Serialesitelenovelet
Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Kıvanç Tatlıtuğ

+10
carmen_
GUMUS-NOOR
DENISA
mioaranita60@.com
Hatice2J
dea05
Admin_dea05
octaviana1989
florina1989
crem.caramel
14 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Empty Re: Kıvanç Tatlıtuğ

Mesaj Scris de carmen_ Dum 22 Mai 2011, 6:45 pm

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 3369561c

According to the article , " Yaprak Dokumu - " Ask-i Memnu " and " Fatmagul'un Sucu Ne ? " script-writers Ece Yorenc and Melek Gencoglu are making a new series produced by " Ay Yapim " to be aired on Kanal D ...
Ece Yorenc said : " In the next season we're going to work on a story that we've completely written it ourselves . A story of 2 brothers , Kivanc Tatlitug will play one of the brothers , Kivanc is waiting for this work . It'll be the most ambitious work for the next year , we'll do it for Kanal D . "
They also mentioned that Kivanc will play one of the brothers and Mehmet Gunsur will play the other brother , but the actress that will co-star it with them hasn't been chosen yet .

Potrivit articolului, "Yaprak Dokumu -" Pune-i Memnu "şi" Fatmagul'un Sucu Ne? "script-scriitori Ece Yorenc şi Melek Gencoglu fac o serie de noi produse de" Ay Yapim ", care urmează să fie difuzat la Kanal D ...
ECE Yorenc a spus:.. "In sezonul urmator, vom lucra la o poveste care le-am scris complet noi insine O poveste de 2 frati, Kivanc Tatlitug va juca unul dintre fraţi, Kivanc este de aşteptare pentru acest lucru Este 'll fi de lucru cel mai ambiţios pentru anul viitor, o vom face pentru Kanal D ".
Ei au, de asemenea, menţionat că Kivanc va juca unul dintre fraţi şi Mehmet Gunsur va juca frate celelalte, dar actrita care va co-o stea cu ei nu a fost încă ales.

carmen_
carmen_
vip
vip

Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Dum 22 Mai 2011, 9:33 pm

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 K1h30050Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Nul30050
Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Qif30050Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Jpw30050
Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Qui36247Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Cjz34782
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 23 Mai 2011, 12:33 am

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 226872_122012384548165_122004141215656_178767_5533125_n
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 23 Mai 2011, 12:37 am

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 App_full_proxy.php?app=4949752878&v=1&size=o&cksum=d916e1f595800ac082a0089e1101f5a3&src=http%3A%2F%2Fi51.tinypic.com%2F14cwv28

Türkiye'nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatan Cevdet Bey ve Oğulları, Nişantaşılı bir ailenin üç kuşak hikâyesini ele alıyor. Türkiye'nin modernleşme sürecini burjuva bir ailenin gözünden anlatan Cevdet Bey Oğulları am, Nişantaşılı bir ailenin UC kuşak hikâyesini elemente alıyor. Roman, CevdetBey, eşi eski bir paşa kızı olan Nigân hanım, iki oğulları, bir kızları ve iki gelininin kona...ktaki yaşamlarından kesitler sunuyor. Roman, CevdetBey, ESI Eski bir Paşa kızı Olan Nigân Hanim, iki oğulları, bir kızları am iki gelininin Kona ... ktaki kesitler sunuyor yaşamlarından. Aynı zamanda ev içlerinin renklerini, zamanın akışını, günlük sıradan konuşmaları, akılda kalan kahramanlar aracılığıyla saptarken, okura geleneksel romandan alınacak hazların dikkat ve sevgiyle anlatıldığı panoramik bir romandır. Aynı ev zamanda içlerinin renklerini, akışını zamanın, konuşmaları günlük sıradan, akılda Kalan saptarken aracılığıyla kahramanlar, Okura geleneksel romandan alınacak hazların dikkat am sevgiyle anlatıldığı panoramik BIR romandır.

Procesul de modernizare a Turciei prin ochii de-o familie burgheză, spunându-Cevdet Bey şi fiii lui, Nişantaşılı povestea a trei generaţii dintr-o familie este preluarea. Procesul de modernizare a Turciei prin ochii de-o familie burgheză, eu sunt despre Fiii Cevdet Bey, element Nişantaşılı este povestea unei familii de generatii de UC. Romi, CevdetBey, soţia lui era fiica unei doamne paşă vechi Nigan, doi fii şi o fiică şi două secţiuni mireasa Mansion oferă viaţa ... ktaki. Romi, CevdetBey, ESI cu un mai vechi fiica Nigan Hanim Paşa, doi fii şi o fiică, eu sunt atât mireasa Kona ... viaţa oferă secţiuni ktaki. În acelaşi timp, culorile din interiorul casei, fluxul de timp, conversaţii de zi cu zi obişnuită, prin minte în determinarea eroi, cititorul va fi plăcerile tradiţionale de atenţia şi dragostea aşa cum este descris în romanul este un roman panoramic. În acelaşi timp, în interiorul a culorilor acasă, fluxul de timp, conversaţii obişnuite de zi cu zi, prin determinarea eroii rămas în minte, eu sunt sigur că plăcerile Okura dragoste descris a fi un roman tradiţional Un roman panoramice.
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Lun 23 Mai 2011, 12:38 am

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 19652_293556737171_97723227171_3981092_5793002_n
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Mar 24 Mai 2011, 10:00 am

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 8b776b0a

Vezi Günsür, Kivanc Tatlıtuğ'lu nu genunchi!
Canal D, noua serie va fi publicat în Günsur'un Mehmet Kivanc Tatlıtuğ'la joace împreună dreapta?
Vezi noua serie va fi publicat în Channel D. Kivanc Tatlıtuğ'un Günsur'un, de asemenea, a scăzut la internet pentru a juca în ştiri de azi ... Cu toate acestea, nici o echipă Günsür.

Luna Yapım'ın pregătit şi Canalul D, care va fi publicat în noul sezon pentru a juca în Günsur'un Mehmet Kivanc serie Tatlıtuğ'un publicate pe internet ... Potrivit informaţiilor din matrice nu include Jack Günsür luni Yapım'dan. În această serie, va juca un alt jucător Kivanc frate Tatlıtuğ'un.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Mar 24 Mai 2011, 10:01 am

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Kvancpelinmehmet

carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Mar 24 Mai 2011, 5:16 pm

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 Ba7b4743b08a2840ecc7ee2220c843fb
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Mar 24 Mai 2011, 5:35 pm

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 18b9e4dd

İkisi Bir Arada Olamadı

Ay Yapım tarafından Kanal D'ye hazırlanacak yeni dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Mehmet Günsur'un birlikte rol alacağı haberleri yayınlanmıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Mehmet Günsur'lu yeni dizi haberlerinden sonra keyiflenen izleyicinin hevesi kursağında kalacak çünkü Ay Yapım, Mehmet Günsur'un dizide rol almayacağını açıkladı.

Medyatava'nın Ay Yapım'dan aldığı bilgiye göre; Mehmet Günsur dizide yer almıyor. Bu dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un erkek kardeşini başka oyuncu oynayacak.

Ei nu puteau Unul

Noua serie va fi pregătită să Kanal D de constructii de Luna şi Mehmet Kivanc Tatlitug Günsur'un va acţiona cu ştiri a fost lansat.

După ştiri din noua serie de Kivanc Tatlitug şi Mehmet keyiflenen Günsur'lu, deoarece Luna va fi publicului kursağında construcţie entuziasm, a declarat Jack Günsur'un nu ia parte la seria.

Conform informaţiilor primite Medyatava'nın Luna Yapım'dan; Jack Günsür nu sunt incluse în matrice. În această serie, va juca un alt jucător Kivanc frate Tatlıtuğ'un.
carmen_
carmen_
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de GUMUS-NOOR Mar 24 Mai 2011, 5:55 pm

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
GUMUS-NOOR
GUMUS-NOOR
vip
vip

Data de inscriere : 07/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Mar 24 Mai 2011, 7:00 pm

theea a scris:
Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 18b9e4dd

İkisi Bir Arada Olamadı

Din articol eu înțeleg că cei doi actori nu vor mai juca împreună în viitorul serial pe care îl pregătește casa producătoare ”Ay Yapim”.E corect?Vor trebui să caute un alt actor care să joace rolul fratelui lui Kivanc.
Păcat.Mie îmi plac amândoi actorii și ar fi fost interesant să-i fi văzut împreună în același serial.
Oricum se anunță a fi un serial bun.Scenariul este scris de cele două scenariste Ece Yörenç și Melek Gençoğlu care au scris scenariul,printre altele,pentru ”Așk-i Memnu”,”Yaprak Dökümü”și ”Fatmagül'ün Suçu Ne”.Au spus că va fi un scenariu original,probabil că nu va mai fi adaptarea vreunui roman.
Multe știri ca aceasta vor apare până când vor finaliza distribuția și vor începe filmările.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de carmen_ Sam 28 Mai 2011, 4:52 pm

Kıvanç Tatlıtuğ - Pagina 36 67789480
carmen_
carmen_
vip