5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
Garo
nutzi
Alexa20
victoria
tiberici
Admin_dea05
Andreea_Miha
petronela
anyta
narcisa
lica54
iulianagl
16 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Hai ca m-ai facut sa rad...sa ma angajeze cei de la star imi depun CV-ul...iulianagl a scris:narcisa a scris:Anda arată superbi cu căciulițe preferații noștri, dar ce bine le-ai pus, te pricepi mai bine la editări decât cei de la Iss.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nu conteaza important e sa intelegem.Abia astept acum sa vad ep dupa ce am citit rezumatul tau...dar acum imi tipa copii ca le este foame....iulianagl a scris:Ciudat rezumat mai fac fetele astea la Madhu.
Pune rezumatul si la traducere.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
FUARTE FRUMUASA AI FACUT PAGINA DE LA SIT
SI CE MOS CRACIUNI DRAGUTI
SI CE MOS CRACIUNI DRAGUTI
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
Admin_dea05 a scris:Nu conteaza important e sa intelegem.Abia astept acum sa vad ep dupa ce am citit rezumatul tau...dar acum imi tipa copii ca le este foame....
Pune rezumatul si la traducere.
L-am pus si de acum o sa-l pun mereu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Așteptăm următorul film al lui Barun. Sigur vor avea nevoie de un editor bun.Admin_dea05 a scris:Hai ca m-ai facut sa rad...sa ma angajeze cei de la star imi depun CV-ul...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună seara fetele.
narcisa- vip
narcisa a scris:Așteptăm următorul film al lui Barun. Sigur vor avea nevoie de un editor bun.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Bună seara fetele.
Buna seara dragalaso!Nu ti se pare cam multa liniste pe aici??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce se mai laudă Bittu ji că s-a ocupat de tot. Doar s-a dus și a șterpelit tava pregătită de alții, a cui o fi fost, cât o fi căutat-o. Dar îmi place că muncește din greu să-și mai spele din păcatele față de tatăl lui Madhu. Și-a dat chiar și cu glicerină pe la ochi. Păcat că nu l-a impresionat pe RK care are orbul găinilor.
narcisa- vip
Iulia, nimic nou despre Sarun?iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:Iulia, nimic nou despre Sarun?
Nimic, sunt in vacanta.
iulianagl- moderator
Peste tot e liniște Dadi. Poate fetele pregătesc ghetuțele pentru Moș Nicolae.lica54 a scris:
Buna seara dragalaso!Nu ti se pare cam multa liniste pe aici??
narcisa- vip
narcisa a scris:Peste tot e liniște Dadi. Poate fetele pregătesc ghetuțele pentru Moș Nicolae.
Ce mi-as mai dori sa fiu copil.
iulianagl- moderator
Mi-e milă de Sikki, are zilele numărate, Dips mănâncă pe furiș. Iar el ce soțior bun, ține post să-i trăiască nevasta cât mai mult (să-i mănânce zilele cât mai repede). Deci Karwa Chaut e o sărbătoare pentru ambele sexe.
narcisa- vip
Mi-aduc aminte cât de mult am așteptat o veste despre Drashti. Sper să nu pățim la fel cu ei doi.iulianagl a scris:
Nimic, sunt in vacanta.
narcisa- vip
Si eu vreau sa mai cred ca vine mosul...cu ceva in ghetute..sub bradut...iulianagl a scris:
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Și eu Iulia. Dar putem face măcar pentru copiii noștri sărbătorile frumoase. Așa mai simțim și noi un plus de bucurie.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:Mi-aduc aminte cât de mult am așteptat o veste despre Drashti. Sper să nu pățim la fel cu ei doi.
Sa speram ca nu ca vad ca Lalit Mohan incearca sa-i stranga din nou de aceea a posta sa tinem pumnii stransi.Sa vedem acum daca o sa mai accepte Barun.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Si eu vreau sa mai cred ca vine mosul...cu ceva in ghetute..sub bradut...
Nu stiu parca erau mai frumoase sarbatorile pe cand eram noi copii.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Și eu Iulia. Dar putem face măcar pentru copiii noștri sărbătorile frumoase. Așa mai simțim și noi un plus de bucurie.
Cu siguranta am un ditamai listoi pentru Mos iar pt. Mos Nicolae cica vrea nuielusa si chiar asta o sa-i aduca.
iulianagl- moderator
De Barun nu cred dar măcar să strângă câțiva. Și chiar dacă vreau să o văd pe Sanaya cu alt partener tot mi s-ar părea interesant să-i văd pe Sarun cum lucrează în pielea altor personaje.iulianagl a scris:
Sa speram ca nu ca vad ca Lalit Mohan incearca sa-i stranga din nou de aceea a posta sa tinem pumnii stransi.Sa vedem acum daca o sa mai accepte Barun.
narcisa- vip
DE Moș Nicolae al meu va primi o periuță de dinți că avem mereu discuții cu spălatul. Și dacă nu-și îmbunătățește atitudinea de Moș Crăciun primește același lucru.iulianagl a scris:
Cu siguranta am un ditamai listoi pentru Mos iar pt. Mos Nicolae cica vrea nuielusa si chiar asta o sa-i aduca.
narcisa- vip
narcisa a scris:De Barun nu cred dar măcar să strângă câțiva. Și chiar dacă vreau să o văd pe Sanaya cu alt partener tot mi s-ar părea interesant să-i văd pe Sarun cum lucrează în pielea altor personaje.
L-am mai vazut pe Barun si in DMG dar n-am fost asa prea incantata in schimb Sanaya cand a jucat cu Mohit a fost superba.Eu sunt sogura ca Sanaya se descurca orice ar fi stii ca-l are pe vino incoace iar de Barun ce sa spun o sa joace si el dar ca sa fie pe asteptarile noastre trebuie sa aibe si partenera pe masura.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:DE Moș Nicolae al meu va primi o periuță de dinți că avem mereu discuții cu spălatul. Și dacă nu-și îmbunătățește atitudinea de Moș Crăciun primește același lucru.
Si al meu cred ca tot nuielusa o sa primeasca de Mos.Acum mai nou vrea sa-i impodobesc bradul mai ales ca ne-aa trimis cineva unul natural dar el nu-l vrea pe ala si-l vrea pe cel din pod zic de unde din pod la Doamna cica ce e asta.
iulianagl- moderator
Împodobiți-i pe amândoi. Și-i pui câte o nuielușă sub fiecare brad. Că și de Moș Nicolae scoatem toate ghetele pe care le avem. De ce să nu împodobim mai mulți brazi?iulianagl a scris:
Si al meu cred ca tot nuielusa o sa primeasca de Mos.Acum mai nou vrea sa-i impodobesc bradul mai ales ca ne-aa trimis cineva unul natural dar el nu-l vrea pe ala si-l vrea pe cel din pod zic de unde din pod la Doamna cica ce e asta.
Doamne, spun și eu prostii la fel ca Sikki cu surpriza lui, nu-i mai spune iubită îi spune wife. M-a dat gat surpriza lui.
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum