2.Qubool Hai - Accept!
+8
Andreea_Miha
tiberici
mayya54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
12 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 2.Qubool Hai - Accept!
Ce a fost asta 6 pachetele?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris: A inceput-o iar cu poemele ei.
Da ai vazut ce modalitate are de a afla care este adevaratul criminal ? Se cearta si ii bate pe toti
Alexa20 a scris:
Da ai vazut ce modalitate are de a afla care este adevaratul criminal ? Se cearta si ii bate pe toti
Dar ce fel la impins pe ala de a spus bloody bitch.Si apoi a atentat la 6 pachetele.
iulianagl- moderator
Mai frate in casa aia Siddiqui toti sunt prosti numai razyia e desteapta voi nu vedeti ce fel se ascunde Ayan?Si apoi cum de naiba nu a vazut-o Badibi pe tampa de Razyia de s-a lasat sa fie om la apa!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Mai frate in casa aia Siddiqui toti sunt prosti numai razyia e desteapta voi nu vedeti ce fel se ascunde Ayan?Si apoi cum de naiba nu a vazut-o Badibi pe tampa de Razyia de s-a lasat sa fie om la apa!!
Lasa ca Raziya isi face de cap acum, dar curand o sa se descopere secretul de la fabrica de papusi. Si cred ca cea care o sa deschida secretul asta, o sa fie Zoya.
Alexa20 a scris:
Lasa ca Raziya isi face de cap acum, dar curand o sa se descopere secretul de la fabrica de papusi. Si cred ca cea care o sa deschida secretul asta, o sa fie Zoya.
Dar nu frate ca a intrecut orice limita serios mai ales din partea unei femei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar nu frate ca a intrecut orice limita serios mai ales din partea unei femei.
Ea e femeia barbat. Nu ai vazut ca nici Mamu nu o contrazice. Ce zice ea e lege
Alexa20 a scris:
Ea e femeia barbat. Nu ai vazut ca nici Mamu nu o contrazice. Ce zice ea e lege
Dar totusi Alex este prea de tot.Intr-un fel poate e bine ca o arunca pe Badibi in piscina ca asa poate cineva a vazut-o si o deconspira dar mai este un lucru, poate sa si o salveze si apoi sa spuna ca e nebuna cum face cu toata lumea.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar totusi Alex este prea de tot.Intr-un fel poate e bine ca o arunca pe Badibi in piscina ca asa poate cineva a vazut-o si o deconspira dar mai este un lucru, poate sa si o salveze si apoi sa spuna ca e nebuna cum face cu toata lumea.
Pana acum QH si-a pastrat pozitia, dar daca continua asa cu tampeniile lu Raziya, s-ar putea sa scada si al ei TRP. Cat despre Raziya, cred ca o sa i se cam infunde. Intr-adevar, cred ca vrea pe bunica sa para ca este nebuna, ca nu se simte bine, dar sa vedem cat o sa ii tina smecheria. Ca pentru ea, este important sa nu se descopere secretul de la fabrica de papusi. Am vazut ca promo-ul nou aparut, parea foarte interesant. Si cred ca Zoya o sa fie cea care in cautarea tatalui sau, o sa ajunga in locul acela unde s-a intamplat incendiul cu ani in urma. Da e tare grea asteptarea asta. Pfffffffff
Alexa20 a scris:
Pana acum QH si-a pastrat pozitia, dar daca continua asa cu tampeniile lu Raziya, s-ar putea sa scada si al ei TRP. Cat despre Raziya, cred ca o sa i se cam infunde. Intr-adevar, cred ca vrea pe bunica sa para ca este nebuna, ca nu se simte bine, dar sa vedem cat o sa ii tina smecheria. Ca pentru ea, este important sa nu se descopere secretul de la fabrica de papusi. Am vazut ca promo-ul nou aparut, parea foarte interesant. Si cred ca Zoya o sa fie cea care in cautarea tatalui sau, o sa ajunga in locul acela unde s-a intamplat incendiul cu ani in urma. Da e tare grea asteptarea asta. Pfffffffff
Dar sa stii ca oricum s-aumiscat destul de repejor fata de alte seriale.
iulianagl- moderator
Cam tulburata Zoya dupa acel dans ...
Doamne tolomac mai e Rashid, sa stai 17 ani si sa nu incerce sa caute dovezi impotriva lui Mamu si a Raziyei, chiar si acum dupa cate i-au facut in loc sa aiba incredere in Badi Bi o crede tot pe Raziya ... Imi place de el, dar daca madam Gul nu il face mai curajos imi schimb parerea in curand...
Doamne tolomac mai e Rashid, sa stai 17 ani si sa nu incerce sa caute dovezi impotriva lui Mamu si a Raziyei, chiar si acum dupa cate i-au facut in loc sa aiba incredere in Badi Bi o crede tot pe Raziya ... Imi place de el, dar daca madam Gul nu il face mai curajos imi schimb parerea in curand...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
mayya54 a scris:Cam tulburata Zoya dupa acel dans ...
Singura data a confruntat-o in episodul de pe 8 si atat.
iulianagl- moderator
N-am apucat să văd ep. Cu ce ocazie au dansat Zoya și Asad?mayya54 a scris:Cam tulburata Zoya dupa acel dans ...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:N-am apucat să văd ep. Cu ce ocazie au dansat Zoya și Asad?
A vrut sa o faca sa nu-i mai fie frica de el si palma lui.
iulianagl- moderator
Ok noapte buna va spun si eu ma duc sa-mi odihnesc creerasul.Pe maine.
iulianagl- moderator
De ce, Asad avea impresia că Zoyei îi era frică? Hai că mă uit și eu la ep și pe urmă mă culc.iulianagl a scris:
A vrut sa o faca sa nu-i mai fie frica de el si palma lui.
narcisa- vip
narcisa a scris:De ce, Asad avea impresia că Zoyei îi era frică? Hai că mă uit și eu la ep și pe urmă mă culc.
Da ca a intins mana inspre si ea s-a ferit ca si cum ar vrea sa o loveasca.A fost super episodul.
iulianagl- moderator
Iulia, după dansul ăsta mie mi-ar fi fost și mai frică.iulianagl a scris:
Da ca a intins mana inspre si ea s-a ferit ca si cum ar vrea sa o loveasca.A fost super episodul.
narcisa- vip
narcisa a scris:Iulia, după dansul ăsta mie mi-ar fi fost și mai frică.
De ce ca a invartit-o, stii cum am vazut-o pe Zoya in bratele lui si cum o manuia parca era Olie in bratele lui Poppey the Sailor.
iulianagl- moderator
Dacă nu i-a fost frică de dans, de barbă sigur i-a fost. Cred că am să i-o visez la noapte. Barba. Mi-a plăcut mai mult secvența în care arată că se teme de el, dar n-am înțeles ce și-au spus.iulianagl a scris:
De ce ca a invartit-o, stii cum am vazut-o pe Zoya in bratele lui si cum o manuia parca era Olie in bratele lui Poppey the Sailor.
narcisa- vip
narcisa a scris:Dacă nu i-a fost frică de dans, de barbă sigur i-a fost. Cred că am să i-o visez la noapte. Barba. Mi-a plăcut mai mult secvența în care arată că se teme de el, dar n-am înțeles ce și-au spus.
Nici eu.
iulianagl- moderator
Și polițaiul de ce a început să plângă? I-a recitat Zoya niște versuri?iulianagl a scris:
Nici eu.
narcisa- vip
narcisa a scris:Și polițaiul de ce a început să plângă? I-a recitat Zoya niște versuri?
Ca la luat la bataie.
iulianagl- moderator
Gata am iesit.
iulianagl- moderator
Dar până l-a urmă ce vrea să facă Zoya? Recensământul polițiștilor?iulianagl a scris:
Ca la luat la bataie.
narcisa- vip
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!