51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
Mirela Maria
Nicky
gix
dubaisport
michiper68
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 11 din 42
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Re: 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
altul o facea una cu lacul ,pana si geamgii s-au speriat de eamichiper68 a scris:
a fost jegoasa. i-a zis..credeai ca te iubesc? am stat cu tine de nevoie. mi-am sacrificat dragostea...bietul rahmi. asha vezi cum e omul. a fost daramat dar el doar a rasturnat cateva ghivece cu flori si i-a aruncat hainele pe geam. altul ar fi maturat cu ea pe jos.
lui rahmi nu-i venea sa creada ce aude din gura ei
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
abia atunci arealizat si el ca ea e geloasa,nu se gandise pana atunci la varianta asta, dar Kerim avea dreptate ref la mustafa ,iar Gulli se va convinge in epis urmator cand se trezeste cu el la usamichiper68 a scris:
el plutea de fericire. pana atunci o tot intrerupsese si brusc a tacut si ea ...nu a respirat pana nu i le-a zis pe toate, si telefoanele cu iubita, si masa, si cum i-a facut kristinik ochi dulci la petrecere, si hotelul, si el tacea satisfacut si in final i-a zis ...esti geloasa?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
abia atunci arealizat si el ca ea e geloasa,nu se gandise pana atunci la varianta asta, dar Kerim avea dreptate ref la mustafa ,iar Gulli se va convinge in epis urmator cand se trezeste cu el la usa
ea tot incerca sa il convinga ca a mai fost la ei acasa si doar au vorbit, ea i-a zis ce a avut de spus si apoi ca s-au intalnit in sat si nu a putut sa-l omoare pe kerim, ca mustafa nu face si nu drege, dar uita ca acasa cand a venit si a legat esarfa de pom a fugit ca a aparut kerim, era si rahmi.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
pai ea a uitat si ca mustafa mai avea putin si o viola la el in casa...dar asta nu se pune ca ea-l stie cum e de faptmichiper68 a scris:
ea tot incerca sa il convinga ca a mai fost la ei acasa si doar au vorbit, ea i-a zis ce a avut de spus si apoi ca s-au intalnit in sat si nu a putut sa-l omoare pe kerim, ca mustafa nu face si nu drege, dar uita ca acasa cand a venit si a legat esarfa de pom a fugit ca a aparut kerim, era si rahmi.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
pai ea a uitat si ca mustafa mai avea putin si o viola la el in casa...dar asta nu se pune ca ea-l stie cum e de fapt
daaa. in casa era agitat ca era luna plina si gol de aer in capul lui.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
daaa. in casa era agitat ca era luna plina si gol de aer in capul lui.
a vomat gulli ,cred ca nu-i placea gustul salivii lui mustafa ,nu mai era sarata ca marea,ca atunci cand era doar un biet pescar ;are ea ce are cu gustul sarat ,si cand a avut Kerim flashuri tot pe malul marii s-a intimplat
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
altul o facea una cu lacul ,pana si geamgii s-au speriat de ea
lui rahmi nu-i venea sa creada ce aude din gura ei
daaa. si tot cu gura mare sa-l scoata pe rahmi vinovat. oricum sunt atatea inadvertente in serial. de la un minut la altul. cand le povestea rahmi a zis de doua ori ca a sunat la gradinita si a zis educatoarei sa nu lase pe nimeni sa-l ia pe murat, decat pe elca ea raspunde. si dupa un minut se ridica kerim si se duce dupa murat. daca era asha strictete trebuia sa-l arate cum se duce el dupa copil, ce mukka nu putea aranja cu altcineva sa-i ia copilul?
michiper68- vip
dubaisport a scris:
a vomat gulli ,cred ca nu-i placea gustul salivii lui mustafa ,nu mai era sarata ca marea,ca atunci cand era doar un biet pescar ;are ea ce are cu gustul sarat ,si cand a avut Kerim flashuri tot pe malul marii s-a intimplat
mi-a placut la en-gros. si-a luat patrunjel, rosii si salata creatza. si cu o seara inainte abla i-a zis bine ca nu pregatim si cina ca nu faceam fatza. deci e rstaurant pt pranz si pachete si cam atat.
michiper68- vip
am observat si eu asta ...genialele au incurcat borcanelemichiper68 a scris:
daaa. si tot cu gura mare sa-l scoata pe rahmi vinovat. oricum sunt atatea inadvertente in serial. de la un minut la altul. cand le povestea rahmi a zis de doua ori ca a sunat la gradinita si a zis educatoarei sa nu lase pe nimeni sa-l ia pe murat, decat pe elca ea raspunde. si dupa un minut se ridica kerim si se duce dupa murat. daca era asha strictete trebuia sa-l arate cum se duce el dupa copil, ce mukka nu putea aranja cu altcineva sa-i ia copilul?
azi am ratat faza cand afla ilgazii ca ablu a fost alcoolic;dar ai vazut ce detectiv bun e avocatul ,l-a urmarit pe mustafa de acasa pana la banca fara sa-si dea seama asta colombo nr2
dubaisport- vip
la pachete au fost constanti ,dar au fost secvente cand inchideau rest seara..atunci clientii nu mancau ? beau doar airan si ceai ?michiper68 a scris:
mi-a placut la en-gros. si-a luat patrunjel, rosii si salata creatza. si cu o seara inainte abla i-a zis bine ca nu pregatim si cina ca nu faceam fatza. deci e rstaurant pt pranz si pachete si cam atat.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
am observat si eu asta ...genialele au incurcat borcanele
azi am ratat faza cand afla ilgazii ca ablu a fost alcoolic;dar ai vazut ce detectiv bun e avocatul ,l-a urmarit pe mustafa de acasa pana la banca fara sa-si dea seama asta colombo nr2
yasaranii afla. resat ii spune lui munir. despre ablu. ca un timp nu a avut procese ca a avut grija de sotie, ca afost alcoolic, ca ia numai procese grele si le castiga, ca dupa pauza avea nevoie de un proces greu pe care sa-l castige si e avocat bun. dar l-a incoltit pe mustafa , i-a spus de conturile umflate si de masina , cam multe ptr un biet pescar. are cateva metode, si la vural s-a dus cu pozele alea cu victime ale violului , cu sinucideri si l-a terminat. munir e coleric si-si pierde judecata, ablu e calm dar le da la moalele capului.
michiper68- vip
Buna !!!
I-a spus Kerim Gulliei ca este GELOASA ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:Buna !!!
daaa.veneau de la en-gros si erau in masina. si el a inceput. si-a cerut scuze ca a suparat-o dar el e gelos,si cand aude de mustafa ia foc. si giulia repede ca nu ar trebui ca pe mustafa il stie din copilarie, de la scoala, de la nu stiu ce si el o intrerupea si zicea ca nu e asha si brusc o apuca pe giulik de kristinik si tace kerim si zambaceste. o feerie a fost sa-l vad cum s-a luminat odata tot ca ea e geloasa.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
daaa.veneau de la en-gros si erau in masina. si el a inceput. si-a cerut scuze ca a suparat-o dar el e gelos,si cand aude de mustafa ia foc. si giulia repede ca nu ar trebui ca pe mustafa il stie din copilarie, de la scoala, de la nu stiu ce si el o intrerupea si zicea ca nu e asha si brusc o apuca pe giulik de kristinik si tace kerim si zambaceste. o feerie a fost sa-l vad cum s-a luminat odata tot ca ea e geloasa.
Gata . Stiu faza . Tare . Si mie imi place .
El este cu ozulderim in sus ...ozulderim in jos . Si ieri la restorant ... tipa , tipa ... si apoi un ozulderim marca Kerim . Un scump .
victorelalove- moderator
mi-a placut de Ablu la spital la Vural ,ce subtil i-a aratat pozele cu victimele violului,l-a innebunit pe bietul baiat,ce avea el cosmaruri cu gulli ,dar acum le mai viseaza si pe bietele fetemichiper68 a scris:
yasaranii afla. resat ii spune lui munir. despre ablu. ca un timp nu a avut procese ca a avut grija de sotie, ca afost alcoolic, ca ia numai procese grele si le castiga, ca dupa pauza avea nevoie de un proces greu pe care sa-l castige si e avocat bun. dar l-a incoltit pe mustafa , i-a spus de conturile umflate si de masina , cam multe ptr un biet pescar. are cateva metode, si la vural s-a dus cu pozele alea cu victime ale violului , cu sinucideri si l-a terminat. munir e coleric si-si pierde judecata, ablu e calm dar le da la moalele capului.
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Gata . Stiu faza . Tare . Si mie imi place .
El este cu ozulderim in sus ...ozulderim in jos . Si ieri la restorant ... tipa , tipa ... si apoi un ozulderim marca Kerim . Un scump .
azi i-a pansat degetelul. ca s-a taiat cu castravetele in mana. face ce face , si si suparat cand e si tot pe langa ea se da. mai un scuza-ma, mai un tzipat, mai o cearta dar sa stea acolo in sufletul ei.
michiper68- vip
Daaa . Visul ala cu Gullia carbunoaza la ochi ...dubaisport a scris:
mi-a placut de Ablu la spital la Vural ,ce subtil i-a aratat pozele cu victimele violului,l-a innebunit pe bietul baiat,ce avea el cosmaruri cu gulli ,dar acum le mai viseaza si pe bietele fete
Dar Vural aceeasi leguma .
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
mi-a placut de Ablu la spital la Vural ,ce subtil i-a aratat pozele cu victimele violului,l-a innebunit pe bietul baiat,ce avea el cosmaruri cu gulli ,dar acum le mai viseaza si pe bietele fete
i-a cazut mapa cu zeci de poze. le-a scos ca se documenta. facea un documentar despre viol ca e subiect interesant. vural a intzepenit.
michiper68- vip
Da . Asa a facut mereu . Niciodata nu s-a dat batut . Decat cand s-a dus la baba sa-l ajute cu ce l-o fi ajutat ...michiper68 a scris:
azi i-a pansat degetelul. ca s-a taiat cu castravetele in mana. face ce face , si si suparat cand e si tot pe langa ea se da. mai un scuza-ma, mai un tzipat, mai o cearta dar sa stea acolo in sufletul ei.
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
a ajutat-o sa-si puna plasture ca nu putea singurica ,bine ca nu i-a supt si degetul sa-i opreasca sangele
buna Vic ,ai citit in urma ?
dubaisport- vip
michiper68 a scris:
i-a cazut mapa cu zeci de poze. le-a scos ca se documenta. facea un documentar despre viol ca e subiect interesant. vural a intzepenit.
Pai asa este el . L-au prins perfect momentele alea de la spital . Visator , pacient , lenesh , linistit ...
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
a ajutat-o sa-si puna plasture ca nu putea singurica ,bine ca nu i-a supt si degetul sa-i opreasca sangele
buna Vic ,ai citit in urma ?
Eu initial asa am crezut ca va face ...
Am citit . Mersic fetele . Este ca si cum as fi vazut episodul .
victorelalove- moderator
ai citit si despre Tipsarevici?victorelalove a scris:
Am citit .
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
ai citit si despre Tipsarevici?
Daaaaaaaaaaaaaaa . Abia acum mi-a picat faza . Tu de asta intrebai .
Si deci maine il vedem .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu initial asa am crezut ca va face ...
Am citit . Mersic fetele . Este ca si cum as fi vazut episodul .
a fost frumos. si cand s-a taiat a sarit el ca ars. desi se certau. atunci nu l-a lasat sa se apropie si-a pus ea plasturele. dar acasa nu a mai scapat. el sa verifice tot. si la final asha scumpic, iti spun ceva da sa nu te superi, a asha liniste fara mukko.... si ea nu a zis nimic. ce fericit era ca a scapat de dragonul fioros bietul kerim.
michiper68- vip
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii