2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
+9
andrushka
Admin_dea05
Lucica10
tiberici
petronela
anyta
lica54
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
lica54 a scris:Va si eu de noapte buna...
Si eu te de noapte buna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
iulianagl a scris:
Si eu te de noapte buna.
Ce frumos si-au declarat iubirea in lift..... A & A
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Ce frumos si-au declarat iubirea in lift..... A & A
Dar ia si prins.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar ia si prins.
ce teatru au jucat.....
tiberici- vip
tiberici a scris:
ce teatru au jucat.....
Da si mie mi-a placut acolo.
iulianagl- moderator
Nandkishor va spun si eu noapte buna.
iulianagl- moderator
Doar poze sa punem pe topicul cu poze!iulianagl a scris:Dragelor anunt de la Admini al nostru sa nu se mai scrie pe pagina de poze tot ce vrem sa discutam sa aducem pe pagina discutiilor.Si orice se aduce pe forum trebuie puse pe pagina discutiilor.Ne multumeste foarte frumos.
Sorry pentru ca am sters traducerea ep .Sincer nici nu stiu cand am facut asta, poate din graba....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Doar poze sa punem pe topicul cu poze!
Sorry pentru ca am sters traducerea ep .Sincer nici nu stiu cand am facut asta, poate din graba....
Asa si deci pe celalte pagini putem discuta in afara de paginile cu traduceri.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
BUNA DIMI fetele ce harnicute sunteti noaptea
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris:BUNA DIMI fetele ce harnicute sunteti noaptea
Ai vazut!
iulianagl- moderator
da ce kushi damu o sa se imbrace in sari
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
anyta a scris:
Da stim asta de mult dar e fain ca-mi place ca vorbesc de Drashti cel putin Drashti a jucat alaturi de Karan Singh Grover iar cu Wahi a prezentat ceva parca iar cu Karan Tacker nu retin sa fi fost alaturi de le in ceva dar stiu ca o place foarte mult.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!anyta a scris:
Ce frumos au vorbit toti desprea ea...... se vede ca este un o bun, o persoana vesela, sincera, etc...
Fiecare poate era compinat (prietena, logodnica, nevasta) dar au vorbit de bine o alta femeie, colega, prietena...... Gurmet nu putea sa vorbeasca asa la momentul acela....??? o cunoastea si el destul de bine pt ca a avut timp suficient cat au filmat 370 de ep. Ii mancase pisica limba..... e cam las baiatul..
Iar acum cand paharul cu amaraciuni s-a umblut in casnicie si da pe afara....... o ridica in slavi(profesional vorbind) pe Drashti .....
tiberici- vip
Nu stiu daca el chiar a ridicat-o in slavi..a recunoscut un adevar...si nu a spus niciodata nimic rau de ea..atunci presa abia astepta sa speculeze si nu cred ca era in avantajul nici al ei si nici al lui sa comenteze...si daca va aduceti aminte si ea s-a ascuns de n-am mai auzit de ea un timp...tocmai pentru a nu fi nevoita sa raspunda la aceleasi intrebari...si sa se fofileze ca el...de asta acum vad ca amandoi au comentat unul despre celalalt..si ea i-a urat succes la concurs...tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Ce frumos au vorbit toti desprea ea...... se vede ca este un o bun, o persoana vesela, sincera, etc...
Fiecare poate era compinat (prietena, logodnica, nevasta) dar au vorbit de bine o alta femeie, colega, prietena...... Gurmet nu putea sa vorbeasca asa la momentul acela....??? o cunoastea si el destul de bine pt ca a avut timp suficient cat au filmat 370 de ep. Ii mancase pisica limba..... e cam las baiatul..
Iar acum cand paharul cu amaraciuni s-a umblut in casnicie si da pe afara....... o ridica in slavi(profesional vorbind) pe Drashti .....
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Nu stiu daca el chiar a ridicat-o in slavi..a recunoscut un adevar...si nu a spus niciodata nimic rau de ea..atunci presa abia astepta sa speculeze si nu cred ca era in avantajul nici al ei si nici al lui sa comenteze...si daca va aduceti aminte si ea s-a ascuns de n-am mai auzit de ea un timp...tocmai pentru a nu fi nevoita sa raspunda la aceleasi intrebari...si sa se fofileze ca el...de asta acum vad ca amandoi au comentat unul despre celalalt..si ea i-a urat succes la concurs...
Da asa e.Va dati seama si-o punea in carca pe DEbuna ca ati vazut cat de prost crescuta e e mai rau decat Mamiji din Iss{ma refer la tarancuta, tarancuta cu bujori in obrajori.}
iulianagl- moderator
Cred ca e mai taranca decat Manorma...aia macar isi face rolul..dar asta e in realitate taranca...iulianagl a scris:
Da asa e.Va dati seama si-o punea in carca pe DEbuna ca ati vazut cat de prost crescuta e e mai rau decat Mamiji din Iss{ma refer la tarancuta, tarancuta cu bujori in obrajori.}
petronela- vip
petronela a scris:
Cred ca e mai taranca decat Manorma...aia macar isi face rolul..dar asta e in realitate taranca...
Ai vazut am spus asa ca sa nu jignesc vorbim si noi mai elevat.
iulianagl- moderator
Si la mine s-a dus pe apa sambetei limbajul elevat...iulianagl a scris:
Ai vazut am spus asa ca sa nu jignesc vorbim si noi mai elevat.
petronela- vip
petronela a scris:
Si la mine s-a dus pe apa sambetei limbajul elevat...
iulianagl- moderator
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
https://www.dailymotion.com/video/xtzjvt_madhubala-episodul-91-www-indian-serials-tk_shortfilms#from=embediframe
iulianagl- moderator
Ce fain e episodul din Madhu.
iulianagl- moderator
Ganpati Papa asta straiga ei.Cool!La vapsit in cap bine mersi acum striga si tu ce a strigat Madhu.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum