Serialesitelenovelet
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+9
anyta
tiberici
Lucica10
Alexa20
Admin_dea05
lica54
petronela
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Empty Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 4:34 pm

petronela a scris: Buna ! kiss kiss

Buna
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 20zuk
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Empty Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 4:38 pm

Nu-mi place acum toata lumea e suparata pe Khushi pana cand si alintatura asta mica.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 4:40 pm

Smile Citeste jurnalul lui ala mic nici decum a lui Chote.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 4:43 pm

iulianagl a scris: Smile Citeste jurnalul lui ala mic nici decum a lui Chote.

mi se parea ciudat sa aibe jurnal Arnav...dar oricum nebunia asta deja e dusa al extrem...

zvonuri ...
"Found in IF

According to silent source from the set of ipk said that there are 4-5 male men selected fo the new male entry in the show..
the source didnt exactly confirm wheather its dhruv or some other male lead..
male actors which are under the scan of the production house and casting are..

ritvik dhanjani
karan kundra
abhinav shukla
iqbal khan

this are under the scan.. but they are still thinking over it bcos they dont want to reduce the fans of arnav aka barun who is the main lead in the show.. so may be possible that therte will be some fresher which will not divert the focus and the high light of the show.. barun and arsnav and khushi..

~~S@M~~"

dar nu cred... kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 4:44 pm

Da se pare ca s-a dus sa caute jurnalul lui Chote mi se pare ciudat ca cineva de caracterul lui Chote sa tina un jurnal.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 4:47 pm

iulianagl a scris:Da se pare ca s-a dus sa caute jurnalul lui Chote mi se pare ciudat ca cineva de caracterul lui Chote sa tina un jurnal.

asta si mie ...e o nebunie.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 4:48 pm

Stai sa vezi ca se deghizeaza in lucratot la scoala unde este Aarav doar ca sa afle numele tatalui lui.Deja este prea enervanta situatia de ce nu-i spune Arnav nu ca sa aibe incredere in el.Si eu daca ar aparea cineva in viata mea de familia adica una ca Sheeta cum m-as simti?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 4:49 pm

Andreea_Miha a scris:

asta si mie ...e o nebunie.

Este naspa ea nu-si gaseste linistea iar Arnav nu o ajuta deloc vezi draga doamne e suparat ca n-are incredere in el dar el a avut in ea?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 4:52 pm

iulianagl a scris:

Este naspa ea nu-si gaseste linistea iar Arnav nu o ajuta deloc vezi draga doamne e suparat ca n-are incredere in el dar el a avut in ea?
da dar vezi acum vede si el cum sa nu aibe incredere in el dar si ea ca nu are incredere in el....judecam atunci pe Arnav ca nu are incredere in ea dar nici ea nu are in el... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 2743637754
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 4:54 pm

A sunat la spital pentru o copie si aia i-au spus ca au avut o problema cu computerul si s-a pierdut tot apoi se gandeste ca trebuie sa gaseasca un raspuns la scoala lui Aarav si uite ajunge Khushi lucrator acolo.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 4:57 pm

Andreea_Miha a scris:
da dar vezi acum vede si el cum sa nu aibe incredere in el dar si ea ca nu are incredere in el....judecam atunci pe Arnav ca nu are incredere in ea dar nici ea nu are in el... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 2743637754

Nu stiu cum sa-ti spun acum este o situatie diferita de ceea ce n-a avut el incredere in ea dar acum el trambita in gura mare ca s-a iubit cu aia in colegiu si bla, bla, nu-mi place asta cum sa-i spui tu lui nevasta-ta asta si pe deasupra iti mai aduci si aminte ca e alergica la aia si la cealalta, eu nu sunt de acord cu asta, acum sa nu ma intelegeti gresit putea fi orice dar nu asta daca vroiau asta nu-i mai casatoreau si puteau sa faca ce vor iar acum culmea tot Khushi singura face episodul, unde e Barun?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 5:01 pm

iulianagl a scris:

Nu stiu cum sa-ti spun acum este o situatie diferita de ceea ce n-a avut el incredere in ea dar acum el trambita in gura mare ca s-a iubit cu aia in colegiu si bla, bla, nu-mi place asta cum sa-i spui tu lui nevasta-ta asta si pe deasupra iti mai aduci si aminte ca e alergica la aia si la cealalta, eu nu sunt de acord cu asta, acum sa nu ma intelegeti gresit putea fi orice dar nu asta daca vroiau asta nu-i mai casatoreau si puteau sa faca ce vor iar acum culmea tot Khushi singura face episodul, unde e Barun?

Barun e cu nevasta... Smile
Stiu ca e o situatie diferita dar tot increderea e baza..atunci el a vazut-o imbratisand pe Shyam si spunandu-i sa se desp de Anjali si pe ea nu-a intrebat-o nimic...iar aici tot la fel stie ca e o fosta iubita un copil asemnator etc si tot la fel nu il intreaba nimic.....si la fel ca Arnav atunci a adus-o pe ea in casa acum ea i-a adus pe cea care o considera "dusman"

Nu e bine nici ce face Arnav dar nici ea..parerea mea..

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 29 Oct 2012, 5:03 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 5:03 pm

si la fel ca atunci sunt lucrurile duse spere extrem....acum mi se par nebunesti..si atunci erau dar acum strica pers atat Arnav cat si Khushi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 5:03 pm

Andreea_Miha a scris:

Barun e cu nevasta... Smile
Stiu ca e o situatie diferita dar tot increderea e baza..atunci el a vazut-o imbratisand pe Shyam si spunandu-i sa se desp de Anjali si pe ea nu-a intrebat-o nimic...iar aici tot la fel stie ca e o fosta iubita un copil asemnator etc si tot la fel nu il intreaba nimic.....

Nu e bine nici ce face Arnav dar nici ea..parerea mea..

Pai nu bine nimic din ce face creativii deci Barun a lipsit iar caracterul Khushi este un mascarici de la circ care nu mai are nici un haz.Foarte slab.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 5:04 pm

Andreea_Miha a scris:si la fel ca atunci sunt lucrurile duse spere extrem....acum mi se par nebunesti..si atunci erau dar acum strica pers atat Arnav cat si Khushi...

Nici nebunesti numai sunt Miha de fapt numai este nimic.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 5:06 pm

iulianagl a scris:

Pai nu bine nimic din ce face creativii deci Barun a lipsit iar caracterul Khushi este un mascarici de la circ care nu mai are nici un haz.Foarte slab.

Inca ceva la fel ca atunci Arnav a adus-o pe ea in casa acum ea a adus pe cea care o considera (sau este) "dusman"...

Pacat de pers..pers Khushi l-au stricat..la fel si Arnav..acel om serioas etc....ca e indragostit dar uneori numai sti de cine e indragostit...nebunie....

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 5:07 pm

iulianagl a scris:

Nici nebunesti numai sunt Miha de fapt numai este nimic.

eu nu m-am uitat dar am citit com de la ty deci sigur nu ma uit...isi pierde farmecul serialul..cu toata nebunia asta...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 5:09 pm

Andreea_Miha a scris:

Inca ceva la fel ca atunci Arnav a adus-o pe ea in casa acum ea a adus pe cea care o considera (sau este) "dusman"...

Pacat de pers..pers Khushi l-au stricat..la fel si Arnav..acel om serioas etc....ca e indragostit dar uneori numai sti de cine e indragostit...nebunie....

De nevasta. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 5:12 pm

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 JUtxKYMmWiT2125.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 JeZAZNX4agxuE25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 JdPMRiraw1E4s
naddiya26
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 5:12 pm

Andreea_Miha a scris:

eu nu m-am uitat dar am citit com de la ty deci sigur nu ma uit...isi pierde farmecul serialul..cu toata nebunia asta...

Chiar si-a pierdut farmecul, pacat mare pacat.Nu inteleg se concentreaza doar pe un track si nici pe ala macar nu-l fac cum trebuie, rusine.Puteau sa creeze povestea lui Akash si Payal in paralel dar nu cum a fost cand era Arnav rapit ceva de genul cum a fost ca Anul Nou sunt multe posibilitati dar din pacate ei nu... 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 5:13 pm

Andreea_Miha a scris:25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 JUtxKYMmWiT2125.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 JeZAZNX4agxuE25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 JdPMRiraw1E4s
naddiya26

Uite asta a fost genul de episod. stupid
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 5:13 pm

I cried watching the episode today!

Who is this Khushi?
Who is this Arnav?

What is happening with the story?

toti sunt suparati cu nebunia asta 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 2743637754
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 29 Oct 2012, 5:14 pm

iulianagl a scris:

Uite asta a fost genul de episod. stupid

are si mustata ..dezamagita...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 5:15 pm

Andreea_Miha a scris:I cried watching the episode today!

Who is this Khushi?
Who is this Arnav?

What is happening with the story?

toti sunt suparati cu nebunia asta 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 2743637754

Pur si simplu chiar ca nu a avut nici un rost.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 29 Oct 2012, 5:16 pm

Andreea_Miha a scris:

are si mustata ..dezamagita...

Dezamagire totala.Sau Mami ce mult mi-a placut de ea ieri in dandya unde sunt personajele alea fermecatoare?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum