2.Qubool Hai - Accept!
+8
Andreea_Miha
tiberici
mayya54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
lica54
12 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 2.Qubool Hai - Accept!
Noapte bună pui.iulianagl a scris:Gata am iesit.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Dar până l-a urmă ce vrea să facă Zoya? Recensământul polițiștilor?
Vrea sa afle pe cel care ia spus bloody bitch si sa vezi ca-l gaseste numai ca fuge si cand se duc astia doi la seful firmei de paza afla ca s-a sinucis acum eu banuiesc ca e tot mana Razyiei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Noapte bună pui.
iulianagl- moderator
Am văzut că-l scapă că s-a împiedicat Zoya de nasturii lui Asad. Până acum n-au fost aproape deloc iar acum au fost prea multe momente romantice și au trecut prea repede peste ele.iulianagl a scris:
Vrea sa afle pe cel care ia spus bloody bitch si sa vezi ca-l gaseste numai ca fuge si cand se duc astia doi la seful firmei de paza afla ca s-a sinucis acum eu banuiesc ca e tot mana Razyiei.
narcisa- vip
O sa le dam cu incetinitorul ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Pupacesc sa aveti noapte buna si sa fiti iubite ...
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Buna dimineata!O zi buna incepe cu o cafea buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
https://www.youtube.com/watch?v=xZ4BJYcW9Vc
asta in loc de buna dimineata!
hai ca mi-a facut madam gul surpriza si il vazui si azi fara nasturi la camasa pe asad
cam scortos dansul,ar fi trebuit sa sara peste ideea cu pariul,si sa o lase pe zoya sa plece,aveau timp alta data sa-i demonstreze ca stie sa danseze,asa,ea era speriata,el ,plin de vina,a iesit ceva artificial cu totul.plus ca nici melodia aleasa nu a fost cea mai inspirata
m-am hotarat,la fazele cu banditii cei rai nu ma mai uit ,ca am o varsta ,si nu e cazul sa ma sinucida madam razia la cord
hai ca mi-a facut madam gul surpriza si il vazui si azi fara nasturi la camasa pe asad
cam scortos dansul,ar fi trebuit sa sara peste ideea cu pariul,si sa o lase pe zoya sa plece,aveau timp alta data sa-i demonstreze ca stie sa danseze,asa,ea era speriata,el ,plin de vina,a iesit ceva artificial cu totul.plus ca nici melodia aleasa nu a fost cea mai inspirata
m-am hotarat,la fazele cu banditii cei rai nu ma mai uit ,ca am o varsta ,si nu e cazul sa ma sinucida madam razia la cord
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
lica54 a scris:Buna dimineata!O zi buna incepe cu o cafea buna
multumim! si cum sa fie cafeaua,asa cum ii place lui asad,neagra si amara????
mita baston- vip
mita baston a scris:https://www.youtube.com/watch?v=xZ4BJYcW9Vc
Frate Razyia este sub orice critica sincer traduc acum episodul de pe 13 ca 12 inca nu a aparut dar deja am cazut in butoil cu tristete mai bine zis sunt foarte dezamagita.Eu nu inteleg de ce trebuie sa bage in seriale astfel de caractere deci nu e o idee buna asta deja in lumea asta sunt o gramada de nenorociri si intrigi ce naiba fac ei ce incurajeaza?Hai ca o sa se spuna ca in curand va fi deconspirata si isi va primi pedeapsa dar pana atunci ce exemplu sa ia un copil de 13, 14 ani care se uita la serial si asteapta cu sufletul la gura sa ii vada pe Asda si Zoya si cand colo ce ne arata o Razyia nebuna si cu sufletul catranit de atata rautate si mincinoasa deci tot ce-i mai rau de pe fata pamantului, Razyia are.Vorba Alexei daca o mai continua cu asa ceva sigur va cadea de pe scara ratingului.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Frate Razyia este sub orice critica sincer traduc acum episodul de pe 13 ca 12 inca nu a aparut dar deja am cazut in butoil cu tristete mai bine zis sunt foarte dezamagita.Eu nu inteleg de ce trebuie sa bage in seriale astfel de caractere deci nu e o idee buna asta deja in lumea asta sunt o gramada de nenorociri si intrigi ce naiba fac ei ce incurajeaza?Hai ca o sa se spuna ca in curand va fi deconspirata si isi va primi pedeapsa dar pana atunci ce exemplu sa ia un copil de 13, 14 ani care se uita la serial si asteapta cu sufletul la gura sa ii vada pe Asda si Zoya si cand colo ce ne arata o Razyia nebuna si cu sufletul catranit de atata rautate si mincinoasa deci tot ce-i mai rau de pe fata pamantului, Razyia are.Vorba Alexei daca o mai continua cu asa ceva sigur va cadea de pe scara ratingului.
iti dai seama ca mama soacra din destine e pe loc fruntas
asa o sa ajunga si tampitii astia cu intrigile lor,dar nu cred ca o sa mai fie difuzat la o ora normala ,ci noaptea tarziu la ora de horror
tare sunt curioasa,daca luni se afla marele adevar, cu ce ne mai imbarliga madam gul creierii dupa,o sa-i faca frati pe asad si zoya,ca sa descopere pe la ep 700 ca de fapt nu sunt,sau o sa-i ia pe fiecare la rand sa le scormone trecutul
mita baston- vip
mita baston a scris:
iti dai seama ca mama soacra din destine e pe loc fruntas
asa o sa ajunga si tampitii astia cu intrigile lor,dar nu cred ca o sa mai fie difuzat la o ora normala ,ci noaptea tarziu la ora de horror
tare sunt curioasa,daca luni se afla marele adevar, cu ce ne mai imbarliga madam gul creierii dupa,o sa-i faca frati pe asad si zoya,ca sa descopere pe la ep 700 ca de fapt nu sunt,sau o sa-i ia pe fiecare la rand sa le scormone trecutul
Sincer chestia cu Razyia este foarte deprimanta, pe mine deja m-a scos din sarite.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sincer chestia cu Razyia este foarte deprimanta, pe mine deja m-a scos din sarite.
nu vad partea educativa si mesajul social,sau asta o fi si ideea,legea junglei in varianta indiana
mai bine o tineau pe partea cu barbatul traditionalist si femeia moderna(opusul lui Iss...) ,aveau mai mult succes
mita baston- vip
mita baston a scris:
nu vad partea educativa si mesajul social,sau asta o fi si ideea,legea junglei in varianta indiana
mai bine o tineau pe partea cu barbatul traditionalist si femeia moderna(opusul lui Iss...) ,aveau mai mult succes
De aceeasi parere sunt si eu.Babho din destine o fi ea zgripturoaica dar are si suflet bun.Iar mesajul chir nu este educativ deloc.
iulianagl- moderator
https://www.youtube.com/watch?v=zhFY9X-2ACA
poftim,domnul si doamna Smith
mita baston- vip
mita baston a scris:https://www.youtube.com/watch?v=zhFY9X-2ACA
Ce fain este.
iulianagl- moderator
te las,am fost de noapte si ma lasa neuronu',deja.ne vedem mai tarziu,multumim de traduceri
mita baston- vip
mita baston a scris: te las,am fost de noapte si ma lasa neuronu',deja.ne vedem mai tarziu,multumim de traduceri
Ok somn usor si vise de zi placute.
iulianagl- moderator
neata ,la pranz!
astept sa vina vremea cand n-o sa-i mai zica asad"get off of my bed" ci exact invers
merg spre cafeaua de pranz ,si ne mai auzim pe traseu
astept sa vina vremea cand n-o sa-i mai zica asad"get off of my bed" ci exact invers
mita baston- vip
mita baston a scris:neata ,la pranz!
O zi buna.
iulianagl- moderator
Treburile astea le lăsăm în grija ta.mayya54 a scris:O sa le dam cu incetinitorul ...
narcisa- vip
salutare!am inceput cu stangul,am vazut traducerea episodului de pe 14 si m-am desumflat vazand si traducerea cantecului pe care au dansat:suntem despartiti ,desi suntem facuti unul pentru celalalt
cred ca trebuie sa facem provizii serioase de servetele si distonocalm
mita baston- vip
mita baston a scris:salutare!am inceput cu stangul,am vazut traducerea episodului de pe 14 si m-am desumflat vazand si traducerea cantecului pe care au dansat:suntem despartiti ,desi suntem facuti unul pentru celalalt
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
multumesc
m-a distrat si cand i-a zis ca se simte ciudat atunci cand el se poarta normal
mita baston- vip
din episodul de azi nu prea mi s-a ales ce au vrut cu scena de lucru manual ,cusutul nasturilor! puteau gasi alte ocazii sa ii arate in pijamale/tandreturi si fara lectii de "buna gospodina" ca la asta nu se pricepe,am vazut minunatia de tort
mita baston- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 6.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!