Serialesitelenovelet
21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+10
tiberici
narcisa
AdrianaMatza
Alexa20
petronela
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
lica54
iulianagl
14 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 28 Sept 2012, 10:49 am

Andreea_Miha a scris:

la ce te referi ca pe mine m-au ametit de tot... Smile

Ca ala pleaca celalalt pleaca si uite asa poate lumea daca aude se uita mai des la Iss. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 10:50 am

iulianagl a scris:

Ca ala pleaca celalalt pleaca si uite asa poate lumea daca aude se uita mai des la Iss. Smile

hmmm..pai ii anunte pe cei mai importanti din iss lm si Barun...a mai ramas sanaya...cred ca mai degrama nu s-ar uita... sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 28 Sept 2012, 10:51 am

Andreea_Miha a scris:

hmmm..pai ii anunte pe cei mai importanti din iss lm si Barun...a mai ramas sanaya...cred ca mai degrama nu s-ar uita... sad

Dar daca anunta ca pleaca si Sanaya? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 28 Sept 2012, 10:52 am

Andreea_Miha a scris:Zn

Since everyone here is aiming to blame innocent people, I contacted Gul the producer of the show who knows better than me and you about Barun leaving or not and this is her quote to you all..
"Barun has given us a 2 months notice... But he might stay back a little longer"

He wants to concern on movies as it seems...

nu cred ca e adevarat .dar daca face asta... 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 2743637754
datorita lui Arnav e acolo sus...sper sa nu uite asta...

Nu cred asta. Are un rol chiar prea bun in filmul asta, si ar fi chiar prost sa renunte. Iar daca era sa renunte, spunea direct, tuturor. Asa cum a facut si Depali, cand a renuntat.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 10:56 am

iulianagl a scris:

Dar daca anunta ca pleaca si Sanaya? Smile

sincer pare mai mult tocmai ca nu se uite lumea...eu pt ea ma uit la serial...la poveste la cum evolueaza renuntam de mult....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 28 Sept 2012, 10:57 am

Imi pare rau ca pleaca Lalit, a facut in cateva zile, ce nu a putut face Gul, in cateva luni bune. ASta este, ne multumim si cu atat, dar mi-ar fi placut sa faca el povestea in continuare. Are o alta viziune si imi place la nebunie intensitatea care o pune in film. Iar Barun nu cred ca pleaca, a spus chiar el in interviu ca nu pleaca, si se tot intreaba, cine este persoana care aduce zvonul asta tot timpul.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 28 Sept 2012, 11:00 am

Si daca o luam logic, de ce ar minti Barun ? El a vorbit direct cu oamenii si a spus ca ar renunta doar daca i-ar cere nevasta. Acum cand a fost intrebat, a spus ca nu pleaca. Ce sa cred din astea ? Si pe cine sa cred mai bine spus pe ZN sau pe Barun ?
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 11:01 am

Alexa20 a scris:

Nu cred asta. Are un rol chiar prea bun in filmul asta, si ar fi chiar prost sa renunte. Iar daca era sa renunte, spunea direct, tuturor. Asa cum a facut si Depali, cand a renuntat.

Alexa nici eu nu cred..ca rolul lui Arnav ia dat tot ce are..dar daca pune si Gul directorul de la iss pe pag lui deja incepe sa prinda contur info...

i-a oferit mult roul dar in urma cu ceva timp el a spus intr-un interviu ca daca vrodata sotia lui nu e multumita de timpul pe care il acorda..sau o deranjeaza ceva in serial sau cu fanele el renunta pentru ea...
eu momentan nu am incredere in zn si sper ca Barun nu face prostia asta....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 11:07 am

Alexa20 a scris:Imi pare rau ca pleaca Lalit, a facut in cateva zile, ce nu a putut face Gul, in cateva luni bune. ASta este, ne multumim si cu atat, dar mi-ar fi placut sa faca el povestea in continuare. Are o alta viziune si imi place la nebunie intensitatea care o pune in film. Iar Barun nu cred ca pleaca, a spus chiar el in interviu ca nu pleaca, si se tot intreaba, cine este persoana care aduce zvonul asta tot timpul.

De Lm si mie imi pare tare rau...Barun a spus ca nu pleaca dar daca a mintit ..decade de tot in ochi mei...
Barun Sobti Im not leaving IPKKND
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 28 Sept 2012, 11:08 am

Fetele traducerea o continui cand ma intorc de la scoala.Sunt elev in clasa intai. 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 165638
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 11:09 am

Alexa20 a scris:Si daca o luam logic, de ce ar minti Barun ? El a vorbit direct cu oamenii si a spus ca ar renunta doar daca i-ar cere nevasta. Acum cand a fost intrebat, a spus ca nu pleaca. Ce sa cred din astea ? Si pe cine sa cred mai bine spus pe ZN sau pe Barun ?

eu pe Barun il cred..pe zn nu o cred ca sunt multe care ea le spunea la inceput s-a adeverit apoi erori a dat Smile
dar singurul lucru care ma pune pe ganduri daca posteaza Gul pe pag lui....?
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 11:13 am

cel care a trecut la Madhubala...Gautam Hegde era scriitorul de la iss... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 11:16 am

Si un interviu e si tradus in engleza luat de Zn lui Gul Khan...e din iulie 2012.
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3082158

si postarea lui Gul de pe if ..de mai de mult
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=2968509#56931712
kiss kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 12:03 pm

se pare ca Zn e impotriva Sarun...
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3216721
inteleg ca e il adora pe Gurmeet si e mare iubitoare Maan Geet dar asta nu inseamana ca Sarun nu sunt buni..la fel de buni...si mie mi-a placut MG dar acum AK ...ambile perechi sunt foarte bune ..
vad ca multi o acuza ca deasta raspandeste asemena zvonuri cu plecarea lui Barun....adevarul e ca spune unele lucruri de..........

"Originally posted by Zee_News

well said, I felt infact the actress Garima was much natural than SaRun, their acting is no way natural, much forced... I don't care If any bash me, I didn't bash them, but it's my POV... I find Abhaas the most gifted actor in IPKKND, I am watching the show only coz of him and 2nd place is Daljeet.."

"Abhaas is surely the main factor of moving the story..."

altcineva:
This panick situation has been caused to get the trps down !
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3216529

altcineva care a mai povestit cate ceva ce se intampla in serial

"BARUN IS NOT LEAVING THE SHOW...Its the people who want the show to end are only spreading the rumours...Barun also loves his show IPKKND...but he is currently under a lot of pressure from the Channel to give interviews to clarify things..."

News of Barun Sobti from Star Plus..
He is not leaving the show according to my sources..
This news is confirmed from so many sources. Why panic in the forum then ?
He is not leaving the show. Simple. Accept it and ignore the Rumours.
Ni1234

Nu cred ca pleaca ..vorba lu Alexa ar fi mare prost daca face asa ceva...iar ZN de la un timp face ce stie mai bine raspandeste zvonuri false!

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Vin 28 Sept 2012, 12:14 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 28 Sept 2012, 12:12 pm

Buna !
Din ce vad deja e isterie ..ba pleaca ..ba nu pleaca..nici nu mai conteaza actiunea... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 12:17 pm

petronela a scris:Buna !
Din ce vad deja e isterie ..ba pleaca ..ba nu pleaca..nici nu mai conteaza actiunea... Smile

Smile
Petro cum am zis de zilele trecute nu cred ca pleaca din cauza ca pers Arnav i-a adus toata faima...etc...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 28 Sept 2012, 12:21 pm

Da si pe mine ma enerveaza asta, Miha cand toata luema comapra M&G cu A&K. Mi-a placut si de unii si de altii. Acum cu Arhi toata lumea spune ca Geet este o copie dup a ipkknd. Dar cea aparut mai intai ? Oul sau gaina ? Ambele filme, sunt superbe. Cum ar veni ipkknd este un fel de Geet sezonul 2, cu alti actori. Lucreaza aceasi casa de productie al el, si mai mult de atat, mare parte din cei care lucrau la Geet, sunt acum la ipkknd.
Iar Barun e mai bun decat Gurmeet cu mult. Oricat ne-ar displace un actor, nu putem ascunde adevarul.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 28 Sept 2012, 12:23 pm

Andreea_Miha a scris:

Smile
Petro cum am zis de zilele trecute nu cred ca pleaca din cauza ca pers Arnav i-a adus toata faima...etc...

Nu pleaca, cum nici Gurmeet nu a plecat. Toata lumea este constienta de un lucru, daca Barun pleaca din film, adio ipkknd. Ganditi-va, v-ati mai uita la filmul asta, daca ati sti ca Sanaya ar avea un alt partener ? eu as face la fel ca la DMG, as renunta sa ma uit.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 28 Sept 2012, 12:29 pm

Andreea_Miha a scris:

Smile
Dar nu inteleg de ce aceste zvonuri ?? ce interes ..sau rautate este la mijloc ? dar LM in final pleaca sau nu ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 28 Sept 2012, 12:34 pm

petronela a scris:
Dar nu inteleg de ce aceste zvonuri ?? ce interes ..sau rautate este la mijloc ? dar LM in final pleaca sau nu ?

Lalit a anuntat pe pagina lui personala de facebook sau twitter ca pleaca. A spus ca a venit la ipkknd doar pentru 15 zile, si ca pleaca.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 28 Sept 2012, 12:35 pm

Eu cred ca este mare concurenta intre televiziuni. Din cate am vazut Zee tv, este cu 10 puncte in urma la Star plus, la TRP's. Si automat daca se zvoneste ca Barun pleaca, toata lumea se alarmeaza, si se simt dezamagiti de actori, si renunta sa se mai uite la film. Si automat, scade raintgul.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 28 Sept 2012, 12:35 pm

Alexa20 a scris:

Lalit a anuntat pe pagina lui personala de facebook sau twitter ca pleaca. A spus ca a venit la ipkknd doar pentru 15 zile, si ca pleaca.
A pus ca doar pentru 15 zile cand a venit ?? macar au ridicat ratingul cat a fost el ???
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 28 Sept 2012, 12:37 pm

Alexa20 a scris:Eu cred ca este mare concurenta intre televiziuni. Din cate am vazut Zee tv, este cu 10 puncte in urma la Star plus, la TRP's. Si automat daca se zvoneste ca Barun pleaca, toata lumea se alarmeaza, si se simt dezamagiti de actori, si renunta sa se mai uite la film. Si automat, scade raintgul.
Aici era de fapt interesul ..dar si rautatea stupid ...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 12:41 pm

Alexa20 a scris:Da si pe mine ma enerveaza asta, Miha cand toata luema comapra M&G cu A&K. Mi-a placut si de unii si de altii. Acum cu Arhi toata lumea spune ca Geet este o copie dup a ipkknd. Dar cea aparut mai intai ? Oul sau gaina ? Ambele filme, sunt superbe. Cum ar veni ipkknd este un fel de Geet sezonul 2, cu alti actori. Lucreaza aceasi casa de productie al el, si mai mult de atat, mare parte din cei care lucrau la Geet, sunt acum la ipkknd.
Iar Barun e mai bun decat Gurmeet cu mult. Oricat ne-ar displace un actor, nu putem ascunde adevarul.

Eu nu pot sa inteleg comparatile astea..."nu iti place nu te uita"..copiat ne copiat aia care se uita nu ii intereseaza asta..de ce trebuie sa faca comparatie intre seriale...ambele farmecul lor..si urasc cand fani Geet si Iss se ataca uni pe alti sau cauta comparati...in loc sa se bucure de frumusetea ambelor seriale...sau care le place..

Sincer nu mi se par asa asemanatoare seriale...dau au scene asemanatoare dar pov evoutia alta si Geet de la altele si Iss de la Geet si Madhu de la iss si tot asa...dar au aceiasi scriitori casa de prod scenaristi etc..iar o parte de la iss a trecut la Madhubala..si deja am citit comentari ca se aseamna Madhubala cu Iss ..anumite scene si ce e rau in asta????

recunosc Gurmeet nu imi place foarte mult...mi-a placut in rolul lui Maan si atat...nici Barun nu imi place prea mult..dar imi place interpretarile ..Asr super...iar intre fete Drashti si Sanaya amandoua imi plac..nu le compar...atat pers lor cat si de ele ca actrite..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 28 Sept 2012, 12:42 pm

Alexa20 a scris:

Nu pleaca, cum nici Gurmeet nu a plecat. Toata lumea este constienta de un lucru, daca Barun pleaca din film, adio ipkknd. Ganditi-va, v-ati mai uita la filmul asta, daca ati sti ca Sanaya ar avea un alt partener ? eu as face la fel ca la DMG, as renunta sa ma uit.

cred ca m-as uita pt Sanaya... 21.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 359517
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum