9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
Admin_dea05
iulianagl
anyta
Alexa20
tiberici
lica54
victoria
narcisa
12 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
so faca pe madhu geluasa ca ia stie ca rk in trecut a iubitoiulianagl a scris:Pfiii fi-mi-ar sacrba, nu se poate asa ceva gata m-a enervat rau de tot.La ce trebuia sa o aduca pe Dips in locul Eroinei?
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Re: 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Deci au renuntat creativii la pozele cu Deepali asa cum se auzise si a bagat-o intr-un rol cameo.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Deci au renuntat creativii la pozele cu Deepali asa cum se auzise si a bagat-o intr-un rol cameo.
Iuliii!!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Naspa scena de la Promo nu știu de ce dar parca mai bine juca fosta Eroina decât Deepali aia măcar era simpatia dar pe cand Matracuca asta nu are pic de talent si ce fel stătea Rk?Ma ingrijoreaza ca Madhu ar putea fi geloasa si n-as vrea sa-i dea satisfactie lui Rk.tiberici a scris:
Iuliii!!!
iulianagl- moderator
Oare de am impresia din promo ca nu va fi pe placul nostru ce o sa vedem...deja Madhu inghite in sec....iulianagl a scris:Naspa scena de la Promo nu știu de ce dar parca mai bine juca fosta Eroina decât Deepali aia măcar era simpatia dar pe cand Matracuca asta nu are pic de talent si ce fel stătea Rk?Ma ingrijoreaza ca Madhu ar putea fi geloasa si n-as vrea sa-i dea satisfactie lui Rk.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:Naspa scena de la Promo nu știu de ce dar parca mai bine juca fosta Eroina decât Deepali aia măcar era simpatia dar pe cand Matracuca asta nu are pic de talent si ce fel stătea Rk?Ma ingrijoreaza ca Madhu ar putea fi geloasa si n-as vrea sa-i dea satisfactie lui Rk.
Da...."Ma ingrijoreaza ca Madhu ar putea fi geloasa si n-as vrea sa-i dea satisfactie lui Rk"...
Ceva se citeste pe fata ei....si nu stiu cum sa interpretez mimica fetei.....gelozie sau lehamite de ce vede....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Pfff, cat ma enrveaza RK cu ideile lui de razbunare. Mi-a luat tot cheful
petronela a scris:
Oare de am impresia din promo ca nu va fi pe placul nostru ce o sa vedem...deja Madhu inghite in sec....
Buna.Sa vezi tu ca parca ii vedem ranjetul lui RK.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Da...."Ma ingrijoreaza ca Madhu ar putea fi geloasa si n-as vrea sa-i dea satisfactie lui Rk"...
Ceva se citeste pe fata ei....si nu stiu cum sa interpretez mimica fetei.....gelozie sau lehamite de ce vede....
Daca ar fi leahamite ar fi super dar nu cred.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Pfff, cat ma enrveaza RK cu ideile lui de razbunare. Mi-a luat tot cheful
Crezi ca numai tie?
iulianagl- moderator
Oameni buni cand o vad pe Deepali deja inima imi da necazuri, nu o pot suporta.sa ma ierte Dumnezeu dar trebuie sa-i faca ceva ca eu una nu o mai suport.
iulianagl- moderator
Bina...atunci sa fie odata castigator...sa se sfarseasca razbunarea asta ..si ..ce ziceau ?? ca se imbata amandoi ?? sa faca ceva si sa miste povestea mai departe de razbunare..ca m-am saturat de ea...iar Dips isi joaca super rolul de vampa...ii reuseste tare bine, chiar daca pe noi ne scoate din sarite..iulianagl a scris:
Buna.Sa vezi tu ca parca ii vedem ranjetul lui RK.
petronela- vip
petronela a scris:
Bina...atunci sa fie odata castigator...sa se sfarseasca razbunarea asta ..si ..ce ziceau ?? ca se imbata amandoi ?? sa faca ceva si sa miste povestea mai departe de razbunare..ca m-am saturat de ea...iar Dips isi joaca super rolul de vampa...ii reuseste tare bine, chiar daca pe noi ne scoate din sarite..
Dar ce ma scoate ca ce era la gura mea cand mi-a aparut in fata ochilor.iar chestia cu ca se imbata amandoi si tralalala este posibil nici sa nu se intample ca asa se auzea ca Rk o safaca niste poze cu Dips si o sa o puna pe Madhubala sa le aduca in cabina lui ei uite ca au schimbat foaia mi-au adus-o pe platou ca nu era deajuns cat o vad acasa.
iulianagl- moderator
Asta mi-a placut.
iulianagl- moderator
vreu un promo unde ei se imbata
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
victoria a scris:vreu un promo unde ei se imbata
Nu, doar scris a aparut.
iulianagl- moderator
Si eu incep sa cred ca ce au scris ei cu butelcuta nu prea o sa se intample...si parca Madhu inghitind in sec nu prea imi place..cred ca se da de gol ca e geloasa..si asta e, castiga RK, se razbuna si poate avem noroc sa mai vedem si altceva.....orice, numai razbunare sa nu mai fie...iulianagl a scris:
Dar ce ma scoate ca ce era la gura mea cand mi-a aparut in fata ochilor.iar chestia cu ca se imbata amandoi si tralalala este posibil nici sa nu se intample ca asa se auzea ca Rk o safaca niste poze cu Dips si o sa o puna pe Madhubala sa le aduca in cabina lui ei uite ca au schimbat foaia mi-au adus-o pe platou ca nu era deajuns cat o vad acasa.
petronela- vip
petronela a scris:
Si eu incep sa cred ca ce au scris ei cu butelcuta nu prea o sa se intample...si parca Madhu inghitind in sec nu prea imi place..cred ca se da de gol ca e geloasa..si asta e, castiga RK, se razbuna si poate avem noroc sa mai vedem si altceva.....orice, numai razbunare sa nu mai fie...
Si eu zic tot la fel.
iulianagl- moderator
Noapte buna, "puisorilor", vise placute.
iulianagl- moderator
Buna bimineata dragalaselor!O cafea buna si o zi frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Buna bimineata dragalaselor!O cafea buna si o zi frumoasa
Buna dimi.
iulianagl- moderator
Buna dimi fetelor!Sunt tare suparata astia de la color nu ne dau voie sa vedem Madhubala pe you tube ...si eu care am facut si rubrica separata pentru capturi
Fetelor ce tara este asta????
https://www.facebook.com/pages/Madhubala-Konjam-Ishtam-Konjam-Kashtam-Polimer-TV/455432101190684
https://www.facebook.com/pages/Madhubala-Konjam-Ishtam-Konjam-Kashtam-Polimer-TV/455432101190684
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!Sunt tare suparata astia de la color nu ne dau voie sa vedem Madhubala pe you tube ...si eu care am facut si rubrica separata pentru capturi
Este tot de a lor dar e tamil adica partea aia de langa Malaiezia si au diferit dialect.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Buna dimi fetelor!Sunt tare suparata astia de la color nu ne dau voie sa vedem Madhubala pe you tube ...si eu care am facut si rubrica separata pentru capturi
Din cate observ, au bagat Madhubala mai devreme, ca sa nu se suprapuna cu serialul lu Jenny si sa le scada din rating. Inteligenti oameni, au mirosit pericolul si au mutat serialul
Alexa20 a scris:
Din cate observ, au bagat Madhubala mai devreme, ca sa nu se suprapuna cu serialul lu Jenny si sa le scada din rating. Inteligenti oameni, au mirosit pericolul si au mutat serialul
Cum adica numai este la 17?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum