Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
AdrianaMatza
petronela
costearamona
Alexa20
Garo
iulianagl
narcisa
Admin_dea05
12 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 5:53 pm

dansul asta se danseaza de Diwali de aia dansa Barun cu Sanaya.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 5:55 pm

iulianagl a scris:

Da asa e.
Cred că a fost cel mai trist ep din tot serialul, nici când a pălmuit-o Bua la nuntă nu am fost atât de tristă. E rea tare Bua asta, bine că a scăpat Nandkishore de însurătoarea cu ea că-i mânca ficații. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 5:57 pm

narcisa a scris:Cred că a fost cel mai trist ep din tot serialul, nici când a pălmuit-o Bua la nuntă nu am fost atât de tristă. E rea tare Bua asta, bine că a scăpat Nandkishore de însurătoarea cu ea că-i mânca ficații. Smile

Da si cate n-a faacut Khushi pentru ea de ce s-a dus sa munceasca Khushi la biroul nataafletului de Chote.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 14 Oct 2012, 6:01 pm

Bonjur dragalaselor!Iuliana,Narcisa ce mai faceti voi iubitelor....Ieri cand nu am putut intra pe forum am avut impresia ca am gresit cu ceva si administratorul forumului nu-mi mai da voe sa intru....simteam ca sa rupt ceva din mine ca am perdut ceva drag mie va kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 6:06 pm

lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Iuliana,Narcisa ce mai faceti voi iubitelor....Ieri cand nu am putut intra pe forum am avut impresia ca am gresit cu ceva si administratorul forumului nu-mi mai da voe sa intru....simteam ca sa rupt ceva din mine ca am perdut ceva drag mie va kiss kiss

Eu am reusit sa vorbesc cu Anda si Denisa pe fb si nici ele nu puteau si dupa aceea a aflat Denisa ca platforma a fost in mentenanta ca nu nuam forulmul nostru nu mergea deci toti cei care foloseau platforma nu puteau accesa paginile lor, si ma mai linistit acum mi-era teama ca s-a pierdut tot ce aveam noi aici dar au anuntat administratorii ca nimic nu se va pierde iar apoi eu abia pe seara am putut intra.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 6:07 pm

iulianagl a scris:

Da si cate n-a faacut Khushi pentru ea de ce s-a dus sa munceasca Khushi la biroul nataafletului de Chote.
Și ce frumos au răsplătit-o toți 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 2743637754 . Prea a lăsat multe Khushi de la ea.
Ce-au mai plănuit creativii pentru ep următoare? Se știe ceva, ați citit pe alte forumuri că eu nu mai intru pe nimic și nu știu decât ce puneți voi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 6:11 pm

narcisa a scris:Și ce frumos au răsplătit-o toți 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 2743637754 . Prea a lăsat multe Khushi de la ea.
Ce-au mai plănuit creativii pentru ep următoare? Se știe ceva, ați citit pe alte forumuri că eu nu mai intru pe nimic și nu știu decât ce puneți voi.

Ma nu prea mai dau asa cum dadea inainte dar se pregatesc de ziua de nastere a lui Chote in special Khushi se pregateste intens iar ceilalti i-au spus clar ca lui Chote nu-i place sa-si sarbatoreasca ziua asa ca se lasa cu o cearta iar apoi Chote nu stie cum s-o impace pe Khushi deci nu se putea ca cearta sa stea departe prea mult de ei asa ca ne pregatim sa vedem cum se iau pisicile la bataie. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 6:14 pm

lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Iuliana,Narcisa ce mai faceti voi iubitelor....Ieri cand nu am putut intra pe forum am avut impresia ca am gresit cu ceva si administratorul forumului nu-mi mai da voe sa intru....simteam ca sa rupt ceva din mine ca am perdut ceva drag mie va kiss kiss
Bună Dadi, îmi pare rău că ai trecut prin așa ceva, eu am intrat până la 12 pe urmă am fost într-o vizită, nici n-am știut ce s-a întâmplat cu platforma, m-am mirat și eu că e cam multă liniște dar mă gândeam că e din cauză că e week-end și lumea e ocupată.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 6:16 pm

narcisa a scris:Bună Dadi, îmi pare rău că ai trecut prin așa ceva, eu am intrat până la 12 pe urmă am fost într-o vizită, nici n-am știut ce s-a întâmplat cu platforma, m-am mirat și eu că e cam multă liniște dar mă gândeam că e din cauză că e week-end și lumea e ocupată.

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 3891662330
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 6:19 pm

iulianagl a scris:

Ma nu prea mai dau asa cum dadea inainte dar se pregatesc de ziua de nastere a lui Chote in special Khushi se pregateste intens iar ceilalti i-au spus clar ca lui Chote nu-i place sa-si sarbatoreasca ziua asa ca se lasa cu o cearta iar apoi Chote nu stie cum s-o impace pe Khushi deci nu se putea ca cearta sa stea departe prea mult de ei asa ca ne pregatim sa vedem cum se iau pisicile la bataie. Smile
Să vedem ce fel de ceartă va fi, sper să riposteze Khushi așa cum făcea în primele episoade. Și mai sper să văd pasiune în jocul lor, am preferat de 100 de ori episoadele în care se urau unul pe altul dar o făceau cu pasiune decât episoadele din ultimul timp în care nu prea a existat cuplul Arnav Khushi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 6:20 pm

narcisa a scris:Să vedem ce fel de ceartă va fi, sper să riposteze Khushi așa cum făcea în primele episoade. Și mai sper să văd pasiune în jocul lor, am preferat de 100 de ori episoadele în care se urau unul pe altul dar o făceau cu pasiune decât episoadele din ultimul timp în care nu prea a existat cuplul Arnav Khushi.

Tot cele vechi au ramas the best. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 6:30 pm

iulianagl a scris:

Tot cele vechi au ramas the best. Smile
Așa este. Le-am revăzut zilele astea pe toate până la răpirea lui Arnav, de acolo nu mai simt nevoia să mă uit, o să le văd când le pune Alex traduse. Dar pe astea tot mai am chef să le văd o dată, cum postează Alex iar mă uit să văd ce se întâmplă în următoarele.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 6:34 pm

narcisa a scris:Așa este. Le-am revăzut zilele astea pe toate până la răpirea lui Arnav, de acolo nu mai simt nevoia să mă uit, o să le văd când le pune Alex traduse. Dar pe astea tot mai am chef să le văd o dată, cum postează Alex iar mă uit să văd ce se întâmplă în următoarele.

Asa fac si eu, intr-adevar este un serial aparte.Auzi dar te uiti la cel de pe national de la 19, 15 este serialul de pe star plus care ne mamanca noua viata cu ratingul lui.Este foarte bun iar actorii sunt draguti in special Sooraj, si ala e diferit de ce am vazut noi pana acum si e si la inceput.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 6:41 pm

iulianagl a scris:

Asa fac si eu, intr-adevar este un serial aparte.Auzi dar te uiti la cel de pe national de la 19, 15 este serialul de pe star plus care ne mamanca noua viata cu ratingul lui.Este foarte bun iar actorii sunt draguti in special Sooraj, si ala e diferit de ce am vazut noi pana acum si e si la inceput.
Nu m-am uitat, mai am 5 ep din Geet și am zis că mă uit la Madhu, nu prea mai am timp și apoi eu mă uit pentru Barun și Sanaya, mi-au intrat tare la suflet actorii ăștia și Iss e un film deosebit, în rest nu mă prea dau eu în vânt după filme indiene. Și mai am și Punar că și de Gurmeet mi-a plăcut foarte mult, până nu le termin pe astea nu mă apuc de altele. Dar dacă îmi povestești puțin din film poate mă convingi și de ăsta cum m-ai convins și cu Geet și Iss Smile că știi că sunt slabă de înger și nu rezist la tentații.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 6:50 pm

narcisa a scris:Nu m-am uitat, mai am 5 ep din Geet și am zis că mă uit la Madhu, nu prea mai am timp și apoi eu mă uit pentru Barun și Sanaya, mi-au intrat tare la suflet actorii ăștia și Iss e un film deosebit, în rest nu mă prea dau eu în vânt după filme indiene. Și mai am și Punar că și de Gurmeet mi-a plăcut foarte mult, până nu le termin pe astea nu mă apuc de altele. Dar dacă îmi povestești puțin din film poate mă convingi și de ăsta cum m-ai convins și cu Geet și Iss Smile că știi că sunt slabă de înger și nu rezist la tentații.

E fain serialul este vorba despre o fata care visul ei este sa devina politista de mic copil dar din cauza ca parintii ei mor intr-un atentat terorist fratele ei o marita fortat cu Sooraj care este un baiat dintr-o familie care mama lui este o zgripturoaica dar tine foarte mult la el fiind si cel mai mare copil al ei el si-a intrerupt studiile ca sa-i ajute pe fratii lui sa mearga la scoala si sa-si termine studiile el avand o cofetarie si cum ajunge el sa se insoare cu ea Sandhya, el trebuia sa se casatoreasca cu altcineva dar inainte de nunta deja ajungand cu alaiul la casa fetei afla ca aia a fugit cu altul iar din cauza ca mama lui e femeie care traieste pentru mandrie face un ramasag in fata tuturor in piata ca o sa-l casatoreasca pe Sooraj al ei cu o fata buna si frumoasa in numai 15 zile parca, nu-i asa dadi ca si ea se uita si cheama o petitoare si ii cere sa-i gaseasca o fata fara prea multa carte si sa stie toate treburile gospodaresti si sa fie si frumoasa si aia i-o gaseste pe ea care fratele ei vroia neparat sa o marite ca vroia sa plece in America cu munca la inceput nu prea a vrut petitoarea ca a zis ca fata e scolita si familia baiatului nu vrea una ca ea dar pana la urma minte ca se apropia si sfarsitul celor 15 zile si uite asa ajunge sa se casatoreasca amandoi.Stii joaca si Sasha din Geet dar aici e comica rau a avut niste scene daca n-am ras.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 6:52 pm

iulianagl a scris:

E fain serialul este vorba despre o fata care visul ei este sa devina politista de mic copil dar din cauza ca parintii ei mor intr-un atentat terorist fratele ei o marita fortat cu Sooraj care este un baiat dintr-o familie care mama lui este o zgripturoaica dar tine foarte mult la el fiind si cel mai mare copil al ei el si-a intrerupt studiile ca sa-i ajute pe fratii lui sa mearga la scoala si sa-si termine studiile el avand o cofetarie si cum ajunge el sa se insoare cu ea Sandhya, el trebuia sa se casatoreasca cu altcineva dar inainte de nunta deja ajungand cu alaiul la casa fetei afla ca aia a fugit cu altul iar din cauza ca mama lui e femeie care traieste pentru mandrie face un ramasag in fata tuturor in piata ca o sa-l casatoreasca pe Sooraj al ei cu o fata buna si frumoasa in numai 15 zile parca, nu-i asa dadi ca si ea se uita si cheama o petitoare si ii cere sa-i gaseasca o fata fara prea multa carte si sa stie toate treburile gospodaresti si sa fie si frumoasa si aia i-o gaseste pe ea care fratele ei vroia neparat sa o marite ca vroia sa plece in America cu munca la inceput nu prea a vrut petitoarea ca a zis ca fata e scolita si familia baiatului nu vrea una ca ea dar pana la urma minte ca se apropia si sfarsitul celor 15 zile si uite asa ajunge sa se casatoreasca amandoi.Stii joaca si Sasha din Geet dar aici e comica rau a avut niste scene daca n-am ras.
Ai o poză cu băiatul și fata din film? Și cum se înțeleg mirii? Dacă se ceartă mă uit, dacă se împacă bine nu-mi place.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 14 Oct 2012, 6:53 pm

narcisa a scris:Bună Dadi, îmi pare rău că ai trecut prin așa ceva, eu am intrat până la 12 pe urmă am fost într-o vizită, nici n-am știut ce s-a întâmplat cu platforma, m-am mirat și eu că e cam multă liniște dar mă gândeam că e din cauză că e week-end și lumea e ocupată.

Buna Narcisa!Mia fost teama sa nu stearga astia site cum s-a mai intamplat si cu altele...am raspuns mai greu am vazut Punar ep 170 tradus...Narcisa in ultimile ep Anhs a facut toti bani acest copil joaca nemai pomenit de bine am inceput sa-l indragesc chiar bine iar Gurmeet in ultimele ep de la aniversarea zilei de nastere a lui Yash arata foarte bine in comparatie cu ep de mai inainte...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 6:57 pm

lica54 a scris:

Buna Narcisa!Mia fost teama sa nu stearga astia site cum s-a mai intamplat si cu altele...am raspuns mai greu am vazut Punar ep 170 tradus...Narcisa in ultimile ep Anhs a facut toti bani acest copil joaca nemai pomenit de bine am inceput sa-l indragesc chiar bine iar Gurmeet in ultimele ep de la aniversarea zilei de nastere a lui Yash arata foarte bine in comparatie cu ep de mai inainte...
Abia aștept să-mi fac puțin timp să continui de unde am rămas cu Punar. Acum puținul timp pe care îl am îl petrec cu Arnav și Khushi, am pățit ca la Geet până nu-l văd de zece ori să mă potolesc nu mă las. De fapt nu mă lasă ei, mă culc cu ei în gând, mă scol cu ei în gând.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 6:57 pm

narcisa a scris:Ai o poză cu băiatul și fata din film? Și cum se înțeleg mirii? Dacă se ceartă mă uit, dacă se împacă bine nu-mi place.

Sunt la faza de cunoastere ei habar n-au cine si cum sunt, ea inaca nu stie ca l e cofetar deci sunt la inceput si serialul este la inceput.23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 9 6064-Story-of-Sandhya-and-Sooraj-Star-Plus-Diya-Aur-Bati-Hum
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 14 Oct 2012, 6:58 pm

narcisa a scris:Ai o poză cu băiatul și fata din film? Și cum se înțeleg mirii? Dacă se ceartă mă uit, dacă se împacă bine nu-mi place.

Narcisa abia sunt la inceput ei acum incep sa se cunoasca unul pe celalat sunt asa de timizi ca se uita cu sfiala unul la altul mai ca nici nu indraznesc sa se atinga...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:00 pm

lica54 a scris:

Narcisa abia sunt la inceput ei acum incep sa se cunoasca unul pe celalat sunt asa de timizi ca se uita cu sfiala unul la altul mai ca nici nu indraznesc sa se atinga...

Da! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:05 pm

iulianagl a scris:

Sunt la faza de cunoastere ei habar n-au cine si cum sunt, ea inaca nu stie ca l e cofetar deci sunt la inceput si serialul este la inceput
Când încep să se certe și să se bată am să mă uit și eu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:09 pm

lica54 a scris:

Dadi mie îmi plac relațiile furtunoase, dacă nici ei nu se uită unul la altul atunci nici eu nu pot să mă uit la ei. De asta mi-au plăcut Geet și Iss, relațiile dintre protagoniști erau pătimașe, nu te plictiseai să te uiți la ei.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:10 pm

iulianagl a scris:

Da! Smile
Tipul e drăguțel dar parcă e prea feminin pentru gustul meu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:13 pm

Gata m-am distrat destul, e timpul să mai fac și mâncare altfel voi avea parte de o relație furtunoasă chiar în propria familie și nu mai are același farmec ca atunci când te uiți la filme.
Seara bună fetele, poate mai intru după ce termin de gătit, dacă nu, vă urez și noapte bună.
Alex nu vii și la mine să-mi gătești niște chifteluțe că tare mi-e poftă dar n-am chef deloc să gătesc.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum