Kıvanç Tatlıtuğ
+10
carmen_
GUMUS-NOOR
DENISA
mioaranita60@.com
Hatice2J
dea05
Admin_dea05
octaviana1989
florina1989
crem.caramel
14 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Kıvanç Tatlıtuğ
According to the article , " Yaprak Dokumu - " Ask-i Memnu " and " Fatmagul'un Sucu Ne ? " script-writers Ece Yorenc and Melek Gencoglu are making a new series produced by " Ay Yapim " to be aired on Kanal D ...
Ece Yorenc said : " In the next season we're going to work on a story that we've completely written it ourselves . A story of 2 brothers , Kivanc Tatlitug will play one of the brothers , Kivanc is waiting for this work . It'll be the most ambitious work for the next year , we'll do it for Kanal D . "
They also mentioned that Kivanc will play one of the brothers and Mehmet Gunsur will play the other brother , but the actress that will co-star it with them hasn't been chosen yet .
Potrivit articolului, "Yaprak Dokumu -" Pune-i Memnu "şi" Fatmagul'un Sucu Ne? "script-scriitori Ece Yorenc şi Melek Gencoglu fac o serie de noi produse de" Ay Yapim ", care urmează să fie difuzat la Kanal D ...
ECE Yorenc a spus:.. "In sezonul urmator, vom lucra la o poveste care le-am scris complet noi insine O poveste de 2 frati, Kivanc Tatlitug va juca unul dintre fraţi, Kivanc este de aşteptare pentru acest lucru Este 'll fi de lucru cel mai ambiţios pentru anul viitor, o vom face pentru Kanal D ".
Ei au, de asemenea, menţionat că Kivanc va juca unul dintre fraţi şi Mehmet Gunsur va juca frate celelalte, dar actrita care va co-o stea cu ei nu a fost încă ales.
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
carmen_- vip
Türkiye'nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatan Cevdet Bey ve Oğulları, Nişantaşılı bir ailenin üç kuşak hikâyesini ele alıyor. Türkiye'nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatan Cevdet Bey Oğulları am, Nişantaşılı bir ailenin UC kuşak hikâyesini elemente alıyor. Roman, CevdetBey, eşi eski bir paşa kızı olan Nigân hanım, iki oğulları, bir kızları ve iki gelininin kona...ktaki yaşamlarından kesitler sunuyor. Roman, CevdetBey, ESI Eski bir Paşa kızı Olan Nigân Hanim, iki oğulları, bir kızları am iki gelininin Kona ... ktaki kesitler sunuyor yaşamlarından. Aynı zamanda ev içlerinin renklerini, zamanın akışını, günlük sıradan konuşmaları, akılda kalan kahramanlar aracılığıyla saptarken, okura geleneksel romandan alınacak hazların dikkat ve sevgiyle anlatıldığı panoramik bir romandır. Aynı ev zamanda içlerinin renklerini, akışını zamanın, konuşmaları günlük sıradan, akılda Kalan saptarken aracılığıyla kahramanlar, Okura geleneksel romandan alınacak hazların dikkat am sevgiyle anlatıldığı panoramik BIR romandır.
Procesul de modernizare a Turciei prin ochii de-o familie burgheză, spunându-Cevdet Bey şi fiii lui, Nişantaşılı povestea a trei generaţii dintr-o familie este preluarea. Procesul de modernizare a Turciei prin ochii de-o familie burgheză, eu sunt despre Fiii Cevdet Bey, element Nişantaşılı este povestea unei familii de generatii de UC. Romi, CevdetBey, soţia lui era fiica unei doamne paşă vechi Nigan, doi fii şi o fiică şi două secţiuni mireasa Mansion oferă viaţa ... ktaki. Romi, CevdetBey, ESI cu un mai vechi fiica Nigan Hanim Paşa, doi fii şi o fiică, eu sunt atât mireasa Kona ... viaţa oferă secţiuni ktaki. În acelaşi timp, culorile din interiorul casei, fluxul de timp, conversaţii de zi cu zi obişnuită, prin minte în determinarea eroi, cititorul va fi plăcerile tradiţionale de atenţia şi dragostea aşa cum este descris în romanul este un roman panoramic. În acelaşi timp, în interiorul a culorilor acasă, fluxul de timp, conversaţii obişnuite de zi cu zi, prin determinarea eroii rămas în minte, eu sunt sigur că plăcerile Okura dragoste descris a fi un roman tradiţional Un roman panoramice.
carmen_- vip
Vezi Günsür, Kivanc Tatlıtuğ'lu nu genunchi!
Canal D, noua serie va fi publicat în Günsur'un Mehmet Kivanc Tatlıtuğ'la joace împreună dreapta?
Vezi noua serie va fi publicat în Channel D. Kivanc Tatlıtuğ'un Günsur'un, de asemenea, a scăzut la internet pentru a juca în ştiri de azi ... Cu toate acestea, nici o echipă Günsür.
Luna Yapım'ın pregătit şi Canalul D, care va fi publicat în noul sezon pentru a juca în Günsur'un Mehmet Kivanc serie Tatlıtuğ'un publicate pe internet ... Potrivit informaţiilor din matrice nu include Jack Günsür luni Yapım'dan. În această serie, va juca un alt jucător Kivanc frate Tatlıtuğ'un.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
carmen_- vip
İkisi Bir Arada Olamadı
Ay Yapım tarafından Kanal D'ye hazırlanacak yeni dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Mehmet Günsur'un birlikte rol alacağı haberleri yayınlanmıştı.
Kıvanç Tatlıtuğ ve Mehmet Günsur'lu yeni dizi haberlerinden sonra keyiflenen izleyicinin hevesi kursağında kalacak çünkü Ay Yapım, Mehmet Günsur'un dizide rol almayacağını açıkladı.
Medyatava'nın Ay Yapım'dan aldığı bilgiye göre; Mehmet Günsur dizide yer almıyor. Bu dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un erkek kardeşini başka oyuncu oynayacak.
Ei nu puteau Unul
Noua serie va fi pregătită să Kanal D de constructii de Luna şi Mehmet Kivanc Tatlitug Günsur'un va acţiona cu ştiri a fost lansat.
După ştiri din noua serie de Kivanc Tatlitug şi Mehmet keyiflenen Günsur'lu, deoarece Luna va fi publicului kursağında construcţie entuziasm, a declarat Jack Günsur'un nu ia parte la seria.
Conform informaţiilor primite Medyatava'nın Luna Yapım'dan; Jack Günsür nu sunt incluse în matrice. În această serie, va juca un alt jucător Kivanc frate Tatlıtuğ'un.
carmen_- vip
Din articol eu înțeleg că cei doi actori nu vor mai juca împreună în viitorul serial pe care îl pregătește casa producătoare ”Ay Yapim”.E corect?Vor trebui să caute un alt actor care să joace rolul fratelui lui Kivanc.theea a scris:
İkisi Bir Arada Olamadı
Păcat.Mie îmi plac amândoi actorii și ar fi fost interesant să-i fi văzut împreună în același serial.
Oricum se anunță a fi un serial bun.Scenariul este scris de cele două scenariste Ece Yörenç și Melek Gençoğlu care au scris scenariul,printre altele,pentru ”Așk-i Memnu”,”Yaprak Dökümü”și ”Fatmagül'ün Suçu Ne”.Au spus că va fi un scenariu original,probabil că nu va mai fi adaptarea vreunui roman.
Multe știri ca aceasta vor apare până când vor finaliza distribuția și vor începe filmările.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
TATLITUG F1’E GITTI
Otomobillere ilgisiyle tanınan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtug, dün Monaco’da yapılan Formula 1 yarışını izlemek için cuma günü Fransa’ya gitti.
Nice Havaalanı’nda tek başına görüntülenen Tatlıtug, daha sonra Monaco’ya geçti.
Haber Türk
F1 Tatlitug GITT
A recunoscut celebrul actor Kivanc Tatlitug masini interes, cursa de Formula 1 din Monaco vinerea trecută, au plecat în Franţa pentru a viziona.
Nice Aeroport afisate numai Tatlitug, Monaco şi apoi a trecut.
carmen_- vip
“Ünal çantaya bak”
Nice’e aynı uçakla geldiğimiz yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile dönüşte yine karşılaştık. Daha sonra ise havalimanında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen Türklerin saldırısına uğrayan ve ter içinde kalan Galatasaray Teknik Direktörü İmparator Fatih Terim ile karşılaştık. Fatih hoca Şampiyonlar Ligi final maçı olan Barcelona- M. United maçını seyrettikten sonra Lyon-Monaco maçını ve F1’i seyretmek için Monaco’ya gelmiş. Fatih Terim ile uçağa binmek için yürüdüğümüz körükte Terim, Adanalı hemşerisi Kıvanç Tatlıtuğ ve iş adamı Zafer Yıldırım’ı gördü. Körükte sıra beklerken Kıvanç Tatlıtuğ’a uzun süredir görüşmediklerini söyleyerek kendisini yemeğe davet etti. Bu arada ben de hemen bir fotoğraf çektim. Fatih Terim bu arada espriyi patlattı. Bana Kıvanç Tatlıtuğ’un çantasını göstererek ve gülerek “Ünal çantaya bak çantaya” dedi.
"Uită-te la Unal sac"
Venind din acelaşi plan pentru a reveni la Nisa, cu un actor Kivanc Tatlitug frumos ne-am întâlnit din nou. Mai târziu, turcii au atacat la aeroport şi care doresc o fotografie-l într-o sudoare cu Galatasaray antrenorul Fatih Terim sa întâlnit cu împăratul. Barcelona Champions League Final de meci profesor Robert M. Dupa ce a vazut meciul Unite meciul Lyon-Monaco, şi a venit la Monaco pentru a viziona F1. Fatih Terim în avion şi a mers la plimbare pe termen körükte, Download hemşerisi Kivanc Tatlitug Yildirim şi oameni de afaceri au văzut victoria. Kivanc Tatlıtuğ'a de aşteptare pentru o lungă perioadă de timp după cum spune görüşmediklerini Körükte l-au invitat la cină. În acelaşi timp, am luat doar o fotografie. Fatih Terim glumă crăpat în timp. Kivanc Tatlıtuğ'un aratandu-mi geanta ei şi rîzînd, "Uită-te la sac sac UNAL," a spus el.
carmen_- vip
Monaco Grand Prix’den Bildiriyorum
Monaco Grand Prix’den bildiriyorum. İlk heyecan uçağa binerken başlıyor. Havaalanındaki görevliler aralarında fısır fısır konuşuyor. Herkes birbirine aynı şeyi soruyor, “Gördün mü?” Bir bakıyorum, karşımda Kıvanç Tatlıtuğ. Meğer o da Formula 1’i yerinde izlemeye gidiyormuş.
Çağdaş Ertuna
Monaco Grand Prix anunţa
Monaco Grand Prix declare. primele emotii începe pe planul. Fısır Fısır între oficialii aeroportului a spus. Toată lumea cere acelaşi lucru pentru fiecare alte, "Vezi?" O singură privire, Kivanc Tatlitug în faţa mea. Sa dovedit că a fost de gând sa ma uit la Formula 1 pe site-ul.
Contemporan Ertuna
Monaco Grand Prix’den bildiriyorum. İlk heyecan uçağa binerken başlıyor. Havaalanındaki görevliler aralarında fısır fısır konuşuyor. Herkes birbirine aynı şeyi soruyor, “Gördün mü?” Bir bakıyorum, karşımda Kıvanç Tatlıtuğ. Meğer o da Formula 1’i yerinde izlemeye gidiyormuş.
Çağdaş Ertuna
Monaco Grand Prix anunţa
Monaco Grand Prix declare. primele emotii începe pe planul. Fısır Fısır între oficialii aeroportului a spus. Toată lumea cere acelaşi lucru pentru fiecare alte, "Vezi?" O singură privire, Kivanc Tatlitug în faţa mea. Sa dovedit că a fost de gând sa ma uit la Formula 1 pe site-ul.
Contemporan Ertuna
carmen_- vip
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum