54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
victorelalove
DENISA
gix
Admin_dea05
michiper68
dubaisport
Marieta57
gabriela
12 participanți
Pagina 34 din 43
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
în baia cui o fi făcând acuma duş?? sau în pustietate nu mai e necesar duşul??
DENISA a scris:în baia cui o fi făcând acuma duş?? sau în pustietate nu mai e necesar duşul??
eu ash vrea in a mea ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
dar are loc ??? lasă-l la mine , eu am 2 băi
DENISA a scris:dar are loc ???
da . are . de ce ? iti este teama ca se agita si-mi sparge faiatza ?
victorelalove- moderator
poate şi oglinda şi o fi de cristal , plus că eu am 2 oglinzi la baie , una la chiuvetă şi una pe toată uşa.
DENISA a scris:poate şi oglinda şi o fi de cristal , plus că eu am 2 oglinzi la baie , una la chiuvetă şi una pe toată uşa.
si tu ai obsesie cu oglinzile ?
si eu . am oglinzi de cate 2 metrii inaltime . si am un dressing numai si numai oglinzi .
Are ce sa sparga .
victorelalove- moderator
idem , la uşa de la baie am şi spre hol toată uşa cu oglindă, uşile la cuier pe hol le am cu oglinzi
DENISA a scris:idem , la uşa de la baie am şi spre hol toată uşa cu oglindă, uşile la cuier pe hol le am cu oglinzi
si ce bine arata . asha imi voi face din nou . oglinzi peste oglinzi .
Denisa am plecat la nani .
victorelalove- moderator
SOMN UŞOR !!!
Tonight I'm going to sleep earlier because I want to see you in my dream very early. Good Night !!!
neaţa!!
astăzi cred că are loc eliberarea lui Rahmi şi dansul de Crăciun al porumbeilor , păcat că sfârşeşte lacrimogen dansul.
astăzi cred că are loc eliberarea lui Rahmi şi dansul de Crăciun al porumbeilor , păcat că sfârşeşte lacrimogen dansul.
buna ziua dragelor !!!!!
toate astea astea se intimpla in episodul de azi ,DENISA ?...asa departe ajunsera ? eu nu am mai vazut de sapt trecuta ...n-am mai rezistat la revizionarea fazei cu Erdogan cu lopata in cap
toate astea astea se intimpla in episodul de azi ,DENISA ?...asa departe ajunsera ? eu nu am mai vazut de sapt trecuta ...n-am mai rezistat la revizionarea fazei cu Erdogan cu lopata in cap
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Dubai la cum lungesc ai noştri pelteaua e posibil să facă 3 ep dintr-un ep turcesc, au ajuns la cum îi şantajează Munir, să-şi retragă Fatmagul acuzaţia şi atunci îşi retrag şi ei . A venit acasă la ei prietena lui Kadâr şi îi spune Ablei că avocatul are niscavai sentimte ptr ea dar el e mai timid şi nu îi declară, s-a terminat cu plecarea lui Murat pe poartă în timp ce mumă'sa " răgea" la Fatmagul să-şi retragă acuzaţia la adresa Yaşaranilor.
DENISA a scris:Dubai la cum lungesc ai noştri pelteaua e posibil să facă 3 ep dintr-un ep turcesc, au ajuns la cum îi şantajează Munir, să-şi retragă Fatmagul acuzaţia şi atunci îşi retrag şi ei . A venit acasă la ei prietena lui Kadâr şi îi spune Ablei că avocatul are niscavai sentimte ptr ea dar el e mai timid şi nu îi declară, s-a terminat cu plecarea lui Murat pe poartă în timp ce mumă'sa " răgea" la Fatmagul să-şi retragă acuzaţia la adresa Yaşaranilor.
mersi mult de rezumat !!!
am sa ma uit cand ajung cu povestea la Sf valentin ,astept sa-i revad papagalul Mukkai
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
bună seara !!!
am prezis bine , un ep îl împart în 3 , nu a fost eliberat Rahmi, a căpătat şi Zona Zoster, Mukkoasa o toacă pe Fatmagul la cap să-şi retragă plângerea ( Murat îi vorbeşte foarte urât lui Fatmagul , o face chiar jegoasă ), Yaşaranii îşi retrag plângera fiind ameninţaţi de Yaşaranca , idiotul de Munir retrage plângerea dar o întâmpină pe Fatmagul pe scările procuraturii spunânându-i să intre să-şi retagă plângerea că îşi vor retrage şi ei plângerea nespunându-i că el deja o retrăsese, Erdogan vorbeşte în prezenţa lui NIL ca şi când el din prea multă mărinimie şi prea multă bunătate ce dădea deja afară din trupul lui de vierme îl iartă pe Rahmi.
Abla o aduce la restaurant pe mama lui Özge să-i vorbească despre suferinţa fiicei ei lui Fatmagul cu speranţa că Fatmagul nu se va răzgândi şi nu-şi va retrage plângerea , Rahmi o sună pe Fatmagul şi îi spune că nu o va ierta dacă îşi va retrage plângerea, Kerim şi el încearcă să o convingă să nu -şi retragă plângerea , îi spune că va trăi cu această povară toată viaţă şi va fi un impas ptr viitoarea lor viaţă de cuplu .
Kerim mai avea niţel şi o scalpa pe mahalagioaica de Mukka.
Final " Fatmagul îi spune şobolanului de Munir că nu-şi retrage plângerea , lui Kerim i se luminează faţa.
sper să fi fost coerentă , nu am talentul lui VIC la povestit
aceste poze eu nu le-am mai văzut
am prezis bine , un ep îl împart în 3 , nu a fost eliberat Rahmi, a căpătat şi Zona Zoster, Mukkoasa o toacă pe Fatmagul la cap să-şi retragă plângerea ( Murat îi vorbeşte foarte urât lui Fatmagul , o face chiar jegoasă ), Yaşaranii îşi retrag plângera fiind ameninţaţi de Yaşaranca , idiotul de Munir retrage plângerea dar o întâmpină pe Fatmagul pe scările procuraturii spunânându-i să intre să-şi retagă plângerea că îşi vor retrage şi ei plângerea nespunându-i că el deja o retrăsese, Erdogan vorbeşte în prezenţa lui NIL ca şi când el din prea multă mărinimie şi prea multă bunătate ce dădea deja afară din trupul lui de vierme îl iartă pe Rahmi.
Abla o aduce la restaurant pe mama lui Özge să-i vorbească despre suferinţa fiicei ei lui Fatmagul cu speranţa că Fatmagul nu se va răzgândi şi nu-şi va retrage plângerea , Rahmi o sună pe Fatmagul şi îi spune că nu o va ierta dacă îşi va retrage plângerea, Kerim şi el încearcă să o convingă să nu -şi retragă plângerea , îi spune că va trăi cu această povară toată viaţă şi va fi un impas ptr viitoarea lor viaţă de cuplu .
Kerim mai avea niţel şi o scalpa pe mahalagioaica de Mukka.
Final " Fatmagul îi spune şobolanului de Munir că nu-şi retrage plângerea , lui Kerim i se luminează faţa.
sper să fi fost coerentă , nu am talentul lui VIC la povestit
aceste poze eu nu le-am mai văzut
Buna seara !!!
De neprivit episodul de astazi .
Pe prima am mai vazut-o , Denisa . Pe a doua ... NU .
Papagalul vreau sa-l vad si eu , Dubai . Este singurul episod la care am ras din suflet .
De neprivit episodul de astazi .
Pe prima am mai vazut-o , Denisa . Pe a doua ... NU .
Papagalul vreau sa-l vad si eu , Dubai . Este singurul episod la care am ras din suflet .
victorelalove- moderator
Bună seara! Mulțumesc Denisa ptr rezumat, este Nu știu dacă urmăriți și Suleyman, v-a plăcut strategia lui Hurrem?
Marieta57- membru senior
Data de inscriere : 29/12/2012
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Buna dimineatza !!!
Eu nu ma uit la Suleyman , Marieta .
Eu nu ma uit la Suleyman , Marieta .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
Buna si pe aici si cum fura ep. de astazi ,nu m-am incadrat in timp si l-am pierdut si momentan nu-i postat nicaieri
muraty- membru activ
Data de inscriere : 09/11/2012
Varsta : 47
Localizare : iasi
muraty a scris:Buna si pe aici si cum fura ep. de astazi ,nu m-am incadrat in timp si l-am pierdut si momentan nu-i postat nicaieri
Nu fuse mare lucru ... rupse Kerim rochia . Si gullia spala toata casa . Se intalnira cu Ozge . Si s-a uitat asha de urat la Kerim ... incat a ieshit frumos afara .
Tre sa urce ei episodul pe undeva .
victorelalove- moderator
a luat abla credit la banca?
muraty- membru activ
creditul ca creditul dar ce îmbăţişare îi trage avocatului mai să-l adune pe ăla după jos.
tare Denisa .
scuze ...net cazut .
scuze ...net cazut .
victorelalove- moderator
măi până la ei nu am văzut să ştergi mobila cu cârpe unde, nu au auzit de Pronto ??? sau aveau în găleată PRONTO???
de ce am intrebat? caci am gasit pe trilulilu ep dar pe jumatate,de la momentul cand avocatul ii spusese de ce vrea credit,prima parte nu mere
muraty- membru activ
Pagina 34 din 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Subiecte similare
» 4. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 19. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 31.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 43. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 8. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii