Serialesitelenovelet
47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
victorelalove
michiper68
dubaisport
DENISA
8 participanți

Pagina 32 din 44 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Urmatorul

In jos

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 9:12 pm

victorelalove a scris:
kiss
Maslina sa fie pusa undeva anume ?

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 2dwbyp247. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 2lmxffp

desigur. eu mananc maslinele cu scobitoarea. infig scobitoarea in maslina. eu zic sa i-o puna undeva anume...la cererea telespectatorilor.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Mirela Maria Sam 13 Oct 2012, 9:18 pm

buna seara fetelor
ce mai faceti?
incepe fatmagul si la noi?
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 9:33 pm

michiper68 a scris:

desigur. eu mananc maslinele cu scobitoarea. infig scobitoarea in maslina. eu zic sa i-o puna undeva anume...la cererea telespectatorilor.

Smile Smile Smile
Eu spun sa faca iar un sondaj , Ca ala ...ce va place la el ? ochii , nasul , parul , urechiile ... cupidon Apoi sa ne dea rezultatul la ...unde sa fie maslina ? kiss

Buna , Mirela !! kiss
Ce mai faci ?
Da . Incepe din 22 octombrie de la 15 :15 . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 9:36 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile
Eu spun sa faca iar un sondaj , Ca ala ...ce va place la el ? ochii , nasul , parul , urechiile ... cupidon Apoi sa ne dea rezultatul la ...unde sa fie maslina ? kiss

Buna , Mirela !! kiss
Ce mai faci ?

Da . Incepe din 22 octombrie de la 15 :15 . kiss

in nas exclus , nu incape, maslinele mamut sunt cele mai bune. in ochi nu e recomandat. nici in ureche nu incape. trebuie sa fie asezata undeva sa aiba loc.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 9:40 pm

michiper68 a scris:

in nas exclus , nu incape, maslinele mamut sunt cele mai bune. in ochi nu e recomandat. nici in ureche nu incape. trebuie sa fie asezata undeva sa aiba loc.

In palma ???!?!?!? cupidon Smile Smile Smile
O sa ne intrebe iar cat castigam ...ca poate unii isi permit masline umplute cu migdale ...sau altii chiar cu cristale swarovski . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 9:43 pm

victorelalove a scris:

In palma ???!?!?!? cupidon Smile Smile Smile
O sa ne intrebe iar cat castigam ...ca poate unii isi permit masline umplute cu migdale ...sau altii chiar cu cristale swarovski . Smile

eu vreau maslina obisnuita. pt consum. nu o vreau de bibelou. cum sa i-o puna in palma? sa stea ca ,ilogu cu palma intinsa? amorteste...

ma duc sa mananc. am dat 40 de clikuri sa se deschida linkul la fatmagul...si tot nu s-a deschis...mai bine numaram oi.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 9:45 pm

michiper68 a scris:

eu vreau maslina obisnuita. pt consum. nu o vreau de bibelou. cum sa i-o puna in palma? sa stea ca ,ilogu cu palma intinsa? amorteste...

ma duc sa mananc. am dat 40 de clikuri sa se deschida linkul la fatmagul...si tot nu s-a deschis...mai bine numaram oi.

Dar ce parte a corpului lui Engin poftesti tu ? Ca sa zic asa ... kiss Smile
Ca sa poti deschide mai ushor pagina ... inainte de a deschide FGSN ... intra pe alt topic . Ca nu merge sa intri de doua ori consecutiv pe acelasi topic . Sper ca ma intelegi ce-ti spun . kiss
Daca intri inainte pe alt topic ...si apoi incerci pe FGSN ... NU MAI AI PROBLEME . Eu asa fac . kiss

Pofta buna !!! kiss

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Nwmscp
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:19 pm

victorelalove a scris:

Dar ce parte a corpului lui Engin poftesti tu ? Ca sa zic asa ... kiss Smile
Ca sa poti deschide mai ushor pagina ... inainte de a deschide FGSN ... intra pe alt topic . Ca nu merge sa intri de doua ori consecutiv pe acelasi topic . Sper ca ma intelegi ce-ti spun . kiss
Daca intri inainte pe alt topic ...si apoi incerci pe FGSN ... NU MAI AI PROBLEME . Eu asa fac . kiss

Pofta buna !!! kiss

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Nwmscp

eu am diabet. am voie doar banane. alte parti nu am voie ca-mi creste glicemia.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:21 pm

michiper68 a scris:

eu am diabet. am voie doar banane. alte parti nu am voie ca-mi creste glicemia.

Pai are are Engin bananier pe balcon ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:24 pm

victorelalove a scris:

Pai are are Engin bananier pe balcon ? Smile

o gasesc eu pe bananiera. imediat.
deci trebuie sa fac trasee ca sa scriu la fatmagul? da muzica imi canta mereu. sa sar cand pe engin cand pe fatmaguli ?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:26 pm

michiper68 a scris:

o gasesc eu pe bananiera. imediat.
deci trebuie sa fac trasee ca sa scriu la fatmagul? da muzica imi canta mereu. sa sar cand pe engin cand pe fatmaguli ?

Deci bananiera este in balcon daca este si Engin acolo . Daca este el in dormitor ... la fel . Este si babamiera in dormitor ...
Da . Trebuie sa faci trasee . Eu cand ma duc la Engin . Cand vin pe aici . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:29 pm

Ce banner frumos au cei de la Universal Fan ... Clar este cineva acolo care le are bine de tot cu ceea ce tine de tehnologie , de punere in pagina , de editare .... de multe . kiss

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 256z3ol
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:29 pm

victorelalove a scris:

Deci bananiera este in balcon daca este si Engin acolo . Daca este el in dormitor ... la fel . Este si babamiera in dormitor ...
Da . Trebuie sa faci trasee . Eu cand ma duc la Engin . Cand vin pe aici . Smile

si nu e obositor? eu daca m-as duce la engin as ramane acolo... ce sa faca engin pe balcon acum? e rece. sa stea pe canapea. meciuri nu mai sunt dar sa se uite la divertisment.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:33 pm

victorelalove a scris:Ce banner frumos au cei de la Universal Fan ... Clar este cineva acolo care le are bine de tot cu ceea ce tine de tehnologie , de punere in pagina , de editare .... de multe . kiss

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 256z3ol

sti ce bine se castiga din initiat siteuri? colosal. si ce cerere e...se fac niste cursuri. inclusiv photoshop.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:33 pm

michiper68 a scris:

si nu e obositor? eu daca m-as duce la engin as ramane acolo... ce sa faca engin pe balcon acum? e rece. sa stea pe canapea. meciuri nu mai sunt dar sa se uite la divertisment.
Pai o fi frig si la ei . Nu sta pe balcon . Sigur . Spusei eu asa El sta cu camasha desfacuta pana la ...bananier ... nu ai vazut ? Smile

Merge daca sari cand la Engin cand aici ? Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:36 pm

victorelalove a scris:
Pai o fi frig si la ei . Nu sta pe balcon . Sigur . Spusei eu asa El sta cu camasha desfacuta pana la ...bananier ... nu ai vazut ? Smile

Merge daca sari cand la Engin cand aici ? Smile

nu am sarit inca. am ramas aici pe pagina.

dubai nu s-a putut loga toata ziua, ii scria ca serverul nu gaseste siteul. ce server obraznic...pe mine nu ma lasa sa intru direct, tu sari pe engin la 2 clikuri, zambaciosii nu mai merg...o fi gripat?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:38 pm

michiper68 a scris:

nu am sarit inca. am ramas aici pe pagina.

dubai nu s-a putut loga toata ziua, ii scria ca serverul nu gaseste siteul. ce server obraznic...pe mine nu ma lasa sa intru direct, tu sari pe engin la 2 clikuri, zambaciosii nu mai merg...o fi gripat?

Pe mine nu ma deranjeaza sa sar la Engin de aci . Smile M-am obisnuit de vreo 3 saptamani de cand imi merge asa forumul .
O fi ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:39 pm

victorelalove a scris:

Pe mine nu ma deranjeaza sa sar la Engin de aci . Smile M-am obisnuit de vreo 3 saptamani de cand imi merge asa forumul .
O fi ... Smile

dar la cansel functioneaza? sau sar fanele cand pe cansel cand pe langa el?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:42 pm

michiper68 a scris:

dar la cansel functioneaza? sau sar fanele cand pe cansel cand pe langa el?

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466
Nu stiu cum este la Cansel ... dar vad ca la Engin functioneaza nemaipomenit . kiss

Acum eu ma gandeam cum o fi daca are Engin flori in casa ? Stau toate plostite prin colturi ... Asa fac . Ca si tufishurile fugeau din calea lui . 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:44 pm

victorelalove a scris:

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466
Nu stiu cum este la Cansel ... dar vad ca la Engin functioneaza nemaipomenit . kiss

Acum eu ma gandeam cum o fi daca are Engin flori in casa ? Stau toate plostite prin colturi ... Asa fac . Ca si tufishurile fugeau din calea lui . 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466

iclinate. obl;ice. nu cred ca are flori in casa. kenan e biofil. engin e ceaiofil. la cat e de agitat cred ca inunda casa incercand sa ude florile...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:47 pm

michiper68 a scris:la cat e de agitat cred ca inunda casa incercand sa ude florile...

Smile Smile Smile
Da . S-o fi lasat pagubash . Si el si florile . Si nici fana care s-a dus la ush si s-a uitat discret in casa ...nu a spus nimic despre vreo floare .
O avea vreo colocazie pe balcon . Merge . Vreaun leandru ... Smile Dar fuge din calea lui .
O uda si pe la baie ??????? Tot de agitatie ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:51 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile
Da . S-o fi lasat pagubash . Si el si florile . Si nici fana care s-a dus la ush si s-a uitat discret in casa ...nu a spus nimic despre vreo floare .
O avea vreo colocazie pe balcon . Merge . Vreaun leandru ... Smile Dar fuge din calea lui .
O uda si pe la baie ??????? Tot de agitatie ... Smile Smile Smile

nu stiu care e trendul la flori in turcia. kenan are flori. a povestit depre ele. engin sa-si ia limba soacrei.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:53 pm

michiper68 a scris:

nu stiu care e trendul la flori in turcia. kenan are flori. a povestit depre ele. engin sa-si ia limba soacrei.

Colocazie . Engin este de flori mai mari . Nu stiu de ce ... il vad cu flori de-alea in colt . Gen padure ecuatoriala . Si-l vad cu acvariu de pesti . Isi pune muzica gen ... sunetul ploii , sunetul balenelor ... si se relaxeaza ...cracamat ma maxim bineinteles . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 13 Oct 2012, 10:57 pm

victorelalove a scris:

Colocazie . Engin este de flori mai mari . Nu stiu de ce ... il vad cu flori de-alea in colt . Gen padure ecuatoriala . Si-l vad cu acvariu de pesti . Isi pune muzica gen ... sunetul ploii , sunetul balenelor ... si se relaxeaza ...cracamat ma maxim bineinteles . Smile

nu citeste? cracanat maxim, desigur..

vic ma duc la dush ca am sarit destul pe engin, l-am epuizat... nu stiu daca mai intru..noapte buna daca nu mai intru
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 13 Oct 2012, 10:59 pm

michiper68 a scris:

nu citeste? cracanat maxim, desigur..

vic ma duc la dush ca am sarit destul pe engin, l-am epuizat... nu stiu daca mai intru..noapte buna daca nu mai intru

Citeste , citeste ...bineinteles . Ca muzica este data-n surdina . Smile Cracanat , desigur ....

Dushureala placuta , Michi !!! kiss 47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 155656

47. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Ayrjv9
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 44 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum