Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
AdrianaMatza
petronela
costearamona
Alexa20
Garo
iulianagl
narcisa
Admin_dea05
12 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:17 pm

narcisa a scris:Gata m-am distrat destul, e timpul să mai fac și mâncare altfel voi avea parte de o relație furtunoasă chiar în propria familie și nu mai are același farmec ca atunci când te uiți la filme.
Seara bună fetele, poate mai intru după ce termin de gătit, dacă nu, vă urez și noapte bună.
Alex nu vii și la mine să-mi gătești niște chifteluțe că tare mi-e poftă dar n-am chef deloc să gătesc.

Spor la gatit si la mancat. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:20 pm

iulianagl a scris:

Spor la gatit si la mancat. kiss
Mulțumesc Iulia, de mâncat am mâncat că din fericire există și pizza cu livrare la domiciliu, acum mai trebuie doar să gătesc pentru mâine sad . Ce mult mi-aș dori să am bucătăreasă și să găsesc masa pusă când vin acasă obosită. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:21 pm

narcisa a scris:Mulțumesc Iulia, de mâncat am mâncat că din fericire există și pizza cu livrare la domiciliu, acum mai trebuie doar să gătesc pentru mâine sad . Ce mult mi-aș dori să am bucătăreasă și să găsesc masa pusă când vin acasă obosită. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732

De ce nu-ti angajezi una?23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 14 Oct 2012, 7:22 pm

narcisa a scris:Gata m-am distrat destul, e timpul să mai fac și mâncare altfel voi avea parte de o relație furtunoasă chiar în propria familie și nu mai are același farmec ca atunci când te uiți la filme.
Seara bună fetele, poate mai intru după ce termin de gătit, dacă nu, vă urez și noapte bună.
Alex nu vii și la mine să-mi gătești niște chifteluțe că tare mi-e poftă dar n-am chef deloc să gătesc.

Narcisa spor la bucatarit si daca nu mai intri noapte buna cu vise placute te kiss kiss dulce...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 14 Oct 2012, 7:24 pm

Iubire spune unde te gasesc ca te rezolv eu in privinta bucatariei 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732

Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 14 Oct 2012, 7:25 pm, editata de 1 ori
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:25 pm

Hello frnds..

No new promo shots on sets yet..

Thr wl b new entry in d show i.e one baby boy.. Tht kid name is also ASR..

Harshad Chopra is nt cuming in d shw nd he is nt replacing Barun so chill..

Still i got d same news tht Barun didnt signed any movie nd his decision is still pending abt d shw.. I hv still Ray of hope tht Barun didnt signed any movie thn he wll change his decision nd stay in d shw.. Otherwise he might hv signed tht movie long back..

One thng PH decided if Barun wl leave d shw, shw wll go off air..
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:26 pm

[quote="lica54"]

Dadi, Narcisa are nevoie. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 155520
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:27 pm

iulianagl a scris:

De ce nu-ti angajezi una?23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516
Nu suport să se amestece nimeni în bucătăria mea. Când vine mama și-mi spală farfuriile după ce mănânc mai întâi o cert și pe urmă le mai spăl și eu încă o dată. Să o las să-mi gătească nici nu se pune problema. Bucătăreasa ar trebui să-mi gătească în bucătăria ei în care eu să am camere de filmat ca să văd ce face și cum face. Fiecare are țăcănelile lui și eu am destule.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:28 pm

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Harshad-chopra
Deci dumnealui o sa aibe o aparitie in serial iar au hotarat daca Barun pleca, serialul se incheie.Dar inca nu este sigur cica n-a semnat nimic.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:28 pm

narcisa a scris:Nu suport să se amestece nimeni în bucătăria mea. Când vine mama și-mi spală farfuriile după ce mănânc mai întâi o cert și pe urmă le mai spăl și eu încă o dată. Să o las să-mi gătească nici nu se pune problema. Bucătăreasa ar trebui să-mi gătească în bucătăria ei în care eu să am camere de filmat ca să văd ce face și cum face. Fiecare are țăcănelile lui și eu am destule.

Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:28 pm

lica54 a scris:

Narcisa spor la bucatarit si daca nu mai intri noapte buna cu vise placute te kiss kiss dulce...
Mulțumesc Dadi, vezi ce tare mă trag să gătesc, peste o oră tot aici sunt zicând că mă duc și nu mă mai duc. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 7:33 pm

iulianagl a scris:
Deci dumnealui o sa aibe o aparitie in serial iar au hotarat daca Barun pleca, serialul se incheie.Dar inca nu este sigur cica n-a semnat nimic.
Și eu prefer să încheie serialul decât să-l înlocuiască pe Barun. Probabil Barun caută să joace în filme pentru că e conștient că e greu să depășească rolul ASR în alte seriale.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 7:37 pm

narcisa a scris:Și eu prefer să încheie serialul decât să-l înlocuiască pe Barun. Probabil Barun caută să joace în filme pentru că e conștient că e greu să depășească rolul ASR în alte seriale.

Da si se duce sa faca filme de gradul 3 la bolly care e posibil nici macar sa se cumpere.Vrabia malai viseaza.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 14 Oct 2012, 8:08 pm

iulianagl a scris:

Da si se duce sa faca filme de gradul 3 la bolly care e posibil nici macar sa se cumpere.Vrabia malai viseaza.

Spera ca si Gurmet.....! 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 539466
Buna! Buna la toata lumea!
Am avut emotii mari cu accesare site-ului......toata ziua de ieri si astazi m-am chinuit sa tot intru....
macar sa va citesc si sa ascult muzica...
Ii multumesc Petronelei ca m-a linistit aseara prin email. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 1518446744 Petro! kiss

Ma bantuia un gand necurat........"daca site-ul a fost sters.....eu cum va gasesc"... sad
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 8:11 pm

tiberici a scris:

Spera ca si Gurmet.....! 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 539466
Am avut emotii mari cu accesare site-ului......toata ziua de ieri si astazi m-am chinuit sa tot intru....
Ii multumesc Petronelei ca m-a linistit aseara prin email. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 1518446744 Petro! kiss

Ma bantuia un gand necurat........"daca site-ul a fost sters.....eu cum va gasesc"... sad

Nu ca n-am gresit cu nimic sa se intample asta. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 8:13 pm

Mimisor daca spera sa spere si sa iasa din serial si ce o sa faca daca nu-i merge bine la Bolly?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 14 Oct 2012, 8:17 pm

iulianagl a scris:

Nu ca n-am gresit cu nimic sa se intample asta. kiss

M-am gandit si eu la ce este rau stupid vazand ca nu pot accesa site-ul.....
Am de recuperat paginile scrise de voi si aici si la Madu
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 8:18 pm

iulianagl a scris:

Păi visează că doar e gratis. Eu îi urez succes orice ar face dar dacă face ceva să facă până la capăt.Oricum îmi va fi drag mereu pentru ceea ce mi-a oferit prin rolul ASR. La fel și Gurmeet, Drashti și Sanaya.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 14 Oct 2012, 8:19 pm

Buna seara fetelor !
Alexa multumesc mult pentru TMLS, tocmai am vazut ep 16...mi-a placut, frumosi actorii si actiunea...dar nu este la favorite.. kiss
Tiberici cu placere, eu ti-am trimis si link aseara, dar cred ca nu ai reusit sa intri.. kiss
Iuli, multumesc mult, e tare frumusel Arjun si-mi place mult ca-i mai pui cate o poza.. kiss

Ultima editare efectuata de catre petronela in Dum 14 Oct 2012, 8:53 pm, editata de 2 ori
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 8:20 pm

tiberici a scris:

Bună Tibi. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 8:21 pm

petronela a scris:Buna aseara fetelor !
Alexa multumesc mult pentru TMLS, tocmai am vazut ep 16...mi-a placut, frumosi actorii si actiunea...dar nu este la favorite.. kiss
Tiberici cu placere, eu ti-am tirmis si link aseara, dar cred ca nu ai reusit sa intri.. kiss
Iuli, multumesc mult, e tare frumusel Arjun si-mi place mult ca-i mai pui cate o poza.. kiss
Bună Petro. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 14 Oct 2012, 8:22 pm

narcisa a scris:Bună Petro. kiss
Buna !
Trimite si la mine ce gatesti...mai ales daca faci ceva dulce... kiss
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 14 Oct 2012, 8:25 pm

petronela a scris:
Buna !
Am decis că sunt prea obosită ca să mai gătesc în seara asta. Și oricum nu-mi place mâncarea reîncălzită așa că gătesc mâine, poate mă simt mai în formă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 14 Oct 2012, 8:28 pm

narcisa a scris:Păi visează că doar e gratis. Eu îi urez succes orice ar face dar dacă face ceva să facă până la capăt.Oricum îmi va fi drag mereu pentru ceea ce mi-a oferit prin rolul ASR. La fel și Gurmeet, Drashti și Sanaya.

Exact, dar cine stie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 14 Oct 2012, 8:29 pm

petronela a scris:
Buna !

Ce frumoasa semnatura ai Petro!!!!
Merg sa revad ep cu ei.....mi-ai facut pofta de Maan si Geet
Cu ce naturalete au filmat...ce joc actoricesc si mimica la amandoi...
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum