8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+7
iulianagl
Alexa20
anyta
narcisa
tiberici
lica54
Admin_dea05
11 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Un lucru e bun și-mi amintește de Geet, Drashti și Vivian au multe scene împreună.anyta a scris:sunt de acord cu tine
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
narcisa a scris:Ieri am urmărit câteva interviuri cu Drashti și Gurmeet de pe vremea lui Geet. Ce cuplu frumos au format. Nu are aceeași chimie cu Vivian deși sunt amândoi frumoși, au cam același tip de frumusețe sau cel puțin așa văd eu.
Da foarte multe interviuri au amandoi si ce se distreaza de zici ca se cunosc de o viata...
Ceia ce foarte rar vedem de cand filmeaza amandoi separat...apar foarte rar cu coechipieri lor care ii au acum...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Asta e problema, trebuie să se străduiască. Nu era cazul în Geet, acolo mai întâi apărea în scenă chimia și pe urmă veneau ei doi.iulianagl a scris:Eu cred ca daca se straduie mai mult ajung la acea chimie, sunt sigura de asta.
narcisa- vip
narcisa a scris:Un lucru e bun și-mi amintește de Geet, Drashti și Vivian au multe scene împreună.
Da si in afara de Rk cu negativismul lui numai nimeni asa de rau.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:Asta e problema, trebuie să se străduiască. Nu era cazul în Geet, acolo mai întâi apărea în scenă chimia și pe urmă veneau ei doi.
Chiar asa se intampla vorba Mayei ca sigur au avut sentimente unul pentru celalalt.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Da foarte multe interviuri au amandoi si ce se distreaza de zici ca se cunosc de o viata...
Ceia ce foarte rar vedem de cand filmeaza amandoi separat...apar foarte rar cu coechipieri lor care ii au acum...
Uite creativii au facut un lucru extraordinar ca au avut acest chat cu ei.
iulianagl- moderator
si ce iritat este RK ca il ignoraiulianagl a scris:
Abia astept sa vad episodul de maine ca stiu sigur ca nu o sa ma dezamageasca deja Madhu il ignora pe RK iar asta il incita si mai rau.
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl a scris:
Chiar asa se intampla vorba Mayei ca sigur au avut sentimente unul pentru celalalt.
Da si mai acum o zi in urma cand iti spuneam ca Gurmeet ar putea ascunde ceva ca prea striga in gura mare ca o iubeste pe Debina...tu ce miai spus...
lica54- vip
anyta a scris:si ce iritat este RK ca il ignora
Dar ce fata a facut cand a vazut ca a venit inapoi si nu-l baga in seama.Nici nu a mai putut filma.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Da si mai acum o zi in urma cand iti spuneam ca Gurmeet ar putea ascunde ceva ca prea striga in gura mare ca o iubeste pe Debina...tu ce miai spus...
Oare ce am spus?Ca o iubeste pe nevasta-sa snobul naibii.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Uite creativii au facut un lucru extraordinar ca au avut acest chat cu ei.
Da pot capta mai mult incredere a fanilor...
lica54- vip
iulianagl a scris:
Oare ce am spus?Ca o iubeste pe nevasta-sa snobul naibii.
Da tu ai spus ca prostul o iubeste cu adevarat
lica54- vip
lica54 a scris:
Da pot capta mai mult incredere a fanilor...
Da bine inteles nu au raspuns la toate intrebarile ca nu numai Narcisa este nemultumita mai sunt ca ea o multime, dar a fost super ok.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da bine inteles nu au raspuns la toate intrebarile ca nu numai Narcisa este nemultumita mai sunt ca ea o multime, dar a fost super ok.
Poate au fost unele intrebari incomode...ca tu spuneai ca unele intrebari au fost puse fara rost...
lica54- vip
murea de ciuda atunciiulianagl a scris:
Dar ce fata a facut cand a vazut ca a venit inapoi si nu-l baga in seama.Nici nu a mai putut filma.
anyta- vip
lica54 a scris:
Da tu ai spus ca prostul o iubeste cu adevarat
Iar tu crezi ca joaca teatru, nu?Ma ceva timp in urma asa credeam si eu dar nu sunt sigura ca o iubeste.Doar ca din ce am vazut eu atunci cand au filmat cu Qubool nu mi s-au parut a jucat la adevarata lui valoare fata din ce stiam eu.Actrita cum o cheama Kritika, nu?Este draguta n-am nimic de zis adica mi-a placut asa de ea ca fizic dar ca talent nu stiu daca pot sa spun ca e talentata poate cine a mai vazut-o jucand in alte seriale poate sa spuna ceva dar eu din ce am vazut la Punar de ei doi nu am fost waww, mi-a placut de Ansh in schimb, un copil istet si sugubat asa.
iulianagl- moderator
Buna fetelor !
http://colors.in.com/in/chat-video-live-chat-with-vivian-dsena-and-drashti-dhami-39.html
http://colors.in.com/in/chat-video-live-chat-with-vivian-dsena-and-drashti-dhami-39.html
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ai uitat de Deepali. E adevărat că n-are mare putere dar mai bagă și ea câte un fitil. CE picior negru avea când îi făcea Madhu pedichiura.iulianagl a scris:
Da si in afara de Rk cu negativismul lui numai nimeni asa de rau.
narcisa- vip
narcisa a scris: Ai uitat de Deepali. E adevărat că n-are mare putere dar mai bagă și ea câte un fitil. CE picior negru avea când îi făcea Madhu pedichiura.
Pfiii mi-ai adus aminte de ea.
iulianagl- moderator
S-au distrat și acum i-au pus cruce. Le e frică să audă unul de altul.lica54 a scris:
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Iar tu crezi ca joaca teatru, nu?Ma ceva timp in urma asa credeam si eu dar nu sunt sigura ca o iubeste.Doar ca din ce am vazut eu atunci cand au filmat cu Qubool nu mi s-au parut a jucat la adevarata lui valoare fata din ce stiam eu.Actrita cum o cheama Kritika, nu?Este draguta n-am nimic de zis adica mi-a placut asa de ea ca fizic dar ca talent nu stiu daca pot sa spun ca e talentata poate cine a mai vazut-o jucand in alte seriale poate sa spuna ceva dar eu din ce am vazut la Punar de ei doi nu am fost waww, mi-a placut de Ansh in schimb, un copil istet si sugubat asa.
Si poveste in Punar este cu totul alta ceva dar nu au aceiasi chime cum era in Geet...aici se vede cum isi fac doar meseria dar nu au nici o atractie unul fata de celalat chiar si la fazele mai romantice se vede o raceala intre ei si zici ca au o teama cand se apropie unul de celalalt nu au acea sclipire in ochi acel zambet gingas care sa te faca sa nu iti mai dezlipesti ochi de la ei...Dar sa te faca sa mai vezi un ep a doua oara nici vorba....Cum am vazut Geet de nenumarate ori....
lica54- vip
l-o fi scos din cenusanarcisa a scris: Ai uitat de Deepali. E adevărat că n-are mare putere dar mai bagă și ea câte un fitil. CE picior negru avea când îi făcea Madhu pedichiura.
anyta- vip
Și eu cred la fel. Prea străluceau unul în preajma altuia.iulianagl a scris:
narcisa- vip
Buna!
Am venit si eu la spartul targului..fetelor dar ati vorbit, nu gluma....si cum am venit repede sa citesc si traducerea facuta de Iuli, pentru care ii multumesc mult... si finalul m-a lasat paf...radeam singura..chiar mi-a placut finalul...parca era din poveste, ceva de genul ..va urma...
Am venit si eu la spartul targului..fetelor dar ati vorbit, nu gluma....si cum am venit repede sa citesc si traducerea facuta de Iuli, pentru care ii multumesc mult... si finalul m-a lasat paf...radeam singura..chiar mi-a placut finalul...parca era din poveste, ceva de genul ..va urma...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
anyta a scris:l-o fi scos din cenusa
Lasa ca nici ea nu e asa de alba la piele mai alba e Drashti.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum