1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
+6
tiberici
narcisa
DENISA
anyta
Lucica10
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
Am avut și eu o fază cu aerobicul când am râs de una care era atât de caraghioasă în mișcări că nu mă puteam concentra să fac exercițiile. Era și Petro cu mine și ne uitam una la alta și pe urmă la tipa respectivă și ne îndemnam la un râs de mă mir că nu ne-a dat nimeni afară. Doamne ce-aș mai vrea să râd cum am râs atunci. Sandhya a aflat că Sooraj a aflat de ea?iulianagl a scris:
Ce nebuna esti si tu faci ca mine mi-am amintit de mine cand am vazut-o ep Khushi la yoga cum a fost prima mea lectie de pilates. Dar cel mai tare am ras cand m-am dus la aerobica prima data am zis ca lesin de atata ras iti dai seama am plecat de acolo si nu ma puteam opri din raas nici macar pe strada.In fine, acolo interesul poarta fesul stii ce ia spus socrul lui Sandhya ca el nu-si prea da interesul de nimeni ca pentru el daca toti o duc bine de ce sa-si faca griji dar ce a vazut astazi se pare ca se intreaba daca sa o creada sau nu, ca increderea este foarte fragila.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Am avut și eu o fază cu aerobicul când am râs de una care era atât de caraghioasă în mișcări că nu mă puteam concentra să fac exercițiile. Era și Petro cu mine și ne uitam una la alta și pe urmă la tipa respectivă și ne îndemnam la un râs de mă mir că nu ne-a dat nimeni afară. Doamne ce-aș mai vrea să râd cum am râs atunci. Sandhya a aflat că Sooraj a aflat de ea?
Buna dimi. Pai cred ca tipa era noua ca asa se intampla pentru prima data deci asa am patit eu, chestia era ca nimeni nu radea in jurul meu doar eu radeam de mine insumi ca-mi imaginam ce fel arat cand fac miscarile.Da Sooraj a aflat tot din ziar ca a alergat dupa unul care citea ziarul in masina iar soferul il intrebase unde este templul nu stiu care si atunci la un semafor rosu a vazut ca citea ziarul si poza ei in ziar si a alergat cu scuterul dupa masina pana a oprit ala isd ia cerut ziarul iar reportajul era scris in engleza iar el nu stie engleza si ala care avea ziarul vorbea la telefon si n-a putut sa-i raspunda ca ce scrie in ziar despre sotia lui si sa-l fi vazut ce alerga din om in om sa-i spuna ce scrie in ziar si intr-un final a gasit pe unul si ia spus vestea buna pentru toti iar cea mai rea pentru el si familia lui.Mi-a placut scena.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Cand s-a intamplat asta , aseara?iulianagl a scris:
Buna dimi. Pai cred ca tipa era noua ca asa se intampla pentru prima data deci asa am patit eu, chestia era ca nimeni nu radea in jurul meu doar eu radeam de mine insumi ca-mi imaginam ce fel arat cand fac miscarile.Da Sooraj a aflat tot din ziar ca a alergat dupa unul care citea ziarul in masina iar soferul il intrebase unde este templul nu stiu care si atunci la un semafor rosu a vazut ca citea ziarul si poza ei in ziar si a alergat cu scuterul dupa masina pana a oprit ala isd ia cerut ziarul iar reportajul era scris in engleza iar el nu stie engleza si ala care avea ziarul vorbea la telefon si n-a putut sa-i raspunda ca ce scrie in ziar despre sotia lui si sa-l fi vazut ce alerga din om in om sa-i spuna ce scrie in ziar si intr-un final a gasit pe unul si ia spus vestea buna pentru toti iar cea mai rea pentru el si familia lui.Mi-a placut scena.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Cand s-a intamplat asta , aseara?
Da.
iulianagl- moderator
Am deschis TV-ul sa ma uit.iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Cand s-a intamplat asta , aseara?
Da.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Am deschis TV-ul sa ma uit.
Ce da in reluare acum?A fost super episodul.
iulianagl- moderator
Da, eu ma uit intotdeauna in reluate la 19 nu pot sa-l vad.iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Am deschis TV-ul sa ma uit.
Ce da in reluare acum?A fost super episodul.
.
Admin_dea05- Admin
Acum o acuza ca ea a depus plangere impotriva soacrei deoarece are studii.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Acum o acuza ca ea a depus plangere impotriva soacrei deoarece are studii.
Da ca sa vezi cat de vivcleana a fost Meena stai sa vezi cand vine si el.
iulianagl- moderator
El afla acum sau in ep trecut a fost faza cu ziarul.iulianagl a scris:
Da ca sa vezi cat de vivcleana a fost Meena stai sa vezi cand vine si el.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:El afla acum sau in ep trecut a fost faza cu ziarul.
A da in ep de alaltaieri alerga dupa ala cu masina dar nici pe ala nu l-ai vazut?Auzi dar cand vorbeste Chavi mi s-a parut si cred ca nu ma insel deloc ia vorbit cu atata ura si invidie pentru ca e invidioasa pe ea ca atrecut cu brio pe cand Chavi a cazut ca oricum nu da nici macar doi bani pe felul cum se simte Babo.
iulianagl- moderator
Am uita sa dau drumul la TV Ti-am zis eu ma uit numai in reluare.iulianagl a scris:
A da in ep de alaltaieri alerga dupa ala cu masina dar nici pe ala nu l-ai vazut?Auzi dar cand vorbeste Chavi mi s-a parut si cred ca nu ma insel deloc ia vorbit cu atata ura si invidie pentru ca e invidioasa pe ea ca atrecut cu brio pe cand Chavi a cazut ca oricum nu da nici macar doi bani pe felul cum se simte Babo.
Admin_dea05- Admin
Vezi ca ai un mp.
iulianagl- moderator
Gata o zi buna ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Pa!
Saracul acum regreta ca nu si-a completat studiile ca sa stie ce scrie acolo in engleza
Saracul acum regreta ca nu si-a completat studiile ca sa stie ce scrie acolo in engleza
Admin_dea05- Admin
am postat traducerea de la episodul de ieri din Madhu :X:X:X:X frumos episod a fost:*:*
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Admin_dea05 a scris:Pa!
Si eu am ras la faza asta.
iulianagl- moderator
Ce fain a fost episodul din seara asta, da ce cred astia de la ntv ca eu o sa am rabdare sa astept pana luni fara promo ca daca sare cineva in ajutorul Sandhyiei?
iulianagl- moderator
Asta am văzut și eu, miercuri a fost. Eu întrebam dacă Sandhya a aflat că Sooraj știe de ea.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:Asta am văzut și eu, miercuri a fost. Eu întrebam dacă Sandhya a aflat că Sooraj știe de ea.
Afla cand vine acasa si incearca sa-i spuna ca a vrut sa spuna dar n-o asculta asa ca astazi ia facut bagajul ia psu lui fratele lui Sandhya la telefon sa ia primul avion si sa vina sa si-o ia pe sora-sa ca in familia asta numai are ce cauta asa ca dupa ce-i face bagajul ii da niste bani si ii spune lui Mihit sa cheme o ricsa si sa o duca la un hotel si sa stea acolo pana cand vine frtaele ei s-o ia adica vreo 15 zile.A foat fain episodul adica mie una mi-a placut.
iulianagl- moderator
Și a plecat la hotel? Măi Iuli de ce nu spui complet? Îți place să mă ții în suspans?iulianagl a scris:
Afla cand vine acasa si incearca sa-i spuna ca a vrut sa spuna dar n-o asculta asa ca astazi ia facut bagajul ia psu lui fratele lui Sandhya la telefon sa ia primul avion si sa vina sa si-o ia pe sora-sa ca in familia asta numai are ce cauta asa ca dupa ce-i face bagajul ii da niste bani si ii spune lui Mihit sa cheme o ricsa si sa o duca la un hotel si sa stea acolo pana cand vine frtaele ei s-o ia adica vreo 15 zile.A foat fain episodul adica mie una mi-a placut.
narcisa- vip
narcisa a scris:Și a plecat la hotel? Măi Iuli de ce nu spui complet? Îți place să mă ții în suspans?
Pai nici eu nu stiu ca s-a terminat chiar am si spus ce cred astia de la ntv ca eu o sa astept pana luni sa vad daca pleaca sau nu sau daca sare cineva in ajutorul ei?Maine cand ma trezsc direct intru si caut sa vad ce se intampla.Ce si eu sunt supi.
iulianagl- moderator
Să mă ții la curent. În locul ei aș pleca, să vedem ce face când rămâne singur.iulianagl a scris:
Pai nici eu nu stiu ca s-a terminat chiar am si spus ce cred astia de la ntv ca eu o sa astept pana luni sa vad daca pleaca sau nu sau daca sare cineva in ajutorul ei?Maine cand ma trezsc direct intru si caut sa vad ce se intampla.Ce si eu sunt supi.
narcisa- vip
narcisa a scris:Să mă ții la curent. În locul ei aș pleca, să vedem ce face când rămâne singur.
Buna dimi.Aha si ei mi-as fi facut bagajul si as fi plecat mintenas.Dar vezi tu ea nu vrea sa faca asta pentru ca ea susutine ca e nevinovata dar sa vezi cand a venit presa la ei acasa si a laudat familia ca sustine nora cu studii si cand a inceput Babo sa-i ia la trei pazesti sa i le-a spus ca sa scrie in ziarul lor ca aceasta familia o da afara din casa pentru ca are studii e literata au fugit aia val vartej.Ciudata e India asta daca ai studii esti vazuta ca o paria.Probabil ca sunt mai multi fara prea multe studii si detin monopolul de aceea ii discrimineaza pe astia cu studii.Zic si eu iti dai seama ei in loc s fie mandri de asta ei o vad ca pe o plaga.
iulianagl- moderator
Deci episodul de luni va fi maha cine-i sare in ajutor Sooraj bravo lui deci e super episodul nu l-am vazut decat prima parte ca restul partilor sunt blocate din cauza drepturilor ca multe drepturi mai au si autorii astia.N-o lasa sa plece se cearta cu toata lumea si apoi o duce in camera si se cearta si ei acolo ce de ce a mintit Sooraj pe Babo.Abia astept ziua de luni.
iulianagl- moderator
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum