Kıvanç Tatlıtuğ
+10
carmen_
GUMUS-NOOR
DENISA
mioaranita60@.com
Hatice2J
dea05
Admin_dea05
octaviana1989
florina1989
crem.caramel
14 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Kıvanç Tatlıtuğ
Care este atmosfera, ceea ce este driver-ul preferat?
- Am venit pentru Renault, Vitali Pedro este unul dintre piloţii de Reno si l-am sprijin şi pentru el am castigat tuk.Toy anul trecut la Istanbul. Monaco este un loc unde sportivii trăi şi a urmări cunoştinţele lor şi ei o iubesc foarte mult şi eu, deşi pentru prima data cand am venit aici. Înainte de am urmarit la televizor. A fost cursa foarte frumos. Le-am felicit.
-Ce despre transformarea C. Pedro, care este reprezentant al Renault şi urcă. Şi cum îţi place maşini de curse?
- Eu iubesc masinile. Îmi place de curse, dar mai mult mă uit la TV. Am posibilitatea de a participa la curse, dar multe le iubesc. În acelaşi timp, Pedro are victorii şi urcă până la evenimente anterioare au avut un mic accident, dar sper că nu şi victime, pentru că am auzit acest zvon şi îl va vedea la evenimente viitoare.
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
Kivanc Tatlitug ve Songül Odin ile yayın diyalog
programı (Sanat ve ailesi) sonraki Çarşamba 8 Haziran ayında
11 pm GMT Suudi Arabistan Ali Canal MBC
Cântec Odin Kivanc Tatlitug şi dialog cu publicarea
program (Artă şi familia lui), în următorii Miercuri opt-6
23 GMT Arabia Saudită, Ali MBC Canal
carmen_- vip
Tolga Karel va veni sezonul urmator cu seria Tatlitug mândrie să-i înfăţişeze pe cei doi fraţi.
Luna play-produse în serie, Yapım'ın Kivanc Tatlitug frate bun, frate rău, va juca în Tolga Karel.
carmen_- vip
carmen_- vip
According to the article , claims say that Kivanc's new series will be with Tolga Karel and Oyku Karayel ,,, it'll be an adaptation of the Nobel Award winner Orhan Pamuk's first novel " Cevdet Bey ve Ogullari - Cevdet Bey and His Sons " ...
They also mentioned that " Ask-i Memnu's " scriptwriters Ece Yorenc and Melek Gencoglu will script-write the series and it'll be aired on Kanal D .
Note : This article is based on claims , and once before Ece Yorenc and Melek Gencoglu announced that the 2 brothers' story series that Kivanc will star isn't adapted from any novel and this time the series will be completely written by them which means they will be the authors not only the scriptwriters ... So the coming days will tell which one is true !
...................
Potrivit articolului, susţine spun ca noua serie Kivanc va fi cu Tolga Karel şi Karayel Oyku,,, acesta va fi o adaptare a romanului primul laureat al premiului Orhan Pamuk lui "Cevdet Bey ve Ogullari - Cevdet Bey şi pe fiii săi". ..
Ei au, de asemenea, menţionat că "Cere-i lui Memnu" scenaristi Ece Yorenc şi Melek Gencoglu va scrie script-serie şi acesta va fi difuzat la Kanal D.
Notă: Acest articol se bazează pe cererile, şi o dată înainte de Ece Yorenc şi Melek Gencoglu a anunţat că seria doi frati ", poveste care Kivanc va juca, nu este adaptat la orice roman şi de data aceasta serie va fi complet scrise de ei ceea ce înseamnă că va fi autorii nu numai scenaristi ... Deci, zilele următoare, va spune care unul este adevărat!
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
Potrivit articolului, Kivanc va stea adaptarea Orhan Pamuk romanul "Cevdet-am Ogullari Bey - Cevdet Bey şi fiii lui", care va fi difuzat pe Kanal D, în sezonul următor, actrita Oyku Karayel va co-o stea cu el şi the scenarişti Ece Yorenc şi Melek Gencoglu va script-scrie seria ...
In the last couple of weeks press announced that the actor Tolga Karel will co-star the series but some sources confirmed to the article's editor that Kivanc refused to work with him in the same project so they eliminated Tolga Karel from the series cast . In ultimele saptamani presa a anunţat că actorul Tolga Karel va co-star seria dar unele surse au confirmat la editorul articol care Kivanc a refuzat să lucreze cu el în acelaşi proiect, astfel încât au eliminat Tolga Karel de la exprimate serie.
_____________________________________ _____________________________________
carmen_- vip
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum