Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
AdrianaMatza
petronela
costearamona
Alexa20
Garo
iulianagl
narcisa
Admin_dea05
12 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 6:43 pm

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 525029_284701824975437_376765472_n23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3831_507484512614042_91082858_n
Madam Sheeta nu poate face munca de designer la Ar.De ce?De ce este asa de reticenta?Oare inca-l mai iubeste pe Arnav si nu se astepta ca el sa fie casatorit si il vroia pentru ea?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 6:46 pm

Iuli, lasa-i sa se intalneasca...se comporta mai familiar chiar daca au trecut atatia ani..totusi au fost colegi de facultate...mie mi se pare normal...desi la ea se vede si altceva..dar sunt sigura ca femeia pe care o iubeste Arnav este Khushi..nu fosta prietena/colega...
Sa vedem cat de tare incalcesc povestea si cu Aarav.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 6:50 pm

petronela a scris:Iuli, lasa-i sa se intalneasca...se comporta mai familiar chiar daca au trecut atatia ani..totusi au fost colegi de facultate...mie mi se pare normal...desi la ea se vede si altceva..dar sunt sigura ca femeia pe care o iubeste Arnav este Khushi..nu fosta prietena/colega...
Sa vedem cat de tare incalcesc povestea si cu Aarav.. Smile

Aaa dar nici nu ma indoiesc ca Chote n-ar iubio pe Khushi, dar nu-mi place de Sheeta', imi face impresia ca ea isi punea mari sperante in a se intalni cu el, ea deja avea un plan facut dar destinul a vrut altceva si ia facut sa se intalneasca mai devreme decat vroia ea si asa afla ca e insurat si asta ia cam taiat elanul, sincer n-as vrea sa se poarte urat cu Khushi doar pentru simplu fapt ca e maritata cu Arnav.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 6:56 pm

Mi-ar placea ca Arnav sa se comporte altfel cu Khushi si asta ma duce cu gandul la Maan si Geet, as vrea sa vad si la Arnav acea pasiune pe care orice sot indragostit o are pentru sotia lui mai ales ca sunt si nou casatoriti.Cum facea Maan ca nu putea sta fara Geet, chestii din astea, nu stiu ceva ii lipseste lui Arnav in afara de un tuns si un ras. Smile Inteleg ca si-a dat notisul dar fa treaba pana la capat.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 7:01 pm

ASR asta mic seamana cu nepotelul meu, stiti ce a facut cand s-a dus el in prima zi de scoala?Tot la invatatoarea pe care o are baiatul meu.Ia pregatit maica-sa ghiozdanul si avea pachetul pe masa si ia spus sa-si puna pachetul in ghiozdan iar el cand a deschis gheozdanul si a vazut ca are caiete si carti le-a scos le-a pus inapoi la birou si si-a pus telefonul, playstationul portabil, mingiute din alea saritoare si a plecat la scoala a si bieninteles pachetelul in clasa el s-a asezat in ultima banca si a asteptat sa inceapa orele, si-a scos si el pe banca ce avea in ghiozdan.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 7:02 pm

Gata ne auzim mai tarziu. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 7:02 pm

iulianagl a scris:

Aaa dar nici nu ma indoiesc ca Chote n-ar iubio pe Khushi, dar nu-mi place de Sheeta', imi face impresia ca ea isi punea mari sperante in a se intalni cu el, ea deja avea un plan facut dar destinul a vrut altceva si ia facut sa se intalneasca mai devreme decat vroia ea si asa afla ca e insurat si asta ia cam taiat elanul, sincer n-as vrea sa se poarte urat cu Khushi doar pentru simplu fapt ca e maritata cu Arnav.
Oricum nici nu o sa fie super amabila cu sotia lui...din contra, eu cred ca o va taxa de cate ori se vor intalni..ai vazut privirea ei cand i-a prezentat-o..cred ca se astepta ca sotia lui Arnav sa fie altfel..a masurat-o din cap pana in picioare si nu a fost prea incantata de ce a vazut ( asta e problema ei .. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 1007734117 )
Deja sunt curioasa ce mai scornesc...cu mimoza Sheeta si miniatura ei...ne asteapta distractia... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 7:30 pm

Alexa, multumesc mult.. kiss
La episoadele astea chiar ma uit de placere..a aparut si carnetelul...fata de ce avem acum..cand sunt mai mult curioasa ce mai scornesc... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 8:39 pm

petronela a scris:
Oricum nici nu o sa fie super amabila cu sotia lui...din contra, eu cred ca o va taxa de cate ori se vor intalni..ai vazut privirea ei cand i-a prezentat-o..cred ca se astepta ca sotia lui Arnav sa fie altfel..a masurat-o din cap pana in picioare si nu a fost prea incantata de ce a vazut ( asta e problema ei .. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 1007734117 )
Deja sunt curioasa ce mai scornesc...cu mimoza Sheeta si miniatura ei...ne asteapta distractia... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340

Incep si eu de acum sa devin curioasa de ceeea ce o sa se intample. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 8:53 pm

iulianagl a scris:

Incep si eu de acum sa devin curioasa de ceeea ce o sa se intample. Smile
Cred ca ne-am calit deja cu 100 de ep in care Arnav o iubea/ura pe Khushi....acum cred ca va fi mai rau pentru ea decat inainte...iar eu cred ca m-am imunizat si incep sa ma distrez... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340
Ce frumoase sunt ep puse de Alexa...tocmai am venit de la Bali/Delhi... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 8:55 pm

[quote="petronela"][quote="iulianagl"]

Incep si eu de acum sa devin curioasa de ceeea ce o sa se intample. Smile [/quote]
Cred ca ne-am calit deja cu 100 de ep in care Arnav o iubea/ura pe Khushi....acum cred ca va fi mai rau pentru ea decat inainte...iar eu cred ca m-am imunizat si incep sa ma distrez... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340
Ce frumoase sunt ep puse de Alexa...tocmai am venit de la Bali/Delhi... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3891662330 [/quote]

Da chiar si acele episode sunt frumoase. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 8:56 pm

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 9291_450884564963429_1690415285_n

Ce ti-am zis eu Pedro, uite.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 8:57 pm

Si ce spune acel mic ca el nu minte, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 9:18 pm

Ok, ti-am zis ca incepe distractia...daca iubirea lor nu e atat de puternica cum credem noi si ei..atunci ..sa se desparta..vezi alta solutie ?? Smile
Chiar sunt sigura ca nu se vor desparti.... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 9:24 pm

petronela a scris:Ok, ti-am zis ca incepe distractia...daca iubirea lor nu e atat de puternica cum credem noi si ei..atunci ..sa se desparta..vezi alta solutie ?? Smile
Chiar sunt sigura ca nu se vor desparti.... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340

Si eu tot la fel dar ce le-au dat prin cap iar copilul ala a lesinat iar dupa ce s-a vazut in casa si-a revenit imediat si a si fugit. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 9:35 pm

iulianagl a scris:

Si eu tot la fel dar ce le-au dat prin cap iar copilul ala a lesinat iar dupa ce s-a vazut in casa si-a revenit imediat si a si fugit. Smile
Miniatura aia o sa le dea mari batai de cap...iar mimoza Sheeta va sta numai cu ochii pe Arnav..sa vedem daca el se prinde ce vrea..cred ca mai degraba se prinde Khushi ...chiar sunt curioasa ce va face ? daca renunta sau lupta ...cum o stiu cred ca renunta..dar intrebarea e, renunta Arnav la ea ???Deci ne pregatim de distractie..cat mai e, pana expira contractul lui Barun... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 9:40 pm

petronela a scris:
Miniatura aia o sa le dea mari batai de cap...iar mimoza Sheeta va sta numai cu ochii pe Arnav..sa vedem daca el se prinde ce vrea..cred ca mai degraba se prinde Khushi ...chiar sunt curioasa ce va face ? daca renunta sau lupta ...cum o stiu cred ca renunta..dar intrebarea e, renunta Arnav la ea ???Deci ne pregatim de distractie..cat mai e, pana expira contractul lui Barun... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3899832340

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 58691_349776021784044_186231414_n
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 9:41 pm

Auzi poate reuseste Khushi sa faca testul ADn si sa nu ie adevarat si atunci sa vezi ce bruftuluiala ia Sheeta. Smile Mai ceva ca Dips.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 9:46 pm

iulianagl a scris:Auzi poate reuseste Khushi sa faca testul ADn si sa nu ie adevarat si atunci sa vezi ce bruftuluiala ia Sheeta. Smile Mai ceva ca Dips.
Si daca afla Sheeta ca face testul si il falsifica, sa fie Arnav tatal ??
Eu nu cred ca e Arnav tatal miniaturii...dar, din ce ai pus tu acolo Khushi iar e detectiv..ma da ce i se potriveste rolul asta, mai bine ar juca intr-un serial politist..oare nu o primesc in Arjun ??? Smile

petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 9:51 pm

petronela a scris:
Si daca afla Sheeta ca face testul si il falsifica, sa fie Arnav tatal ??
Eu nu cred ca e Arnav tatal miniaturii...dar, din ce ai pus tu acolo Khushi iar e detectiv..ma da ce i se potriveste rolul asta, mai bine ar juca intr-un serial politist..oare nu o primesc in Arjun ??? Smile

Ar fi fantastic sa faca parte din echipa lui Arjun.Auzi dar in ce episod sunt pozele pe care le-a pus Anda.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 9:57 pm

iulianagl a scris:

Ar fi fantastic sa faca parte din echipa lui Arjun.Auzi dar in ce episod sunt pozele pe care le-a pus Anda.
Cele in care Lavania il altoieste pe ..indraznet ?? Din ce imi amintesc sunt doua ep care au legatura..ma uit si iti spun...sunt frumosi amandoi si gatiti, au de gasit pe mama soacra care a disparut inainte de nunta..si cam singurul ep in care el chiar se uita la ea ..altfel... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 2691192546
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 10:02 pm

petronela a scris:
Cele in care Lavania il altoieste pe ..indraznet ?? Din ce imi amintesc sunt doua ep care au legatura..ma uit si iti spun...sunt frumosi amandoi si gatiti, au de gasit pe mama soacra care a disparut inainte de nunta..si cam singurul ep in care el chiar se uita la ea ..altfel... 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 2691192546

Afla sa ma uit si eu daca are legatura episoadele intre ele, mersic! kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 19 Oct 2012, 10:15 pm

Se pare ca n-o sa avem traducerea in engleza la Iss ca vad ca nimic n-a mai postat in afara de Iss.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 19 Oct 2012, 10:20 pm

iulianagl a scris:Se pare ca n-o sa avem traducerea in engleza la Iss ca vad ca nimic n-a mai postat in afara de Iss.
Oricum nu ma mai uitam inca o data la ep de azi..
Pana la nunta lor ...si chiar si cele de dupa..le-am vazut de cateva ori si tot m-as mai uita la ele..dar astea din ultimul timp, cele in care a fost rapit..doar secvente..nu cred ca le mai vad si a doua oara..a fost prea mult si o singura data.. 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 19 Oct 2012, 10:22 pm

petronela a scris:
iulianagl a scris:

Voi va uitati si la serialul in care e Lavania?

23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Th_ak51
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum