50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
ninnet
Admin_dea05
lica54
dubaisport
gabriela
gix
michiper68
DENISA
12 participanți
Pagina 34 din 41
Pagina 34 din 41 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Re: 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
salutare tuturor !!!!
ce frumos a fost episodul de azi
ptr Kerim a fost cea mai frumoasa zi,nici nu mai simtea durerea din brat facuta de impuscatura ,radia de fericire ca in sfarsit Gulli i-a luat mana ,in traducerea turceasca Gulli l-a acceptat si i-a acordat credit !!!!!
Mustafa se credea stapan pe situatie ,era de ajuns ,in capul lui , sa-i fure lui Gulli un sarut ca aceasta se reintorcea la el ,acceptandu-l cu toate relele facute pana atunci ..dar s-a inselat amarnic ,Gulli nu numai ca i-a respins mana dar i-a provocat si scarba ,asta a fost durerea cea mare ptr ornitoring ,nu se astepta ca fosta logodnica sa se fi schimbat atat de mult intr-un timp atat de scurt.
Mukko ,merita trasa de par si tarata prin tot hotelul ,pana la mare si inapoi ptr tot ce-i propunea lui Gulli,se vede treaba ca telefonul Yasarancei batrane a pus-o pe ganduri.
kanalistii nostrii iar taiara inceputul episodului....offfffffff
ce frumos a fost episodul de azi
ptr Kerim a fost cea mai frumoasa zi,nici nu mai simtea durerea din brat facuta de impuscatura ,radia de fericire ca in sfarsit Gulli i-a luat mana ,in traducerea turceasca Gulli l-a acceptat si i-a acordat credit !!!!!
Mustafa se credea stapan pe situatie ,era de ajuns ,in capul lui , sa-i fure lui Gulli un sarut ca aceasta se reintorcea la el ,acceptandu-l cu toate relele facute pana atunci ..dar s-a inselat amarnic ,Gulli nu numai ca i-a respins mana dar i-a provocat si scarba ,asta a fost durerea cea mare ptr ornitoring ,nu se astepta ca fosta logodnica sa se fi schimbat atat de mult intr-un timp atat de scurt.
Mukko ,merita trasa de par si tarata prin tot hotelul ,pana la mare si inapoi ptr tot ce-i propunea lui Gulli,se vede treaba ca telefonul Yasarancei batrane a pus-o pe ganduri.
kanalistii nostrii iar taiara inceputul episodului....offfffffff
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Bună seara !!
Crăciunul este o sărbătoare a luminii, un exerciţiu al bucuriei, pentru că totul e curat în jur. Sărbătorile de iarnă aduc în sufletul fiecărui creştin nu doar un strop de bucurie, de speranţă, ci ele inundă sufletele de fericire.
Crăciunul este o sărbătoare a luminii, un exerciţiu al bucuriei, pentru că totul e curat în jur. Sărbătorile de iarnă aduc în sufletul fiecărui creştin nu doar un strop de bucurie, de speranţă, ci ele inundă sufletele de fericire.
dubaisport a scris:
au fost sponsorizati de coca-cola cateva episoade ....dar arata ciudat faza de la restaurantul unde lucra Gulli,cand mancau toti pestii lui Emre si beau suc negru
a zis emre, citez...peshtele merge cu coca-cola.... am auzit eu. bine ca nu l-au fiert in cola cola pana avea reflux gastric saracul peste. cu rakiu nu mergea , numai cu cola.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
denisa mersi de gandurile bune. la mine e aglomeratie , chiar si pt o banala paine, nervi, case defecte, pos-uri defecte, si lumeeee puhoi. maine ma duc la profi si-mi iau paine din aia necoapta, chifle poloneze, trebuie doar bagate 8 minute la cuptor, imi iau o tona, ca ma lasa nervii sa mai stau la cozi. alea rezista doua saptamani. nu stiu daca era coada ca vine sfarsitul lumii, ca vine sfarsitul saptamanii, ca vine craciunul sau ca era ger afara si lumea statea in magazin...
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Ce fatza de copilash nevinovat are .
a fost intr-o emisiune. cu tanti actrita cu care joaca in piesa de teatru. l-am gasit pe twitter si am facut o captura.
michiper68- vip
Michi şi eu astăzi am fost niţel la shoppingăreală şi m-am îngrozit la ce puhoi de lume era .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 20 Dec 2012, 9:56 pm, editata de 1 ori
Buna seara !!!
Nota 10 pentru episodul de astazi .
Mustafa se credea cel mai cel ...
Kerim si impuscat si spuse ca este bine ... a fost ceva si mai important ca impuscatura astazi ... Gullia are incredere in el . Daca murea ...murea fericit .
Mukka este o cretina . Nici nu este de mirare ca mereu au stat copiii in impas si cu ganduri negre ...la cate cretinitati le-a turnat si la unul si la altul . Cum poate minti in halul ala ?
Kerim si impuscat si spuse ca este bine ... a fost ceva si mai important ca impuscatura astazi ... Gullia are incredere in el . Daca murea ...murea fericit .
Mukka este o cretina . Nici nu este de mirare ca mereu au stat copiii in impas si cu ganduri negre ...la cate cretinitati le-a turnat si la unul si la altul . Cum poate minti in halul ala ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
DENISA a scris:Michi şi eu astăzi am fost niţel la shoppingăreală şi m-am îngrozit la ce puhoi de lume era .
se cumpara orice, peste tot e haos, sa vezi la metrou ce buluceala, toata lumea cu sacoshe, cutii...acuma e cool sa pui ca ambalaj cate o cutie cat cutia de ambalat frigidere. nu mai gasesti un cozonac normal , decat greu. de obicei e cozonacul, sticla de shampanie si cutia imensa. si toata lumea cara cutii.
michiper68- vip
victorelalove a scris:Buna seara !!!
nu l-am vazut inca. dar isi va primi pedeapsa, imi aduc aminte cum fugea ea in ultimul ep , se facuse mica de tot sa scape de furia poporului.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
se cumpara orice, peste tot e haos, sa vezi la metrou ce buluceala, toata lumea cu sacoshe, cutii...acuma e cool sa pui ca ambalaj cate o cutie cat cutia de ambalat frigidere. nu mai gasesti un cozonac normal , decat greu. de obicei e cozonacul, sticla de shampanie si cutia imensa. si toata lumea cara cutii.
Asa este . In Auchan era omor la paturi si la perne pentru scaune .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
nu l-am vazut inca. dar isi va primi pedeapsa, imi aduc aminte cum fugea ea in ultimul ep , se facuse mica de tot sa scape de furia poporului.
Eu de cate ori ma supar pe Mukka si comportamentul ei de vipera geloasa ma gandesc la privirea lui Kerim din ultimul episod asresata ei ...Vaiiiiiiiiiiiiiii , privirea aia face mai mulkt ca 1000 de cuvibte de ocara . Razbunata !!!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Asa este . In Auchan era omor la paturi si la perne pentru scaune .
erau cu specific de craciun? nu pot sa cred ...
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Eu de cate ori ma supar pe Mukka si comportamentul ei de vipera geloasa ma gandesc la privirea lui Kerim din ultimul episod asresata ei ...Vaiiiiiiiiiiiiiii , privirea aia face mai mulkt ca 1000 de cuvibte de ocara . Razbunata !!!!
daaa. si la cum a spalat salih trotuarul cu ea. ii gaurise bluza de pe ea. bine i-a facut.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
erau cu specific de craciun? nu pot sa cred ...
Pai cine a vazut specificul prea bine ?! Ca erau toti buluc . Ce-i drept era ieftina patura 14 lei . Dau si ei un cadou calduros .
victorelalove- moderator
Da .michiper68 a scris:
daaa. si la cum a spalat salih trotuarul cu ea. ii gaurise bluza de pe ea. bine i-a facut.
Lasa ca a fost Kerim cu Mukka langa el mai rau ca in inchisoare . Si-a ispasit pedeapsa .
victorelalove- moderator
abia astept sa vad ep de azi. nu ma culc pana nu il gasesc.
michiper68- vip
michiper68 a scris:abia astept sa vad ep de azi. nu ma culc pana nu il gasesc.
Sa vezi cate le-a spus Mukka Gulliei si lui Kerim ...
Fetei ii spunea ca el a facut denuntul ca sa fie linistit ...si imediat dupa ce va scapa de pedeapsa va pleca ...si o va lasa pe ea sa se lupte cu Yasaranii .
Lui Kerim ii spunea ca este suparata rau Gullia pe el . Numai asa a tinut-o tot episdul . Ce cretina !!!
Ma mir ca au ramas totusi copiii uniti pana la final ... cu Mukka langa ei .
Si Rahmi ... vai , Rahmi . De doua ori l-a batut pe Kerim pe rana . Ce rost mai are sa aiba dusmani cu asa cumnati ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Sa vezi cate le-a spus Mukka Gulliei si lui Kerim ...
Fetei ii spunea ca el a facut denuntul ca sa fie linistit ...si imediat dupa ce va scapa de pedeapsa va pleca ...si o va lasa pe ea sa se lupte cu Yasaranii .
Lui Kerim ii spunea ca este suparata rau Gullia pe el . Numai asa a tinut-o tot episdul . Ce cretina !!!
Ma mir ca au ramas totusi copiii uniti pana la final ... cu Mukka langa ei .
Si Rahmi ... vai , Rahmi . De doua ori l-a batut pe Kerim pe rana . Ce rost mai are sa aiba dusmani cu asa cumnati ?
si nu i-a mai pus abla niste unguente ? nu i-a facut repede vaselina miraculoasa?
michiper68- vip
michiper68 a scris:
si nu i-a mai pus abla niste unguente ? nu i-a facut repede vaselina miraculoasa?
I-a pus ...
El insa murea de drag ca are Gullia incredere in el . Plutea .
Si are bretonul scurt .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
I-a pus ...
El insa murea de drag ca are Gullia incredere in el . Plutea .
Si are bretonul scurt .
are el alte alea lungi. bretonul ...sa fie oricum.
michiper68- vip
vic ma duc sa-mi pregatesc ptr ce gatesc maine. sunt libera pana pe 7 ianuarie, dar in afara de cumparaturi nu am facut nimic.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
are el alte alea lungi. bretonul ...sa fie oricum.
Adevar graishi !!!
Spor la pregateala , Michi !!!
Vaiiiiiiiiii , nu pot sa cred .
victorelalove- moderator
azi am vazut ep ca am stat acasa. curajosi ca au dat despre avort, nu prea vad in serialele lor asha ceva. ep de luni va fi frumos cu petrecerea data de kristinik.
michiper68- vip
michiper68 a scris:azi am vazut ep ca am stat acasa. curajosi ca au dat despre avort, nu prea vad in serialele lor asha ceva. ep de luni va fi frumos cu petrecerea data de kristinik.
buna Michi !!!
daa ,ai dreptate ref la avort ,dar acum pune-te in locul lui Mustafa,cum sa creada ca ala era copilul lui cand tocmai ce fusese adusa asu de la pesti ... ,data viit cand va ramane gravida ,accepta copilul ,de voie-de -nevoie !!!
Mukko iar nu se putu abtine sa nu desconspire ideea cu inelul ,se grabi sa o informeze pe yasaranca
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris:
buna Michi !!!
daa ,ai dreptate ref la avort ,dar acum pune-te in locul lui Mustafa,cum sa creada ca ala era copilul lui cand tocmai ce fusese adusa asu de la pesti ... ,data viit cand va ramane gravida ,accepta copilul ,de voie-de -nevoie !!!
Mukko iar nu se putu abtine sa nu desconspire ideea cu inelul ,se grabi sa o informeze pe yasaranca
data viitoare asu va fi foarte hotarata sa -l tina.
michiper68- vip
Pagina 34 din 41 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii