cand i-a tras palma aia. Acum sunt curioasa, ce o sa faca Rk ? O sa o inchida in camera ???
Da cred ca asa o sa faca o s-o inchida in camera intunecoasa ca sa se invete minte ca de alta data sa numai faca asta. Doar sa vina Bittu sa o scoata de acolo.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da cred ca asa o sa faca o s-o inchida in camera intunecoasa ca sa se invete minte ca de alta data sa numai faca asta. Doar sa vina Bittu sa o scoata de acolo.
Da dar nu isi da seama RK de un lucru. Ca Madhu numai este acea fata tematoare. El nu realizeaza ca prin "razbunarea sa" el mai mult a intarit-o pe Madhu, decat sa o doboare. Si o sa fie foarte funny cand o sa recunosca in fata tuturor ca este sotia lui, sub influenta bauturii. Abia astept
Alexa20 a scris:
Da dar nu isi da seama RK de un lucru. Ca Madhu numai este acea fata tematoare. El nu realizeaza ca prin "razbunarea sa" el mai mult a intarit-o pe Madhu, decat sa o doboare. Si o sa fie foarte funny cand o sa recunosca in fata tuturor ca este sotia lui, sub influenta bauturii. Abia astept
Exact asa este.Abia astept sa faca asta si apoi ce va zice el cand Bittu ii va spune ce a zis despre Madhu. O sa ma prapadesc de ras.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Zici ca a plans de adevaratelea.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-love-hate-drinking-party-drama-for-RK-and-Madhubala/25274
Uite aici este asa cum am banuit noi o va inchide in camera.Deci el face petreceerea sa o pedepseasca pe Madhu dar se pare ca se intoarce impotriva lui si tot el cade gaina.
Uite aici este asa cum am banuit noi o va inchide in camera.Deci el face petreceerea sa o pedepseasca pe Madhu dar se pare ca se intoarce impotriva lui si tot el cade gaina.
iulianagl- moderator
Asta nu e rochia cu care au imbracat-o pe Madhu ca o Eroina?
iulianagl- moderator
Ati mai vazut ceva asemanator?
Da la Madhubala!
iulianagl- moderator
Abia astept sa vad petrecerea...cred ca trebuia sa fie de adio, nu ???iulianagl a scris:http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-love-hate-drinking-party-drama-for-RK-and-Madhubala/25274
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Abia astept sa vad petrecerea...cred ca trebuia sa fie de adio, nu ???
Nuuu, cred ca are el altceva in capatana aia a lui dar se pare ca tot el o pateste. Gata am iesit ca mi-a venit copila.
iulianagl- moderator
multumesc multAdmin_dea05 a scris:Victoria nu merge mereu sa copiezi linkul de sus trebuie sa dai click pe Distribuiti iar acel link care l-am facut eu albastru trebuie copiat si pus acolo in casuta.
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:
Super tare videoclipul. Super super super
Va las si eu, ca trebuie sa ajung o fuga pe la doctor. Va pupic dulce, ne auzim mai pe seara.
am gasit cum se chiama melodia (ek Bewafa hai)
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Probabil o incuie in camera apoi are remuscari si prefera s-o dea pe usa afara.....iulianagl a scris:http://www.metromasti.com/tv/gossip/Madhubala-love-hate-drinking-party-drama-for-RK-and-Madhubala/25274
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ce frumos clip!!!Pt cine se uita la jurnalele vampirilor
Admin_dea05- Admin
Super melodie!!!!Am descarca-o in calculatoriulianagl a scris:
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Petro de asta leam adus stiam ca tie o sa iti placa foarte mult dar cred ca si lu tibi...
Buna! Buna la toata lumea!
Sarut mana Dadi pt albumul adus....Ce vremuri ce sentimente si trairi si in Asiiii.....
Datorita lor (Asi si Demir) am ajuns sa vad Istanbulul cu moscheele lor cu tot.....palatul Topkapi... etc.
Tresare inima in mine cand vad Suleyman si stiu ca pe acolo am fost si eu.....
:(Dadi!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Pfiii fi-mi-ar sacrba, nu se poate asa ceva gata m-a enervat rau de tot.La ce trebuia sa o aduca pe Dips in locul Eroinei?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Pfiii fi-mi-ar sacrba, nu se poate asa ceva gata m-a enervat rau de tot.La ce trebuia sa o aduca pe Dips in locul Eroinei?
Ca sa ii faca in ciuda lui Madhu...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum