8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+7
iulianagl
Alexa20
anyta
narcisa
tiberici
lica54
Admin_dea05
11 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Parca numai par asa de entuziasmati ca la inceput.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Da..au inceput si asta sa apara impreuna la orice eveniment...ii copiaza bine pe familia Chaudhary
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:Parca numai par asa de entuziasmati ca la inceput.
Poi de acum vine monotonia
lica54- vip
lica54 a scris:
Da..au inceput si asta sa apara impreuna la orice eveniment...ii copiaza bine pe familia Chaudhary
Daaaa, pai nu trebuie sa se faleasca, snobii naibii asta urasc cel mai mult, de aia nici nu dau like-uri.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Poi de acum vine monotonia
Iubirea vietii ei?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Daaaa, pai nu trebuie sa se faleasca, snobii naibii asta urasc cel mai mult, de aia nici nu dau like-uri.
Oare din toata chestiile astea es bani?
lica54- vip
Live Chat with Vivian Dsena and Drashti Dhami
http://colors.in.com/in/chat-live-chat-with-vivian-dsena-and-drashti-dhami-39.html
:drunken:
http://colors.in.com/in/chat-live-chat-with-vivian-dsena-and-drashti-dhami-39.html
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
lica54 a scris:
Oare din toata chestiile astea es bani?
Nu cred, ce se afiseaza doar cu nevasta-sa.Mare rahat.Stii ce am observat ca nu le plac deloc sa fie putini mai rezervati, vor sa arate ce bine o duc ei si ce fericit sunt dar ce cred ei ca doar ei sunt asa de fericiti si o duc bine?
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Live Chat with Vivian Dsena and Drashti Dhami
Ia ca acum sunt tare curioasa sa vad ce o sa spuna.
iulianagl- moderator
Oricum de cat cu familia Chaudhary mai bine cu familiaa Dsera.. ..parerea mealica54 a scris:iulianagl a scris:
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Oricum de cat cu familia Chaudhary mai bine cu familiaa Dsera.. ..parerea mea
Adica unul mai bun decat celalalt.
iulianagl- moderator
Ce ora va fi la noi? ..Astia chiar vor sta doua ore pe chat?iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Live Chat with Vivian Dsena and Drashti Dhami
Ia ca acum sunt tare curioasa sa vad ce o sa spuna.
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Oricum de cat cu familia Chaudhary mai bine cu familiaa Dsera.. ..parerea mea
Adica unul mai bun decat celalalt.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Ce ora va fi la noi? ..Astia chiar vor sta doua ore pe chat?
Daca e la 9,30 inseamna 6pm la noi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu cred, ce se afiseaza doar cu nevasta-sa.Mare rahat.Stii ce am observat ca nu le plac deloc sa fie putini mai rezervati, vor sa arate ce bine o duc ei si ce fericit sunt dar ce cred ei ca doar ei sunt asa de fericiti si o duc bine?
Sa sti ca pe mine ma duce gandul cu totul la alta ceva...dexemplu la Gurmeet cred ca inspatele acestor declarati de dragoste facute lu Bebina in public in spatele lor sa nu se ascunda altaceva ca dor e actor nu si poate juca orice...
Poate si ca in cazul lui RK si Madhu
lica54- vip
lica54 a scris:
Sa sti ca pe mine ma duce gandul cu totul la alta ceva...dexemplu la Gurmeet cred ca inspatele acestor declarati de dragoste facute lu Bebina in public in spatele lor sa nu se ascunda altaceva ca dor e actor nu si poate juca orice...
Poate si ca in cazul lui RK si Madhu
Nu cred, o iubeste cu adevarat.
iulianagl- moderator
O zi buna dragelor.
iulianagl- moderator
Deci pana la urma Rk da de Madhu si o duce in cabina si o întreabă ce caută acolo ce nu are respect de sine si cheamă paza sa o dea afara, numai ca ea ii da mana jos de pe umărul ei si ii spune sa nu o mai atingă ca e ca un cactus si s-ar putea ca lui sa-i curga sânge așa ca e mai bune sa nu o mai atingă si nu este nevoie sa sune la paza ca tot degeaba ea este acolo la munca pentru o luna.
iulianagl- moderator
Deci Madhu a semnat un contract timp de o luna. Sa vezi cum o sa-i curga ochii starului RK dupa Madhu.iulianagl a scris:Deci pana la urma Rk da de Madhu si o duce in cabina si o întreabă ce caută acolo ce nu are respect de sine si cheamă paza sa o dea afara, numai ca ea ii da mana jos de pe umărul ei si ii spune sa nu o mai atingă ca e ca un cactus si s-ar putea ca lui sa-i curga sânge așa ca e mai bune sa nu o mai atingă si nu este nevoie sa sune la paza ca tot degeaba ea este acolo la munca pentru o luna.
Admin_dea05- Admin
Exact ia spus ca nu e ca o frunza purtata de vânt ea e ca un cactus prins bine in pământ si mai bine sa nu o atingă ca altfel ii curge sânge.Admin_dea05 a scris: Deci Madhu a semnat un contract timp de o luna. Sa vezi cum o sa-i curga ochii starului RK dupa Madhu.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Madhu goes to sets where A Valentine's Day sequence is being shot . RK sings "Be Intehaan" to Madhu ..... Madhu does not react ...... as per reporters this will b a dream of RK where he sees Madhu ....
Off-screen : Drashti ~ I've come to the sets coz Bittujee found me work . I wanna start my life afresh & I did not know RK'll b present in the sets ....
Vivian : There's a Valentines day scene being shot & Madhu arrives , she comes for some work & there's hit n miss ..... Madhu feels someone's presence on sets .....
Sbb
Drashti ~ I've come on sets as hair-dresser since early too I worked in Beauty Parlor .
Rep : What if RK misbehaves with you ?
Drashti : RK is RK then he'll do that ....
Madhu vine pe platou unde se filmeaza secvența de Ziua Îndrăgostiților. RK cântă "Be Intehaan" lui Madhu ..... Madhu nu reacționează ...... ca reporterii cred ca asta este un vis de a lui RK unde o vede pe Madhu ....
Off-screen: Drashti ~ Am venit pe platou pentru ca Bittuji mi-a găsit un loc de muncă. Vreau să-mi încep din nou viata si nu stiam ca RK va fi prezent pe platou....
Vivian: E o scenă in curs de filmare de Valentine's Day si Madhu sosește, ea vine pentru a lucra acolo este ca loveste si rateaza ..... Madhu se simte prezența cuiva pe platou.....
SBB
Drashti ~ Am venit pe platou ca si coafeza deoarece la inceput am lucrat intr-un salon de frumusete.
Rep: Ce se întâmplă dacă RK se poarta urat cu tine?
Drashti: RK este RK , atunci el va face asta ....
Off-screen : Drashti ~ I've come to the sets coz Bittujee found me work . I wanna start my life afresh & I did not know RK'll b present in the sets ....
Vivian : There's a Valentines day scene being shot & Madhu arrives , she comes for some work & there's hit n miss ..... Madhu feels someone's presence on sets .....
Sbb
Drashti ~ I've come on sets as hair-dresser since early too I worked in Beauty Parlor .
Rep : What if RK misbehaves with you ?
Drashti : RK is RK then he'll do that ....
Madhu vine pe platou unde se filmeaza secvența de Ziua Îndrăgostiților. RK cântă "Be Intehaan" lui Madhu ..... Madhu nu reacționează ...... ca reporterii cred ca asta este un vis de a lui RK unde o vede pe Madhu ....
Off-screen: Drashti ~ Am venit pe platou pentru ca Bittuji mi-a găsit un loc de muncă. Vreau să-mi încep din nou viata si nu stiam ca RK va fi prezent pe platou....
Vivian: E o scenă in curs de filmare de Valentine's Day si Madhu sosește, ea vine pentru a lucra acolo este ca loveste si rateaza ..... Madhu se simte prezența cuiva pe platou.....
SBB
Drashti ~ Am venit pe platou ca si coafeza deoarece la inceput am lucrat intr-un salon de frumusete.
Rep: Ce se întâmplă dacă RK se poarta urat cu tine?
Drashti: RK este RK , atunci el va face asta ....
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum