21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+10
tiberici
narcisa
AdrianaMatza
Alexa20
petronela
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
lica54
iulianagl
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Asta ma intrebam si eu...in carti ??? mai avem vreo varianta ???iulianagl a scris:
Nu cred ca bobii o sa ne spuna ceva.
Fetelor voi chiar v-ati aprins rau...ati uitat e doar un ..serial ...o fictiune...ne uitam sa ne distram..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Poate nu-i ia toată săptămâna să-și revină după dansul pe care i l-a făcut Khushi. Eu zic că cel târziu joi își arată fața. Să vedem însă care față. :nh8:petronela a scris:Buna !
Adica voi vreti sa spuneti ca Arnav da un raspuns la toata nebunia asta ..undeva saptamana viitoare..si pana atunci noi ce facem ?????? ajungem sa dam in bobi ???
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
petronela a scris:
Asta ma intrebam si eu...in carti ??? mai avem vreo varianta ???
Fetelor voi chiar v-ati aprins rau...ati uitat e doar un ..serial ...o fictiune...ne uitam sa ne distram..
Corect dar ce sa facem e serialul nostru de suflet, ma rog poate a fost pana acum.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Poate nu-i ia toată săptămâna să-și revină după dansul pe care i l-a făcut Khushi. Eu zic că cel târziu joi își arată fața. Să vedem însă care față. :nh8:
Cred ca o fata ca a lui Dadi ca iar e deceptionat.dar de data asta mi-as dori ca si Khushi sa fie deceptionata.
iulianagl- moderator
Și cu Payal cum rămâne? Că și ea e fata Garimei? Iar mutulache de Akash ce spune, o mai vrea sau nu pe Payal? Cu Khushi vreau să plece și Payal, trebuie să mai învioreze și personajul lui Akash, să o caute și ăsta, să sufere și el puțin. Dacă e să fie suferință atunci să fie pentru toți.iulianagl a scris:
Imi pare dar de data asta Khushi ar trebui sa-l lase sa sufere in liniste ca e mai bine asa iar ea sa-si vada de viata ei ca numia are loc in acea casa.
narcisa- vip
Garima n-a stiut ca el este casatorit si ca are doi copii iar Khushi o crede ca asa i s-a intamplat si ei nici ei toti n-au stiu ca Shyam e insurat, deci poate Garima chiar spune adevarul iar tu Narcisa ai mare drepatate ca poate fiul iubit a lui Dadi a fost o lepra.
iulianagl- moderator
Păi ne distrăm, nu se vede?petronela a scris:
Asta ma intrebam si eu...in carti ??? mai avem vreo varianta ???
narcisa- vip
narcisa a scris:Și cu Payal cum rămâne? Că și ea e fata Garimei? Iar mutulache de Akash ce spune, o mai vrea sau nu pe Payal? Cu Khushi vreau să plece și Payal, trebuie să mai învioreze și personajul lui Akash, să o caute și ăsta, să sufere și el puțin. Dacă e să fie suferință atunci să fie pentru toți.
Nici ea nu efata biologica a lui Garima si sincer chiar mi-a placut de ea ca ia luat apararea lui Garima, iar de plecat pleaca amandoua ca asa a tradus Alex un sbs deci daca Khushi sora ei n-are loc in acea casa atunci nici eaa nu oate ramane si acum vine inviorarea lui Prakash!!
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Păi ne distrăm, nu se vede?
iulianagl- moderator
Și eu vreau să se întoarcă roata, sper să nu se creadă Khushi mai prejos față de Raizada din cauza poveștii cu Garima. Și să-și păstreze capul sus ca până acum.iulianagl a scris:
Cred ca o fata ca a lui Dadi ca iar e deceptionat.dar de data asta mi-as dori ca si Khushi sa fie deceptionata.
narcisa- vip
Dupa dans si-a revenit fulgerator noaptea alaturi de Khushi... iar fata care o arata cred ca nu mai e nimic nou... ASR in persoana..narcisa a scris:Poate nu-i ia toată săptămâna să-și revină după dansul pe care i l-a făcut Khushi. Eu zic că cel târziu joi își arată fața. Să vedem însă care față. :nh8:
petronela- vip
Serial de suflet.. mai mult ne-a scos sufletul acest serial...iulianagl a scris:
Corect dar ce sa facem e serialul nostru de suflet, ma rog poate a fost pana acum.
petronela- vip
Știu că nu e fata ei dar în mintea lui Dadi asta n-are importanță că și cu Khsuhi e același lucru.iulianagl a scris:
Nici ea nu efata biologica a lui Garima si sincer chiar mi-a placut de ea ca ia luat apararea lui Garima, iar de plecat pleaca amandoua ca asa a tradus Alex un sbs deci daca Khushi sora ei n-are loc in acea casa atunci nici eaa nu oate ramane si acum vine inviorarea lui Prakash!!
narcisa- vip
Trebuie să recunoaștem că ne țin cu sufletul la gură. Eu una abia aștept să văd ce mai au în cap scenariștii.iulianagl a scris:
narcisa- vip
petronela a scris:
Serial de suflet.. mai mult ne-a scos sufletul acest serial...
Mai degraba asa.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Știu că nu e fata ei dar în mintea lui Dadi asta n-are importanță că și cu Khsuhi e același lucru.
In mintea lui dadi a fost razbunarea ei personala nu s-a gandit la nepotii ei a vrut ca si garima sa simta durerea pe care a simtit-o ea in trecut, egoism cras.
iulianagl- moderator
Eu nu cred că va mai fi ASR, nu cred că va fi , cel puțin nu pe Khushi, ce vină are ea. Cred că mai degrabă în sufletul lui se va da o luptă între dragostea pentru Khushi și respectul/dragostea pentru mama lui. Care, după Dadi, e pătat/ă dacă se însoară cu Khushi.petronela a scris:
Dupa dans si-a revenit fulgerator noaptea alaturi de Khushi... iar fata care o arata cred ca nu mai e nimic nou... ASR in persoana..
narcisa- vip
narcisa a scris:Eu nu cred că va mai fi ASR, nu cred că va fi , cel puțin nu pe Khushi, ce vină are ea. Cred că mai degrabă în sufletul lui se va da o luptă între dragostea pentru Khushi și respectul/dragostea pentru mama lui. Care, după Dadi, e pătat/ă dacă se însoară cu Khushi.
Exact, eu cred ca nici mama lor daca era si se intampla asta n-ar fi facut ce a facut Dadi cu nepotii ei, a fost batalia personala lui Dadi stimulata de Shyam.
iulianagl- moderator
Iar in lupta asta castiga cine ????...trebuie sa lase trecutul daca vrea sa fie cu Khushi...sau renunta la iubirea lui pentru respectul/dragostea pentru mama lui...narcisa a scris:Eu nu cred că va mai fi ASR, nu cred că va fi , cel puțin nu pe Khushi, ce vină are ea. Cred că mai degrabă în sufletul lui se va da o luptă între dragostea pentru Khushi și respectul/dragostea pentru mama lui. Care, după Dadi, e pătat/ă dacă se însoară cu Khushi.
petronela- vip
petronela a scris:
Iar in lupta asta castiga cine ????...trebuie sa lase trecutul daca vrea sa fie cu Khushi...sau renunta la iubirea lui pentru respectul/dragostea pentru mama lui...
Pai pana acum Dadi si Shyam au iesit castigatori.
iulianagl- moderator
Să vedem câtă influență are Dadi asupra lui Arnav. Înțeleg că suferă după așa o veste dar nu înseamnă că trebuie să fie marioneta lui Dadi. N-aș suporta să ia o decizie, sub influența ei. Dacă face asta eu personal mă duc să-i dau jos brățările lui Khsuhi și n-o mai las să se mărite cu el.iulianagl a scris:
Exact, eu cred ca nici mama lor daca era si se intampla asta n-ar fi facut ce a facut Dadi cu nepotii ei, a fost batalia personala lui Dadi stimulata de Shyam.
narcisa- vip
Mama a facut ceva mai stupid..si-a luat zilele si nici nu s-a gandit la copiii ei...iulianagl a scris:
petronela- vip
Precap: Dadi takes out bangles from Khushi’s hands that she gave to her. Dadi says, from today you have no relationship with Arnav and our family.
Hopa gata a decis no more Khushi in Raizada.
Hopa gata a decis no more Khushi in Raizada.
iulianagl- moderator
Dacă aș avea răspunsul la întrebarea asta ar însemna să nu mă mai distrez. Partea asta o las scenariștilor, nici măcar nu vreau să fac vreun scenariu. Să se mai gândească și ei cum rezolvă problemele, nu numai noi.petronela a scris:
Iar in lupta asta castiga cine ????...trebuie sa lase trecutul daca vrea sa fie cu Khushi...sau renunta la iubirea lui pentru respectul/dragostea pentru mama lui...
narcisa- vip
Problema e ca noi nu le rezolvam...asteptam sa fie rezolvate...narcisa a scris:Dacă aș avea răspunsul la întrebarea asta ar însemna să nu mă mai distrez. Partea asta o las scenariștilor, nici măcar nu vreau să fac vreun scenariu. Să se mai gândească și ei cum rezolvă problemele, nu numai noi.
petronela- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum