Serialesitelenovelet
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 Empty Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 03 Dec 2012, 11:59 pm

Andreea_Miha a scris:

exact asta vroiam si eu sa spun...ea pare ca Sanaya din prima pana in ultima zi acolo..iar el pare ca Barun..dupa cum se anunta..sotioara.. Smile

Dar asa s-a si spus.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 Empty Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Lun 03 Dec 2012, 11:59 pm

fetelor nu fiti rele ca saraca drashti tot timpul e prezenta la fiecare ep si eu am vazut din nou ep si aia e drashti nici de cum dublura.rk are mai mereu liber sa umble cu balena lui dar drashti mereu e la filmari kiss

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 08/08/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 04 Dec 2012, 12:03 am

Nicole.RB.Givens a scris:fetelor nu fiti rele ca saraca drashti tot timpul e prezenta la fiecare ep si eu am vazut din nou ep si aia e drashti nici de cum dublura.rk are mai mereu liber sa umble cu balena lui dar drashti mereu e la filmari kiss

Aa dar noi n-am zis ca ea n-ar fi prezenta mai tot timpul la filmari e posibil sa fi avut o scena mai ascunsa in care a putut baga si dublura dar sa speram ca nu.Oricum ea e mereu prezenta la filmari decat Vivian.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 04 Dec 2012, 12:05 am

Gata va spun si eu noapte buna, vise placute. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:07 am

iulianagl a scris:

Dar nu cred ca e cazul ei ca de ea e vorba si mai multe libere a luat Vivian decat Drashti probabil ca ea a filmat pentru spectacolul care la prezentat.
Si Drashti nu are nevoie de libere..??? imi aduc aminte in Iss, era dublura Sanayei cand nu te asteptai...adevarat mult mai rar ca BD...dar asta e abia inceputul...si sa vezi nunta, luna de miere a lui Vivian...vorba Narcisei are de dormit binisor RK... asa ca Madhu va fi baza..am asa o senzatie de..deja vu ????? stupid 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 04 Dec 2012, 12:09 am

petronela a scris:
Si Drashti nu are nevoie de libere..??? imi aduc aminte in Iss, era dublura Sanayei cand nu te asteptai...adevarat mult mai rar ca BD...dar asta e abia inceputul...si sa vezi nunta, luna de miere a lui Vivian...vorba Narcisei are de dormit binisor RK... asa ca Madhu va fi baza..am asa o senzatie de..deja vu ????? stupid 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 3891662330

Noi deja suntem patite. 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 1328178742 Gangam Style ma duc la nani te pup de noapte buna si bafta maine la test. 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 2321791705
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:10 am

Nicole.RB.Givens a scris:fetelor nu fiti rele ca saraca drashti tot timpul e prezenta la fiecare ep si eu am vazut din nou ep si aia e drashti nici de cum dublura.rk are mai mereu liber sa umble cu balena lui dar drashti mereu e la filmari kiss

Nu suntem rele...ca foloseste o dublura nu inseamna ca nu vrea sa vina la filmari etc..poate avea o problema de sanatate poate avea un alt contract etc,si a fost nevoie si utilizarea unei dubluri..chestia e sa nu se exagereze cu dublurile .
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:12 am

petronela a scris:

de multe ori era dublura Sanayaiei ca ea nu putea sa filmeze cand avea domnul timp..asa ca el filma cu dublura ei si ea cu dublura ei ..de exemplu scena de la iss cand se duce sa o ajute arnav cu chiria... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:13 am

iulianagl a scris:

Noi deja suntem patite. 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 1328178742 Gangam Style ma duc la nani te pup de noapte buna si bafta maine la test. 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 2321791705
Pupic si eu de noapte buna ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicole.RB.Givens Mar 04 Dec 2012, 12:13 am

da si eu cred ca poate e posibil sa se foloseasca dubluri dar azi de sigur aia nu fu dublura lui madhu in fine vorba voastra sunt curioasa ce se va intampla in zilele in care rk pleaca in luna de miere cu a lui sotioara paote filmeaza de acuma si nu vom simti lipsa lui in serial.fetelor va pup somn usor si ne auzim maine seara kiss kiss

Nicole.RB.Givens
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 08/08/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:14 am

Andreea_Miha a scris:

de multe ori era dublura Sanayaiei ca ea nu putea sa filmeze cand avea domnul timp..asa ca el filma cu dublura ei si ea cu dublura ei ..de exemplu scena de la iss cand se duce sa o ajute arnav cu chiria... Smile
Nu mai spun episoadele cu rapirea ...imi aduc aminte si acum de mainile dublurei... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:18 am

Nicole.RB.Givens a scris:da si eu cred ca poate e posibil sa se foloseasca dubluri dar azi de sigur aia nu fu dublura lui madhu in fine vorba voastra sunt curioasa ce se va intampla in zilele in care rk pleaca in luna de miere cu a lui sotioara paote filmeaza de acuma si nu vom simti lipsa lui in serial.fetelor va pup somn usor si ne auzim maine seara kiss kiss

eu cred ca a fost ca vb lu iuli cei de pe if sunt buni detectivi si nu numai la dubluri...si daca te uiti atenta cand o arata din spate pare un pic mai grasa ca Drashti,tocami de accea o arata de la distanta..dar fiecare cu parerea lui,e parerea ta..eu pe a mea si gata.

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Mar 04 Dec 2012, 12:21 am, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:19 am

petronela a scris:
Nu mai spun episoadele cu rapirea ...imi aduc aminte si acum de mainile dublurei... Smile

ooo...da..tin mainte ca intreba Gul parca ca cum de ne-am dat seama ca e dublura..dupa inele Smile Smile Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:23 am

Andreea_Miha a scris:

ooo...da..tin mainte ca intreba Gul parca ca cum de ne-am dat seama ca e dublura..dupa inele Smile Smile Smile
De inele nu mai spun..dar avea o manichiura...unghiii lungi si lacuite.....la fel si la casa Gupta cand dormeau asa frumos de sa-l dea jos din pat pe Arnav...parca... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 04 Dec 2012, 12:25 am

Noapte buna fetelor!!!!!Plec si eu la somnic, am ramas in urma cu ISS si am zis sa recuperez zilele acestea... 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 155656 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 2074734341
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:28 am

petronela a scris:
De inele nu mai spun..dar avea o manichiura...unghiii lungi si lacuite.....la fel si la casa Gupta cand dormeau asa frumos de sa-l dea jos din pat pe Arnav...parca... Smile

Smile sau cand ii rodea Arnav unghile in somn....seara le avea ubghile lungi dimi mici. Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:28 am

Admin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!!!!!Plec si eu la somnic, am ramas in urma cu ISS si am zis sa recuperez zilele acestea... 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 155656 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 2074734341

Nb kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:35 am

Andreea_Miha a scris:

Smile sau cand ii rodea Arnav unghile in somn....seara le avea ubghile lungi dimi mici. Smile
Asta sa vezi cat de pe faza sunt indienii...cum nu le scapa nimic... Smile si cat de amanuntit analizeaza fanii tot ce se petrece in serial... Smile dar statuia era cea mai imobila dublura...sa vedem ce se intampla si aici... Smile
Noapte buna, Anda ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:41 am

petronela a scris:
Asta sa vezi cat de pe faza sunt indienii...cum nu le scapa nimic... Smile si cat de amanuntit analizeaza fanii tot ce se petrece in serial... Smile dar statuia era cea mai imobila dublura...sa vedem ce se intampla si aici... Smile
Noapte buna, Anda ! kiss
inca ce pe faza...la iss unele se observau foarte bine dar unele nu prea...intr-un timp ii tot auzeam la scena acea cand ii da sa manace dupa nunta foratat orez sau nu mai stiu ce cand se uita Anjali la ei si se preface el,si apoi se ineaca Khushi...ei una doua ca e dublura acolo ca nu poate Barun sa filmeze scenele romantice,eu stiam de la sbs ca a filamt el...dar pana nu m-am convins eu nu m-am lasat...ca asa era...erau suprapuse imaginile si era dublura...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:45 am

uite la scena asta...la sbs au aratat ca filamu ei...dar aici apare si dublura...min 0:53..1:30 cand se aseaza jos se obs ca nu e Barun...si sunt mai multe...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:47 am

Andreea_Miha a scris:
inca ce pe faza...la iss unele se observau foarte bine dar unele nu prea...intr-un timp ii tot auzeam la scena acea cand ii da sa manace dupa nunta foratat orez sau nu mai stiu ce cand se uita Anjali la ei si se preface el,si apoi se ineaca Khushi...ei una doua ca e dublura acolo ca nu poate Barun sa filmeze scenele romantice,eu stiam de la sbs ca a filamt el...dar pana nu m-am convins eu nu m-am lasat...ca asa era...erau suprapuse imaginile si era dublura...
Acolo nu am banuit ca e dublura...unele editari chiar le-au reusit... uimitor !!!.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:53 am

Andreea_Miha a scris:uite la scena asta...la sbs au aratat ca filamu ei...dar aici apare si dublura...min 0:53..1:30 cand se aseaza jos se obs ca nu e Barun...si sunt mai multe...
Cand e dublura..cand e cu spatele nu ??? stupid si stand jos..nu as fi banuit daca nu ma uitam mai atent... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:53 am

petronela a scris:
Acolo nu am banuit ca e dublura...unele editari chiar le-au reusit... uimitor !!!.. Smile

acolo nici eu..desi la dubluri editari sunt foarte atenta..si le observ destul de repede..dar mi-au mai scapat..si cand auzeam pe if ca a fost luam 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 2928500185 si la analiza..de ce spuneam ca pana si dantura lu Kritka a fost analizata... 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 1667763765
sa spuenm ca e o pasiune de a mea... 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 802318026
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 04 Dec 2012, 12:54 am

petronela a scris:
Cand e dublura..cand e cu spatele nu ??? stupid si stand jos..nu as fi banuit daca nu ma uitam mai atent... Smile

da..se obesrva in minutele acele mai ales la 0:53 ca e mai gras ca Barun si fata si umeri,...si e mai negru(nu ca Barun nu ar fi) Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 04 Dec 2012, 12:55 am

Andreea_Miha a scris:

acolo nici eu..desi la dubluri editari sunt foarte atenta..si le observ destul de repede..dar mi-au mai scapat..si cand auzeam pe if ca a fost luam 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 2928500185 si la analiza..de ce spuneam ca pana si dantura lu Kritka a fost analizata... 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 1667763765
sa spuenm ca e o pasiune de a mea... 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!) - Pagina 10 802318026
E cu dublu tais pasiunea....si te incanta si te dezamageste...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum