Serialesitelenovelet
47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
victorelalove
michiper68
dubaisport
DENISA
8 participanți

Pagina 23 din 44 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44  Urmatorul

In jos

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 5:51 pm

michiper68 a scris:si nu le-a cerut engin sa nu le posteze. si e cu hainele lui. egoisti.
Smile da mai
a stat la poze asa de cuminte . frumushelul de el
dar unde sunt mamele ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 5:56 pm

victorelalove a scris:
Smile da mai
a stat la poze asa de cuminte . frumushelul de el
dar unde sunt mamele ? Smile

pai mamele pun doar pozele cu copii. alea cu ele...le tin ascunse ca sunt de divortz.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:01 pm

michiper68 a scris:

pai mamele pun doar pozele cu copii. alea cu ele...le tin ascunse ca sunt de divortz.

Smile Smile Smile Smile Smile
asa este . alea , cu ele langa engin sunt in pod .

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 6:04 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile Smile Smile
asa este . alea , cu ele langa engin sunt in pod .

cu trei lacate pe ele. dar si drumarii sau camionagii si-au adus aminte de engin. si au invatat repede sa posteze pe facebook.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:08 pm

michiper68 a scris:

cu trei lacate pe ele. dar si drumarii sau camionagii si-au adus aminte de engin. si au invatat repede sa posteze pe facebook.
Da mai . Uite si tu cum ajunge lumea sa invete sa utilizeze calculatorul .
Aia care nu au postat inca pozele sunt inca la cursurile de informatica .
Mamele sunt cele mai tari . Ele fac mereu poze . Si Engin ... nu cred ca poate refuza o mama . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 6:13 pm

victorelalove a scris:
Da mai . Uite si tu cum ajunge lumea sa invete sa utilizeze calculatorul .
Aia care nu au postat inca pozele sunt inca la cursurile de informatica .
Mamele sunt cele mai tari . Ele fac mereu poze . Si Engin ... nu cred ca poate refuza o mama . Smile

daaa. vad ca nu refuza nimic. are o paleta larga de preferinte. de la minore, la adolescenti, multe mame, fane tinere si fani camionagii.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:15 pm

michiper68 a scris:

daaa. vad ca nu refuza nimic. are o paleta larga de preferinte. de la minore, la adolescenti, multe mame, fane tinere si fani camionagii.
Pai cred ca face si el poze cu cine cere . Ca doar nu o refuza el acum fanul ...chiar si drumar . Cred ca este ushor de abordat si de momit la pozat . Smile Sa nu aiba hainele de la filmari ...ca in rest daca il vezi si spui sa stea in poza sa pare ca sta . Si ce frumos sta . 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 6:17 pm

victorelalove a scris:
Pai cred ca face si el poze cu cine cere . Ca doar nu o refuza el acum fanul ...chiar si drumar . Cred ca este ushor de abordat si de momit la pozat . Smile Sa nu aiba hainele de la filmari ...ca in rest daca il vezi si spui sa stea in poza sa pare ca sta . Si ce frumos sta . 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 23 283516

are tendinta de a se prabushi peste fani. ii place caldura umana. se pliaza pe fani.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:19 pm

michiper68 a scris:

are tendinta de a se prabushi peste fani. ii place caldura umana. se pliaza pe fani.
Daaaa . Smile Smile Pare extrovertit . Rau . Imi place de el asa .
Tin minte in filmarea aia cu fana minora ...si mama care vorbea non-stop . Era un scump . El spunea nu mashina ... si mama : hai Engin bey ... ca fata va iubeste asa de mult . Dati-i si un pupic . Multumim Engin Bey . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 6:23 pm

victorelalove a scris:
Daaaa . Smile Smile Pare extrovertit . Rau . Imi place de el asa .
Tin minte in filmarea aia cu fana minora ...si mama care vorbea non-stop . Era un scump . El spunea nu mashina ... si mama : hai Engin bey ... ca fata va iubeste asa de mult . Dati-i si un pupic . Multumim Engin Bey . Smile

daca-i zicea luati-o si acasa sa vezi ca nu refuza.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:25 pm

michiper68 a scris:

daca-i zicea luati-o si acasa sa vezi ca nu refuza.
Smile
Cate fane o avea la el in camera pana acum . Ca daca nu poate refuza ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 10 Oct 2012, 6:26 pm

fetelor ,le-am trimis mail kanalistilor ....i-am rugat in numele tuturor cunoscatorilor si pasionatilor de filme turcesti,tuturor celor care posteaza pe toate forumurile cu aceasta tema ,sa incerce sa schimbe ora de difuzare ,ca e o ora nepotrivita ,lumea e inca la munca sau pe drum spre casa......sa vedem daca imi raspund la mesaj.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 6:27 pm

victorelalove a scris:
Smile
Cate fane o avea la el in camera pana acum . Ca daca nu poate refuza ... Smile

acu le aduce sa le arate cum e cu ...nu cu hainele de pe mine. poate avem noroc de bvreo poza nud , daca-i incape tot in poza. ca el e extra large.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:29 pm

dubaisport a scris:fetelor ,le-am trimis mail kanalistilor ....i-am rugat in numele tuturor cunoscatorilor si pasionatilor de filme turcesti,tuturor celor care posteaza pe toate forumurile cu aceasta tema ,sa incerce sa schimbe ora de difuzare ,ca e o ora nepotrivita ,lumea e inca la munca sau pe drum spre casa......sa vedem daca imi raspund la mesaj.

Trimit si eu . Foarte frumos le-ai scris . kiss
Dar nu stiu cat de luat in considerare vor fi mail-urile noastre . Crying or Very sad

Vazusi ploaia de poze cu Engin ? Engin cu nenea de la politie ? Engin cu gradinitza ? Engin pe faleza ... bronzat . cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 6:29 pm

dubaisport a scris:fetelor ,le-am trimis mail kanalistilor ....i-am rugat in numele tuturor cunoscatorilor si pasionatilor de filme turcesti,tuturor celor care posteaza pe toate forumurile cu aceasta tema ,sa incerce sa schimbe ora de difuzare ,ca e o ora nepotrivita ,lumea e inca la munca sau pe drum spre casa......sa vedem daca imi raspund la mesaj.

bine ai facut. nu inteleg de ce-l baga in categoria stapana inimii. pt ca nu il stie lumea pe engin? ca ei programeaza serialele in functie de actori, sau le catalogheaza . halit e iubit din binbir, are fani.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:30 pm

michiper68 a scris:

acu le aduce sa le arate cum e cu ...nu cu hainele de pe mine. poate avem noroc de bvreo poza nud , daca-i incape tot in poza. ca el e extra large.

Smile Smile Smile
Pozele alea sa le faca cele nemaritate . Nu cred ca se baga mamele la asa ceva . Ele doar viseaza ... Desi ...si eu sunt mami .Si nu as refuza . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:31 pm

michiper68 a scris:

bine ai facut. nu inteleg de ce-l baga in categoria stapana inimii. pt ca nu il stie lumea pe engin? ca ei programeaza serialele in functie de actori, sau le catalogheaza . halit e iubit din binbir, are fani.

Nu au cum sa nu-l remarce romancele pe Engin ...chiar si din reclama se vor interesa de el . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 10 Oct 2012, 6:32 pm

victorelalove a scris:

Trimit si eu . Foarte frumos le-ai scris . kiss
Dar nu stiu cat de luat in considerare vor fi mail-urile noastre . Crying or Very sad

Vazusi ploaia de poze cu Engin ? Engin cu nenea de la politie ? Engin cu gradinitza ? Engin pe faleza ... bronzat . cupidon

le-am mai zis ca FGSN a fost in top 2 sezoane,a batut multe case de productii cu somitati de actori ,dar BEREN si ENGIN au fost la superlativ
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 10 Oct 2012, 6:32 pm

dar ce arata in reclama ,la kd ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:33 pm

dubaisport a scris:

le-am mai zis ca FGSN a fost in top 2 sezoane,a batut multe case de productii cu somitati de actori ,dar BEREN si ENGIN au fost la superlativ

Si asta cu buget de 2 legaturi de patrunjel si o cracanere de la Engin ... au reusit sa bata tot . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 10 Oct 2012, 6:37 pm

am vazut pozele cu Engin ....bine ca-l mai vedem ,macar asa cu gradinita dupa el Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:39 pm

dubaisport a scris:am vazut pozele cu Engin ....bine ca-l mai vedem ,macar asa cu gradinita dupa el Smile Smile

Sunt toti copii lui . Toti . Asa cred araboaicele . Si de elif tot a lui spuneau ca este . Smile Smile Smile Serios . Am citit eu comentarii .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 10 Oct 2012, 6:40 pm

victorelalove a scris:

Sunt toti copii lui . Toti . Asa cred araboaicele . Si de elif tot a lui spuneau ca este . Smile Smile Smile Serios . Am citit eu comentarii .
alea-s nebune Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 10 Oct 2012, 6:40 pm

daca a aparut reclama si scrie ora nu mai e nimic de facut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 10 Oct 2012, 6:41 pm

dubaisport a scris:
alea-s nebune Smile Smile Smile

Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 10 Oct 2012, 6:42 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 44 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum