54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
victorelalove
DENISA
gix
Admin_dea05
michiper68
dubaisport
Marieta57
gabriela
12 participanți
Pagina 16 din 43
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
avem fluturash de la Universal :
Ce frumos !!!
Ce frumos !!!
victorelalove- moderator
Buna ziua !!!
Il facura fanii si stapanul inelelor ?
Il facura fanii si stapanul inelelor ?
victorelalove- moderator
bună VIC !!! îl făcură dar el tot pitit stă, cred că stă pe clocitoare .
DENISA a scris:bună VIC !!! îl făcură dar el tot pitit stă, cred că stă pe clocitoare .
nu-l mai vedem pana la toamna . Nu-ti revizuiesti lista cu haremul ?
victorelalove- moderator
DENISA a scris:nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Ai tu rabdare pan' la toamna ?
Eu deja mor de dorul lui . Ma supara cateodata . Apoi il iert ...si parca il plac si mai mult .
victorelalove- moderator
DENISA a scris: o să fiu răbdarea în persoană
Vedem noi . Renuntzi tu la un moment dat ...
victorelalove- moderator
DENISA a scris:renunţ, dar nu la ENGIN sau MURAT.
Oooooooooooooo !!! Cata determinare si hotarare .
Mai ca te cred .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
fetelor chiar suntetzi sigure, dragalashul nostru tocmai la toamna are proiect? e prea mare ashteptarea!
Marieta57- membru senior
Data de inscriere : 29/12/2012
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Marieta57 a scris:fetelor chiar suntetzi sigure, dragalashul nostru tocmai la toamna are proiect? e prea mare ashteptarea!
Pai nu mai are cand sa inceapa , Marieta . La ei incep proiectele prin septembrie si ianuarie .
Daca are proiect anul asta , in septembrie , vom afla cate ceva incepand cu aprilie , mai .
Ce putem face ? Ashteptam ...
victorelalove- moderator
O saptamana superba va doresc!!!
Dubai , ce meci greu pe Djokovici . Greu de tot . Putea sa piarda . Rau s-a mai chinuit . Dar frumos meci . Si-a rupt si tricoul la final . Cata tensiune o fi acumulat pe parcursul meciului ...
Dubai , ce meci greu pe Djokovici . Greu de tot . Putea sa piarda . Rau s-a mai chinuit . Dar frumos meci . Si-a rupt si tricoul la final . Cata tensiune o fi acumulat pe parcursul meciului ...
victorelalove- moderator
BUNA ZIUA DRAGELOR !!!!
o saptamana cat mai calduroasa !!!
VIC ...eu ma asteptam la asa meci ,Djokovic si-n turul trecut a jucat prost;imi pare rau de Stan,a jucat formidabil ,daca nu era accidentat il batea pe sarb; astept meciul lui Roger de la 12
o saptamana cat mai calduroasa !!!
VIC ...eu ma asteptam la asa meci ,Djokovic si-n turul trecut a jucat prost;imi pare rau de Stan,a jucat formidabil ,daca nu era accidentat il batea pe sarb; astept meciul lui Roger de la 12
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
BUNA !!!
Denisa draga , cati Engin .
Joaca mai bine Federer in momentul asta . Eu cred ca el va castiga .
Denisa draga , cati Engin .
Joaca mai bine Federer in momentul asta . Eu cred ca el va castiga .
victorelalove- moderator
Mi-a placut de Mukka episodul asta . Pe bune . Tot ce a spus a fost corect . Plus ca s-a lasat plecata la restorant cu chiu cu vai ...dar a reushit . Cand a vazut ca este masina lui Kerim la restorant ...mai ca a sarit din mashina .
Kerim a intrat val-vartej la dush ... supa ce incerca sa-i spuna Gulliei ce are pe suflet . Ea planse ... cine ce sa mai inteleaga ? Saraca . Nici ea nu cred ca stie . Am vazut ca episodul viitor ii spune lui Kerim ca ea incerca sa fie bine . Deci asha l-a convins . Este greu pentru ea ... greu .
Kerim nu are cu cine sa vorbeasca ...il suna si el pe ablu .
Kerim a intrat val-vartej la dush ... supa ce incerca sa-i spuna Gulliei ce are pe suflet . Ea planse ... cine ce sa mai inteleaga ? Saraca . Nici ea nu cred ca stie . Am vazut ca episodul viitor ii spune lui Kerim ca ea incerca sa fie bine . Deci asha l-a convins . Este greu pentru ea ... greu .
victorelalove- moderator
buna ziua. frumos episod am avut. foarte credibil engin plans si plin de remuscari ca animalul de el a vrut sa o forteze pe soatza. parea alergat toata ziua sa-i iasa atata oboseala pe fatza. a dorimt si pe canapeaua de la restaurant care sigur nu era masura lui, iesea mai bine daca unea 4-5 mese afara . mukko mai avea putin si crapa de curiozitate ce i-a facut kerim fatmei, a negociat cu abla la sange plecarea ei la restaurant. e sensibila si i se face rau cand munceste, nu poate sa stea in picioare . decat atarnata si spanzurata de geamuri . e sarcina atarnata asta a ei ca toxica nu e. bine ca face cele mai bune fursecuri cu mar , poate a vrut ece sa explice ce era cu fursecurile alea pe care i le-a trimis la inchisoare. eu n-as manca din mana ei nimic. e si foarte civilizata , asa se serveste marul , infipt in cutit, cutit mare si ascutit. asa voi servi si eu musafirii. poate daca incerca sa-l infiga in lama de la topor era si mai civilizata. in sfarsit pe yasarani i-am vazut putin , atata cat trebuia ca sa nu ma plictiseasca. mi-a placut mult camera yasarancei . cam futuriste decoratiunile, galeuri am si eu dar nu seamana a butoaie de varza. 3 butoaie avea yasaranca in camera. astept episodul de maine cu intoarcerea oaiei ratacite. asta de azi a facut reclama la halatele de baie. brusc toata lumea avea halat de baie si prosop din acelasi material.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
victorelalove a scris:Mi-a placut de Mukka episodul asta . Pe bune . Tot ce a spus a fost corect . Plus ca s-a lasat plecata la restorant cu chiu cu vai ...dar a reushit . Cand a vazut ca este masina lui Kerim la restorant ...mai ca a sarit din mashina .
VIc ...am mai spus-o si o repet : Mukko cu toate relele ei ,are dreptate,in majoritatea esentelor ; a avut dreptate si cu maritisul lui gulli pe fuga ,dar a avut dreptate si azi cand a"mustruluit-o " pe gulli ref la comportamentul ei fatza de kerim ; gulli trebuia sa stea de vorba cu kerim,mai ales ca erau singuri acasa( aici o mare BILA ALBA lui Mukko ,care a mirosit ca ceva se va intimpla acasa si cu toate astea a plecat la restaurant )dar ea ce afacut? a stat cuminte in camera ei cu urechea la usa sa vada cand iese Kerim din camera,apoi se ducea sa-i duca pluoverul crosetat din lana ,care si asa era in plus ,aruncata prin casa !!!!
ai punctat f bine faptul ca saracul Kerim nu avea cu cine sa stea de vorba ,cui sa-i povesteasca oful ,l-a prins pe ablu si tot drumul pana la aeroport i-a spus durerea, pe care ar fi trebuit s-o oblojeasca scumpa lui soatza .
dubaisport- vip
le-au luat la oferta , Michi .
Dar Engin avea doar un prosop pe gat .
nu-mi amintesc sa se fi dus cu haltul la el . De ce nu ni l-au aratat cum a ieshit la dush .
Dar Engin avea doar un prosop pe gat .
nu-mi amintesc sa se fi dus cu haltul la el . De ce nu ni l-au aratat cum a ieshit la dush .
victorelalove- moderator
dubaisport a scris: i-a spus durerea, pe care ar fi trebuit s-o oblojeasca scumpa lui soatza .
Vise taica , Vise !!!
Mukka stia ea ce stia . Stia ce scrise Gullia in scrisori ... avuse dreptate . Pai bine mai ...il amagi cu vorbe dulci in scrisori . Normal ca i-a dat aripi . Si mai este si tanar ...vorba mukkai .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris: bine ca face cele mai bune fursecuri cu mar , poate a vrut ece sa explice ce era cu fursecurile alea pe care i le-a trimis la inchisoare. eu n-as manca din mana ei nimic. e si foarte civilizata , asa se serveste marul , infipt in cutit, cutit mare si ascutit. asa voi servi si eu musafirii. poate daca incerca sa-l infiga in lama de la topor era si mai civilizata. in sfarsit pe yasarani i-am vazut putin , atata cat trebuia ca sa nu ma plictiseasca. mi-a placut mult camera yasarancei . cam futuriste decoratiunile, galeuri am si eu dar nu seamana a butoaie de varza. 3 butoaie avea yasaranca in camera. astept episodul de maine cu intoarcerea oaiei ratacite. asta de azi a facut reclama la halatele de baie. brusc toata lumea avea halat de baie si prosop din acelasi material.
yasaranca a fost de nota 10 ....si va mai fi ,cand il va santaja pe erdogan sa-si retraga plangerea asupra lui rahmi ,in schimb baietii familiei deja l-au mirosit pe mustafa.
fursecurile cu mar cred ca sunt marca inregistrata Mukko cu piper si ardei iute in loc de scortisoara
dubaisport- vip
Pagina 16 din 43 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii