1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
+6
tiberici
narcisa
DENISA
anyta
Lucica10
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
Abia astept.Eu inca nu am vazut ep de ieri astazi nu l-a dat in reluare si nici nu stiu cand va fii sau daca a fost dis de dimineataiulianagl a scris:Deci episodul de luni va fi maha cine-i sare in ajutor Sooraj bravo lui deci e super episodul nu l-am vazut decat prima parte ca restul partilor sunt blocate din cauza drepturilor ca multe drepturi mai au si autorii astia.N-o lasa sa plece se cearta cu toata lumea si apoi o duce in camera si se cearta si ei acolo ce de ce a mintit Sooraj pe Babo.Abia astept ziua de luni.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Abia astept.Eu inca nu am vazut ep de ieri astazi nu l-a dat in reluare si nici nu stiu cand va fii sau daca a fost dis de dimineata
Aa da?E posibil sa-l fi mai de dimineata.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Vai ..vai el va mintii ca sa nu plece Sandya....
Sooraj stops Sandhya from leaving home
Sooraj realizes that Sandhya had been innocent of Ankur's deceit before marriage. The Rathi family is stunned as Sooraj stops Sandhya from leaving the house. He lies to Santosh that Sandhya had told the truth about her education to him on their wedding night. Santosh criticizes Sooraj for lying to his family to defend Sandhya. She asks Chaturi to take Sandhya's bags back to her room. Sooraj yells at Sandhya for not trusting him enough to reveal the truth. Sandhya berates Sooraj for lying on her behalf and breaking Santosh's heart. Sooraj goes to Santosh's room to apologize to her but he finds the room empty."
Sooraj realizes that Sandhya had been innocent of Ankur's deceit before marriage. The Rathi family is stunned as Sooraj stops Sandhya from leaving the house. He lies to Santosh that Sandhya had told the truth about her education to him on their wedding night. Santosh criticizes Sooraj for lying to his family to defend Sandhya. She asks Chaturi to take Sandhya's bags back to her room. Sooraj yells at Sandhya for not trusting him enough to reveal the truth. Sandhya berates Sooraj for lying on her behalf and breaking Santosh's heart. Sooraj goes to Santosh's room to apologize to her but he finds the room empty."
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 24 Noi 2012, 11:21 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Vai ..vai el va mintii ca sa nu plece Sandya....
Da am citi si eu si m-am linistit de dimi.Dar Babo o sa se poarte foarte urat cu ei amandoi.
iulianagl- moderator
Eu acum ma uit ca sunt tare curioasa.iulianagl a scris:
Da am citi si eu si m-am linistit de dimi.Dar Babo o sa se poarte foarte urat cu ei amandoi.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Eu acum ma uit ca sunt tare curioasa.
Adica unde te uiti ca eu n-am reusit sa-l gasesc ca e cu dreptul de autor si au fost sterse episoadele.
iulianagl- moderator
Draga mea ma uit de la sursa...e linkul pus la inceputul acestui topic pt ca e voie e postat pe startv.in si se vede super!!!! cupidoniulianagl a scris:
Adica unde te uiti ca eu n-am reusit sa-l gasesc ca e cu dreptul de autor si au fost sterse episoadele.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Cu placere.iulianagl a scris:
Wow, mersi eu nu stiam.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Deci la fiecare episod este doar prima parte.
iulianagl- moderator
Voi ati vazut cum spala astia tavile in care au mancat?
Admin_dea05- Admin
Unde pe star tv e integral poate pe you tube sa nu fie tot ca nici nu m-am uitat.iulianagl a scris:Deci la fiecare episod este doar prima parte.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Unde pe star tv e integral poate pe you tube sa nu fie tot ca nici nu m-am uitat.
De youtube vorbeam, poate pe star este integral dar pe youtube nu.
iulianagl- moderator
Saracul Sooraj s-a si taiat cu lama pe fata credea ca sare mama sa sa-i curate rana
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Saracul Sooraj s-a si taiat cu lama pe fata credea ca sare mama sa sa-i curate rana
Dar nu-i pasa lui Babo ca acum cica tine cu nevasta-sa.
iulianagl- moderator
Saracul e prins intre nevasta si mamaiulianagl a scris:
Dar nu-i pasa lui Babo ca acum cica tine cu nevasta-sa.
Admin_dea05- Admin
Mai astia cand vor folosii patul???
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Buna dimi.Anda ce s-a mai intamplat s-a impacat cu Babo sau nu?Eu vreau ca Babo sa afle ca Sandhya a scos-o din parnaie si ca Meena a depus plangerea adica mama ei cu sora ei.
iulianagl- moderator
Ce teatru joaca Babo...Iar Sooraj este foarte afectat ...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Ce teatru joaca Babo...Iar Sooraj este foarte afectat ...
Nu numai Sooraj este afectat ci si Sandhya se comporta foarte urat aici nu sunt de acord cu Babo.
iulianagl- moderator
Ce se întâmplă Iulia, au apărut nori în paradis? A crescut dragostea dintre Sooraj și Sandhya sau tot sub pat dorm?iulianagl a scris:
Nu numai Sooraj este afectat ci si Sandhya se comporta foarte urat aici nu sunt de acord cu Babo.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Ce se întâmplă Iulia, au apărut nori în paradis? A crescut dragostea dintre Sooraj și Sandhya sau tot sub pat dorm?
Dorm tot sub pat ca asa e normal la ei si da norii sunt foarte densi ce fel se comporta Babo cu ei ii pedepseste cu, cuvinte dulci si bunatatea intruchipata.
iulianagl- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum