53. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
Marieta57
iulianagl
gix
Mirela Maria
Admin_dea05
lica54
gabriela
11 participanți
Pagina 28 din 42
Pagina 28 din 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
Re: 53. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:indienii au altă mentalitate , turcii la fel spre cine frate să ne îndreptăm ptr a nu ni se mai părea stranii.
Spre nimeni.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
eu să renunţ ? nici gând , ţi-am spus că o să devenim masochiste , începe să ne placă să ne chinuim .
Iulia dar la ei soţul ce rol are în casă?? am văzut că tatăl lui Sooraj e dor de decor , , Sooraj e cel care întreţine casa , restul sunt paraziţi vicleni.
Iulia dar la ei soţul ce rol are în casă?? am văzut că tatăl lui Sooraj e dor de decor , , Sooraj e cel care întreţine casa , restul sunt paraziţi vicleni.
DENISA a scris:eu să renunţ ? nici gând , ţi-am spus că o să devenim masochiste , începe să ne placă să ne chinuim .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:eu să renunţ ? nici gând , ţi-am spus că o să devenim masochiste , începe să ne placă să ne chinuim .
Da ca Sooraj e cel mai mare si asa cica e dreptul lui sa aibe grija de toti de aceea nici nu s-a dus la scoala.Iar Babhasabh nu e chiar de decor decat in unele situatii.
iulianagl- moderator
CATI ENGINI !!!! cupidon
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Cine este interesat de traducerea de la 20 Dakika este gata.O zi buna va doresc.
iulianagl- moderator
buna fetelor !!!!!
ce faceti ,il disecati pe Engin ?
ce faceti ,il disecati pe Engin ?
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna.Mi-a placut episodul de astazi dar tare mi-ar fi placut sa fie tradusa si melodia care a cerut-o Kerim sa i-o cante Mirtul din fata ferestrei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna.Mi-a placut episodul de astazi dar tare mi-ar fi placut sa fie tradusa si melodia care a cerut-o Kerim sa i-o cante Mirtul din fata ferestrei.
e tradusa ...si a fost postata sapt trecuta,pe topicul 52 ,de michi ...am si comentat vreo 3 zile versurile.
nu te astepta la ceva romantic ,ca nu e ...
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
e tradusa ...si a fost postata sapt trecuta,pe topicul 52 ,de michi ...am si comentat vreo 3 zile versurile.
nu te astepta la ceva romantic ,ca nu e ...
Mi-am dat seama, e o melodie foarte trista ca mie mi-a dat lacrimile dar eram doar curioasa despre ce ar fi vorba.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mi-am dat seama, e o melodie foarte trista ca mie mi-a dat lacrimile dar eram doar curioasa despre ce ar fi vorba.
nu e nici trista ,e pus si simplu o melodie normala ptr turci ,despre un susan la poarta casei
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
nu e nici trista ,e pus si simplu o melodie normala ptr turci ,despre un susan la poarta casei
Chiar?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Chiar?
daaaa
cred ca de asta n-au tradus-o nici romanii ,in schimb m-am bucurat ca au tradus melodia cantata de Kerim la intilnirea cu gulli
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
daaaa
cred ca de asta n-au tradus-o nici romanii ,in schimb m-am bucurat ca au tradus melodia cantata de Kerim la intilnirea cu gulli
Da aia da.
iulianagl- moderator
abia astept sa o vad pe asu mergand la procuratura si declarand ca nu kerim e criminalul lui vural
dubaisport- vip
dubaisport a scris:abia astept sa o vad pe asu mergand la procuratura si declarand ca nu kerim e criminalul lui vural
Eu sper sa faca asta dar dupa cum vad e cam prinsa in mrejele lui.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu sper sa faca asta dar dupa cum vad e cam prinsa in mrejele lui.
nuuuuuu,se va duce ,mai inati la restaurant la gulli si-i va marturi ei apoi va merge la procuratura,dar bine-nteles ca o va insoti si mustafa ,ca sa dea bine la gulli,nu rateaza nicio ocazie
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
nuuuuuu,se va duce ,mai inati la restaurant la gulli si-i va marturi ei apoi va merge la procuratura,dar bine-nteles ca o va insoti si mustafa ,ca sa dea bine la gulli,nu rateaza nicio ocazie
El vrea s-o prinda in mrejele lui si pe Fatmagul de aceea nu rateaza nici o ocazie sa se apropie de ea.Se cam strange streangul in jurul gatului si el stie asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
El vrea s-o prinda in mrejele lui si pe Fatmagul de aceea nu rateaza nici o ocazie sa se apropie de ea.Se cam strange streangul in jurul gatului si el stie asta.
dar nu are nicio sansa la gulli !!!
Iuliana ,ma duc sa gatesc ceva ,ca de cand am ajuns acasa doar la fatmagul m-am uitat.
pe mai tarziu
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
dar nu are nicio sansa la gulli !!!
Iuliana ,ma duc sa gatesc ceva ,ca de cand am ajuns acasa doar la fatmagul m-am uitat.
pe mai tarziu
Ok spor la gatit si la mancat.
iulianagl- moderator
buna ziua fetele! fain episod. kerim nici nu a respirat ca sa nu transpire , ca-i venea soatza in vizita. si tot a transpirat. berenik a adevenit brusc si irealist foarteee vesela. si creatza. mustafa e doar dezgustator. si biata ahu care credea ca a lovit-o dragostea de-odata.... cateva zile i-a luat , pana a aparut prietena meltem la usha. imi plac tranzactiile bursiere pe care le face mustafa in cimitir. tanti leman din ce imi aduc aminte doar din bocet in bocet o va tzine sezonul asta. oare pe yasarani i-au ajutat prietenii din romania? acum imi dau seama ca nici nu aveau cum sa nu dea serialul la noi ca au prieteni multi aici yasaranii si vorbesc frumos de romani. cu alte natii nu faceau afaceri. bulgarii si romanii. parca ahu ii da telefon lui ablu si ii spune de kerim. oricul il prinde pe mustafa la cimitir cand boceste dupa vural. si incepe sa aiba banuieli de cand ii spune prietenul lui mustafa ca a fost pe vas singur in noaptea aia.
fatma i-a dus ghiveciul cu nu-ma -uita sotului, neinspirata alegere, putea sa-i duca patrunjel ca-l puneau la supa , a asteptat cuminte si creatza ora 2 pt vizite si in final a raspuns intrebarilor despre mustafa...mukko e geniala, are contractii de nesimtire numai in preajma lui rahmi dar ii trec cu lapte cald. i-a facut fursecuri cu mana ei desi nu avea nici bucatarie nici faina trei nule.
fatma i-a dus ghiveciul cu nu-ma -uita sotului, neinspirata alegere, putea sa-i duca patrunjel ca-l puneau la supa , a asteptat cuminte si creatza ora 2 pt vizite si in final a raspuns intrebarilor despre mustafa...mukko e geniala, are contractii de nesimtire numai in preajma lui rahmi dar ii trec cu lapte cald. i-a facut fursecuri cu mana ei desi nu avea nici bucatarie nici faina trei nule.
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Mier 09 Ian 2013, 5:40 pm, editata de 1 ori
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
michiper68 a scris:buna ziua fetele! fain episod. kerim nici nu a respirat ca sa nu transpire , ca-i venea soatza in vizita. si tot a transpirat. berenik a adevenit brusc si irealist foarteee vesela. si creatza. mustafa e doar dezgustator. si biata ahu care credea ca a lovit-o dragostea de-odata.... cateva zile i-a luat , pana a aparut prietena meltem la usha. imi plac tranzactiile bursiere pe care le face mustafa in cimitir. tanti leman din ce imi aduc aminte doar din bocet in bocet o va tzine sezonul asta. oare pe yasarani i-au ajutat prietenii din romania? acum i i dau seama ca nici nu aveau cum sa nu dea serialul la noi ca au prieteni multi aici yasaranii si vorbesc frumos de romanai. cu alte natii nu faceau afaceri. bulgarii si romanii. parca ahu ii da telefon lui ablu si ii spune de kerim. oricul il prinde pe mustafa la cimitir cand boceste dupa vural. si incepe sa aiba banuieli de cand ii spune prietenul lui mustafa ca a fost pe vas singur in noaptea aia.
Frumoasa analiza.
iulianagl- moderator
am sintetizat. rezumatul rezumatului.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
michiper68 a scris:am sintetizat. rezumatul rezumatului.
Mi-a placut rezumatul rezumatului.
iulianagl- moderator
Pagina 28 din 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii