1.Qubool Hai - Accept!
+8
narcisa
costearamona
anyta
mayya54
lica54
Lucica10
Andreea_Miha
Admin_dea05
12 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 1.Qubool Hai - Accept!
Eu vorbesc de contul care a scris ieri e facut de exact o luna altul nu am verificat.iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Da am vazut are cont de o luna.
Nu asta e facut acum ca numai stia parola sau nu stiu ce e de mult aici ea dar nu a scris mai nimic.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Eu vorbesc de contul care a scris ieri e facut de exact o luna altul nu am verificat.
Da stiu ca la asta te-ai referit dar ea este de mai mult timp la noi inscrisa.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Asa asa nu te lasa!!!!iulianagl a scris:
Asta i-am spus si eu si noi toate o cunoastem si ea pe noi.Dar las'ca incetul cu incetul o bagam in randurile noastre.
Admin_dea05- Admin
Am inteles...Gata plec!!!!iulianagl a scris:
Da stiu ca la asta te-ai referit dar ea este de mai mult timp la noi inscrisa.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Asa asa nu te lasa!!!!
Eu discut cu ea pe ytb si gandeste ca si noi si de asta stiu ca e minunat sa discuti cu ea.
iulianagl- moderator
Episodul care l-am tradus astazi a inceput super de frumos, mi-a placut foarte mult.Pacat ca nu pot intelege ce se petrece in mintea lui Asad.Dezice tot ce s-a intamplat cu ei in Mangalpur si mi s-a parut ca regreta ce?Ca are sentimente pentru Zoya sau ce i s-a si de i s-a intamplat lui Zoya?Sa vedem ce vrea in urmatoarele episoade dar sigur o sa vrea ca Zoya sa plece din casa si din viata lui cat mai repede posibil.
iulianagl- moderator
Acum ies si eu, ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
SBS
It was a short segment which said that this week in Qubool Hai, Asad-Zoya will come closer and bond as friends which will make them realize their love for each other.
-Fizzi-
It was a short segment which said that this week in Qubool Hai, Asad-Zoya will come closer and bond as friends which will make them realize their love for each other.
-Fizzi-
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Andreea_Miha a scris:SBS
-Fizzi-
Asta imi amiteste de Geet. Intai prieteni, dupa logodnica de ochii lumi si dupa nunta reala. Let's see !!!
Alexa20 a scris:
Asta imi amiteste de Geet. Intai prieteni, dupa logodnica de ochii lumi si dupa nunta reala. Let's see !!!
Geet
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Buna! Buna la toata lumea!
Fete dragi, va multumesc pentru lamuriri, explicatii, linkuri...etc.
Cum vreau/cer cate ceva voi toate sunteti pe receptie si treaba este rezolvata.....Va pup si va iubesc pe toate!
PS: Pana la Madu si Accept merg sa vad 1,2 ep. din Intalnirea-inimilor ......KSG m-a vrajit
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Fete dragi, va multumesc pentru lamuriri, explicatii, linkuri...etc.
Cum vreau/cer cate ceva voi toate sunteti pe receptie si treaba este rezolvata.....Va pup si va iubesc pe toate!
PS: Pana la Madu si Accept merg sa vad 1,2 ep. din Intalnirea-inimilor ......KSG m-a vrajit
O sa la ce caracter are in DMG.
Abia aștept sa-l vad dar asta cand m-oi urca sus la calculator.Alexa20 a scris:Zoya e de belea. Face ce face, si mai face cate o tampenie.
iulianagl- moderator
Buna !
N-am priceput nimic din ce au zis....Iuli unde il vezi cu subtitrare....??? tot pe desirippers...?? apare ..cand ??? vad ca abia au tradus de pe 23 ...
N-am priceput nimic din ce au zis....Iuli unde il vezi cu subtitrare....??? tot pe desirippers...?? apare ..cand ??? vad ca abia au tradus de pe 23 ...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Buna da dar merg cam greu cu sbtitrarea dar citește rezumatul in engleză si ai sa intelegi despre ce este vorba Asad e foarte tulburat de Zoya, iar cei din Mangalpur au venit după Mariam si știu ca el a salvat- o pe Zoya dar cica nu au nicio problema cu asta ei sunt după Mariam.petronela a scris:Buna !
iulianagl- moderator
Asta am facut..direct la rezumat m-am dus....eram curioasa mai mult de disputa cu Ayan si casatoria lui..bine ca s-au lamurit, macar pentru moment pana mai tese aia ceva intrigi...iulianagl a scris:Buna da dar merg cam greu cu sbtitrarea dar citește rezumatul in engleză si ai sa intelegi despre ce este vorba Asad e foarte tulburat de Zoya, iar cei din Mangalpur au venit după Mariam si știu ca el a salvat- o pe Zoya dar cica nu au nicio problema cu asta ei sunt după Mariam.
petronela- vip
petronela a scris:
Asta am facut..direct la rezumat m-am dus....eram curioasa mai mult de disputa cu Ayan si casatoria lui..bine ca s-au lamurit, macar pentru moment pana mai tese aia ceva intrigi...
Rzyia aia e o nebuna asta ii spuneam Maayei intr-o zi dupa ce tradusesem eu un episod in acel episod fusese imposibila ii spuneam ca de s-ar gasi cineva sa o puna cu fundul in par asa cum facea Tepes odata ca ea asta merita.
iulianagl- moderator
Si figura, mai ales privirea o avantajeaza pentru asemenea roluri..sper sa nu fie si in realitate asa o scorpie..... si de Ayan imi place mult..e tare scump si...pare atat de neajutorat.. dar e mult mai curajos si isi apara punctul de vedere mai bine decat taica-su...care pana in prezent are rol de ...tolomac....iulianagl a scris:
Rzyia aia e o nebuna asta ii spuneam Maayei intr-o zi dupa ce tradusesem eu un episod in acel episod fusese imposibila ii spuneam ca de s-ar gasi cineva sa o puna cu fundul in par asa cum facea Tepes odata ca ea asta merita.
petronela- vip
Da, si eu as face la fel. Ce-mi place la aceste seriale, se lamuresc lururile cat de cat. Dar mai bine Humaira sa fie cu Ayan. Nu stiu de ce am o vaga impresie ca Ayan o sa cam intre între Zoya si Asad. Sper doar sa ma insel.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
petronela a scris:
Si figura, mai ales privirea o avantajeaza pentru asemenea roluri..sper sa nu fie si in realitate asa o scorpie..... si de Ayan imi place mult..e tare scump si...pare atat de neajutorat.. dar e mult mai curajos si isi apara punctul de vedere mai bine decat taica-su...care pana in prezent are rol de ...tolomac....
E tolomac rau si totusi ma face sa cred ca fratele lui Shireen, dl Siddique il are cu ceva la mana de e asa de tacut Rashid si nu vrea sa argumenteze deloc la deciziile luate de familia Siddique.Ca el pare un om foarte puternic dar in fata lor e ca un mielusel.Si tare ma tem ca Razyia sa nu aibe legatura cu despartirea de Dilshat mama lui Asad.
iulianagl- moderator
mayya54 a scris:Da, si eu as face la fel. Ce-mi place la aceste seriale, se lamuresc lururile cat de cat. Dar mai bine Humaira sa fie cu Ayan. Nu stiu de ce am o vaga impresie ca Ayan o sa cam intre între Zoya si Asad. Sper doar sa ma insel.
Spunea cineva pe fb ca s-ar putea ca Zoya sa se casatoreasca cu Ayaan din cauza vizei ei, si daca se baga pe fir Ayan sigur Asad n-o sa spuna nimic pentru ca tine la Ayan si plus de asta nu stie sau nu vrea ca sa se lupte pentru dragostea lui.
iulianagl- moderator
Cred ca mie mi-ar placea sa cedeze amandoi..crezand ca renunta unul in favoarea celuilalt si..sa vedem care al treilea o castiga..iulianagl a scris:
Spunea cineva pe fb ca s-ar putea ca Zoya sa se casatoreasca cu Ayaan din cauza vizei ei, si daca se baga pe fir Ayan sigur Asad n-o sa spuna nimic pentru ca tine la Ayan si plus de asta nu stie sau nu vrea ca sa se lupte pentru dragostea lui.
petronela- vip
petronela a scris:
Cred ca mie mi-ar placea sa cedeze amandoi..crezand ca renunta unul in favoarea celuilalt si..sa vedem care al treilea o castiga..
Rashid ca stii ca se imprietenise cu ea de isi spuneau prietene, prietena.
iulianagl- moderator
Da ..am vazut ..acolo sigur era prietenie platonica...iulianagl a scris:
Rashid ca stii ca se imprietenise cu ea de isi spuneau prietene, prietena.
petronela- vip
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!