5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Andreea_Miha a scris:
exact asta vroiam si eu sa spun...ea pare ca Sanaya din prima pana in ultima zi acolo..iar el pare ca Barun..dupa cum se anunta..sotioara..
Dar asa s-a si spus.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
fetelor nu fiti rele ca saraca drashti tot timpul e prezenta la fiecare ep si eu am vazut din nou ep si aia e drashti nici de cum dublura.rk are mai mereu liber sa umble cu balena lui dar drashti mereu e la filmari
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Nicole.RB.Givens a scris:fetelor nu fiti rele ca saraca drashti tot timpul e prezenta la fiecare ep si eu am vazut din nou ep si aia e drashti nici de cum dublura.rk are mai mereu liber sa umble cu balena lui dar drashti mereu e la filmari
Aa dar noi n-am zis ca ea n-ar fi prezenta mai tot timpul la filmari e posibil sa fi avut o scena mai ascunsa in care a putut baga si dublura dar sa speram ca nu.Oricum ea e mereu prezenta la filmari decat Vivian.
iulianagl- moderator
Gata va spun si eu noapte buna, vise placute.
iulianagl- moderator
Si Drashti nu are nevoie de libere..??? imi aduc aminte in Iss, era dublura Sanayei cand nu te asteptai...adevarat mult mai rar ca BD...dar asta e abia inceputul...si sa vezi nunta, luna de miere a lui Vivian...vorba Narcisei are de dormit binisor RK... asa ca Madhu va fi baza..am asa o senzatie de..deja vu ?????iulianagl a scris:
Dar nu cred ca e cazul ei ca de ea e vorba si mai multe libere a luat Vivian decat Drashti probabil ca ea a filmat pentru spectacolul care la prezentat.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Si Drashti nu are nevoie de libere..??? imi aduc aminte in Iss, era dublura Sanayei cand nu te asteptai...adevarat mult mai rar ca BD...dar asta e abia inceputul...si sa vezi nunta, luna de miere a lui Vivian...vorba Narcisei are de dormit binisor RK... asa ca Madhu va fi baza..am asa o senzatie de..deja vu ?????
Noi deja suntem patite. Gangam Style ma duc la nani te pup de noapte buna si bafta maine la test.
iulianagl- moderator
Nicole.RB.Givens a scris:fetelor nu fiti rele ca saraca drashti tot timpul e prezenta la fiecare ep si eu am vazut din nou ep si aia e drashti nici de cum dublura.rk are mai mereu liber sa umble cu balena lui dar drashti mereu e la filmari
Nu suntem rele...ca foloseste o dublura nu inseamna ca nu vrea sa vina la filmari etc..poate avea o problema de sanatate poate avea un alt contract etc,si a fost nevoie si utilizarea unei dubluri..chestia e sa nu se exagereze cu dublurile .
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
petronela a scris:
Si Drashti nu are nevoie de libere..??? imi aduc aminte in Iss, era dublura Sanayei cand nu te asteptai...adevarat mult mai rar ca BD...dar asta e abia inceputul...si sa vezi nunta, luna de miere a lui Vivian...vorba Narcisei are de dormit binisor RK... asa ca Madhu va fi baza..am asa o senzatie de..deja vu ?????
de multe ori era dublura Sanayaiei ca ea nu putea sa filmeze cand avea domnul timp..asa ca el filma cu dublura ei si ea cu dublura ei ..de exemplu scena de la iss cand se duce sa o ajute arnav cu chiria...
Andreea_Miha- vip
Pupic si eu de noapte buna !iulianagl a scris:
Noi deja suntem patite. Gangam Style ma duc la nani te pup de noapte buna si bafta maine la test.
petronela- vip
da si eu cred ca poate e posibil sa se foloseasca dubluri dar azi de sigur aia nu fu dublura lui madhu in fine vorba voastra sunt curioasa ce se va intampla in zilele in care rk pleaca in luna de miere cu a lui sotioara paote filmeaza de acuma si nu vom simti lipsa lui in serial.fetelor va pup somn usor si ne auzim maine seara
Nicole.RB.Givens- membru senior
Data de inscriere : 08/08/2012
Nu mai spun episoadele cu rapirea ...imi aduc aminte si acum de mainile dublurei...Andreea_Miha a scris:
de multe ori era dublura Sanayaiei ca ea nu putea sa filmeze cand avea domnul timp..asa ca el filma cu dublura ei si ea cu dublura ei ..de exemplu scena de la iss cand se duce sa o ajute arnav cu chiria...
petronela- vip
Nicole.RB.Givens a scris:da si eu cred ca poate e posibil sa se foloseasca dubluri dar azi de sigur aia nu fu dublura lui madhu in fine vorba voastra sunt curioasa ce se va intampla in zilele in care rk pleaca in luna de miere cu a lui sotioara paote filmeaza de acuma si nu vom simti lipsa lui in serial.fetelor va pup somn usor si ne auzim maine seara
eu cred ca a fost ca vb lu iuli cei de pe if sunt buni detectivi si nu numai la dubluri...si daca te uiti atenta cand o arata din spate pare un pic mai grasa ca Drashti,tocami de accea o arata de la distanta..dar fiecare cu parerea lui,e parerea ta..eu pe a mea si gata.
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Mar 04 Dec 2012, 12:21 am, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Nu mai spun episoadele cu rapirea ...imi aduc aminte si acum de mainile dublurei...
ooo...da..tin mainte ca intreba Gul parca ca cum de ne-am dat seama ca e dublura..dupa inele
Andreea_Miha- vip
De inele nu mai spun..dar avea o manichiura...unghiii lungi si lacuite.....la fel si la casa Gupta cand dormeau asa frumos de sa-l dea jos din pat pe Arnav...parca...Andreea_Miha a scris:
ooo...da..tin mainte ca intreba Gul parca ca cum de ne-am dat seama ca e dublura..dupa inele
petronela- vip
Noapte buna fetelor!!!!!Plec si eu la somnic, am ramas in urma cu ISS si am zis sa recuperez zilele acestea...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
petronela a scris:
De inele nu mai spun..dar avea o manichiura...unghiii lungi si lacuite.....la fel si la casa Gupta cand dormeau asa frumos de sa-l dea jos din pat pe Arnav...parca...
sau cand ii rodea Arnav unghile in somn....seara le avea ubghile lungi dimi mici.
Andreea_Miha- vip
Admin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!!!!!Plec si eu la somnic, am ramas in urma cu ISS si am zis sa recuperez zilele acestea...
Nb
Andreea_Miha- vip
Asta sa vezi cat de pe faza sunt indienii...cum nu le scapa nimic... si cat de amanuntit analizeaza fanii tot ce se petrece in serial... dar statuia era cea mai imobila dublura...sa vedem ce se intampla si aici...Andreea_Miha a scris:
sau cand ii rodea Arnav unghile in somn....seara le avea ubghile lungi dimi mici.
Noapte buna, Anda !
petronela- vip
inca ce pe faza...la iss unele se observau foarte bine dar unele nu prea...intr-un timp ii tot auzeam la scena acea cand ii da sa manace dupa nunta foratat orez sau nu mai stiu ce cand se uita Anjali la ei si se preface el,si apoi se ineaca Khushi...ei una doua ca e dublura acolo ca nu poate Barun sa filmeze scenele romantice,eu stiam de la sbs ca a filamt el...dar pana nu m-am convins eu nu m-am lasat...ca asa era...erau suprapuse imaginile si era dublura...petronela a scris:
Asta sa vezi cat de pe faza sunt indienii...cum nu le scapa nimic... si cat de amanuntit analizeaza fanii tot ce se petrece in serial... dar statuia era cea mai imobila dublura...sa vedem ce se intampla si aici...
Noapte buna, Anda !
Andreea_Miha- vip
uite la scena asta...la sbs au aratat ca filamu ei...dar aici apare si dublura...min 0:53..1:30 cand se aseaza jos se obs ca nu e Barun...si sunt mai multe...
Andreea_Miha- vip
Acolo nu am banuit ca e dublura...unele editari chiar le-au reusit... uimitor !!!..Andreea_Miha a scris:
inca ce pe faza...la iss unele se observau foarte bine dar unele nu prea...intr-un timp ii tot auzeam la scena acea cand ii da sa manace dupa nunta foratat orez sau nu mai stiu ce cand se uita Anjali la ei si se preface el,si apoi se ineaca Khushi...ei una doua ca e dublura acolo ca nu poate Barun sa filmeze scenele romantice,eu stiam de la sbs ca a filamt el...dar pana nu m-am convins eu nu m-am lasat...ca asa era...erau suprapuse imaginile si era dublura...
petronela- vip
Cand e dublura..cand e cu spatele nu ??? si stand jos..nu as fi banuit daca nu ma uitam mai atent...Andreea_Miha a scris:uite la scena asta...la sbs au aratat ca filamu ei...dar aici apare si dublura...min 0:53..1:30 cand se aseaza jos se obs ca nu e Barun...si sunt mai multe...
petronela- vip
petronela a scris:
Acolo nu am banuit ca e dublura...unele editari chiar le-au reusit... uimitor !!!..
acolo nici eu..desi la dubluri editari sunt foarte atenta..si le observ destul de repede..dar mi-au mai scapat..si cand auzeam pe if ca a fost luam si la analiza..de ce spuneam ca pana si dantura lu Kritka a fost analizata...
sa spuenm ca e o pasiune de a mea...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Cand e dublura..cand e cu spatele nu ??? si stand jos..nu as fi banuit daca nu ma uitam mai atent...
da..se obesrva in minutele acele mai ales la 0:53 ca e mai gras ca Barun si fata si umeri,...si e mai negru(nu ca Barun nu ar fi)
Andreea_Miha- vip
E cu dublu tais pasiunea....si te incanta si te dezamageste...Andreea_Miha a scris:
acolo nici eu..desi la dubluri editari sunt foarte atenta..si le observ destul de repede..dar mi-au mai scapat..si cand auzeam pe if ca a fost luam si la analiza..de ce spuneam ca pana si dantura lu Kritka a fost analizata...
sa spuenm ca e o pasiune de a mea...
petronela- vip
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum