50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
ninnet
Admin_dea05
lica54
dubaisport
gabriela
gix
michiper68
DENISA
12 participanți
Pagina 19 din 41
Pagina 19 din 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Re: 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Poate reusiti voi sa-l deschideti . La mine da eroare .
http://www.gecce.com/yazarlar/magazin-dedikodu/cansu-engin-beren-engin-uyumunu-yakalar-mi
http://www.gecce.com/yazarlar/magazin-dedikodu/cansu-engin-beren-engin-uyumunu-yakalar-mi
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
VIC , parcă nu s-ar potrivi cu Cansu .
Nu stiu ce sa spun . Nici nu-mi displace . Si cu cine ar putea sa joace ? Cu Beren a jucat . Tuba joaca . Sultana in niciun caz ...DENISA a scris:VIC , parcă nu s-ar potrivi cu Cansu .
victorelalove- moderator
dar ce s-au terminat turcoaicele frumoase de la ei??
DENISA a scris:dar ce s-au terminat turcoaicele frumoase de la ei??
Aaaaaaaa , tu vrei o tanara sperantza !!!!
victorelalove- moderator
o tânără, frumoasă, focoasă, talentată, devreme acasă şi mare băutoare de ceai .
DENISA a scris:o tânără, frumoasă, focoasă, talentată, devreme acasă şi mare băutoare de ceai .
Sa inteleg ca te duci la casting ?
victorelalove- moderator
un singur defect am , nu beau ceai .
DENISA a scris:un singur defect am , nu beau ceai .
Eeeeeeeeee , bea el si pentru tine . Si apoi tu ai modestia .
victorelalove- moderator
Isi cumpara verighete !!! Isi cumpara verighete!!! Isi cumpara verighete!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Isi cumpara verighete !!! Isi cumpara verighete!!! Isi cumpara verighete!!!
daaaaaaaaaa si ce frumos i-a zis lui Gulli :" ti-am luat si tie "..... de avramas saraca fata cu gura cascata.
verigheta pe degetul lui Kerim se vedea de la usha ...doar orb sa fi sa nu o observi ,dar vulturul de Mukko imediat a zarit-o
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
luni 26.11-ep.26 -locul 29
marti 27.11-ep 27-locul 36
miercuri 28.11-ep 28-locul 26
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Buna seara !!!!
Asa este , Dubai . Se vedea verigheta din avion . Bine-i vine lui Kerim cu haina aia noua .
Asa este , Dubai . Se vedea verigheta din avion . Bine-i vine lui Kerim cu haina aia noua .
victorelalove- moderator
Marti a avut lumea treaba .michiper68 a scris:luni 26.11-ep.26 -locul 29
I also accept the fact that Ece and Melek were successful with FGSN in the second season. And they succeeded this with using side topics and scenario, with the success of supporting actors, with a Fatmagul character regarded as disrespectful and insensitive by most of the viewers, and by keeping out the most important material of the series: Fatmagul and Kerim scenes that the viewers longed for.
Yes, Ece and Melek should have been braver and should not have given up the things that they strongly believed. Either they gave up or they weren’t brave at all to start with. Maybe they gave up, maybe they were dispirited or they were angry with the viewers; or let’s say they had a pressure on them, or something else… But, as you could see in Kuzey Guney, although actors, scenarists, and producers complete each other as a whole and they are on one side of the balance scale, the viewers are on the other side. When their viewers decreased, their side of the balance scale went down.
Therefore, I always say, they will try to understand us and we will do the same for them. But if they insist on the idea of “they are just viewers who don’t have anything else to do” then they should watch the balance scale.
Let’s finish with Rumi’s quote:
Don’t be full of yourself on the servant level
There are so many servants buried under the ground.”
Bottom line: Let’s look at each other on the eye level. Let the taller one bend. Eye contact is the most important connection. There is path from eye to heart. Whatever comes out of our mouth is real us.
victorelalove- moderator
Berengin are the perfect couples for the long time to come
===========================================
A short brief of this interview:
Today Guest Almula talked about Beren saat how this actress is beautiful and has a high acting energy , capabilities,spirit and form with Engin Akyurek a couple that will never be forgotten due to the high chemistry between them. And the guest see that Negat "Beren's new partner at the "Intikam" new serie will not form with beren that successful partners as Berengin. And finally she adds that Engin has an amazing appearance and presence on screen, with the high spirit that attracts all the audience.
by Engin Akyurek World
http://tvarsivi.com/player.php?y=36&z=2012-11-30+09%3A32%3A00&res=2012-11-30+09%3A32%3A00
===========================================
A short brief of this interview:
Today Guest Almula talked about Beren saat how this actress is beautiful and has a high acting energy , capabilities,spirit and form with Engin Akyurek a couple that will never be forgotten due to the high chemistry between them. And the guest see that Negat "Beren's new partner at the "Intikam" new serie will not form with beren that successful partners as Berengin. And finally she adds that Engin has an amazing appearance and presence on screen, with the high spirit that attracts all the audience.
by Engin Akyurek World
http://tvarsivi.com/player.php?y=36&z=2012-11-30+09%3A32%3A00&res=2012-11-30+09%3A32%3A00
victorelalove- moderator
La multi ani romani, la multi ani Romania!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
December 1st, is the national holiday of Romania. It commemorates the assembly of the delegates of ethnic Romanians held in Alba Iulia, which declared the Union of Transylvania with Romania.
Din punct de vedere istoric, 1 Decembrie reprezintă data la care, în 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia a adoptat o Rezoluţiune care consfinţeste unirea tuturor românilor din Transilvania, întreg Banatul (intre raurile Mures, Tisa si Dunare) si Ţara Ungurească cu România. Momentul Alba Iulia vine să completeze şi să încununeze eforturile românilor de a făuri Statul Naţional Unitar Român modern.
Începând cu 1990, 1 Decembrie reprezintă ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI.
Ziua Naţională a României este prilej de mare bucurie pentru toţi românii. Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepţie şi să fiţi mândru că sunteţi roman.
BUNA DIMINEATA !
LA MULTI ANI ROMANI ,ORIUNDE V-ATI AFLA !!!
LA MULTI ANI ROMANI ,ORIUNDE V-ATI AFLA !!!
dubaisport- vip
Neaţa !!!
victorelalove a scris:EPISODUL 22.
"Eu am sa port verigheta. Sunt sotul tau !"
Greu ...foarte greu i-a fost lui Fatmagul sa se "detaseze" de trecut ...probabil ca pana la intalnirea cu Mustafa tot spera intr-un miracol ( dar sa se intoarca in timp nu se mai poate ) . Cred ca pana sa se intalneasca fata in fata cu barbatul care ar fi trebuit sa-i fie sot , a crezut ca inca il iubeste ( chiar daca i-a ranit sentimentele) , dar nu a fost deloc asa . Cred ca si ea a ramas uimita de cat de "usor" a putut sa spuna ca s-a casatorit cu Kerim pentru ca acesta nu a fugit , ci a stat si si-a asumat raspunderea ( trebuie admirat Kerim ...cu tot ceea ce i-a facut Fatmagul , cum a tipat la el si cat de rautacioasa a fost ) el tot a ramas alaturi de ea .
Fatmagul a fost asa de puternica ...in confruntarea cu TRECUTUL !!!!!
Cat de fericit este Kerim pentru ca Fatmagul a aruncat esarfa ... Simte ca pluteste si nici Fatmagul "tepoasa" cum este , nu ii poate taia aripile .
Gata ...acum are pentru ce sa lupte . Speranta ...mica speranta i-a fost data .
Meryem abla pleaca la firma Yasaranilor .
Kerim spune ca pleaca sa lucreze si o intreaba pe Fatmagul daca are nevoie de ceva ( ce ar fi sa cumpere un mop !!!!!!! Saraca fata sta in ghenunchi si spala pe jos . O sa o doara spatele de la atata efort . ) Face mititica curat in toata casa , Mukk sta si da ordine .
Kerim zburda ca un adolescent indragostit !!!!!!!! Si Fatmagul se uita asa de urat la el .
Mukk isi baga ca de fiecare data nasul "micutul nas" unde nu-i fierbe oala ...intra in camera lui Kerim si-i arata lui Fatmagul ca inca pastreaza "talismanul" ( florile crosetate) la el . ( asta este valabil in orice serial turcesc , sa aibe ceva de la femeia iubita la care sa se uite mereu ... place !!!!! ) Fatmagul nu este deloc incantata ... si arunca cu florile pe jos ( Ce vina au florile?)
Mustafa prinde din ce in ce mai multa putere ... si mai multi bani ( ca sa nu mai vorbim de tupeu ... tupeul vine in cantitate mare). Pleaca de la firma Yasaranilor si se intalneste la iesire cu Meryem abla . Au o discutie in care ii spune ca el crede ca Fatmagul inca il iubeste .
Kerim munceste cu drag si spor , angajatorul este multumit de munca pe care o face . Pleaca spre casa dar se opreste la o bijuterie ...unde se uita la VERIGHETE !!!!!!!!!!
Si se hotaraste sa-si cumpere ...prima data vrea sa-si ia pentru el , apoi se gandeste sa-i ia si lui Fatmagul ( chiar daca eu cred ca are retineri ... gandindu-se ca tot ce este posibil sa-i dea cu ea in cap . ) Are gusturi bune baiatul nostru ... verighetele sunt simple , dar de efect .
Nu plecase cu gandul sa-si cumpere nicio verigheta ... dar s-a oprit in fata vitrinei si s-a gandit ca este casatorit , vrea ca lumea sa stie lucrul acesta ...si ca Fatmagul sa vada ca el se considera sotul ei ( oricat de mult ar tipa la el .)
Ajunge Kerim acasa , Mukk ii spune ca sora Meryem a fost la Yasarani ...si Mukk observa ca Kerim poarta verigheta ( ochi de vultur ) . Imi place reactia lui , nu se rusineaza si nu incearca sa-si ascunda mana . Apoi ii ofera si lui Fatmagul verigheta ei ( frumos gestul , de fata cu toata lumea . Nici nu s-ar fi putut altfel ). Spune ca nu au avut timp atunci sa-si ia verighete , pentru s-au casatorit in graba , asa ca a luat acum .
Fatmagul se enerveaza ...spune ca nu poarta nicio verigheta . Nu stiu de unde atat ostilitate . Probabil ca simte ca Kerim incearca cu tot dinadinsul sa o faca sa se apropie de el ( Mi se pare si corect . O iubeste ...de ce sa nu incerce sa o cucereasca?)
Fatmagul se angajeaza la restaurant si este foarte fericita . Cand ajung acasa se intalnesc in curte cu Kerim ( care foarte mandru ii arata ca el poarta verigheta ) . "A cumpart-o ca sa o port ...sa stie toata lumea ca sunt casatorit . Si sa stii si tu ca sunt mandru ca sunt sotul tau " ( asta imi imaginez eu ca-si spune in mintea lui .) Cata rabdare are baiatul asta !!!!!!!
Fatmagul se enerveaza ( nimic nou sub soare !) .
Yasaranii din nou la masa , mancaruri peste mancaruri ... Mustafa a devenit un pericol pentru ei .
Kerim incearca sa aibe o discutie cu Fatmagul ... dar intampina aceiasi raceala . Vrea sa o ajute la treaba (sa-i ia cosul cu rufe ) dar nici nu vrea sa-l auda . Pentru ea a ramas cel mai mare dusman .
Fatmagul este la baie si observa ca Kerim si-a uitat verigheta pe dulapior ... se uita la ea si observa ca in interior este gravat numele ei ( IUBIREA ...Ce face iubirea din om !!!!!!)
Meltem se indeparteaza de Selim ... are suspiciunile ei .
Fatmagul incepe astazi sa lucreze la restaurant si ...SURPRIZA ! In drum spre lucru si pune verigheta pe deget ...
hello to toata lumea. m-am saturat de treaba.
michiper68- vip
http://gecce.com/magazin/haber/cevdet-bey-ve-ogullari
Cansu Dere DENIED that she will in Cevdet Bey and His Sons ..( She also twitted and denied too)
Cansu Dere DENIED that she will in Cevdet Bey and His Sons ..( She also twitted and denied too)
michiper68- vip
michiper68 a scris:http://gecce.com/magazin/haber/cevdet-bey-ve-ogullari
am fost in AFI de pe la pranz pana acum ,am intrat la ed Carturesti ,aveau o carte de-a lui Pamuk "zapada ' parea interesanta ,dar n-o luai ,dar am sa mai fac un drum pe joi-vineri
dubaisport- vip
asta inseamna ca nici Engin nu va juca in Cevdet si fiii? parca ece ai anuntasera pe amandoi in acelasi dizi ,poate cel de-al doilea care e inca secret ?!!!michiper68 a scris:http://gecce.com/magazin/haber/cevdet-bey-ve-ogullari
dubaisport- vip
engin joaca. iar nu are partenera. ne mai lasa 3 zile sa ne anunte ca nu joaca si cansu. apoi iar vor cauta partenera.pana in septembrie cred ca il vor cupla cu toate actritele.
michiper68- vip
michiper68 a scris:engin joaca. iar nu are partenera. ne mai lasa 3 zile sa ne anunte ca nu joaca si cansu. apoi iar vor cauta partenera.pana in septembrie cred ca il vor cupla cu toate actritele.
offffffffffffff iar incertitudine ....
dubaisport- vip
Pagina 19 din 41 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41
Subiecte similare
» 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii