1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
+6
tiberici
narcisa
DENISA
anyta
Lucica10
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 1.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
deci soacra=scorpia va descoperi minciunile nurorii . şi va lua măsuri în stilul ei caracteristic ? o va trimite la mumă'sa în ogradă ?
DENISA a scris:deci soacra=scorpia va descoperi minciunile nurorii . şi va lua măsuri în stilul ei caracteristic ? o va trimite la mumă'sa în ogradă ?
Asa se pare dar numai ajunge. Ai vazut episodul de astazi ca eu nu l-am vazut ca a fost pana de curent la naiba.Vreau sa stiu daca ia aratat pe Meena si Vikram cum s-au imbatat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
am văzut dar foarte puţin , beată părea doar mincinoasa de Meena, Vikran nu părea , dar ea golise vreo 3 sticle .
Sandhya şi tăcutul ei ( Sooraj ) nu au mai intrat la film , Sandhya a întârziat ,a fost la secţia de poliţia şi a ascultat convorbirea în care a fost reclamată socrela, în prima fază nu a recunoscut vocea apoi acasă era sora (cred eu) mincinoasei şi apoi a realizat că e vocea ei , la plecarea surorii a mai întrebat-o de un spital şi i-a spus în faţă că minte .
Sandhya şi tăcutul ei ( Sooraj ) nu au mai intrat la film , Sandhya a întârziat ,a fost la secţia de poliţia şi a ascultat convorbirea în care a fost reclamată socrela, în prima fază nu a recunoscut vocea apoi acasă era sora (cred eu) mincinoasei şi apoi a realizat că e vocea ei , la plecarea surorii a mai întrebat-o de un spital şi i-a spus în faţă că minte .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 11 Feb 2013, 9:36 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:am văzut dar foarte puţin , beată părea doar mincinoasa de Meena, Vikran nu părea , dar ea golise vreo 3 sticle .
Si au dansat de a venit politia?
iulianagl- moderator
DENISA a scris:nu am văzut asta.
Inseamna ca nu a aratat-o astazi si o arata maine.Ii aresteaza politia ca acolo unde stau ei e un fel de bordel.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:wow şi nu sună poliţia la socrela ???
Nu,sun Vikram la Sooraj sa vina sa-i scoata pe cautiune.Dar pana sa ajunga ei acasa Babho afla tot.Si sa vezi cum intra Babho in jocul Meenei stii cum face e incepe sa se vaite inainte si sa planga ei uite asa face si acum dar Babho intra in jocul ei sa vada pana unde merge.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:cine e Babho ?
Soacra lor, baba cotoroanta.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:dar cum află ???
Ii spune Sandhya si aduce si dovezi.
iulianagl- moderator
îi spune de reclamaţie dar îi spune şi unde sunt acum plecaţi ??
DENISA a scris:îi spune de reclamaţie dar îi spune şi unde sunt acum plecaţi ??
Da acum Babho afla de toate ce a facut Meena cu anticonceptionalele cu focul cu absolut tot o sa vezi asta este unul din lucrurile care mi-au placut la serial ca nu a lasat sa se piarda nimic deci nu au scapat nimic din cele intamplate.
iulianagl- moderator
buna fetele imi place mult filmu si urmaresc cu interes discutiile voastre va doresc o zi placuta
dica- membru activ
Data de inscriere : 08/01/2013
Varsta : 60
Localizare : italia
Iuliana ai vazut ep de azi?
Meena e cu adevarat insarcinata s-au e iar un truc da-l ei sa nu o dea afara din casa?
Meena e cu adevarat insarcinata s-au e iar un truc da-l ei sa nu o dea afara din casa?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Iuliana ai vazut ep de azi?
Este.Sa vezi ca o sa fure bani de la Sooraj si se duce la o clinica unde spune ca cu niste medicamente faci baiat si proasta cheltuie o gramada de bani pe asta si sa vezi ca la un moment dat ii gaseste Babasaa fructele alea uscate care spune ea ca este medicamentul si i le mananca.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Este.Sa vezi ca o sa fure bani de la Sooraj si se duce la o clinica unde spune ca cu niste medicamente faci baiat si proasta cheltuie o gramada de bani pe asta si sa vezi ca la un moment dat ii gaseste Babasaa fructele alea uscate care spune ea ca este medicamentul si i le mananca.
Daca nu se afla adevarul despre ce a facut...ea nu avea de gand sa le spuna ca e insarcinata ar fi vrut sa intrerupa sarcina...
lica54- vip
lica54 a scris:
Daca nu se afla adevarul despre ce a facut...ea nu avea de gand sa le spuna ca e insarcinata ar fi vrut sa intrerupa sarcina...
Da ai vazut cat de scroafa este, ei chiar nu-i pasa de nimic deci n-are pic de bun simt.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da ai vazut cat de scroafa este, ei chiar nu-i pasa de nimic deci n-are pic de bun simt.
Totusi iar trebui aplicat un tratament mai dur lu Meena sa se faca fata de casa dar cred ca nimic nu are leac asupra ei...Acum sta si pandeste de dupa usa....Sa vada ce face Babo si cu Sandhya...
lica54- vip
lica54 a scris:
Totusi iar trebui aplicat un tratament mai dur lu Meena sa se faca fata de casa dar cred ca nimic nu are leac asupra ei...Acum sta si pandeste de dupa usa....Sa vada ce face Babo si cu Sandhya...
Eu eram de acord sa o dea pe usa afara sa vedem daca se omoara asa cum a spus.Meena n-o sa se schimbe niciodata avea dreptate Vikram dar el tot se lasa pacalit de ea.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu eram de acord sa o dea pe usa afara sa vedem daca se omoara asa cum a spus.Meena n-o sa se schimbe niciodata avea dreptate Vikram dar el tot se lasa pacalit de ea.
O fi iubind-o prostu de ii cade mereu in plasa
Imi face impresia ca Sandhya a inceput sa ii intre in gratie lu Babo...
Dupa descoperirile facute...
lica54- vip
lica54 a scris:
O fi iubind-o prostu de ii cade mereu in plasa
Imi face impresia ca Sandhya a inceput sa ii intre in gratie lu Babo...
Dupa descoperirile facute...
Da nu o sa mai fie asa aspra cu ea ca acum a vazut ce suflet bun are Sandhya.Sa vezi ca maine vine Sooraj jos si-si etaleaza mustata.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da nu o sa mai fie asa aspra cu ea ca acum a vazut ce suflet bun are Sandhya.Sa vezi ca maine vine Sooraj jos si-si etaleaza mustata.
Da am vazut astazi ca facea proba sa vada cum ii sta cu mustata
lica54- vip
lica54 a scris:
Da am vazut astazi ca facea proba sa vada cum ii sta cu mustata
Sa vezi ca de maine seara o sa doarma in pat amadoi ca ia Vikram una din saltele.
iulianagl- moderator
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 2.Destine Implinite - Diya Aur Baati Hum
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 15.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum