Serialesitelenovelet
 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+8
ninnet
Admin_dea05
lica54
dubaisport
gabriela
gix
michiper68
DENISA
12 participanți

Pagina 34 din 41 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Urmatorul

In jos

50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Empty Re: 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Joi 20 Dec 2012, 5:31 pm

salutare tuturor !!!!

ce frumos a fost episodul de azi  50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 918686  50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 918686  50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 918686

ptr Kerim a fost cea mai frumoasa zi,nici nu mai simtea durerea din brat facuta de impuscatura ,radia de fericire ca in sfarsit Gulli i-a luat mana ,in traducerea turceasca Gulli l-a acceptat si i-a acordat credit !!!!!
Mustafa se credea stapan pe situatie ,era de ajuns ,in capul lui , sa-i fure lui Gulli un sarut ca aceasta se reintorcea la el ,acceptandu-l cu toate relele facute pana atunci ..dar s-a inselat amarnic ,Gulli nu numai ca i-a respins mana dar i-a provocat si scarba ,asta a fost durerea cea mare ptr ornitoring ,nu se astepta ca fosta logodnica sa se fi schimbat atat de mult intr-un timp atat de scurt.

Mukko ,merita trasa de par si tarata prin tot hotelul ,pana la mare si inapoi ptr tot ce-i propunea lui Gulli,se vede treaba ca telefonul Yasarancei batrane a pus-o pe ganduri.

kanalistii nostrii iar taiara inceputul episodului....offfffffff Crying or Very sad Crying or Very sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Empty Re: 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 20 Dec 2012, 9:24 pm

Bună seara !!

Crăciunul este o sărbătoare a luminii, un exerciţiu al bucuriei, pentru că totul e curat în jur. Sărbătorile de iarnă aduc în sufletul fiecărui creştin nu doar un strop de bucurie, de speranţă, ci ele inundă sufletele de fericire.

50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Santa-Claus
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 9:26 pm

dubaisport a scris:
au fost sponsorizati de coca-cola cateva episoade ....dar arata ciudat faza de la restaurantul unde lucra Gulli,cand mancau toti pestii lui Emre si beau suc negru Smile Smile

a zis emre, citez...peshtele merge cu coca-cola.... am auzit eu. bine ca nu l-au fiert in cola cola pana avea reflux gastric saracul peste. cu rakiu nu mergea , numai cu cola.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 9:29 pm

denisa mersi de gandurile bune. la mine e aglomeratie , chiar si pt o banala paine, nervi, case defecte, pos-uri defecte, si lumeeee puhoi. maine ma duc la profi si-mi iau paine din aia necoapta, chifle poloneze, trebuie doar bagate 8 minute la cuptor, imi iau o tona, ca ma lasa nervii sa mai stau la cozi. alea rezista doua saptamani. nu stiu daca era coada ca vine sfarsitul lumii, ca vine sfarsitul saptamanii, ca vine craciunul sau ca era ger afara si lumea statea in magazin...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 9:30 pm

victorelalove a scris:

Ce fatza de copilash nevinovat are .

a fost intr-o emisiune. cu tanti actrita cu care joaca in piesa de teatru. l-am gasit pe twitter si am facut o captura.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 20 Dec 2012, 9:54 pm

Michi şi eu astăzi am fost niţel la shoppingăreală şi m-am îngrozit la ce puhoi de lume era .

50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Santa-Claus 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Arbre

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 20 Dec 2012, 9:56 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 9:55 pm

Buna seara !!!

Nota 10 pentru episodul de astazi .
Mustafa se credea cel mai cel ...
Kerim si impuscat si spuse ca este bine ... a fost ceva si mai important ca impuscatura astazi ... Gullia are incredere in el . Daca murea ...murea fericit .

Mukka este o cretina . Nici nu este de mirare ca mereu au stat copiii in impas si cu ganduri negre ...la cate cretinitati le-a turnat si la unul si la altul . Cum poate minti in halul ala ?  50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 9:57 pm

DENISA a scris:Michi şi eu astăzi am fost niţel la shoppingăreală şi m-am îngrozit la ce puhoi de lume era .

50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 Santa-Claus

se cumpara orice, peste tot e haos, sa vezi la metrou ce buluceala, toata lumea cu sacoshe, cutii...acuma e cool sa pui ca ambalaj cate o cutie cat cutia de ambalat frigidere. nu mai gasesti un cozonac normal , decat greu. de obicei e cozonacul, sticla de shampanie si cutia imensa. si toata lumea cara cutii.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 9:58 pm

victorelalove a scris:Buna seara !!!

Nota 10 pentru episodul de astazi .
Mustafa se credea cel mai cel ...
Kerim si impuscat si spuse ca este bine ... a fost ceva si mai important ca impuscatura astazi ... Gullia are incredere in el . Daca murea ...murea fericit .

Mukka este o cretina . Nici nu este de mirare ca mereu au stat copiii in impas si cu ganduri negre ...la cate cretinitati le-a turnat si la unul si la altul . Cum poate minti in halul ala ?  50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 2743637754

nu l-am vazut inca. dar isi va primi pedeapsa, imi aduc aminte cum fugea ea in ultimul ep , se facuse mica de tot sa scape de furia poporului.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 10:01 pm

michiper68 a scris:

se cumpara orice, peste tot e haos, sa vezi la metrou ce buluceala, toata lumea cu sacoshe, cutii...acuma e cool sa pui ca ambalaj cate o cutie cat cutia de ambalat frigidere. nu mai gasesti un cozonac normal , decat greu. de obicei e cozonacul, sticla de shampanie si cutia imensa. si toata lumea cara cutii.

Asa este . In Auchan era omor la paturi si la perne pentru scaune .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 10:02 pm

michiper68 a scris:

nu l-am vazut inca. dar isi va primi pedeapsa, imi aduc aminte cum fugea ea in ultimul ep , se facuse mica de tot sa scape de furia poporului.

Eu de cate ori ma supar pe Mukka si comportamentul ei de vipera geloasa ma gandesc la privirea lui Kerim din ultimul episod asresata ei ...Vaiiiiiiiiiiiiiii , privirea aia face mai mulkt ca 1000 de cuvibte de ocara . Razbunata !!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 10:03 pm

victorelalove a scris:

Asa este . In Auchan era omor la paturi si la perne pentru scaune .

Smile Smile Smile erau cu specific de craciun? nu pot sa cred ...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 10:04 pm

victorelalove a scris:

Eu de cate ori ma supar pe Mukka si comportamentul ei de vipera geloasa ma gandesc la privirea lui Kerim din ultimul episod asresata ei ...Vaiiiiiiiiiiiiiii , privirea aia face mai mulkt ca 1000 de cuvibte de ocara . Razbunata !!!!

daaa. si la cum a spalat salih trotuarul cu ea. ii gaurise bluza de pe ea. bine i-a facut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 10:07 pm

michiper68 a scris:

Smile Smile Smile erau cu specific de craciun? nu pot sa cred ...

Pai cine a vazut specificul prea bine ?! Smile Ca erau toti buluc . Ce-i drept era ieftina patura 14 lei . Dau si ei un cadou calduros . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 10:08 pm

michiper68 a scris:

daaa. si la cum a spalat salih trotuarul cu ea. ii gaurise bluza de pe ea. bine i-a facut.
Da .
Lasa ca a fost Kerim cu Mukka langa el mai rau ca in inchisoare . Si-a ispasit pedeapsa . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 10:09 pm

abia astept sa vad ep de azi. nu ma culc pana nu il gasesc.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 10:13 pm

michiper68 a scris:abia astept sa vad ep de azi. nu ma culc pana nu il gasesc.

Sa vezi cate le-a spus Mukka Gulliei si lui Kerim ... sad sad sad
Fetei ii spunea ca el a facut denuntul ca sa fie linistit ...si imediat dupa ce va scapa de pedeapsa va pleca ...si o va lasa pe ea sa se lupte cu Yasaranii .
Lui Kerim ii spunea ca este suparata rau Gullia pe el . Numai asa a tinut-o tot episdul . Ce cretina !!!
Ma mir ca au ramas totusi copiii uniti pana la final ... cu Mukka langa ei .

Si Rahmi ... vai , Rahmi . De doua ori l-a batut pe Kerim pe rana . Smile Smile Smile Ce rost mai are sa aiba dusmani cu asa cumnati ? Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 10:15 pm

victorelalove a scris:

Sa vezi cate le-a spus Mukka Gulliei si lui Kerim ... sad sad sad
Fetei ii spunea ca el a facut denuntul ca sa fie linistit ...si imediat dupa ce va scapa de pedeapsa va pleca ...si o va lasa pe ea sa se lupte cu Yasaranii .
Lui Kerim ii spunea ca este suparata rau Gullia pe el . Numai asa a tinut-o tot episdul . Ce cretina !!!
Ma mir ca au ramas totusi copiii uniti pana la final ... cu Mukka langa ei .

Si Rahmi ... vai , Rahmi . De doua ori l-a batut pe Kerim pe rana . Smile Smile Smile Ce rost mai are sa aiba dusmani cu asa cumnati ? Smile Smile Smile

si nu i-a mai pus abla niste unguente ? nu i-a facut repede vaselina miraculoasa?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 10:20 pm

michiper68 a scris:

si nu i-a mai pus abla niste unguente ? nu i-a facut repede vaselina miraculoasa?

I-a pus ...
El insa murea de drag ca are Gullia incredere in el . Plutea .
Si are bretonul scurt . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 10:21 pm

victorelalove a scris:

I-a pus ...
El insa murea de drag ca are Gullia incredere in el . Plutea .
Si are bretonul scurt . Smile

are el alte alea lungi. bretonul ...sa fie oricum.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 20 Dec 2012, 10:23 pm

vic ma duc sa-mi pregatesc ptr ce gatesc maine. sunt libera pana pe 7 ianuarie, dar in afara de cumparaturi nu am facut nimic.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 20 Dec 2012, 10:24 pm

michiper68 a scris:

are el alte alea lungi. bretonul ...sa fie oricum.

Smile Smile Smile

Adevar graishi !!!

Spor la pregateala , Michi !!! kiss
Vaiiiiiiiiii , nu pot sa cred .  50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 34 333302_10152336681580043_1861811787_o Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 21 Dec 2012, 4:46 pm

azi am vazut ep ca am stat acasa. curajosi ca au dat despre avort, nu prea vad in serialele lor asha ceva. ep de luni va fi frumos cu petrecerea data de kristinik.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Dec 2012, 4:55 pm

michiper68 a scris:azi am vazut ep ca am stat acasa. curajosi ca au dat despre avort, nu prea vad in serialele lor asha ceva. ep de luni va fi frumos cu petrecerea data de kristinik.

buna Michi !!!

daa ,ai dreptate ref la avort ,dar acum pune-te in locul lui Mustafa,cum sa creada ca ala era copilul lui cand tocmai ce fusese adusa asu de la pesti ... Smile Smile ,data viit cand va ramane gravida ,accepta copilul ,de voie-de -nevoie !!!

Mukko iar nu se putu abtine sa nu desconspire ideea cu inelul ,se grabi sa o informeze pe yasaranca sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 21 Dec 2012, 5:24 pm

dubaisport a scris:

buna Michi !!!

daa ,ai dreptate ref la avort ,dar acum pune-te in locul lui Mustafa,cum sa creada ca ala era copilul lui cand tocmai ce fusese adusa asu de la pesti ... Smile Smile ,data viit cand va ramane gravida ,accepta copilul ,de voie-de -nevoie !!!

Mukko iar nu se putu abtine sa nu desconspire ideea cu inelul ,se grabi sa o informeze pe yasaranca sad

data viitoare asu va fi foarte hotarata sa -l tina.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 34 din 41 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum