3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+8
victoria
Admin_dea05
Lucica10
anyta
petronela
tiberici
iulianagl
lica54
12 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Sunt frumoase ambele variante...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Re: 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
petronela a scris:Sunt frumoase ambele variante...
Da sunt uite ca am pus si pe cealalta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Interesant ep de astazi...reactia lui a fost super, sa-i aline durerea, sa o linisteasca..ce frumos a renuntat amintindu-si motivul..ce credea ca-l iubeste ??? amandoi cred ca au aceeasi dilema...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Dragalaselor buna dimineata la o cafea! o zi buna cu multa caldura sufleteasca
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
cam tarziu dar totusi NEATAAAAAAAAAAAAAAA
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Ce caraghios este Sikki.
iulianagl- moderator
Bonjur!RK s-a intors la credinta...si cred ca si-a ertat si tatal ca sa decis sa-i scoata poza de la naftalina,,,Madhu tot generoasa cu el il ajuta in orice situatie....Deepali tot nesuferita ar fi vrut ea sa-i duca pranzul lui RK dar mia placut atitudinea lu Madhu fata de ea...Sekiki cine stie ce datorii o fi avand fata de tipii aia si a dat fuga la taticutu sa se planga....Si de ce lo fi cautand politia pe Malik o fi descoperit vriun indici care ii duce la el? In ep de maine resare soarele pe strada lu Madhu...RK o mangae si o priveste gales...oare incepe sa apara acea scantee?
lica54- vip
lica54 a scris:Bonjur!RK s-a intors la credinta...si cred ca si-a ertat si tatal ca sa decis sa-i scoata poza de la naftalina,,,Madhu tot generoasa cu el il ajuta in orice situatie....Deepali tot nesuferita ar fi vrut ea sa-i duca pranzul lui RK dar mia placut atitudinea lu Madhu fata de ea...Sekiki cine stie ce datorii o fi avand fata de tipii aia si a dat fuga la taticutu sa se planga....Si de ce lo fi cautand politia pe Malik o fi descoperit vriun indici care ii duce la el? In ep de maine resare soarele pe strada lu Madhu...RK o mangae si o priveste gales...oare incepe sa apara acea scantee?
Dadi vezi sa nu fie vreun vis de a lor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dadi vezi sa nu fie vreun vis de a lor.
Eu sper sa fia adevarat...
lica54- vip
Foarte caraghios si enervant de prost.... fara taticu nu se descurca....iulianagl a scris:Ce caraghios este Sikki.
Iar Madhu il hraneste cu lingurita pe Rk... si lui nici nu-i place...banditul ce zambet are
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Madhu radiaza de fericire iar RK o priveste smechereste
lica54- vip
sunt superbi amandoi,il ador pe Vivian este superb si ce privire arelica54 a scris:
Madhu radiaza de fericire iar RK o priveste smechereste
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Noapte buna cu sclipici...
lica54- vip
lica54- vip
Buna dimineta dragalaselor!Am adus si aici o cafea sa servesc impreuna cu cie trece pe aici...
O zi buna si multi
O zi buna si multi
lica54- vip
Buna dimi.Wow!Asta inseamna sa traduci ceva frumos.Mi-a placut foarte mult episodul de ieri m-am distrat grozav si culmea e ca nu m-am plictisit.Chiar a fost o placere.Sikki e o bomboana de prost de baiat imi place asa mult de inocenta din el ma intreb oare daca n-ar fi sub influenta lui taica-su oare cum ar fi?Iar promo este super.Banuiam eu ca spune despre dl India dar nu eram sigura.Super.ACum ma gandesc ca politia a venit la Malik sa-l intrebe ceva ci nu sa-l aresteze inca.Totusi cu sarbatorirea lui Navratri mi-as dori ca RK s-o vada dansand pe Madhu asa cum dansa cu Trishna de a ramas uimita Roma.
iulianagl- moderator
NEATAAAAAAAAA ce frumusel este VIVI in mov si ce strengareste o priveste pe MADHU . De DASCHI eram convinsa ca v-a fi o frumoasa dar pe el nu l-am vazut pana acum .Sunt niste frumosi amandoi si se potrivesc inpreuna imi plac
Lucica10- vip
Buna dimi!Vai ce privire va avea RK in ep de astazi .O bomboana de baiat!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ce umflatica este prietena lui.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!iulianagl a scris:Buna dimi.Wow!Asta inseamna sa traduci ceva frumos.Mi-a placut foarte mult episodul de ieri m-am distrat grozav si culmea e ca nu m-am plictisit.Chiar a fost o placere.Sikki e o bomboana de prost de baiat imi place asa mult de inocenta din el ma intreb oare daca n-ar fi sub influenta lui taica-su oare cum ar fi?Iar promo este super.Banuiam eu ca spune despre dl India dar nu eram sigura.Super.ACum ma gandesc ca politia a venit la Malik sa-l intrebe ceva ci nu sa-l aresteze inca.Totusi cu sarbatorirea lui Navratri mi-as dori ca RK s-o vada dansand pe Madhu asa cum dansa cu Trishna de a ramas uimita Roma.
Astept cu nerabdare ep. de azi....sa vad zambetul si stralucirea din ochisorii lui Madhu.... si zambetul lui RK
Dar oare unde au disparul "capritele" Trishna si Roma??? Ca pe acasa nu-s...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Astept cu nerabdare ep. de azi....sa vad zambetul si stralucirea din ochisorii lui Madhu.... si zambetul lui RK
Dar oare unde au disparul "capritele" Trishna si Roma??? Ca pe acasa nu-s...
Buna si eu ma intrebam acelasi lucru dimineata.
iulianagl- moderator
pai nu numai ele logodnicu.scorpia de masa [trebuie sa apara nu lasa el rk nerezolvata problema nu stiti cati bani i-a dat sa-i strice logodna [.apoi tatal lui MADHU ...................v-om vedea .Ce unflatica IULI facuuuuuuuuuuuuuuuuuta bine stii proverbul ,, grasa grasa si frumoasa ,,dar aici nu se prea adevereste decat prima parte . Dar gusturile nu se discuta
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:pai nu numai ele logodnicu.scorpia de masa [trebuie sa apara nu lasa el rk nerezolvata problema nu stiti cati bani i-a dat sa-i strice logodna [.apoi tatal lui MADHU ...................v-om vedea .Ce unflatica IULI facuuuuuuuuuuuuuuuuuta bine stii proverbul ,, grasa grasa si frumoasa ,,dar aici nu se prea adevereste decat prima parte . Dar gusturile nu se discuta
Corect, poate lui ii plac umflaticele.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum